Το περασμένο Σάββατο, νωρίς το πρωί, έκανα ένα σύντομο πέρασμα από ορισμένα σπιτάκια του Μεταξουργείου. Μου γυάλισαν οι εξής:
1) Χριστίνα, μελαχροινό στυλιάρι στο Ιάσωνος 43.
2) Κοντή πουτάνα με συμπαθητικά μέτριο σώμα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ρώγες, με 69, στο Ιάσωνος 37 πάνω.
3) Εύα, μελαχροινή ψηλή milf με πολύ ενδιαφέροντα κώλο και αρκετά ενδιαφέρον στήθος, στο Ιάσωνος 30 πάνω. Το πρόσωπό της ήταν άγριο και αγουροξυπνημένο, αλλά γενικά με κάβλωσε το σώμα της και το υφάκι της. Αργότερα επέστρεψα, κατέθεσα το εισιτήριο και ενώ περίμενα στο δωμάτιο, εμφανίστηκε άσχετη κοπέλα, λέγοντας ότι τη λένε κι εκείνη Εύα. Εξήλθα του οίκου, παίρνοντας τα χρήματά μου πίσω, αφού έμαθα από την υπηρεσία ότι η κοπέλα που ζητούσα ήταν από την προηγούμενη βάρδια (νυχτερινή) και μέχρι να επιστρέψω είχε σχολάσει. Σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, ξαναπέρασα, αλλά δεν την βρήκα. Όποιος γνωρίζει κάτι για τη συγκεκριμένη, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να υπάρξει κάποια ενημέρωση.
4) Βανέσσα και Νατάσσα στο Κολωνού 30, 2ος όροφος. Πήρα τη Νατάσσα, για την οποία υπάρχουν κριτικές. Οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες.
Υ.Γ. Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις του xilnik αποτελούν ένα ενδιαφέρον συγκεντρωτικό εργαλείο ανασκόπησης.