Ειχαμε γυρω στις 11 το βραδυ
Λεωνιδου 28 οροφος, διμετρος μελαχροινος πιπινομουναρος με γεματα δωματια.
Ημιοροφος μελαχροινο ωραιο ρουμανετο απο ιασωνος 19.
Ιασωνος 36 η μινιον μπιανκα καλη στο κρεβατι αν κ λιγο στην κοσμαρα της.
Μαζι της κ αλλη μια τροφαντη.
Κολωνου στο ονλιγκριξ η Μισελ με κρυμμενες τελειως τις βυζαρες. Εγινε σεμνο το κοριτσι.
Μαζι της ξανθουλα με στητο 1.5 βυζακι κ καλη καβλαντα στο σα(ρ)ονι.
Στης κατερινας ειχε ενα χοντρουλικο κ την Ηλεκτρα, πολυ ωραιο μουνι.
Στο διπλανο 1ος οροφος η Ολγα ωραιο μουνακι κ 2ος η Αννα-Ρωσιδακι του γαλακτος
Αλκιβιαδου 16 στο γωνιακο γιαγιουλα που πρεπει να τα κανει ολα. Ουτε ο γιαγιολαγνος που ειχα μαζι μου δεν ειχε αναγκη τοση καλτιλα.
Διδυμου 18 κατω η ΧοντρΑννα με τις ματαρες φουλ φουλ.
Πανω Αλιονα δεν περιμενα να τη δω, λαθως ηθελα να κοιμηθω χωρις εφιαλτες το βραδυ.
Φωκαιας 27 οροφος Σιμονα με τελειωτικο στομα
27 με τα λιγα σκαλακια αν θυμαμαι καλα ειδα τη Τζαμινα τη γυρολογο. Με ελευθερο στοματικο. Ωραιο κοριτσι.
25 Ισογειο η μινιον Νικη νομιζω λεγεται? Με το εντονο πηγουνι κ ελευθερο συοματικο.
27 υπογειο τριγυρνουσε στην πορτα του πορδελου η τσαυσα παρκινσον, οποτε υποθετω Χριστινα
25 Οροφος κλειστο, πλησιαζε 12 η ωρα...
Φωκαιας 17 η Ευαρα με μια Αννα με ψιλοκρεμαστο αλλα ωραιο βυζακι. Ωραιο μελαχροινο με ακαποτο. Την εχω δει κ πολυ παλιοτερα αυτην μπορει παλι στης Ευαρας.
Φωκαιας 24 καταθεση στη Βιολετα και ο Αρης με χιλιοευχαριστουσε κ μου εστελνε συνεχως φιλακια!
Επισης δεν χτυπησε πορτα ο χυστης.
Υγ. Την καλημερα μου σε ολα τα μαχιμα μελη που βαζουν το λιθαρακι τους στην ενημερωση.
Δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα ευχομαι γρηγορη επανοδο των μαχιμων μελων. Ειρηνη ημιν μπουρδελοτεκνα!