Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (32 μέλη και 369 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Δηλαδη η Σονια-Ευα της Φυλης 92 ειναι αυτη που ειχε περασει απο Κωσταντι/λεως ,Λελας και τωρα στο 12 ?

Oχι φιλε αυτη που λες εσυ ειναι η αμιγως στουντιακη Σονια , η μελαχρινη, Λελας Καραγιαννη, Αριστομενους 72, Πιπινου 118, Δροσοπουλου 97,  Στουντιο 12
Αυτες οι Σονιες που αναφεραμε εμεις πριν λιγο ειναι άλλες...

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Oχι φιλε αυτη που λες εσυ ειναι η αμιγως στουντιακη Σονια , η μελαχρινη, Λελας Καραγιαννη, Αριστομενους 72, Πιπινου 118, Δροσοπουλου 97,  Στουντιο 12
Αυτες οι Σονιες που αναφεραμε εμεις πριν λιγο ειναι άλλες...

Tελικα εισαι εγκυκλοπεδια

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ενημερωση απο Μεταξι την τρεχουσα βαρδια
Κολωνου 11 ισογειο Ζωη το αδυνατο στυλιαρι με το καρτουνιστικο προσωπο με νεο λουκ στο μαλλι
Κολωνου 15αριστερα Μαρτα μελαχρινο κοντοπουτανο με πολλα τατου...τιμηθηκε με κακες σχετικα εντυπωσεις
Κολωνου 15 δεξια Ιωαννα ΦΟΛΑ και Μαρια το γνωστο στυλιαροΑλβανακι μες την καβλα  :wanker:
Κολωνου 23 πανω ενα μελαχρινο κοντο μικρο με βυζαρες Ελενη?  :think:
Κολωνου 30 ισογειο δυο Ελληνιδες μιλφαρες Κατερινα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα
Ιασωνος 20 δεξια ισογειο το Κορινακι του Πικερ ωραιο μωρο
Ιασωνος 31 νεο Αγαπη/Αναμπελ και Ελενη Πετρακη
Ιασωνος 36 μια ακομα Ελληνιδα μιλφ αδιαφορη κατ εμε

Αυτα καλα βολια  :fuck2:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Το ξεκινημα της ήταν φυλής 92 στο υπόγειο φίλε με φουλ πρόγραμμα αν μιλάμε για την σονια/ευα,τη ρωσιδα σοφία λορεν όπως την είχαμε βγαλει και όχι την σονια απο αλκιβιαδου 16γ,την ξανθιά ρωσιδα μ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ως σήμα κατατεθέν
Τότε ήταν πολύ καλή και στο σεξ,στο στοματικό βέβαια αξεπεραστη

Ναι , για την "Σοφία Λόρεν" μιλάμε από το Φ92 παλιά και όχι για την άλλη Σόνια την ξανθιά . Πάντως στο Αλκιβιάδου της τον είχαμε ξεχειλώσει τον κώλο κανονικά . Από ενα σημείο και πέρα επικεντρώθηκε στη πίπα που έγινε το σήμα κατατεθέν της .

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ναι,η Σονια-Ευα η Σοφια Λορεν.Και γω στο Φυλης 92 υπογειο το στεναχωρο την ειχα δει πρωτη φορα αλλα τη πηρα οταν δουλευε Αλκιβιαδου.Ζηταγε και επαιρνε και εξτρα χρηματα για οτι παραπανω εκανε
----
Oντως  η εν  λογω  .. Σόνιες  ειναι τρεις . Η ,,,ανωτερω Λορεν-  που στο Φ 92 ζήταγε  30ε  το ακα στοματικο  και 50ε anal,,2. H  πρωην θεα  Σονια του 12/ παλια Λελας  με τις  ουρες,  που αφηναν (στο Λελας)  σεντονια  και καδους  απο Κυριακη βραδυ  χρησιμοποιημενα  ΚΑΙ στη πρωινη  βαρδια της Δευτερας :headbang: ( και  που μετα - σε 2η φάση  δουλευε και στον Λέλας- οροφο Και 3) το Σονια  - νυν γκιλφ απο Αλκιβιαδου-  με ουρες  κοσμο  /  η πρωην …..  ( βαθεια εισπνοη..  θα κανω  ιστορικη reference…) Γκαλίνα  απο Πιπίνου  118 . Βingo.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
date=1443306649]
Κολωνου 30 ισογειο δυο Ελληνιδες μιλφαρες Κατερινα και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα
[/quote]
Την αλλη την ειπε Τανια κ καλα Ρωσσιδα νομιζω.
Ωραια η ιδιοκτητρια Κατερινα για την κατηγορια των μιλφ, αρκετα εντυπωσιακη!

Καποιοι ψαχνανε την Γκαμπριελα την ακεντραριστη. Οποτε να σημειωσω οτι ειδα μια Γκαμπι-Γκαμπριελα στο κολωνου 32α. Την συγκεκριμενη τη γαμουσα πριν χρονια στο διπλανο οροφο, το ονλυ γκρικ. Ειναι πιπινι σχετικα. Ξανθο καρε μαλλακι, καστανα ματια, αβυζο κ πολυ ωραια φατσουλα. Νομιζω ψιλοστραβιζει λιγο, οποτε περομενω να πουν οι ειδικοι αν προκειται για την ακεντραριστη της Φωκαιας, γιατι εκει εγω δεν εχω πετθχει καμια γκαμπριελα κ δεν ξερω αμα ειναι αυτη.

Επισκέπτης
Ενημερωση απο Μεταξι την τρεχουσα βαρδια
Κολωνου 11 ισογειο Ζωη το αδυνατο στυλιαρι με το καρτουνιστικο προσωπο με νεο λουκ στο μαλλι
Κολωνου 15αριστερα Μαρτα μελαχρινο κοντοπουτανο με πολλα τατου...τιμηθηκε με κακες σχετικα εντυπωσεις
Κολωνου 15 δεξια Ιωαννα ΦΟΛΑ και Μαρια το γνωστο στυλιαροΑλβανακι μες την καβλα  :wanker:
Κολωνου 23 πανω ενα μελαχρινο κοντο μικρο με βυζαρες Ελενη?  :think:
Ιασωνος 20 δεξια ισογειο το Κορινακι του Πικερ ωραιο μωρο
Ιασωνος 31 νεο Αγαπη/Αναμπελ και Ελενη Πετρακη
Ιασωνος 36 μια ακομα Ελληνιδα μιλφ αδιαφορη κατ εμε

καλο μιλφεικ η κατερινα ?

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
H Κατερινα φιλε ειναι αστερι, πηγαινε με κλειστα ματια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Ναι,η Σονια-Ευα η Σοφια Λορεν.Και γω στο Φυλης 92 υπογειο το στεναχωρο την ειχα δει πρωτη φορα αλλα τη πηρα οταν δουλευε Αλκιβιαδου.Ζηταγε και επαιρνε και εξτρα χρηματα για οτι παραπανω εκανε
----
Oντως  η εν  λογω  .. Σόνιες  ειναι τρεις . Η ,,,ανωτερω Λορεν-   που στο Φ 92 ζήταγε  30ε  το ακα στοματικο  και 50ε anal,,2. H  πρωην θεα  Σονια του 12/ παλια Λελας  με τις  ουρες,  που αφηναν (στο Λελας)   σεντονια  και καδους  απο Κυριακη βραδυ  χρησιμοποιημενα  ΚΑΙ στη πρωινη  βαρδια της Δευτερας :headbang: ( και  που μετα - σε 2η φάση  δουλευε και στον Λέλας- οροφο Και 3) το Σονια   - νυν γκιλφ απο Αλκιβιαδου-  με ουρες  κοσμο  /  η πρωην …..   ( βαθεια εισπνοη..  θα κανω  ιστορικη reference…) Γκαλίνα  απο Πιπίνου  118 . Βingo.

Ετσι ακριβως φιλε observer!
Σαν Γκαλίνα είχε ξεκινήσει "το Σονια"!

Πες και για μας βρε Ζήρο μια καλή κουβέντα να πάρουμε θάρρος να γράψουμε καμιά ενημέρωση , δεν κατουρήσαμε στο πηγάδι ...

Μεγάλη μου παράλειψης!
Εσυ φιλε Ψωριάρη είσαι πολύ καλός γνώστης γραφείς πάντα με ωραίο χιουμορ, στοχευμένα και ουσιάστικά.
Τοσο στην ενημέρωση όσο και στο θρέντ του Ολυμπιακου!  ;)

giphy.gif

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ωραίος! Ποια βάρδια είναι αυτή? ?
Αναφέρομαι στην πρωινή.

