Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (24 μέλη και 255 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Και μαθηματα αγγλικων πλεον.
μαγικο φορουμ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.305
Πόντοι
506
τωρα busty δε νομιζω πως ειναι μονο για στηθος
χυμωδης,προικισμενη σημαινει
πλουσια τα ελεη μεταφορικα
ελπιζω να βοηθησα
εμενα μου αρεσει να χρησιμοποιω το μπαμπατσικο :dancing: :dancing: :dancing:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
σκουπιστε τις μυξουλες σας παιδακια.
xilnik ο καλυτερος πορνος ever
o xilnik ξέρει καλά πόσο τον εκτιμώ..γλυψίματα από μισάδια δεν τα χρειάζεται,ούτε τα γουστάρει..

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
9.937
Πόντοι
3.691
μηπως ξερει κανενας να μου πει αν δουλευει η μαρια η φυλακοβια απο ιασωνος 46α?εχω κανενα μηνα να την δω. :think:εχω αναγκη λιγο ρομαντισμο :dancing:

Εργάζεται στην αναφερόμενη διεύθυνση.

Επισκέπτης
:vomit:
τωρα busty δε νομιζω πως ειναι μονο για στηθος
χυμωδης,προικισμενη σημαινει
πλουσια τα ελεη μεταφορικα
ελπιζω να βοηθησα
αυτα τα αγγλικά  ειναι της οξφορδης; το λέει και η λεξη busty μπουστωδη ,με μεγαλα βυζια ,μπουστο .εξου και bust η προτομη απ το λατινικό busto στηθος.ενα απλο γκουκλαρισματου busty μονο βυζια θα βγαλει.τεσπα.βλαχοαγγλικα μιλα η μιση ελλαδα.εδω να γαμησουμε ηρθαμε.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτα τα αγγλικά  ειναι της οξφορδης; το λέει και η λεξη busty μπουστωδη ,με μεγαλα βυζια ,μπουστο .εξου και bust η προτομη απ το λατινικό busto στηθος.ενα απλο γκουκλαρισματου busty μονο βυζια θα βγαλει.τεσπα.βλαχοαγγλικα μιλα η μιση ελλαδα.εδω να γαμησουμε ηρθαμε.
το λεει και η λεξη?δε ξερω τι λεει και τι δεν λεει το κουραζεις και εχεις κ υφακι διχως λογο,θες να χεις το τελευταιο λογο?οτι πεις φιλος!εχει δικιο!τα αγγλικα σου ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο τα βλαχικα τα δικα μας!κ εμεις να γαμησουμε ηρθαμε αλλα αν ειναι την οποια παραθεση κανει καποιος να την σχολιαζεις αρνητικα χαλας τα παντα

Επισκέπτης
το λεει και η λεξη?δε ξερω τι λεει και τι δεν λεει το κουραζεις και εχεις κ υφακι διχως λογο,θες να χεις το τελευταιο λογο?οτι πεις φιλος!εχει δικιο!τα αγγλικα σου ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο τα βλαχικα τα δικα μας!κ εμεις να γαμησουμε ηρθαμε αλλα αν ειναι την οποια παραθεση κανει καποιος να την σχολιαζεις αρνητικα χαλας τα παντα
Ο σχολιασμός εγινε γιατι εχω δει κι αλλους να χρησιμοποιουν τη λεξη χωρις να ξερουν τι σημαινει και χωρις να καταλαβουν παραπλανουν κοσμο που ψαχνει βυζια ενω αυτοι εννοούν αλλο με το busty.παλιότερα  την ειχα πατήσει και ο ίδιος

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.823
Πόντοι
5.547
xilnik fanouris και οι υπολοιποι σιγουρα θα κανουν οτι μπορουν για να κρατησουν αυτο το νημα ορθιο...ο ερικ καστελ ακα Dude ηταν μια κατηγορια μονος του ομως σε θεματα ενημερωσης. σκυλισιος καταδρομεας της ρομαντικης πλευρας των Αθηνων  :rockon: :rockon:

για τον τυπο που ελεγε για τις μυξουλες δε θα απαντησω απαντησαν οι υπολοιποι  :2on1: :2on1:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:sunglasses:[size=10pt]Ενημέρωση από το Μεταξουργείο. Ώρα 22:30 [/size] :sunglasses:
Μ. Αλεξάνδρου 22Α Τζούλια (πελώρια, 7άρια βυζιά, ελεύθερο στοματικό)

Μ. Αλεξάνδρου 22Β Λάουρα  (κοκκινομάλλα, κανονικό σώμα)

Ιάσωνος 27 Λάνα (μιλφ ωραίο) νταρντάνα)

Ιάσωνος 37Β Ελένη (δεν την είδα γιατί σχόλαγε)

Ιάσωνος 37Α Συλβάννα [size=10pt][shadow=red,left][glow=red,2,300](ΦΟΛΑ)[/glow][/shadow][/size]

