Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (21 μέλη και 312 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ο  τσατσος  Μαρκαριάν στον σταυλο   Ι 36  ( πρωην  δημόσιος  υπάλληλος σε καποιο ταμείο..)  ειναι απίστευτος …
Ειναι  οι πελάτες  μέσα  στα δωματια - κι αυτός φωνάζει απ έξω .... Θέλω πουτσα .. Θέλω πουτσα..
.. :headbang: :headbang:

:rockon: :rockon: :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πήρα την φωτεινή απο αλκιβιαδου το τελευταιο μια ξανθιά μεγαλωκοπελα που με ξεγελάσει το γεγονός οτι φόραγε ζαρτιερες.. Τελείως αδιάφορη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε Dude παραλουθώ εδώ και καιρό το site και θέλω να σε ρωτήσω αν είσαι νταβάς ή αν σε πληρώνουν οι κοπέλες για να γράφεις όλες αυτές τις πληροφορίες στο site :huh: :huh:

Και τα δύο φίλε μου...

Και νταβάς είμαι,και από τις κοπέλλες τα παίρνω...

Συν τοις άλλοις,οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων,μαζί με τον ΕΝΦΙΑ, πληρώνουν Nτουντόσημο...

Επίσης σήμερα είναι η ημέρα καταβολής του μηνιαίου μισθού μου από τον Αντισθένη...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ενημέρωση από την τρέχουσα βυζοβάρδια... :tooth:

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η Ήρα η βυζοΤατάρα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η Ρούμπυ,Σόνια ή όπως αλλιώς την λένε...

Έτσι όπως είναι κοντή και δίχως λαιμό βγαίνει και αυτό που βλέπεις είναι ένα κεφάλι και ένα ζευγάρι βυζόμπαλλα-μη σου πω ότι μπροστά στα βυζιά της εξαηλώθηκε ακόμη και το κεφάλι της...
Η Ηρα εμφανιστηκε πρωινή? Δηλ Σαββατο θα ειναι πρωί ?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ναι ετσι όπως είναι εμφανισιακά η Μαρίνα μπορούμε να την θεωρήσουμε μιλφογκιλφ όπως το αντιλαμβάνεται κανεις....
Επικινδυνα ρομαντικη η Μαρινα (Ιασωνος 1) με καλοβαλμενους Ελληνες...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Οπως και η Ευα η 20χρονη χαζουλα απεναντι δεν εχει κανενα προβλημα για ρομαντισμο με καθαρους και καλοβαλμενους Ελληνες, ειδικα 40+

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Πήρα την φωτεινή απο αλκιβιαδου το τελευταιο μια ξανθιά μεγαλωκοπελα που με ξεγελάσει το γεγονός οτι φόραγε ζαρτιερες.. Τελείως αδιάφορη
Μία ξανθιά εύσωμη που μοιάζει στη Miss Piggy?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
▪Βέργας 6β: Η θρυλική θεία Όλγα από Ρεμούνδου-για όσους κάθε τόσο την μελετούν και την αναζητούν...
Μεγάλη μορφή των λαϊκών πορνείων...

==
ΟΚ - και εγω την αναφέρω αλλα΄δεν την αναζητώ ,,, :cheesy:   Ιδίως μετά  απο τοτε   που εκανε την σμικρυνση βυζιων  εις .. αυγα μάτια ... :grin: /  και την λιποαναρροφηση στους γλουτούς-
ακριβως τα ιδια που έκανε και η  γκιλφ Αγάπη --  την οποιαν   ο αόρατος  ανακάλυψε ως  Ρωξανη    στο Αγκύρας 12 ..  :rockon:

Observer ,μήπως τα ξαναμεγάλωσε;  :think:
Ξεχείλιζαν οι βυζάρες της από το μεσοφόρι!  :tits:

Είχα καιρό να την πετύχω την θεία Όλγα-δούλευε και σαν υπηρεσία στο υπόγειο του Βέργας 6 αλλά έτσι όπως την είδα καλοστεκούμενη, για τους γκιλφάκηδες είναι μια χαρά επιλογή !  ;)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.159
Πόντοι
1.936
Οπως και η Ευα η 20χρονη χαζουλα απεναντι δεν εχει κανενα προβλημα για ρομαντισμο με καθαρους και καλοβαλμενους Ελληνες, ειδικα 40+

....θα παιρνουν αμφοτερες το εξτραδακι τους για πιο γουτσουγουτσου υπηρεσιες και ισως δουλιτσα εκτος δελου με το αναλογο ξυρισματακι βεβαια!!!
Πουτανα κριση....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής...

Φυλής 109α: Καινούρια κοπέλα.
Η μελαχροινή πιτσιρίκα Ντέλια,με συμπαθητικό κοριτσίστικο προσωπάκι και με σώμα με πιασιματάκια-με ζουμερό κώλο και σχεδόν μεσαίο στήθος.Σε απλό πρόγραμμα.
Η Τζούλια αγνοείται.

136: Η καστανόξανθη Αννίτα,με πολύ μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο σώμα,με μικρό στήθος και κώλο τον οποίο και δίνει.

134β: Που το κατεβάσατε μωρέ στα βρωμο υπόγεια το Παολάκι το καυλοπιπινάκι;;;

134α: Η ομορφούλα ξανθιά Τζέσικα,με τα γυαλάκια της και το ωραίο κορμί...

134: κλειστό.

109α: Η γνωστή Άννα η Πίτσος.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Πρωινη βαρδια... Ρεμουνδου 21 οροφος, Καιτη κ Αλικα... καινουρια κοπελα, δεν λει τιποτα εμφανισιακα, χοντρουλα με ατσουμπαλο σωμα. Περασα με Καιτη, σουπερ επιδοσεις, αψογη συμετοχη οπως καθε φορα, εγγυηση η κοπελα. Ειναι πλεον στανταρακι μου. Τα δωματια γεματα...

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ποτε δουλευει η αλιονα απο Διδύμου 18Α ξερουμε???

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ποτε δουλευει η αλιονα απο Διδύμου 18Α ξερουμε???

Κανονικά είναι στην δεύτερη βάρδια αλλά τις τρεις προηγούμενες ημέρες έλειπε οπότε σήμερα είναι άγνωστο-ακόμη-αν θα δουλεύει.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινη βαρδια... Ρεμουνδου 21 οροφος, Καιτη κ Αλικα... καινουρια κοπελα, δεν λει τιποτα εμφανισιακα, χοντρουλα με ατσουμπαλο σωμα. Περασα με Καιτη, σουπερ επιδοσεις, αψογη συμετοχη οπως καθε φορα, εγγυηση η κοπελα. Ειναι πλεον στανταρακι μου. Τα δωματια γεματα...

Όσες φορές κι αν έχω περάσει τα δωμάτια είναι άδεια.Συνήθως απογευματινές ώρες.
Πέρασα πριν μερικές 'μέρες και είδα την Καίτη;
Πολλή κυτταρίτιδα στους μηρούς, παραπανίσιο λίπος στο στομάχι, και ο κώλος γεμάτος ραγάδες.
Από πρόσωπο σχετικά καλό και ηλικία 30+ ...
Δεν με ενθουσίασε κι έφυγα.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Όσες φορές κι αν έχω περάσει τα δωμάτια είναι άδεια.Συνήθως απογευματινές ώρες.
Πέρασα πριν μερικές 'μέρες και είδα την Καίτη;
Πολλή κυτταρίτιδα στους μηρούς, παραπανίσιο λίπος στο στομάχι, και ο κώλος γεμάτος ραγάδες.
Από πρόσωπο σχετικά καλό και ηλικία 30+ ...
Δεν με ενθουσίασε κι έφυγα.

ΣΥΜΦΩΝΩ  150% :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom