Σε νυχτερινή περιήγηση στα κεντρικά της Φυλής μαζί με εξωθεσμικό φίλο ο εντοπισμός της μουναροΚατρίν στο Φυλής 71 άνω κατέστη αδύνατος μια και (ως συνήθως...) κατόπιν κοπιαστικής εργασίας επί (του προηγούμενου) τριημέρου,την εκοπάνησε!
Η Κατρίν τείνει να γίνει κάτι μεταξύ αξιοθέατου και μαγικής εικόνας-στοιχειωμένης πριγκήπισσας την οποία πολλοί ποθούν,λίγοι την θωρούν,αρκετοί την αναζητούν και ελάχιστοι πιστεύουν ότι υπάρχει τέτοια μορφή στα λαϊκά πορνεία όπως (πολύ σωστά...) τα έγραφε ο Κύριος ΠΥΡΑΥΛΟΣ...
Στη θέση της Κατρίν η αναπληρώτριά της (και αναμένουσα τον μόνιμο διορισμό της με βάση την ισχύουσα πουτανοεπετηρίδα...) Μόνικα...
Πολύ ωραία κοπέλα,μελαχροινής εξωτικής αλλά όχι απρόσιτης ομορφιάς συνδυάζει το κάλλος με το νεαρόν της ηλικίας της...
Αγαπημένη των πιτσιρικάδων χθες οι οποίοι ολίγον νοιάζονται για την αξία και την απόσβεση ενός 20άρικου.
Στο διπλανό ισόγειο του 69 ήταν ένας (σχεδόν) κλώνος της Ιονέλας της γνωστής εκδιδομένης επί Φωκαίας 17. :o
Ίδιο πλατινέ μαλλί,ίδια σκουρόδερμη επιδερμίδα, σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά προσώπου αλλά από εκεί και πέρα...
Παραπάνω κιλά πασπαλισμένα με αρκετή κυτταρίτιδα...
Και το όνομα αυτής;Εύα!
Δύσμοιρε Αδάμ...
Στο Φυλής 71 ισόγειο,η Βανέσα κάποτε ήταν μία σχεδόν καλή πόρνη...
Τώρα έχει γίνει εντελώς κακή πόρνη-το καταλαβαίνεις στο βλέμμα της που βγαίνοντας στο σαλόνι,κοιτάζει τα υποψήφια θύματα με βλέμμα "ποιον από αυτούς θα ξεπετάξω απόψε;"
Προχωρώντας και ενώ τα 69 άνω,67 και όλα τα 84 και 86 ήταν κλειστά,φτάσαμε στο 65 ισόγειο...
Η Ελένη λοιπόν είναι μία πολύ περίεργη περίπτωση...
Μελαχροινός ψηλός όγκος,με συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί ακανόνιστο σαν αγκωνάρι...
Εν τούτοις είναι εύχαρις,ευδιάθετη,ευγενική,ομιλεί (ακαταπαύστως παρακαλώ) πολύ καλά Ελληνικά με ολίγον τί παράξενη προφορά,κάνοντας χρήση περίεργων-δύσκολων λέξεων ("μήπως με επισκεφθήκατε ξανά και ήμουν κατειλημμένη;") και δηλώνει πρόθυμη και έτοιμη να σου αποδείξει ότι γνωρίζει Αρχαία Ελληνικά καλύτερα από τον καθένα...
Ο ισουψής της φίλος μου την άκουγε αποσβολωμένος,σχεδόν μαγεμένος,ώσπου τον σκούντηξα και βγήκε από τον ονειρεμένο λήθαργο λέγοντάς του:
"Να γαμήσουμε ήρθαμε ή για να πάρουμε κάνα πτυχίο φιλολογίας;"
Βγήκαμε αλλά ο φίλος μου αναζητούσε την άκρη του νήματος:
"Αυτή σίγουρα είναι φοιτήτρια φιλολογίας",μονολογούσε.
"Εγώ για πρύτανη την έκοψα",πρόσθεσα μπερδεύοντάς τον ακόμη περισσότερο...
Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του 65α,βοή,χαμός,κόσμος,φωνές και στη μέση ένα γυμνό μελαμψό τσουρκόσωμα...
Η Εμμανουέλα επροβιβάσθη στα υψηλά πατώματα...
Συνοδοιπόρος της ο θρυλικός κύριος Βασίλης ο οποίος μάς ενημέρωσε ότι "η κοπέλα σάς περνάει από ειδικό ΚΤΕΟ,διαθέτει κομπρεσέρ και σάς ξεβουλώνει τα μπεκ".
Με αυτά (τα λόγια του παπά...) και με αυτά (τα καυλαντίσματα της Εμμανουέλας...) ο κυρ Βασίλης πρέπει να έβγαλε το μεγαλύτερο νυχτοκάματο και η Εμμανουέλα (όχι πρέπει,σίγουρα...) είχε βάλει μπροστά το κομπρεσέρ της ξεπέτας και έπαιρνε (πουτσο)κεφάλια...
Ένα από αυτά ήταν και το δικό μου...
Βγαίνοντας στη Φυλής έριξα μια ματιά στο ισόγειο του 65 μονολογώντας "δεν το έριχνα καλύτερα το 20άρικο στη πρύτανη;
Τουλάχιστον θα είχα να το λέω ότι έμαθα αρχαία στη Φυλής...".
Με τις υγείες μας...