Ιάσωνος 31  ΧΟΣΤΕΛ
1) Ελένη (μαυρομάλλα, ωραία (για τα γούστα μου)
2) Άναμπελ (ξανθιά κοντό μαλλί)
3) Τζέσικα (νταρντάνα, μαυρομάλλα)

Ιάσωνος 30Β Τζούλια (μαύρη γαζέλα)

Ιάσωνος 10 κάτω Αλίνα (σώμα αρκετά γυμνασμένο, μαυρομάλλα)

Ιάσωνος 10 πάνω Ντιάνα (μπαμπάτσικη-νταρντάνα, καστανή) Την δοκίμασα με πολύ καλές εντυπώσεις. Αρκετά προκαταρτικά, Chat, καλή συμμετοχή, πολύ καλή για το 10 ευρω. (σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα)

Ιάσωνος 1Β 
1) Μπιάνκα (πιπίνι με ωραία βυζάκια σχόλαγε)
2) Μίνα    (πιπίνι, όμορφο, άβυζο και κομοδίνο)

Υπάρχει και ένα σπίτι στα αριστερά του Ιάσωνος 1Β που έχει μέσα 2 μαγαζιά νομίζω πως δεν είναι καταχωρημένο.
Εκεί ήταν η Ρίτα (προμιλφ, ψηλή, ξανθιά η οποία πρόσθεσε στις υπηρεσίες της ελεύθερο στοματικό)

Ιάσωνος 2Α Σάρα

Ιάσωνος 2Β Εύα (ΦΟΥΛ πρόγραμμα)

Ελπίζω να σας βοήθησα.  :hi:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.336
Πόντοι
206
Φωκαίας 27Β ισογειο τωρα Αλέξια μελαχρινή με το κλασσικό ωραιό κωλαράκι...τιποτα αλλο αξιολογο στην τσαρκα κατ εμε..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Επίσης να πω ότι η Κατερίνα (ψηλή, καστανή  :-* ) από το Ιάσωνος 10 είναι στη χώρα της και είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει.  :hi:
Την έχουμε πελώρια ανάγκη.  :-*

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειχαμε γυρω στις 11 το βραδυ

Λεωνιδου 28 οροφος, διμετρος μελαχροινος πιπινομουναρος με γεματα δωματια.

Ημιοροφος μελαχροινο ωραιο ρουμανετο απο ιασωνος 19.

Ιασωνος 36 η μινιον μπιανκα καλη στο κρεβατι αν κ λιγο στην κοσμαρα της.
Μαζι της κ αλλη μια τροφαντη.

Κολωνου στο ονλιγκριξ η Μισελ με κρυμμενες τελειως τις βυζαρες.  Εγινε σεμνο το κοριτσι.
Μαζι της ξανθουλα με στητο 1.5 βυζακι κ καλη καβλαντα στο σα(ρ)ονι.

Στης κατερινας ειχε ενα χοντρουλικο κ την Ηλεκτρα, πολυ ωραιο μουνι.

Στο διπλανο 1ος οροφος η Ολγα ωραιο μουνακι κ 2ος η Αννα-Ρωσιδακι του γαλακτος

Αλκιβιαδου 16 στο γωνιακο γιαγιουλα που πρεπει να τα κανει ολα. Ουτε ο γιαγιολαγνος που ειχα μαζι μου δεν ειχε αναγκη τοση καλτιλα.

Διδυμου 18 κατω η ΧοντρΑννα με τις ματαρες φουλ φουλ.
Πανω Αλιονα δεν περιμενα να τη δω, λαθως ηθελα να κοιμηθω χωρις εφιαλτες το βραδυ.

Φωκαιας 27 οροφος Σιμονα με τελειωτικο στομα

27 με τα λιγα σκαλακια αν θυμαμαι καλα ειδα τη Τζαμινα τη γυρολογο. Με ελευθερο στοματικο. Ωραιο κοριτσι.

25 Ισογειο η μινιον Νικη νομιζω λεγεται? Με το εντονο πηγουνι κ ελευθερο συοματικο.

27 υπογειο τριγυρνουσε στην πορτα του πορδελου η τσαυσα παρκινσον, οποτε υποθετω Χριστινα

25 Οροφος κλειστο, πλησιαζε 12 η ωρα...

Φωκαιας 17 η Ευαρα με μια Αννα με ψιλοκρεμαστο αλλα ωραιο βυζακι. Ωραιο μελαχροινο με ακαποτο. Την εχω δει κ πολυ παλιοτερα αυτην μπορει παλι στης Ευαρας.

Φωκαιας 24 καταθεση στη Βιολετα και ο Αρης με χιλιοευχαριστουσε κ μου εστελνε συνεχως φιλακια!
Επισης δεν χτυπησε πορτα ο χυστης.

Υγ. Την καλημερα μου σε ολα τα μαχιμα μελη που βαζουν το λιθαρακι τους στην ενημερωση.
Δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα ευχομαι γρηγορη επανοδο των μαχιμων μελων. Ειρηνη ημιν μπουρδελοτεκνα!

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Ήρθα από Χανιά. Τι καλό μου προτείνετε για τελείωμα στο στόμα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom