marios kolotoumbas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Kολωνου 30α Αυτη τη βαρδια δουλεευει η Κατερινα
σε αυτήν
Kολωνου 30α Αυτη τη βαρδια δουλεευει η Κατερινα
παικτη ,ειναι οντως αστερακι η τσεχα?
παικτη ,ειναι οντως αστερακι η τσεχα?
....
Εξηκιου 18Β ή αλλιως ενα με κοκκινη πορτα μέσα έχει χαμηλο φωτισμο και μια μεγάλων διαστάσεων γκομενα που ομως τα έχει σωστα τα κιλά πανω της ... αξιοσημειωτο οτι δεν μ άρεσε ο τροπος της που ηταν ειρωνικός.
....
Την εχει παρει καποιος?Η καθιερωμένη ενημέρωση του Σαββάτου, που όλοι περιμένατε με αγωνία φαντάζομαι.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο.Στο αριστερό μαγαζί ήταν κλασσικά η Άννα με πρωκτικό,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Μαζ'ι της η καινούρια κοπέλα με όνομα Έλενα,λεπτή με μακριά ξανθά εξτένσιονς νοστιμούλα με όμορφο σώμα σε απλό πρόγραμμα.Έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα εεργασίας αισίως.
[size=10pt][size=10pt]Μία μικρή ενημέρωση από την 3η βάρδια στο Μεταξουργείο:[/size][/size]
Λεωνίδου 6: Μαρία (σχιστά μάτια, δούλευε Ιάσωνος 43). Καυλάντιζε 5-6 goblins με αισθησιακό χωρό.Μεγαλη γυρολογος! Ιασωνος 1β,Φυλης 134,Ιασωνος 20α,Κωνσταντινουπολεως 128 κτλ....
Αντριάννα (καστανή, με διάφορα ταττοο στο σώμα της). Φατσα? Σωμα?
Κολωνού 32Α: Γκαμπριέλλα (ξανθιά καύλα με γυαλιά μυωπίας, φίλος στο παρελθόν μου έχει πει ότι είναι μη μου άπτου). Εχει δικιο ο φιλος σου!
Κολωνού 30Α: -------- ("Ρωσίδα" παχουλή, μαυρομάλλα, πολύ συμπαθητική αλλά ως εκεί) το όνομα μου διαφεύγει.Λογικα την Τανια ειδες
Η Γκαμπυ που εργαζεται τωρα Φωκαιας 24,27β ειναι η πρωην Χριστινα απο Κολωνου 27 ισογειο.Δεν εχει καμια σχεση με την Γκαμπριελα,πρωην Αντελινα που ψαχνεις εσυ.Σε αναζητηση της Αντελινας-Γκαμπριελας-Αννας.
Πρωινη βαρδια.
Διαβαζοντας οτι στη Φωκαιας παιζει μια κοπελα Ρουμανα που ψαχνω εδω και καιρο με το ονομα Γκαμπριελα
Να κλεισω με τον αρχικο τιτλο.Αν καποιος συναγωνιστης μπορει να ενημερωσει που βρισκεται η κοπελα που ψαχνω,καλα θα ηταν.Την ειχα πρωτοδει στο Διδυμου 27 ως Αντελινα.Οπως εχει πει ο προφεσσορ εμφανιστηκε και ως Αννα και τωρα τελευταια ως Γκαμπριελλα.Εχει κανει αναφορα σ αυτην και ο Ντουντ.Ταιριαζει η περιγραφη της με κοπελα που εχει κριτικες στο Φωκαιας 24 και 27.Αλλα επειδη ειναι γυρολογος εχει εμφανιστει στο Αγιου Πετρου 7,Λιοσιων 79,Περγαμου 1,Κολωνου 48,Ιασωνος 19,γι αυτο δε την εχω πετυχει.Αν την εχει δει καποιος.Ρουμανα,μικρο βυζακι,μαλλι μεχρι τους ωμους,ωραιο προσωπο,κανονικα κιλα και φοβερο κωλο.
Πρωινή βόλτα στην Φυλής.
Φυλ. 74 υπ αρ.: η Άννα & η Έλενα
Kαλησπέρα σας,
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο στο δεξιά ήταν η Άννα απο Ρωσία κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους ελαφρώς γεμάτη με γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό μαγαζί ήταν κλασσικά η Άννα με πρωκτικό,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Μαζ'ι της η καινούρια κοπέλα με όνομα Έλενα,λεπτή με μακριά ξανθά εξτένσιονς νοστιμούλα με όμορφο σώμα σε απλό πρόγραμμα.Έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα εεργασίας αισίως.
Την εχει παρει καποιος?
δουλευει ακομα στο studio 12 στην εθνικη οδοΣωστός.Αν και η αμιγώς στουντιακή Σόνια ξεκίνησε από Διδύμου 8.Έλαμψε το ταλέντο της και μεταπήδησε σταθερά στα στούντιο.Ακόμα δουλεύει;
η μιλφ ειρηνη ειναι εκει καθε απογευμαΚαλημερίζω ...........άπό ίδιωματισμούς τής έσπερίας κάνω ύπερβατικό άλμα στίς πίτττες, καί προκειμένω νά άναλωθώ στήν λαική ρήση πού άποτελεί τό κορυφαίο άπαύγασμα τής λαικής θυμοσοφίας μας, προσπερνώ καί τίς εύειδές κορασίδες μέ άγνωστες συνέπειες γιά τήν σωματική μου δομή............... & ζητώ.........
.... βοήθεια περισπούδαστοι..............άναζητώ τήν κορασσσσσσίδα Είρήνη άπό Τροφωνιου 13.........
Πάσσσσσα βοήθεια δεκτή !!