Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (22 μέλη και 300 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εντάξει,μόνον εσάς τους δύο αγαπάει,χατίρια δεν χαλάμε! :)
Εννοειτε οτι δεν εχω την ψευδαισθηση οτι εδωσε μονο σε εμενα γλωσσοφιλα! :rockon: Παντως την εχω δει να διωχνει πακια απο το σαλονι :grin:
Οπως εχω δει επισης να διωχνουν πακια η Μελισσα απο Κολωνου 32β,η Μαρια το μουναροστυλιαρι απο Κολωνου 15.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Επαναλειτουργια του ρεμουνδου 21 οροφος,με πρωινες τις Α)Σοφια απο Παιανιεων Β)Χριστινα η γυρολογος με τις βυζαρες και τα κοκκινα μαλλια που εχει εργαστει σε παρα πολλα μαγαζια
και απογευματινες τις Α)Φωτεινη η μιλφ απο Ιωνιας 12 και Περγαμου 27 και Β)Ολγα με την μπανανα
Η Φωτεινη θα ελεγα οτι ειναι γκιλφ.Στην Περγαμου ανακοινωνε απλο προγραμμα! :rockon:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Στο Ιάσωνος 20α,ήταν το γνωστό μελαχροινό Κορινάκι...
Ωραίο μαυρισμένο κορμί,χαμογελαστό προκλητικό γυναικείο (πλέον) πρόσωπο.

Παλιά, την είχα απολαύσει σε 69. Νοστιμότατη. Πάει καιρός όμως που δεν προσφέρει πλέον, εκτός αν κάτι άλλαξε...

Επάνω,στο 19β,υπερξινισμένο και υπερμουτρωμένο το πιπινοΡοδικάκι-το ίδιο και η μελαχροινή μέγαιρα υπηρεσία της...
Αναδουλειά γαρ...

Την είχα πάρει με πολύ καλές εντυπώσεις. Βολική, περιποιητική, εργατική. Θα γούσταρα να την ξαναπάρω σε αυτή την κατάσταση: υπερξινισμένο και υπερμουτρωμένο!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις οπότε...live tora,tora live...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Άννα Κου,μαυρισμένη και βυζαρού με κωλάρα για  :bottom:

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σόφι η μελαχροινή με το σκυλέ πρόσωπο και το ωραίο κωλί-στο πρόγραμμα για  :zfuck:
Μαζί της η Γκάμπυ η ακεντράριστη με το ωραίο κορμί!  :boobies:

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Παολάρα η μελαχροινή ναζιάρα νταρντανοπιτσιρίκα με την αφράτη κωλάρα - στο πρόγραμμα και αυτή!  :knockinb:

▪Φωκαίας 24:
Η Ροζαλίντα το ξανθό μιλφογκίλφ!

▪Φωκαίας 25β:
Το μελαχροινό πιπινοΛουιζάκι!

▪Φωκαίας 17α:
Η Σαμπρίνα η μελαχροινή με τα σκιστά μάτια και την λάτιν κωλάρα!
Και η Αμαλία η ξανθιά πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και με το ωραίο αδύνατο κορμί-μπάνικο κωλαράκι...

Τα Φωκαίας 17β και 19 είναι κλειστά.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα παληκάρια αυτή την ώρα περιστροφή νυχτερινή σε μερικούς ναούς στο μετάξι

Μεγάλου Αλεξανδρου22 ισόγειο δύο κοπέλες βαρέων βαρών Νικόλ από το 15 απέναντι μέχρι προτεινος μαζί με μια πανομοιτυπη μου πρότειναν παρουχα που θα μου εμένε αξέχαστη φαντάστηκα εκείνη τη στιγμή λιώσιμο από τις μάζες πάντως ήταν ορεξατες
Μεγάλου Αλεξάνδρου15 επίσης δύο ευσωμες Μαρίες μια με κοντό μαλλί καστανό και ή ξανθιά με τις βυζαρες
Ιασωνος46 Κλαούντια με την ελιά στο πρόσωπο στεγνό σώμα καστανοκοκκινο μακρι μαλλί
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Βίκυ μελαμψη κοπέλα σώμα με πιασιματα και Ντόνα Μελαχρινή κοντό μαλλί ωραίο σώμα τατου στα όμορφα βυζια της γενικά ήταν αξιόλογη παρουσία μάλλον καινούργια δεν την έχω δει άλλη φορά
Ιασωνος31 καινούργιο Αναμπελ ξανθιά κοντό μαλλί σχετικά καλό σώμα και Αλέξια μαλαμψο αδύνατο στυλιαρι χωρίς όρεξη στο σαλόνι έδειχνε κουρασμενη
Κολωνου30Α Ή Μελαχρινή νταρντανα μιλφ με το μακρι μαύρο μαλλί πολύ ορεξατη και ομιλητική στο σαλόνι δεν είναι κακή τώρα που την πρόσεξα κάπως καλιτερα
Κολωνου47 επάνω μια κοπελα με καστανό κοντό μαλλί κανονικό σώμα πεσμένο στήθος χαμογελούσε λίγο σαν χαζοχαρουμενη ο χώρος μύριζε απελπιστικά σάπιο σίδερο και ξύλο

Αυτά τα ολίγα και από το Μετάξι καλο ξημέρωμα να εχετε

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Καταθεση πριν λιγο στη Μονικα τη μικρουλα στο Ιασωνος 20 πανω. Ομορφο πιπινακι, αλλα απο συμμετοχη τιποτα. οπως ελεγε και το παιδι θαυμα στο γνωστο τραγουδι με τη Σουζη "νομιζα πως γαμαγα ενα τεταρτο το πτωμα".

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Καλημέρα παληκάρια αυτή την ώρα περιστροφή νυχτερινή σε μερικούς ναούς στο μετάξι

Ιασωνος31 καινούργιο Αναμπελ ξανθιά κοντό μαλλί σχετικά καλό σώμα και Αλέξια μαλαμψο αδύνατο στυλιαρι χωρίς όρεξη στο σαλόνι έδειχνε κουρασμενη
Η πρώτη που ανέφερες μία φορά μού παρουσιάστηκε από την υπηρεσία ως Άναμπελ,και έκτοτε ως Αγάπη.Καλούτσικη είναι,όχι κάτι το ιδιαίτερο.Η δεύτερη,δύο φορές που την πέτυχα ήρθε στο σαλόνι,με ασπάστηκε σταυρωτά,και επέστρεψε στο κουζινάκι.Δεν την έχω δοκιμάσει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Εντάξει,μόνον εσάς τους δύο αγαπάει,χατίρια δεν χαλάμε! :)
.......

........  Το GFE είναι κάτι ώσάν τό ίδεώδες<<<<όν καθ' έαυτό- δι'εαυτό>>>> άφού συνδυάζει τόν κόσμο τής άδρανείας μέ τόν κόσμο τών άξιών.........

Αλλά ένώ τό όν-καθ' έαυτό...δι' έαυτό είναι έξ όρισμού άνύπαρκτο, τό GFE δέν είναι έξ όρισμού άντιφατικό, καί στίς σπάνιες φορές πού έπιτυγχάνεται,<<< στό μυαλό όρισμένων >>>  άποτελεί τήν χαρά τού κριτικού, πού νιώθει ότι άποκτά λόγο ύπαρξης.

Εντέλει φίλε μου τό GFE  είναι ένας κοινός τόπος τής πουτανικής κριτικής... καί τής ύπαρξης έντός του bourdela.com ???

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
:offtopic: Ναύαρχε,έχω παρακολουθήσει το thread ''Θεωρητική Πουτανολογία'',αλλά από ''Θεωρητική Πορνοφιλοσοφία'' δεν σκαμπάζω τίποτα! :hi:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Πέρασα χθες με την Τζούλια, Αλκιβιάδου 16Β, απογοήτευση.
Δεν έδωσε κώλο και η συμπεριφορά της προβληματική.
Πεταμένο εικοσάρικο, ακολουθεί λεπτομερής κριτική.