καλα ολες απλο κανουν?
Οι περισσότερες κάνουν απλό. Μέχρι προσφάτως στο απλό συμπεριλαμβανόταν και το 69.Τελευταία παρατήρησα δυστυχώς ότι κάποιες τύπισσες στο απλό δεν κάνουν 69.Π.χ Βανέσσα απο Ακομινάτου, μία Μαίρη καινούρια στο Ιάσωνος 1β δεξιά, η Μίνα απο Ιάσωνος 1γ κλπ. Για αυτό αν δεν το ακούσετε στο πρόγραμμα στο σαλόνι καλό είναι να το διευκρινήζετε πριν μπείτε.

Η Σονια της Αλκιβιαδου - που εχει εξεφανιστει απο την πιατσα δυστυχως εδω και 3-4 χρονια- ηταν επισης ρωσιδα, αλα πιο μινιον, αδυνατη με σιλικονατο στηθος και ξανθια. Επισης φοβερο στοματικο. Το χαρακτηριστικο της ηταν πως οταν την πηδαγες ελεγε "Σε θελει το Σονια!" :dancing: :grin:
Σε αυτή την γκλιψει αρκιντάκια ήμουν πελάτης της την γνώρισα στην Αγαθουπόλεως σαν Γκαλίνα και κατόπιν την έπαιρνα στην Αλκιβιάδου 16Γ σαν Σόνια.Πολύ καλή μέσα δωμάτιο.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Λεωνίδου 28 όροφος όπου εργάστηκε για λίγο και μετά εξαφανίστηκε. Δουλεύει σαν ανεξάρτητη ή σταμάτησε οριστικά; 

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλησπερα
γενικα γουσταρω για ποιο πιπινο fit κοριτσια...εχει καποιος να μου προτεινει καποια?? :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εκτός από το "γκλίψει αρκιντάκι" χαρακτηριστικό από Σόνια ήταν και το "τσετσλιοτσικό" (τελειωτικό) - κάπως έτσι το πρόφερε ... πολύ γέλιο . Προσωπικά δεν με τρέλαινε ιδιαίτερα επειδή σωματικά ήταν σαν σαμιαμίθι και είχε πολύ κακοφτιαγμένα βυζιά , σαν να της είχαν κολλήσει δυο πεπόνια . Είχε όμως το κοινό της και ειδικά στο Αλκιβιάδου τότε είχε μαζέψει το χαρτί . Μέσα ήταν τίμια βέβαια.
Η άλλη Σόνια (Σ.Λόρεν) έχω την αίσθηση οτι πιο γνωστή είναι σαν Εύα , τουλάχιστον έτσι μας έχει μείνει . Στα καλά της χρόνια , στο Φυλής αλλά και μετά στο Αλκιβιάδου πραγματικά έκοβε την ανάσα . Αρχοντομούνα γυναικάρα με τις καμπυλάρες της , έβγαινε στο σαλόνι με εκείνα τα άσπρα εσώρουχα και μας έτρεχαν τα σάλια . Πάντα είχε τις παραξενιές της αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Φίλοι μου θα ήθελα μια πληροφορία.
Καιρό πριν που παρακολουθούσα το site αναφερόταν στην ενημέρωση μια Σόνια (νομίζω στη Λιοσίων δούλευε) η οποία έκανε τσιμπουκάρα και αν θυμάμαι καλά είχε ένα κομπλεξ με το να της πειράζεις τα μαλλιά... ΕΑΝ κάποιος κατάλαβε για ποια λέω και γνωρίζει ας μου στείλει ένα pm εάν έχει την καλοσύνη  :)

:hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Φίλοι μου θα ήθελα μια πληροφορία.
Καιρό πριν που παρακολουθούσα το site αναφερόταν στην ενημέρωση μια Σόνια (νομίζω στη Λιοσίων δούλευε) η οποία έκανε τσιμπουκάρα και αν θυμάμαι καλά είχε ένα κομπλεξ με το να της πειράζεις τα μαλλιά... ΕΑΝ κάποιος κατάλαβε για ποια λέω και γνωρίζει ας μου στείλει ένα pm εάν έχει την καλοσύνη  :)

:hi:
Βεργας 6 ημιυπόγειο πρωινή βάρδια

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τώρα live 2η βαρδια φυλής 71 ισόγειο
η πιπινομουναρα η Λαουρα ευγενεστατη
με 69 και ονλυ γκρικ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom