Καλημέρα παληκάρια αυτή την ώρα περιστροφή νυχτερινή σε μερικούς ναούς στο μετάξι
Μεγάλου Αλεξανδρου22 ισόγειο δύο κοπέλες βαρέων βαρών Νικόλ από το 15 απέναντι μέχρι προτεινος μαζί με μια πανομοιτυπη μου πρότειναν παρουχα που θα μου εμένε αξέχαστη φαντάστηκα εκείνη τη στιγμή λιώσιμο από τις μάζες πάντως ήταν ορεξατες
Μεγάλου Αλεξάνδρου15 επίσης δύο ευσωμες Μαρίες μια με κοντό μαλλί καστανό και ή ξανθιά με τις βυζαρες
Ιασωνος46 Κλαούντια με την ελιά στο πρόσωπο στεγνό σώμα καστανοκοκκινο μακρι μαλλί
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Βίκυ μελαμψη κοπέλα σώμα με πιασιματα και Ντόνα Μελαχρινή κοντό μαλλί ωραίο σώμα τατου στα όμορφα βυζια της γενικά ήταν αξιόλογη παρουσία μάλλον καινούργια δεν την έχω δει άλλη φορά
Ιασωνος31 καινούργιο Αναμπελ ξανθιά κοντό μαλλί σχετικά καλό σώμα και Αλέξια μαλαμψο αδύνατο στυλιαρι χωρίς όρεξη στο σαλόνι έδειχνε κουρασμενη
Κολωνου30Α Ή Μελαχρινή νταρντανα μιλφ με το μακρι μαύρο μαλλί πολύ ορεξατη και ομιλητική στο σαλόνι δεν είναι κακή τώρα που την πρόσεξα κάπως καλιτερα
Κολωνου47 επάνω μια κοπελα με καστανό κοντό μαλλί κανονικό σώμα πεσμένο στήθος χαμογελούσε λίγο σαν χαζοχαρουμενη ο χώρος μύριζε απελπιστικά σάπιο σίδερο και ξύλο
Αυτά τα ολίγα και από το Μετάξι καλο ξημέρωμα να εχετε