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
περασμα εχθες το βραδυ κατα τις 21:30 απο φωκαιας 9 με σονια

η κοπελα αρκετα ομορφη για μενα , petit , ομορφο σωματακι με ωραια φυσικα μικρα βυζακια και πολυ καλη διαθεση στο σαλονι

στο δωματιο ομως δεν τα πηγε καλα αφου χωρις κανενα προκαταρκτικο προσπαθουσε να βαλει το προφ. σε πεσμενο μοριο

και αναρωτιωταν γιατι δεν μου σηκωνοταν....

το αποκορυφωμα ηταν οταν προσπαθησα να της αγγιξω το στηθος , μου απαντησε πως η συγκεκριμενη υπηρεσια δεν ηταν σε αυτες

που προσφερει η κοπελα αφου ουτε στο σαλονι το ανεφερε η τσατσα

για ακαπωτο ουτε λογος  ( παρολο που στις κριτικες διαβασα το αναποδο )

παμε γι αλλα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Πέρασα χθες με την Τζούλια, Αλκιβιάδου 16Β, απογοήτευση.
Δεν έδωσε κώλο και η συμπεριφορά της προβληματική.
Πεταμένο εικοσάρικο, ακολουθεί λεπτομερής κριτική.
......

..... Έπρεπε νά πάς δίπλα στήν Ντενίσα...... νά δής κ κραυγούλα  :hi:

Anakin1985

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2012
Κριτικές
6
Like
46
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές,

Θα ήθελα τα φώτα σας. Εχθές βράδυ, Κολωνού 27Α μία πιτσιρίκα αδυνατούλα κοντούλα μαυριδερή που ισχυρίζεται πως είναι από την Ισπανία.
Διάβασα μια κριτική, που δεν ξέρω αν είναι η ίδια.

Ξέρουμε τίποτα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Κολοκυνθούς 38,ώρα 11:30,πέρασα με την Ειρήνη,την πρόσφατη μεταγραφή από Σερβίων,εκατέρωθεν γυμνές λειχίες και τελείωμα στο στόμα,μια χαρά!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Κολοκυνθούς 38,ώρα 11:30,πέρασα με την Ειρήνη,την πρόσφατη μεταγραφή από Σερβίων,εκατέρωθεν γυμνές λειχίες και τελείωμα στο στόμα,μια χαρά!
.....

..... Σάς θέλω πιό ποιιτικό .. ένα παράδειγμα γιά τίς έν καιρώ κριτικές σας...

Αί βόστρυχοι αύτής έλάται, μέλανες διανθούσαν τήν συνολικήν της έμφάνιση......
τό γενετήσιο ένστικτο μέ ώθούσε άνεξέλεγκτα κ.τ.λ  κ.τ.λ  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Ναύαρχε,δεν δύναμαι να ακουμπήσω,ή να προσεγγίσω έστω,τη λογοτεχνική και ποιητική σας αρτιότητα! :hi:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
.....

..... Σάς θέλω πιό ποιιτικό .. ένα παράδειγμα γιά τίς έν καιρώ κριτικές σας...

Αί βόστρυχοι αύτής έλάται, μέλανες διανθούσαν τήν συνολικήν της έμφάνιση......
τό γενετήσιο ένστικτο μέ ώθούσε άνεξέλεγκτα κ.τ.λ  κ.τ.λ  :hi:
Κάπως έτσι δηλαδή να γράφουμε...

URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
......

.... Σεριανίζοντας καί άποζητώντας .....

Και καθώς ό αήρ τού έπερχόμενου καύσωνος γλυκός, μεθυστικός ταλάνιζε τίς αίσθήσεις και ριγούσε τη σάρκα μου ..... μήνυμα έφτασε είς τά γέρικα ώτα μου.....

Η έκπάλγου καλονή Καίτη άπό Βέργας 3 .... θά άπουσιάση γιά 20 ήμέρες ......

Δυστυχία μου ...... :new_shocked:

Ξέρετε κάτι έπ αύτου ????????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom