Χελλόου σε όλους αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μου ποστ και δεν θυμάμαι καν πότε γράφτηκα χεχε πάντως πρέπει αρκετά παλιά. Τέσπα με αφορμή την αποχώρηση του Ντιούντ είπα να δώσω και εγώ ένα λιθαράκι στην ενημέρωση γιατί δεν θα κάθομαι να παραπονιέμαι που έφυγε ένας "μεσσίας".
Τέσπα η βόλτα μου ξεκίνησε από το
Φωκαίας 17 αριστερά που ήταν μια κοπέλα με όνομα Ρωξάνη ή Ρωξάνα σε απλό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά. Γενικά η κοπέλα ήταν σαν μια καθυμερινή γκόμενα που θα δεις στον δρόμο καστανη με μέτριο ύψος, σώμα ούτε χαλαρό ούτε σφιχτό με πλατιά δόντια χωρίς να το εννοώ αρνητικά και γενικά ωραίο χαμόγελο.
Στον ακριβώς δίπλα οίκο υπήρχε μια κοσμοπλημμύρα από κόσμο και μας φανερώθηκε μια ξανθιά κοπέλα που μου φάνηκε πολύ μέτρια και δν επρόκειτο να της έδινα το 20ε οπότε η μνήμη μου δεν συγκράτησε το όνομά της.
Φωκαίας 19 μετά από αρκετή αναμονή οι συναγωνιστές που περιμένανε αρχίσαν να αγανακτούνε μιας και μέσα από το δωμάτιο ακουγόνταν...κουβέντα χεχε τέσπα βγήκε η κοπέλα που είχα βάλει στόχο να την κοζάρω και ήταν η Πωλίνα με το φουλ πρόγραμμα αλλά εντάξει γάμα μας χαχα
Πιο δεξιά στο πρώτο σπιτάκι με την πράσινη πόρτα άλλη μια αδιάφορη παρουσία και στο Φωκαίας 27 πάλι κάποια που δεν την θυμάμαι(σορρρυυυυυυυυ)
Φωκαίας 24 μπένω και είμαι εγώ και άλλοι τρεις τύποι και ο τσάτσος άρχισε να μας λέει τα δικά του αλλά δν τον πολυπρόσεχα γτ βαριόμουν. Ανακοίνωσε ότι μέσα ήταν η Σιμόνα με απλό πρόγραμμα και σε μια φάση που πήγε να χτυπήσει την πόρτα του δωματίου για να τελειώνει σιγά σιγά η κοπέλα και να έρθει να την δούμε όλοι φύγαμε καταδρομικά λολ...
Έχω διαβάσει κακές κριτικές για την κοπέλα αλλά ήθελα να την δω για την φάση αλλά γενικά δν με ψήνει να είμαι μόνος στο σαλονάρισμα και να μου τρίβεται η άλλη.
Επόμενη στάση στο Φ66Α δηλαδή στην δεξιά πόρτα όπου ήταν η Άννα, μια ξανθιά ρωσσίδα πολύ όμορφη με δυάρι βυζάκι και φίνο κωλαράκι και αν και φαίνετε λίγο σνομπ μου φάνηκε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα όπως πάντα(την έχω ξαναπροσλάβει).
Τέσπα συνέχισα μια βόλτα στο 56 όπου ήταν στο σαλόνι ήδη μόνη της μια ξανθιά μετρίου ύχους όχι τίποτα ιδιαίτερο στο πρόσωπο και με πιαστιματάκια. Κάτι είχε σηκώσει με τα χέρια της και μόλις μπένω της λέω χέυ τι κάνεις και αυτό που δίχνει το βρακάκι που είχε ψιλά το οποίο έγραφε "σε βλέπω" και μου είπε την ίδια φράση και ψιλογελάσαμε.
Παραδίπλα στον οίκο που ανεβαίνεις τις σκάλες, εκεί που σύχναζε η Ξένια, αυτή την φορά ήταν η Ναταλί με γλυκό προσωπάκι ξανθούλα με πιασιματάκια και στην ηλικία πρέπει να είναι στα 20-22.
Βόλτα στο Φ δέν θυμάμαι το νούμερο, είναι μια είσοδος πριν το 71α όπου ήταν μια μελαχρινή κοπέλα γύρο στο 1,75 απ ό,τι θυμάμαι είχε πολύ ωραίο σώμα μελαμψό μέτριο σε κιλά, με το μαλλί της να φτάνει στη μέση και το προσωπάκι της ήταν νόστιμο με μαγουλάκια.
Τέσπα αποφασίζω να πάω στην Άννα οπότε μπαίνω πάλι στο Φ66Α και κάποιος την πήρε στο δωμάτιο και λέω να πάω στο Φ86α μιας και είχα ακούσει καλές κριτηκές για δύο κοπέλες που η μία ήταν μια ξανθούλα Μαριάννα λεπτούλα με θετικό χαμόγελο που την συμπάθησα αρκετά. Η άλλη είχε ένα εξοτικό όνομα το οποίο μου διαφεύγει και ήταν μια μελαχρινή που δν μ πολυάρεσε.
Φ66Α επιστροφή και περιμένω για την Άννα που για να μην τα πολυλογώ την χορήγισα με 20ε και με άφησε να μπω στο δωμάτιο. Ξεκίνησε πασπατεύοντας τις μπάλες μ και χαιδεύοντας τον χαλκοσωλήνα μου. Κάποια στιγμή η τσατσά έδιωξε μια ορδή από μετανάστες φωνάζοντας και γελάγαμε με την Άννα. Τέσπα η κοπέλα μου δίνει αυτό που θέλω...δεν θέλω πολλά γενικά σε αυτούς τους οίκους γτ δεν νοιώθω άνετα, θέλω απλό πρόγραμμα χωρίς γλειψήματα κλπ γτ σιχαίνομαι στην ιδέα ότι ο καθένας έχει γλείψει τα γλυκά βυζάκια που βλέπω μπροστά μου οπότε τέσπα. Πρώτη στάση εγώ ανάσκελα και η Άννα ανάποδα από πάνω μ ενώ κάποιος ξεκίνησε να μαλώνει έξω με την τσατσά επειδή παρεξηγήθηκε που τον ρώτησε καταγωγή. Τέσπα την Άννα(δεν ξέρω αν έχει κάποιο παρατσούκλι) της έχω ξαναπάρει όπως είπα και την θυμάμαι πιο κεφάτη...σήμερα μάλλον είχε κάτι αλλά δεν πειράζει εγώ να πάω να ψεκάσω θέλω και τπτ παραπάνω...
Μένω και μακρυά και έρχομαι μια στις τόσες Φυλής κ Φωκαίας μόνο αν έχω αρκετές κάβλες ώστε να με κινητοποιήσουν να πάρω λεωφορεία κτλπ γτ η μηχανή μου είναι λίγο χαρακτηρηστική και δεν θέλω να υπάρξει περίπτωση να εκτεθώ.
Ελπίζω να σας βοήθησα.