kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.393
- Πόντοι
- 7.885
Πήρα μια Ιωαννα, στο 134 πάνω, σκέτη απογοητευση. Ψαχνω να βρω κριτικές και δεν βρίσκω τίποτα...
Μέγιστη φόλα μύστη

Πήρα μια Ιωαννα, στο 134 πάνω, σκέτη απογοητευση. Ψαχνω να βρω κριτικές και δεν βρίσκω τίποτα...
Τον τελευταίο χρόνο παρακολουθείς μάλλον...Ρε τι έχετε πάθει όλοι με αυτόν; Τον τελευταίο χρόνο γράφει, δηλαδή πριν δεν υπήρχε το forum? Ήμαρτον
στα πλαίσια της ενημέρωσης, για την οποία υφίσταται το φορουμ, ενημέρωνε.Ρε τι έχετε πάθει όλοι με αυτόν; Τον τελευταίο χρόνο γράφει, δηλαδή πριν δεν υπήρχε το forum? Ήμαρτον
Έχει γράψει κριτική ο smirni
Υπάρχει μαγαζί με δύο κοπέλες που να να κάνουν και μεταξύ τους παιχνίδι σα να είναι λεσβίες?
ναι ρεστα πλαίσια της ενημέρωσης, για την οποία υφίσταται το φορουμ, ενημέρωνε.
Εσύ που δεν έχεις βάλει λιθαράκι ενημέρωσης, ούτε σε πιάτσα,μπουρδέλο,μασάζ,βίζιτα, τι κόπτεσαι?
ΗΜΑΡΤΟΝ...
Τι χταπόδια και καλαμάρια διαβάζω ρε μάγκες...
είναι και ώρα καφέ!![]()
![]()
![]()
άλλο αυτό που λες και άλλο αυτό που σε ρώτησα σχετικά με τις δικές σου ενημερώσεις.ναι ρε, πριν τον Dude υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι καλύτεροι, που μπορούν να γράφουν πιο συχνά ή να επιστρέψουν.
Καμία πληροφορία για Εστέλ, γυρνάει ή δεν γυρνάει και αν ναι, πότε;ναι ρε, πριν τον Dude υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι καλύτεροι, που μπορούν να γράφουν πιο συχνά ή να επιστρέψουν.
Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια,θα'ταν ο παππούς μου...ναι ρε, πριν τον Dude υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι καλύτεροι, που μπορούν να γράφουν πιο συχνά ή να επιστρέψουν.
ναι ρε, πριν τον Dude υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι καλύτεροι, που μπορούν να γράφουν πιο συχνά ή να επιστρέψουν.
Αστο ρε μαν δεν το εχεις το θεμα με τον dude δεν υπηρχε καλυτερος ενημερωτης εμενα προσωπικα με βοηθησε σε οτι πληροφορια ζητησα.Mεγαλο RESPECT για τον dude.ναι ρε, πριν τον Dude υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι καλύτεροι, που μπορούν να γράφουν πιο συχνά ή να επιστρέψουν.
Στο φυλης 59 κατω ηταν η Βανεσσα κοντουλα ξανθια με ελευθερο στοματικο,και ετερη τζουλια ψηλη σε σχεση με την βανεσσα σε απλο.
Την ωρα που μπηκα εγω απο πισω εσκασαν μυτη 3 αφγανοι και τους εδιωξε το γνωστο only greekτις ειχα πετυχει και εγω τη τελευταια φορα που πηγα, η τζουλια βγαινει με πολυ αερα, ειναι ψηλη πανω στα πορνοπαπουτσα, εχει κωλαρα ειναι πολυ ωραιο μουνι και το ξερει το χερι μπηκε στη τσεπη για να βγαλω το 20ευρω αλλα μολις ειδα οτι 2 ορκ ηθελαν να μπουνε και η τσατσα τους πηρε κανονικα λεφτα για να τους περασει στο δωματιο εγω εφυγα