Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 427 άτομα (60 μέλη και 367 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χθες (σε) ελάχιστα πριν τελειώσει η 2η βάρδια (23:30) με spougenas,millepetroza, pitsilisti...

Η μουρλή Μπάρμπρα. Μας είδε και μας πέταξε έξω  :uglystupid: (παραλίγο με τις κλωτσιές).

Όταν πηγαίνετε τρεις χαβαλέδες και ένας καθυστερημένος για τσάρκα,23:30 η ώρα,στη Βέργας ακόμη και η Μπάρμπορα (και η αντίδρασή της...) είναι (φυσιο)λογικότατη...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Η Κωνσταντίνα, το όμορφο Θωρηκτό Αβέρωφ από Εξηκίου 18Α. Υπηρεσία-Πόρνη 2 σε 1 ή σημειώσατε Χ.
:rolleyes: :o ;  Όμορφο ?!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
η καρολινα στη διδυμου στο υπογειο ρε παλληκαρια  , σε ποια βαρδια δουλευει?
πρωινη η απογευματινη?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Όταν πηγαίνετε τρεις χαβαλέδες και ένας καθυστερημένος για τσάρκα,23:30 η ώρα,στη Βέργας ακόμη και η Μπάρμπορα (και η αντίδρασή της...) είναι (φυσιο)λογικότατη...
:grin: :grin: :grin:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ευχαριστωωωωωω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
13
Ισόγειο
Το γκράνι Ελένη από Διδυμου 27 και η άλλη ξανθιά χοντρόγκιλφ βυζαρού που παίζει καιρό εκεί με ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Όροφος κλειστός.

To γκράνυ Ελένη τύπε είναι αυτό που ήταν και φωκαίας 25 πάνω παλιά?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
To γκράνυ Ελένη τύπε είναι αυτό που ήταν και φωκαίας 25 πάνω παλιά?
Για πολύ λίγες μέρες, ναι!
Εκείνη την περίοδο υπήρχε κι ένα άλλο γκράνυ με το ίδιο όνομα που είχε θητεύσει περισσότερο σε αυτό.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.288
Πόντοι
206
Καλησπερα παιδια η ρενατα ειναι κανονικα στην απογευματινη βαρδια?

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Σιγά την απουσία. Το θέμα είναι να γυρίσει η Εστελάρα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πρίν από λίγο...
Αλκαμένους 113 η νίκη...ξανθιά μιλφοτζίλφ με καλό σώμα για την ηλικία της,με λάγνο βλέμμα....αν τη πετύχεις σε καλή μέρα θα περάσεις καλά...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...κάνει και αυταρχικό,για τους περιπετειώδεις...και η ειρήνη ξανθιά πολωνέζα γύρω στα 50 και αυτή κοντό μαλλί ιδιαίτερη μύτη...και διατηρημένο σώμα...σε ελεύθερο στοματικό και αυτή..
Αλκαμένους 117 κλειστό
Αγίου πέτρου ήταν η Αννυ ξανθιά προτζίλφ ζουμερή με καμπύλες αγριο πρόσωπο.....επέμενε ότι διαθέτει τη πιο λεία επιδερμίδα..και με παρότρυνε να την χαιδέψω για να διαπιστώσω.....απλό πρόγραμμα...επιλέγει που θα κάνει ελεύθερο στοματικό.......κάτι....κάτι μου έκανε κλίκ....θα την έχω κατά νου...
Αχαρνών 85...η μιλφοτζίλφ μελίνα με θητεία σε διδύμου 16...περγάμου 27 ισόγειο....και Διδυμου 27...ξανθιά γλυκύτατη κυρία με πολύ ωραίο σώμα...ωραίο κώλο...τα κάνει όλα πλήν του πρωκτικού όπου ντρεπόταν να πει....χαμογέλασε ντροπαλά και έφυγε.....και η φωτεινή....μελαχροινή θεόρατη προτζίλφ με πρόσωπο ταξιδεμένης νταλικέρισας....που άνετα σταμάταγε να σε πάρει μαζί της να σε πάει εκεί που θές...λέγοντας ιστορίες στο βαρύ τιμόνι.....έμπειρη πόρνη όλο υποσχέσεις.....σου έδινε την εντύπωση ότι μέσα θα έχει εκείνη το πάνω χέρι...σε ελεύθερο στοματικο τελειωτικό και αυταρχικό.
Πέρασμα απο διδύμου...εκείνη την ώρα περνούσαν η εβελίνα και η τσατσά με τα γιαλάκια την αχαρνών.....κοιτάζοντας την εβελίνα....με χάλασε άσχημα......απεριποίητη άβαφτη με ένα σορτσάκι φαρδύ..καμία σχέση με την εντυπωσιακή εβελίνα που βλέπουμε στο εκάστοτε σαλόνι.....μπήκαν σε ταξί και έφυγαν...
Διδύμου 18 υπόγα περίμενε η τσατσα κοπέλα...αλλα δεν ήρθε καμία...αύριο πρωί μου είπε θα είναι η καρολίνα...η αννούλα σήμερα ειχε ρεπό.
Αλκιβιάδου 16α...η γκράννυ ελένη.....γύρω στα 60 με πολύ καλά διατηρημένο σώμα..με αλυσιδωτά εσώρουχα...υποσχόταν πολλά εάν περάσω....καραφούλ πρόγραμμα...
Αλκιβιάδου 16γ η ντενίσσα.....μελαχροινή καυλιάρα με φούλ πρόγραμμα....πονηρό σκληρό βλέμμα...με γαμάτο κώλο....μόλις γύρισε...η αλήθεια είναι ότι κοντοστάθηκα και παρά λίγο να περάσω...όχι ακόμα όμως...μέχρι να ωριμάσει μέσα μου η εικόνα της...όπως θέλω......αρνητικό η οδοντοστοιχεία της...κάπως χαλασμένη.....στα υπόψιν λοιπόν και αυτή
Περγάμου 1 η τζέσσικα μια γλυκιά αδυνατούλα ξανθιά σε απλό πρόγραμμα....
Περγάμου η θεία εύα...ήταν στο δωμάτιο...δε περίμενα......
Καλύμνου 36 η βετεράνος νανά...κάποτε ήμουν συχνός πελάτης της...μιας και μου άρεσε πολύ αυτός ο βήχας που κάνει επίμονα όταν σου πέρνει πίπα...καθώς και η λεπτή φωνή της......το σέξ μαζί της είναι μια εμπειρία,ποθ κάθε πόρνος πρέπει να ζήσει....το πρόγραμμά της.....τα πάντα....
Καλύμνου 48 όροφος η μιλφάρα Αννα.....με ωραιες καμπύλες βυζάρες γλυκό πρόσωπο.....κωλάρα για τους λάτρεις....σε απλό πρόγραμμα....απογοητεύτηκε μόλις αποχώρησα........ίσως της δώσω μια ευκαιρία.......
Μαγνησίας 11 η σοφία...μια καυλιάρα ξανθιά μιλφ ζουμερή με γαμάτο κώλο και αυτή...στάνταρ στα 4 θα είναι όνειρο..σαλονάρισε πε πονηρό ύφος..είχε ωραία μάτια...όμορφη κοπέλα με μαύρα εσώρουχα.....κάνει απλό πρόγραμμα...αλλά είναι συζητήσημη και σε περαιτέρω......μάλλον θα είναι η επόμενη επίσκεψή μου......
Μεγάλου αλεξάνδρου 15...η ειρήνη γνωστή και απο αλκιβιάδου 16 β τότε πολύ καλύτερο σώμα...τώρα έχει γίνει εντελώς κρέμα.....κοκκινομάλλα με καρρέ μαλλί..καθόταν και καυλάντιζε ασιάτες συναγωνιστές....ελευθερο στοματικό τελειωτικό και μαζί της μια κοπελίτσα ξανθια αδύνατη σε απλό πρόγραμμα..πιο ντροπαλή..δε συγκράτησα όνομα......στο αλκιβιάδου πάντος έκανε γαμάτο πισωκολλητό...και έδινε βαθειά γλωσσόφιλα...τώρα δε ξέρω καθώς δε την έχω πάρει απο τότε...
Κολωνου 53...η βερόνικα 4άρια βυζιά κολάρες μπουτάρες κυταρριτιδες..όλα....λοίπος κατανεμημένο σε καμπύλες σφιχτή...έχει δοκιμαστει στο παρελθόν.....με μέτριες εντυπώσεις...στα 4 έχει πολύ ωραία θέα......είνα η αδερφή της πάολας.....έχει εργαστεί έλλης 3 στην αρχή διδύμου 18 υπόγα αλκιβιαδου 16...και τα τελευταία χρονια μεταξουργείο μ.α. 28 ..μ.α. 15 και κολωνού....μαζί της η ναταλύ μια ξανθιά μιλφαρα....με βλέμμα προκλητικό.....δε μιλούσε μόνο κοίταγε επίμονα...σε ελευθερο στοματικό και οι δυο...
Κολωνού 47 η θεία ζάνα...εισέπρατε εκείνη τη στιγμή το δεκάρικο απο συναγωνιστη....ξανθιά χοντρή με θρυλικό τσιμπούκι στο ενεργητικό της...το λεγόμενο βασιλικό...ακόμα το κάνει σούπερ την είχα δοκιμασει πρόσφατα....τεράστια κολάρα βυζαρες....μουνί σύραγγα...και κωλος παρθένος οπως λέει.....δύσκολα θα τη γαμήσεις..αφού το τσιμπούκι της εάν είσαι καυλωμένος και άχυστος...θα σε αποτελειώσει....κάνει και περίτεχνο αυταρχικό....κωλογλυφαδα...γλωσσόφιλα...και ότι αγαπάτε...
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο...η ναταλί ξανθια μιλφάρα-προτζίλφ...με γαμάτο σώμα κώλο που πάντα τουρλώνει στο σαλόνι...ευγενική.....την έχω πάρει μια φορά...δε πρόλαβα να τη γαμήσω,,καθώς η πίπα της ειναι μαεστρική...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο....
Καλή συνέχεια.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Μέγιστο respect στον Κλεόβουλο!!!  :hi: :hi: :hi:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.670
Πόντοι
266
άλλαγην βάρδιας γίνεται 10 ή 11 το βράδυ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom