Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (36 μέλη και 348 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Για πες τύπε... :hi:
Έπεσε πείνα;
Η Νατάσσα,που ξαναδοκιμάστηκε σήμερα με πολύ καλές εντυπώσεις πάλι,παραμένει καυλιάρα και γήινη!Μάλλον δεν έχει μυηθεί ακόμα στην τριάδα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η Νατάσσα,που ξαναδοκιμάστηκε σήμερα με πολύ καλές εντυπώσεις πάλι,παραμένει καυλιάρα και γήινη!Μάλλον δεν έχει μυηθεί ακόμα στην τριάδα...
Για να δούμε,καλό θα είναι να βάλει μυαλό η Ελενίτσα μας η κοντύλω...αλλιώς θα πέσει πολλή/ύ φασολάδα φέτο... :hi:

21-1024x538-2y3hrpi3308met2why407e.jpg

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κορυφαία σκηνη-   οταν συναντάει  αγκαλιασμενους τον ., Αλέξη Μεταξά  και την Μόνικα στην προκυμαία - τους λέει μια μαλακία- και ο Αλέξης   του  χώνει το παγωτό χωνακι που έτρωγε  ..στο ματι.  Ο Πιτσιλός , ατάραχος  βγαζει το χωνακι απο το ματι   του. το γλύφει - και λέει  " Ωραίο παγωτό ! πάω να πάρω δυο .." .. :headbang: :cheesy:
==
Εδώ , η εποποιία του ανδρός  στο  imdb  :)
==
Να πουμε επίσης, για οσους  δεν το ξέρουν ,  οπως η imdb ,    οτι  ο συμπαθής Πιτσιλος  πέθανε το 2008
>>

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά πραγματικά χαρά στο κουράγιο σας που τσαρκάρετε με τόση ζέστη  :kneel: Μία ερώτηση στους γνώστες, μήπως ξέρετε άν δουλεύει ακόμα μια μαυρούλα που είχα διαβάσει στο Ιωαννίνων;

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Χτεσινη τσαρκα σε φυλης και διδυμου οπου ειδα τα εξης.

Φυλης 56:Πατριτσια κοντουλα ξανθια κουκλιτσα στην οποια περασα αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπηγαινα.Απλο.

Φυλης 86:Μαγια και αυτη μινιον πολυ ωραια για τα γουστα μου.Απλο.

Διδυμου 7 αριστερα:Αννα δεν την ειδα ηταν δωματιο εικαζω οτι ηταν η γνωστη σε ολους αννα/ιλονα αν εχει αλλαξει κατι ας με διορθωσουν οι μεγιστοι των ενημερωσεων(dude,aoratos,billy13).Απλο

Διδυμου 18 δεξια:Αννα γεματη πολυ καμια σχεση με αυτα που ψαχνω στα σπιτακια,φευγοντας μας ειρωνευτηκε επειδη δεν περασαμε.Σε φουλ.

Διδυμου 18 αριστερα:Κατερινα πηγαινα να δω την Αλιονα ακουγοντας ομως αλλο ονομα ατονησε το ενδιαφερον μου και δεν εκατσα να την δω.

Η χτεσινη τσαρκα εγινε στοχευμενα για την Εβελινα στο Διδυμου 22 το οποιο ηταν κλειστο οπως επισης και το διδυμου 20,μετα την μετρια προς καλη καταθεση στην πατριτσια πηγα Κασσανδρας για τα μεθεορτια. :grin: :grin:

Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια που ενημερωνουν ειδικα τον Dude και ετσι γλιτωνω πολυτιμο χρονο στις βολτες μου. :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Χτεσινη τσαρκα σε φυλης και διδυμου οπου ειδα τα εξης.

Διδυμου 7 αριστερα:Αννα δεν την ειδα ηταν δωματιο εικαζω οτι ηταν η γνωστη σε ολους αννα/ιλονα αν εχει αλλαξει κατι ας με διορθωσουν οι μεγιστοι των ενημερωσεων(dude,aoratos,billy13).Απλο
Μία Άννα υπάρχει,η Ιλόνα...
Ωραίος. :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μην είσαι φλώρος, γράψε κριτική ή στο άλλο θρεντ, το σωστό.

Κατά τις 10 παρά με 10 + ...

Κολωνού 30Α : Ηλέκτρα, ξανθό προμιλφ, τίμιο. 10 ευρώ.
Ρεμούνδου 21κάτω : η Κάρλα το κοντομιλφοπουτανο (μαζί και ο μπογος η Άντζελα)
Διδύμου 18: Κατερίνα η Σέρβα.

Επηδήχθησαν και οι 3.
Μπύρα - Ηλέκτρα - Μπύρα - Κατερίνα - Μπύρα - Κάρλα - Μπύρα.

Να είστε καλά και καλό μήνα.

Σεβασμό στον Dude.  :hi:
Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το πορνοκοντερ του για να τα βρίσκουμε έτοιμα.

Αυτή είναι η δύναμη του bourdela.com: ο κόσμος που έχει!  :rockon:

Να είσαι καλά φίλε μου-και για την ενημέρωσή σου και για τα καλά σου λόγια!  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Φυλης 56:Πατριτσια κοντουλα ξανθια κουκλιτσα στην οποια περασα αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπηγαινα.Απλο.

Η χτεσινη τσαρκα εγινε στοχευμενα για την Εβελινα στο Διδυμου 22 το οποιο ηταν κλειστο οπως επισης και το διδυμου 20,μετα την μετρια προς καλη καταθεση στην πατριτσια πηγα Κασσανδρας για τα μεθεορτια. :grin: :grin:

Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια που ενημερωνουν ειδικα τον Dude και ετσι γλιτωνω πολυτιμο χρονο στις βολτες μου. :hi:

Είσαι ένα από τα παιδιά που -παρά το ότι έρχεσαι από μακρυά- με την πρώτη ευκαιρία μπαίνεις στον κόπο και γράφεις δυο (και τρεις και τέσσερις...) κουβέντες από αυτά που βλέπεις και από αυτά που κάνεις!  ;)

Να είσαι πάντα καλά φίλε μου!  :hi:

nikos1995

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
γαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια  στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα  καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
Εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Είσαι ένα από τα παιδιά που -παρά το ότι έρχεσαι από μακρυά- με την πρώτη ευκαιρία μπαίνεις στον κόπο και γράφεις δυο (και τρεις και τέσσερις...) κουβέντες από αυτά που βλέπεις και από αυτά που κάνεις!  ;)

Να είσαι πάντα καλά φίλε μου!  :hi:
Keep reporting  :hi: :hi:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Για οσους ενδιαφερονται για την Καιτη που δουλευε Ρεμουνδου 21 κ Αγκυρας 12 (που ειναι προσωπικη μου αδυναμια καθως ειναι φωτια το κοριτσι), επανερχεται στις επαλξεις στις 16 Σεπτ... κ θα εργαζεται στο Αγκυρας.  :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σήμερα πρωί , επωχουμενοι και διερχομενοι είδαμε τα εξης (πολύ) λίγα
Δίδυμου  κάτω απο την Αχαρνών  ανοικτά τα πρώτα , κλειστό το Δ20 /  κλειστό , αλλά εκεινη την  ώρα - 11μιση - άνοιξε το Δ22
Πιο κάτω ανεβαινοντας την Αχαρνών σταθηκαμε λιγο ,   βλέποντας  μέγα αριθμόν  μεσηλίκων και  ηλικιωμενων να εισέρχοναται  ο εις  κατοπιν του άλλου εις Φωκ27-
ισόγειον  :). Μετα, ωρα 12 παρά κατεβήκαμε απο Καλύμνου- το 36 ορθανοικτο ( και η εξωπορτα)  οπου  Ναταλί με ρομπα  (την είδαμε απο τον δρομο ) :) , 48 α ανοικτόν, 48β Πωλίνας κλειστόν  , ενώ  ηλικιωμένος μαυροφορεμένος απο την γωνία με Πιπινου εφώναζε πίσω μας : To  απόγευμα !  To  απόγευμα !  :rolleyes: :cheesy:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Για οσους ενδιαφερονται για την Καιτη που δουλευε Ρεμουνδου 21 κ Αγκυρας 12 (που ειναι προσωπικη μου αδυναμια καθως ειναι φωτια το κοριτσι), επανερχεται στις επαλξεις στις 16 Σεπτ... κ θα εργαζεται στο Αγκυρας.  :rockon:

:hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Live tora-tora live!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

▪Φυλής 54α:
Η Βαλέρια η ψηλή κοκκινομάλλα με το καλό κορμί και το γεμάτο στήθος... :erection:

▪Φυλής 54:
Η Ορόρα το καστανόξανθο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι...  :tits2:
Αναχωρεί σε 10 ημέρες οπότε...σπεύσατε!  :zfuck:

▪Φυλής 56:
Το ξινισμένο Πατριτσιπίπινο με το ωραίο κωλί...  :kissass:

▪Φυλής 66α:
Η εντυπωσιακή Ρενάτα... :bigdick:

Φυλής 66δ:κλειστό.

▪Φυλής 59:
Τρεις καύλες!
Η Τζούλια η μελαχροινή αλόγα γυμνή από τη μέση και κάτω!  :wanker:
Η Ρεγγίνα η ωραία ξανθιά μιλφ με την ζουμερή κωλάρα! :bottom:
Η Βανέσα η ξανθιά κοντή με το καλό αδύνατο κορμί! :boobies:

▪Φυλής 61:
Η Νίκη η γλυκιά μελαχροινή αδύνατη-από τη Βραζιλία,λέει η υπηρεσία!  :think:

▪Φυλής 65α:
Η Νατάσα η καστανή κοντή αδύνατη μικρούλα με τα βυζάκια της έξω! :boobies:

▪Φυλής 65β:
Η Έλενα ο μελαχροινός ατσούμπαλος ογκόλιθος - με όλες τις στάσεις του Κάμα σούτρα στο πρόγραμμα,λέει...  :uglystupid:

▪Φυλής 84 ισόγειο:
Η Ελένη η καστανή αδύνατη άχρωμη μετριόφατσα με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Φυλής 84 όροφος: κλειστό.

▪Φυλής 86 όροφος:
Η Αλίνα η μελαχροινή γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο και με τα ωραία ανοικτόχρωμα μάτια.
Με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Φυλής 86 ισόγειο:
Η μίνι Μάγια-με βυζάκια και το τουρλοκώλι έξω! :kissass2:

Φυλής 67:
Η Μελίνα η ξανθιά μιλφ με τις ωραίες βυζάρες...  :tits2:

▪Φυλής 69 όροφος:κλειστό.

▪Φυλής 69 ισόγειο:
Η Πάολα...
Κοντή,σκουρόδερμη πιτσιρίκα...
Με μέτρια πονηροξεπετόφατσα...
Με σώμα ζουμερό-κοιλίτσα,μπουτάκια και καλά γεμάτα κωλομάγουλα!

▪Φυλής 71 όροφος:
Η Τζουλιάννα με πλατινέ μπουκλωτό μαλλί κομμωτηρίου!  :effemine:

▪Φυλής 71 ισόγειο:
Η Μαίρη η όμορφη μελαχροινή με το λάτιν πρόσωπο και με το ψιλοζουμερό κορμί...  :cum:

Ακολουθεί η Φωκαίας... :sunglasses:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
▪Φυλής 54:
Η Ορόρα το καστανόξανθο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι...  tits2
Αναχωρεί σε 10 ημέρες οπότε...σπεύσατε!

παει γαλλια το μωρακι  :tits2:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ντουντ αυριο μεσημερακι που θα κατεβω θα βρω τζινα η οχι?
δυστυχως καμελια την εκανε :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom