Επιλεκτικά γιατί ως γνωστόν οι ίδιες και οι ίδιες παίζουν εδώ και καιρό.
Φυλής 59
Αντίνα, νομίζω, φάτσα τραβεστί κακογαμημένου, σώμα πύραυλου με στηθόδεσμο.
Υπόθεση σακούλα μανάβη, δυστυχώς.
Ρεγγίνα, όνομα και πράμα, σαν μπαγιάτικη ρέγγα. Μόνο η μυρωδιά της έλειπε. Αν άνοιγε την κωλάρα της μπορεί να ευωδίαζε και η μυρωδιά της παστής.
Φαρδιά κωλάρα χαλαρή, γεμάτη ραγάδες, βυζί ανύπαρκτο κρυμμένο, φάτσα κοντής θείτσας.Γαμώ τα μάτια έχει όμως.Μόνο αυτά θα γαμούσα, αν μπορούσα.
Τρίτη ένα σαμιαμίδι με κατσαρό ξανθό μαλλί και αδύνατο σώμα.Αρχίδια καμπύλες, σχεδόν μηδενικές.Αδιάφορη και χαριτωμένη.
Φυλής 65, υπερυψωμένο
Ένα κοντόχοντρο άσχημο βλαχαδερό με άσπρο δέρμα, μαύρο μαλλί και κώλο στο μενού.Περίπτωση γάλα βλάχας εβαπορέ με υπερενισχυμένα λιπαρά για εκτομορφικούς μόνο.
Τον μπούλο.
Φυλής 66Α
Ρενάτα, ένα βρωμοπούτανο με μάτια φακίρικα, μαύρο μαλλί και κωλί που έχει πάθει λόρδωση αλλά δεν το ξέρει και επιμένει.Βυζί κάβλα.
Πολλά δωμάτια όμως κι έφυγα.
Φυλής 40
Σάντρα, εξευγενισμένο γυφτάκι, με βυζί σαν ψεύτικο, εναμισάρι, ξανθή κόμη με φουλ πρόγραμμα.Ωραίο κορμί μοντελελέ.
Διευκρινίζοντας το φουλ με την τσατσά, μου είπε "κώλο αλλά σιγά-σιγά" κι εγώ της απάντησα "να ξεκωλιάσω ήρθα, όχι να την μάθω να οδηγάει".
Καλά κρασιά.Με ψέμματα, δεν κερδίζεται το εικοσάρι.
Φωκαίας 25 υπερυψωμένο
Μια κοκκινομαλλόυσα σαύρα πάνω σε στριπτιζοπάπουτσα, φόλα αλέρτ κάργα.
Μόνο ο Τσουκαλάς έλειπε. Αμπελαλέ στο φουλ και χύσιμο στο σώμα και στο στήθος, δηλαδή μπακλαβάς χωρίς σιρόπι, αφού δεν ξεφλοκιάζεις σ' αυτή τη σκυλόφατσα.
Έτερη η Κορίνα του Μεταξουργείου από Ιάσωνος 20Α το 1ο καθώς έρχεσαι απ' τα πρεζόνια.
Απίστευτα επίπεδος, χάλια κώλος σαν μπαγιάτικη πίτσα από τα LIDL.
Βυζί σάπιο που δένει με το ξανθό μαλλί της και την νοητική της κατάσταση, αφού γκάριζε όσο πιο ξενέρωτα μπορούσε "έλα να μι γκαμήσεις".
Ούτε να με πλήρωνε.Σαβούρα περιωπής.
Φυλής 24
Τσατσά καθηγήτρια γερμανικών με χόμπι την προώθηση καλλυντικών της L'oreal Paris.Πολυσχιδής προσωπικότης.Σίγουρα.
Δύο πουτανίτσες, Κατερίνα η μία εκ Μολδαβίας γαμώμενη πρωταρχικά, με see through κορμάκι, λεπτά χείλη καλό σώμα και αύρα ερασιτέχνιδος.Προσπαθώντας να με φιλήσει, μυρωδιά χυσίλας αλλά και γαλατίλας, ταυτόχρονα, χτύπησε τα ρουθούνια μου.Κοιτώντας την βλοσυρά απεμακρύνθη χαμογελώντας υποσχετικά.
Η άλλη, η γνωστή φόλα η Μάγια.Θα αναπαράξω την ρήση φίλτατου συνμπουρδελιάρη ότι αν μπορούσε θα έβαζε περιμετρικώς των μαστών της ηλεκτροφόρο σύρμα δια την διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος υψηλότατης τάσης σε επίδοξα χέρια, δάκτυλα ή ακόμα χειρότερα σε τολμηρές γλώσσες και χείλη.
Ο ορισμός της μετασυνουσιακής μελαγχολίας της απώλειας του εικοσάευρου από τις εκδόσεις Καστανιώτη.Τώρα και σε σκληρόδετο τόμο.
Ούτε με σφαίρες.Τσάμπα το κορμί.