Για πες τύπε...▪Κολωνού 30 όροφος:
Επάνω η Ελένη με ωραία λευκά εσώρουχα-μετά από πολύ καιρό προσγειωμένη...
Έπεσε πείνα;
Για πες τύπε...▪Κολωνού 30 όροφος:
Επάνω η Ελένη με ωραία λευκά εσώρουχα-μετά από πολύ καιρό προσγειωμένη...
Η Νατάσσα,που ξαναδοκιμάστηκε σήμερα με πολύ καλές εντυπώσεις πάλι,παραμένει καυλιάρα και γήινη!Μάλλον δεν έχει μυηθεί ακόμα στην τριάδα...Για πες τύπε...
Έπεσε πείνα;
Για να δούμε,καλό θα είναι να βάλει μυαλό η Ελενίτσα μας η κοντύλω...αλλιώς θα πέσει πολλή/ύ φασολάδα φέτο...Η Νατάσσα,που ξαναδοκιμάστηκε σήμερα με πολύ καλές εντυπώσεις πάλι,παραμένει καυλιάρα και γήινη!Μάλλον δεν έχει μυηθεί ακόμα στην τριάδα...
Μία Άννα υπάρχει,η Ιλόνα...Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Χτεσινη τσαρκα σε φυλης και διδυμου οπου ειδα τα εξης.
Διδυμου 7 αριστερα:Αννα δεν την ειδα ηταν δωματιο εικαζω οτι ηταν η γνωστη σε ολους αννα/ιλονα αν εχει αλλαξει κατι ας με διορθωσουν οι μεγιστοι των ενημερωσεων(dude,aoratos,billy13).Απλο
Επειδη δεν ημουν σιγουροςΜία Άννα υπάρχει,η Ιλόνα...
Ωραίος.
Μην είσαι φλώρος, γράψε κριτική ή στο άλλο θρεντ, το σωστό.
Κατά τις 10 παρά με 10 + ...
Κολωνού 30Α : Ηλέκτρα, ξανθό προμιλφ, τίμιο. 10 ευρώ.
Ρεμούνδου 21κάτω : η Κάρλα το κοντομιλφοπουτανο (μαζί και ο μπογος η Άντζελα)
Διδύμου 18: Κατερίνα η Σέρβα.
Επηδήχθησαν και οι 3.
Μπύρα - Ηλέκτρα - Μπύρα - Κατερίνα - Μπύρα - Κάρλα - Μπύρα.
Να είστε καλά και καλό μήνα.
Σεβασμό στον Dude.
Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το πορνοκοντερ του για να τα βρίσκουμε έτοιμα.
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Χτεσινη τσαρκα σε φυλης και διδυμου οπου ειδα τα εξης.
Φυλης 56:Πατριτσια κοντουλα ξανθια κουκλιτσα στην οποια περασα αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπηγαινα.Απλο.
Η χτεσινη τσαρκα εγινε στοχευμενα για την Εβελινα στο Διδυμου 22 το οποιο ηταν κλειστο οπως επισης και το διδυμου 20,μετα την μετρια προς καλη καταθεση στην πατριτσια πηγα Κασσανδρας για τα μεθεορτια.
Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια που ενημερωνουν ειδικα τον Dude και ετσι γλιτωνω πολυτιμο χρονο στις βολτες μου.
ευχαριστώΚαλυμνου 48Β παντα πρωι.
Εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινοςγαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
Keep reportingΕίσαι ένα από τα παιδιά που -παρά το ότι έρχεσαι από μακρυά- με την πρώτη ευκαιρία μπαίνεις στον κόπο και γράφεις δυο (και τρεις και τέσσερις...) κουβέντες από αυτά που βλέπεις και από αυτά που κάνεις! ;)
Να είσαι πάντα καλά φίλε μου!
Για οσους ενδιαφερονται για την Καιτη που δουλευε Ρεμουνδου 21 κ Αγκυρας 12 (που ειναι προσωπικη μου αδυναμια καθως ειναι φωτια το κοριτσι), επανερχεται στις επαλξεις στις 16 Σεπτ... κ θα εργαζεται στο Αγκυρας.
▪Φυλής 54:
Η Ορόρα το καστανόξανθο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι... tits2
Αναχωρεί σε 10 ημέρες οπότε...σπεύσατε!