filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Ε, αυτό πια είναι από τα ανήκουστα! Μα και τα ζώδια των κοριτσιών ξέρεις; Δε νομίζω να μένει πλέον και άλλη λεπτομέρεια!Έχετε π.μ.
Ε, αυτό πια είναι από τα ανήκουστα! Μα και τα ζώδια των κοριτσιών ξέρεις; Δε νομίζω να μένει πλέον και άλλη λεπτομέρεια!Έχετε π.μ.
Περνα απο Μεγαλου Αλεξανδρου28 και ζητα την Παολα καλη και αξιοπιστη περιπτωση αν δεν την βρεις πρωι θα ειναι απογευμα που συνηθως δουλευεικαλησπερα παιδια
αυριο μεσημερι (14:00) θα κατεβω προς μεταξουργειο
ξερει κανεις να προτεινει κατι σε στανταρακι για καποια 'χοντρουλα' ?
αν με καταλαβαινετε εννοω οχι καποια χοντρη καθως και να σεβαστει τα χρηματα μου και να μην με ξενερωσει
ευχαριστω προκαταβολικα
Περνα απο Μεγαλου Αλεξανδρου28 και ζητα την Παολα καλη και αξιοπιστη περιπτωση αν δεν την βρεις πρωι θα ειναι απογευμα που συνηθως δουλευει
Thanks Dude!
Να την έχω στα υπ' όψη για αύριο-μεθαύριο...
Ιουλιανού 71: Η Ναταλί-Τσιαντάκης, από Βέργας 2, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Όλες οι κριτικές για Πάολα - Μαραθώνος 59Αστο μεταμεσονυκτυο αμοκ καβλας την παρασκευη συναντησα στο βεργας 3 αριστερα καρλα δεξια αλινα πανω γιουλιαννα ...
μαραθωνος την ψηλη μελαχρινη με βυζους απο βεργας στο πρωτο δεξια στο μεσαιο παολα ουκρανεζα πολυ ομορφη αλλα ειχε κατι αυταρχικο που δεν μαρεσε εχουμε εμπειρια??
και κλασσικα γιαννα στο γωνιακο.... αυτα .....
Η χοντρουλα απο Φυλης 200;Την ειχα δει και γω οταν δουλευε εκει αλλα δε περασα λπγω μαζεμενων αρνητικων κριτικων.Βελτιωθηκε στο δωματιο;να σημειώσω η Καρολινα Βεργας2 απογευματινη χθες ... ειναι τεραστια καυλα, για πολυ μερακληδες ... το όνειρο καθε 50αρι-60αρι μπουρδελιαρη πιστευω ...
Η χοντρουλα απο Φυλης 200;Την ειχα δει και γω οταν δουλευε εκει αλλα δε περασα λπγω μαζεμενων αρνητικων κριτικων.Βελτιωθηκε στο δωματιο;
Ε τοτε την ιδια λεμε.Και μενα μ αρεσουν οι χοντρουλες με πιασιματα,συνηθως με τετοιες παω.Αλλα στο δωματιο περασες τελικα;δεν εχω ιδεα .. αλλα ειναι καυλωτικη στο ματι ... χοντρη, βυζαρες, καυλα φατσα με ξανθο μαλλι, και κωλομερια 500 στρ
Ε τοτε την ιδια λεμε.Και μενα μ αρεσουν οι χοντρουλες με πιασιματα,συνηθως με τετοιες παω.Αλλα στο δωματιο περασες τελικα;