Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (33 μέλη και 252 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Συνάντηση πριν λίγο τυχαία με Sentonakias.Agr ωραίος τύπος και γνώστης !!!

Καλησπέρα σας!

Τυχαία συνάντηση με επίλεκτα μέλη:spougenas,sentonakias.Agr,millepetroza και putanoleon σε μία "παγωμένη Φωκαίας"...Η θερμοκρασία στους 2 βαθμούς με πραγματική αίσθηση -1...

Σε κάποια από τα οποία πέρασα...

Φωκαίας 17:Μία μελαμψή κοπέλα με ωραίο σχετικά σώμα...Αν δε κάνω λάθος η υπηρεσία την φώναξε Χριστίνα...Μέτρια θα τη χαρακτήριζα...
Φωκααίας 25:H Τζούλια με τα μεγάλα βυζιά...Είχα καιρό να τη δω και άλλαξε κάπως τα μαλλιά της σε πιο σκούρα απόχρωση...
Φωκαίας 27 κάτω:Δύο κοπέλες η Χριστίνα η μουνάρα με τα βυζιά σε κοινή θέα και χτένισμα σε wet look...Μαζί της η Ραμόνα μία άπειρη κοπέλα απ'ότι φάνηκε,μελαμψή με ωραίο αδύνατο σώμα...
Φωκαίας 27 ημιυπόγειο:Η Τζίνα μίας και η Εστέλ απουσιάζει...
Φωκαίας 27 πάνω:Η Άνυ η πορνοσταρ...Πολύ ωραία παρουσία...Εμφανίστηκε ολόγυμνη...
Φωκαίας 24:Δεν ανέβηκα αλλά οι συναγωνιστές με ενημέρωσαν πως αγωνίζεται η Φλόρι...

Συνέχεια για λίγο στη Φυλής...

Φυλής 66:Η Ρενάτα,κορμάρα τιμήθηκε αρχές του προηγούμενου μήνα με καλές εντυπώσεις...
Φυλής 56:Η Πατρίτσια με φωσφοριζέ κορμάκι...
Φυλής 54:Η Αουρόρα με τα μεγάλα βυζιά!

Πέρασμα και Διδύμου...

Διδύμου 7α:H Άννα
Διδύμου 7β:Η Αλίνα με αρκετή όρεξη στο σαλόνι...

Αυτά!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Πέρασμα κατά τις 22:00 από το υπερ-καλτ Κωλοκυνθούς 38 όροφος  :rockon: :rockon:.Με το που ανεβαίνω τα σκαλιά και μπαίνω μέσα αντικρίζω λερωμένους καναπέδες από χυμένους καφέδες,στάχτες παντού,γόπες στο πάτωμα,διάφορες περίεργες στάμπες που δεν πορούσα να καταλάβω απο τι είχαν προκληθεί :S :S και μου σκάει και η ρομαντική τσατσάρα που της λείπανε τα μισά μπροστινά δόντια(που σαι απόλυτε να ξεροχύσεις)  :grin: :grin: :cum: :cum:.Μου αναφέρει ότι η κοπέλα κάνει φουλ πρόγραμμα πλην κώλου και σκάει μύτη μια τελειωμένη πουράτζα,από τις πιο τρομακτικές μουτσούνες που κυκλοφορούν στο μετάξι :grin: :grin: με μαύρα εσώρουχα,εντελώς πεσμένα 3αρια βυζιά,κωλάρα με αρκετή κυτταρίτιδα και φουλ πιασίματα.Αμέσως θυμήθηκα την Μαρία την φυματικιά που είχα τιμήσει άπειρες φορές στον συγκεκριμένο οίκο και έχω αρχίσει να νοσταλγώ από το μετάξι.Στα υπόψιν η συγκεκριμένη(όνομα δεν θυμάμαι) για να θυμηθώ λίγο τα παλιά  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα πήγα σε μια Αλβανίδα στο διδύμου 18 στο υπόγειο . Την λένε μαρια και φοράει φοβερά εσώρουχα . Καινουρια δεν την εχω ξαναδει

rodfun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχήν-και για συγκεκριμένους λόγους-η Βικτώρια έχει σταματήσει να δουλεύει στη συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών.

Κατά δεύτερον, από τότε που σταμάτησε από εκεί, δεν δούλεψε κάπου αλλού.

Και κατά τρίτον, δήλωνε πως-και λόγω των εορτών-θα πήγαινε στην πατρίδα της.
Εστω και καθυστερημένα, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εάν στο μέλλον αντιληφθείς κάτι νεότερο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως εάν εστελνες ενημέρωση.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πέρασμα κατά τις 22:00 από το υπερ-καλτ Κωλοκυνθούς 38 όροφος  :rockon: :rockon:.Με το που ανεβαίνω τα σκαλιά και μπαίνω μέσα αντικρίζω λερωμένους καναπέδες από χυμένους καφέδες,στάχτες παντού,γόπες στο πάτωμα,διάφορες περίεργες στάμπες που δεν πορούσα να καταλάβω απο τι είχαν προκληθεί :S :S και μου σκάει και η ρομαντική τσατσάρα που της λείπανε τα μισά μπροστινά δόντια(που σαι απόλυτε να ξεροχύσεις)  :grin: :grin: :cum: :cum:.Μου αναφέρει ότι η κοπέλα κάνει φουλ πρόγραμμα πλην κώλου και σκάει μύτη μια τελειωμένη πουράτζα,από τις πιο τρομακτικές μουτσούνες που κυκλοφορούν στο μετάξι :grin: :grin: με μαύρα εσώρουχα,εντελώς πεσμένα 3αρια βυζιά,κωλάρα με αρκετή κυτταρίτιδα και φουλ πιασίματα.Αμέσως θυμήθηκα την Μαρία την φυματικιά που είχα τιμήσει άπειρες φορές στον συγκεκριμένο οίκο και έχω αρχίσει να νοσταλγώ από το μετάξι.Στα υπόψιν η συγκεκριμένη(όνομα δεν θυμάμαι) για να θυμηθώ λίγο τα παλιά  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:

την ειδα και γω  :grin: :grin: :grin: μια γρια με ρομπα η εργαζομενη  :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα Ιάσωνος 10 στον όροφο,Άννυ  νεαρή Ρωσσίδα,ξανθιά με κιλάκια, συμπαθητκό πρόσωπο,αμήχανη,μάλλον νέα στον χώρο,super gfe,τη χάζευα που είχε... λιγώσει,στενοχωρήθηκα  που τέλειωσα υγρήγορα...

Επισκέπτης
Χτες πρωινή
Μετα από μια σύντομη βόλτα φωκαίας και φυλής.Το 1/3 ονομάζεται πλέον αντζελίνα και το άλλο 1/3 χριστίνα.
Φωκαίας 27Β καρολίνα ,μικρά με ακά.τιμήθηκε λόγω ανίας.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Κάποιος εδω μέσα , κάποιον  μου  θυμίζει. Μήπως  άλλαξε  ο  Μανωλιός  καί  έβαλε  το  βρακί αλλοιώς? ? Ο  Νοών  ...................

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Πριν απο λιγο :

φωκαιας 27 υπογειο ΑΛΕΣΙΑ καινουργιο στυλιαρι απο ιταλια (λεει) μελανουρι με ωραια ρωγα ,τιμηθηκε με μετριες εντυπωσεις  και μια αλλη κοντη γιοματη νομιζω μαρια .
φωκαιας 27 ισογειο εστελ, λες και περιναμε στην ουρα στην εφορια...
και στον οροφο η τζινα .

αυτα απο μενα .

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
απο Ρεμουνδου 21 Α περασε κανεις?

xpeke

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα εγώ . Εχω ανεβάσει και κριτική .Μπες να δεις , μιλάμε για τρελο μωρο και VFM!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο :

φωκαιας 27 υπογειο ΑΛΕΣΙΑ καινουργιο στυλιαρι απο ιταλια (λεει) μελανουρι με ωραια ρωγα ,τιμηθηκε με μετριες εντυπωσεις  και μια αλλη κοντη γιοματη νομιζω μαρια .
φωκαιας 27 ισογειο εστελ, λες και περιναμε στην ουρα στην εφορια...
και στον οροφο η τζινα .

αυτα απο μενα .

Χθες,πρώτη ημέρα στη δουλειά,την βαπτίσανε Ραμόνα-σήμερα την ξαναβαπτίσανε Αλέσια! >:(

Τώρα που την ξαναείδα(όπως και αν την πούνε αύριο!) έχει ωραίο κορμί-έγκρίνεται για billy!  ;)

Σε απλό πρόγραμμα-δίχως 69.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθες,πρώτη ημέρα στη δουλειά,την βαπτίσανε Ραμόνα-σήμερα την ξαναβαπτίσανε Αλέσια! >:(

Τώρα που την ξαναείδα(όπως και αν την πούνε αύριο!) έχει ωραίο κορμί-έγκρίνεται για billy!  ;)

Χωρίς 69,τι να την κάνω ρε μαν...;  :grin:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21

Τώρα που την ξαναείδα(όπως και αν την πούνε αύριο!) έχει ωραίο κορμί-έγκρίνεται για billy!  ;)

Εχει ενα κωλι ποιημα ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Χθες το πρωι σε συντομη τσαρκα επι της οδου Περγαμου και συγκεκριμενα στο Περγαμου 27 ισογειο ειδα
την Ουκρανη Ευα γκιλφ , ξανθια μπαμπατσικη γκιλφ με σχετικα μεγαλο στηθος, αδιαφορη για εμενα.
Μια Εληνιδα κοντουλα με φοβερο κώλο που εκτακτως εργαζοταν εκει. Μιλφ, αδυνατη με μικρο στηθος και πονηρη φατσα, ξανθια.
Νομιζω Λιζα, Λιτσα κάπως ετσι την προσφώνησε η τσατσα.

[size=20pt]βγαινοντας ομως απο τον οικο εχω να καταγγειλω[/size] ενωπιον ολης της μπουρδελικης κοινοτητας [size=20pt]ανανδρη και τραμπουκικη επιθεσ[/size]η απο μικρο αρούραιο (αρουρι)
ο οποιος εντελως ξενδιαντροπα και με φοβερο θρασος μπλεχτηκε στα ποδια μου με απειλητικες διαθεσεις!!!!

Επειδη ομως τυχαινει να συχαινομαι μονο τις κατσαριδες και οχι τα τρωκτικα , δεν αιφνιδιαστηκα και τον ετρεψα σε ατακτη φυγή!
ο καημενος δεν ειχε που να κρυφτει και πηγε και εχωσε το κεφαλι του σε μια μικρη τρυπα διπλα στο πεζοδρομιο , ενω ο κωλος και η ουρα του εμειναν αποξω!

ακολουθει αποκλειστικη φωτο, ειναι λιγο δυσκολο να τον διακρινεται γιατι εχει το ιδιο χρωμα με την ασφαλτο...

www.imagebam.com/image/345bb7379805883] [/URL]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom