You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο τελος της 1ης βαρδιας σημερα ειδα
Φυλης 40 Ευα και Μονικα , υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα πηγαινα ουτε δωρεαν αλλα το διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζει να ειναι προς αναζητηση ετσι ειπα στη τσα2 οτι θα ηθελα και τις κοπελες ... αλλα οταν ρωτησα τιμη ειπε 40 και εφαγαν πορτα.
συνεχεια με φωκαιας στο 27α το υπογειο πετυχα το μελαχροινο ποντικι με μαυρα εσωρουχα , δεν ξερω ονομα ενα πολυ πετιτ ασχημουτσικο πολυ μακρια απο τα γουστα μου.
Φωκαίας 27Β σε εκεινο με τα 4-5 ξυλινα σκαλακια ηταν μια ξανθια αδιαφορη με φουλ προγραμμα
Φωκαίας 27Β οροφος ηταν ... δεν θυμαμαι το ονομα της μελαχροινη με φουλ προγραμμα ,δεν μ'αρεσε ουτε αυτη
πηγα απεναντι στο φωκαιας 24 οπου ο τσατσος μου εδειξε την αννα , βαριομουν να γυρναω γυρω γυρω, με καυλωσε αυτο που ειδα και περασα ωραιο μουνακι , αρκετο καλο τρομπονι και σεξ με αποτελεσμα να πυρφορισω
Θα ακολουθησει κριτικη ... οπως επισης κριτικη και για τη Ροξανα στο φωκαιας 17 που δοκιμασα σαββατο βραδυ και ενω τη προηγουμενη φορα ηταν φανταστικη ... χθες με αφησε με το πουλι στο χερι και εφυγε απο το δωματιο .... !
Αντε και καλη ορεξη ....
Φυλης 40 Ευα και Μονικα , υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα πηγαινα ουτε δωρεαν αλλα το διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζει να ειναι προς αναζητηση ετσι ειπα στη τσα2 οτι θα ηθελα και τις κοπελες ... αλλα οταν ρωτησα τιμη ειπε 40 και εφαγαν πορτα.
συνεχεια με φωκαιας στο 27α το υπογειο πετυχα το μελαχροινο ποντικι με μαυρα εσωρουχα , δεν ξερω ονομα ενα πολυ πετιτ ασχημουτσικο πολυ μακρια απο τα γουστα μου.
Φωκαίας 27Β σε εκεινο με τα 4-5 ξυλινα σκαλακια ηταν μια ξανθια αδιαφορη με φουλ προγραμμα
Φωκαίας 27Β οροφος ηταν ... δεν θυμαμαι το ονομα της μελαχροινη με φουλ προγραμμα ,δεν μ'αρεσε ουτε αυτη
πηγα απεναντι στο φωκαιας 24 οπου ο τσατσος μου εδειξε την αννα , βαριομουν να γυρναω γυρω γυρω, με καυλωσε αυτο που ειδα και περασα ωραιο μουνακι , αρκετο καλο τρομπονι και σεξ με αποτελεσμα να πυρφορισω
Θα ακολουθησει κριτικη ... οπως επισης κριτικη και για τη Ροξανα στο φωκαιας 17 που δοκιμασα σαββατο βραδυ και ενω τη προηγουμενη φορα ηταν φανταστικη ... χθες με αφησε με το πουλι στο χερι και εφυγε απο το δωματιο .... !
Αντε και καλη ορεξη ....
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Στο τελος της 1ης βαρδιας σημερα ειδα
Αντε και καλη ορεξη ....
Στο 27β η Καμέλια με φουλ αρκετά καλή μέσα...
Και η Άννα που λες είναι με το τατουαζ,η ξανθιά;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Πριν από λίγο κατά τις 21:30...
Διδύμου 7β,η Τζώρτζια με ένα ροζ που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα...
Διδύμου 7α,η Αλίνα με τη λευκή επιδερμίδα και μαζί της η Πατρίτσια...
Φυλής 56,Η Άννα/Ιλόνα και μαζί της η Ξένια.
Φυλής 54,η Αουρόρα αν λέω καλά το όνομα με τις βυζάρες...
Φυλής 66,η Ρενάτα με καλλίγραμμο σώμα...Μοντελέ!
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
ωραιος...αν και να φανταστω ρενατα τριτη βαρδια δεν παιζει ε...
Κάποιος πήγε τσάρκα...μόνο σε οίκους,συγκεκριμένης αλυσίδας...
Ωραίος...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
ωραιος...αν και να φανταστω ρενατα τριτη βαρδια δεν παιζει ε...
Μέχρι τώρα ήταν....
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Κάποιος πήγε τσάρκα...μόνο σε οίκους,συγκεκριμένης αλυσίδας...
Ωραίος...
Μετά πήγα και Ρεμούνδου....
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Λιοσίων, Οινομαγειρείον "ΝΑΞΟΣ"
Με τα χρόνια, ο τοίχος καταπίνει τον διακόπτη
Μετά πήγα και Ρεμούνδου....
Σε πειράζω...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Σε πειράζω...
Το ξέρω!!!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Αγκυρας 12β αριστερα ΡΕΜΠΕΚΑ 7/10 απο Βριλλησου 46 νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζακια και σωμα με πιασηματα.Μου αρεσε το προσωπο της αλλα εχει παραπανω πιασηματα απο οτι θα ηθελα , ειναι δηλαδη καπως πληθωρικη.Θα την τιμησω αν αδυνατισει Νομιζω απλο προγραμμα ανακοινωθηκε.Η τσατσα με κοιτουσε με απορια οταν με ειδε να φευγω.Τι λεει στα πορνοενδοτερα? Οι στουντιακοι τι λενε για τις υπηρεσιες της?
Βεργας 3 αριστερα ΜΙΛΑ 7/10 Ουκρανη μιλφ με καρε μαυρο σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο με καθαρα ωραια Σλαβικα χαρακτηριστικα , προστυχα ''γατησια'' ματια , μικρα βυζια και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+69 Τιμηθηκε σημερα με εξαιρετικες εντυπωσεις!!! Η γυναικα ειναι πυρινικη βομβα και γουσταρει το γαμησι!!! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.
Αγκυρας 12β αριστερα ΡΕΜΠΕΚΑ 7/10 απο Βριλλησου 46 νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζακια και σωμα με πιασηματα.Μου αρεσε το προσωπο της αλλα εχει παραπανω πιασηματα απο οτι θα ηθελα , ειναι δηλαδη καπως πληθωρικη.Θα την τιμησω αν αδυνατισει Νομιζω απλο προγραμμα ανακοινωθηκε.Η τσατσα με κοιτουσε με απορια οταν με ειδε να φευγω.Τι λεει στα πορνοενδοτερα? Οι στουντιακοι τι λενε για τις υπηρεσιες της?
Βεργας 3 αριστερα ΜΙΛΑ 7/10 Ουκρανη μιλφ με καρε μαυρο σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο με καθαρα ωραια Σλαβικα χαρακτηριστικα , προστυχα ''γατησια'' ματια , μικρα βυζια και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+69 Τιμηθηκε σημερα με εξαιρετικες εντυπωσεις!!! Η γυναικα ειναι πυρινικη βομβα και γουσταρει το γαμησι!!! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.
Καλησπερα στους συναγωνιστες!!! Δοκιμασα προχτες την Ρεμπεκα στο Αγκυρας 12 κ οι εντυπωσεις που αποκομισα ηταν μετριες... καλη συμπεριφορα γενικοτερα αλλα απαθης στο σεξ χωρις την απαραιτητη "πουτανια" για να σε ξεσηκωσει... μια τυπικη συνευρεση που ξεχασα κιολας... της λειπει αυτο το κατι που θα κανει την διαφορα... ελπιζω να βοηθησαΣημερα στην απογευματινη αλλαγη
Carduelis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έγινε διαμαρτυρόμενη Jean-Yves Le Castel ...
Αν και είχα διαβάσει κριτικές για την Πωλίνα, πηγα Παρασκευή απογευμα απο το οίκο.
Δυστυχώς η τσα μου παρουσιασε μια πολύ ασχημη γυναίκα, την Φωτεινή.
Ελπίζω να την ξανα πετύχω καποια στιγμη την Πωλίνα, τα πρωινά.
Αλλιώς θα πάω ξανα με την κυρία Τζούλια!
Καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα πριν απο λιγο σε μια βραδια με αρκετη υγρασια στο περιβαλλον.Ξεκινημα απο
Κωσταντινουπολεως166Α Σουζανα ρωσσιδα μετρια μιλφ ειδικα σε προσωπο και σωμα δοκιμασμενη με χαμηλες επιδοσεις και Αλεξανδρα μελαχρινη κοπελα μετριου αναστηματος με μακρι μαλλι εχει δουλεψει σε διαφορα μαγαζια οπως κωσταντινουπολεως206,Φυλης136,134
Κωσταντινουπολεως166Β Αντζελα ξανθια προμιλφ με κοντο μαλλι διαχρονικη παρουσια σε αυτο το μαγαζι παντα χαμογελαστη στο σαλονι
Βεργας3 δεξια Γιουλιαννα νεαρη μελαχρινη κοπελα με καλο αδυνατο σωματακι αλλα ενστικτωδος μου βγαζει μια απειρη κοπελα που δεν το εχει και αριστερα μια καστανοξανθη κοπελα με μετριο χαλαρο σωμα και ιδιαιτερη αμηχανια στο σαλονι
Φωκαιας27Α Ανκα το νεαρο κοντοπουτανο μελαχρινο πιπινι με το μικρο στηθος
Φωκαίας 27Β κατω Αλεξια μελαχρινη κοπελα με ωραιο προσωπο και σωμα αρκετα αξιολογη,πανω αλεξανδρα μια νεαρη γεματουλα κοπελα με μακρια καστανα μαλλια με κλασσικο στυλ ρουμανας εντελως κοινοτυπη ενταξει εδω να πω οτι δεν περιμενω να δω στα μπουρδελα της φυλης ποτε τα γκομενακια απαραμιλης ομορφιας που υπαρχουν στα πανεπιστημια ΑΣΟΕ ΕΜΠ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΙ και αλλα
αυτα στα φοιτητικα μας χρονια σορρυ για το πλατιασμα συνεχεια λοιπον στο
Φωκαιας24 Χριστινα η νεαρη αδυνατη γυρολογος
Φωκαιας17Α Ρωξανα νεαρη μελαχρινη κοπελα ιδιαιτερα νοστιμη με μακρι μαλλι ωραιο κωλαρακι και λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου υψος κανονικο απο τις πλεον αξιολογες παρουσιες που ειδα
Φυλης69Β ισογειο νεαρη κοπελα με καστανοξανθο κοντο μαλλι σωμα με πιασιματακια μετριο υψος εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η κοπελα αυτη δουλευει και στο στουντιο τατοιου58
Αυτα για σημερα καλο μηνα να εχετε καλο ξημερωμα σε ολους
Κωσταντινουπολεως166Α Σουζανα ρωσσιδα μετρια μιλφ ειδικα σε προσωπο και σωμα δοκιμασμενη με χαμηλες επιδοσεις και Αλεξανδρα μελαχρινη κοπελα μετριου αναστηματος με μακρι μαλλι εχει δουλεψει σε διαφορα μαγαζια οπως κωσταντινουπολεως206,Φυλης136,134
Κωσταντινουπολεως166Β Αντζελα ξανθια προμιλφ με κοντο μαλλι διαχρονικη παρουσια σε αυτο το μαγαζι παντα χαμογελαστη στο σαλονι
Βεργας3 δεξια Γιουλιαννα νεαρη μελαχρινη κοπελα με καλο αδυνατο σωματακι αλλα ενστικτωδος μου βγαζει μια απειρη κοπελα που δεν το εχει και αριστερα μια καστανοξανθη κοπελα με μετριο χαλαρο σωμα και ιδιαιτερη αμηχανια στο σαλονι
Φωκαιας27Α Ανκα το νεαρο κοντοπουτανο μελαχρινο πιπινι με το μικρο στηθος
Φωκαίας 27Β κατω Αλεξια μελαχρινη κοπελα με ωραιο προσωπο και σωμα αρκετα αξιολογη,πανω αλεξανδρα μια νεαρη γεματουλα κοπελα με μακρια καστανα μαλλια με κλασσικο στυλ ρουμανας εντελως κοινοτυπη ενταξει εδω να πω οτι δεν περιμενω να δω στα μπουρδελα της φυλης ποτε τα γκομενακια απαραμιλης ομορφιας που υπαρχουν στα πανεπιστημια ΑΣΟΕ ΕΜΠ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΙ και αλλα
αυτα στα φοιτητικα μας χρονια σορρυ για το πλατιασμα συνεχεια λοιπον στο
Φωκαιας24 Χριστινα η νεαρη αδυνατη γυρολογος
Φωκαιας17Α Ρωξανα νεαρη μελαχρινη κοπελα ιδιαιτερα νοστιμη με μακρι μαλλι ωραιο κωλαρακι και λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου υψος κανονικο απο τις πλεον αξιολογες παρουσιες που ειδα
Φυλης69Β ισογειο νεαρη κοπελα με καστανοξανθο κοντο μαλλι σωμα με πιασιματακια μετριο υψος εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η κοπελα αυτη δουλευει και στο στουντιο τατοιου58
Καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα πριν απο λιγο σε μια βραδια με αρκετη υγρασια στο περιβαλλον.Ξεκινημα απο
Φωκαίας 27Β κατω Αλεξια μελαχρινη κοπελα με ωραιο προσωπο και σωμα αρκετα αξιολογη
Κατά την γνώμη μου...η καλύτερη από αυτές που είδες...
Καλό μήνα...
Μετά από μία μεσημεριανή έως νωρίς το βράδυ μπυροποσία μετά ζωντανής λαϊκής μουσικής,ένοιωθα μια φλόγωση στους όρχεις,και το θολωμένο μου μυαλό κατεύθυνε την πορεία μου στο κατά ''dude007'' ''σκυλί του πολέμου'',στη Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο.Δυστυχώς το βρήκα κλειστό,(περίπου 20:00),και κατέβηκα στο ισόγειο,όπου πέτυχα την αλλαγή βάρδιας.Ήρθε για δουλειά η Νίνα,ενώ από ένα δωμάτιο βγήκε μια χοντρούλα,όνομα δεν έμαθα.Βγήκα έξω να πάρω λίγο αέρα μέχρι να ετοιμαστεί,έριξα ένα βλέφαρο στα γειτονικά,ονόματα και νούμερα δεν θυμάμαι... Ξαναγύρισα στη Νίνα,μερικά γλωσσόφιλα έξω σαν γνώριμος πελάτης της,μέσα έδειξε τάσεις ξεπέτας,μιας και είχε κόσμο έξω να περιμένει,κατάλαβα το μάταιο της προσπάθειάς μου,κι έφυγα άχυστος...
Ανέβηκα δίπλα στο Ιάσωνος 2 στον όροφο,ήταν η Αντριάννα,μια κοντή μελαγχροινή αδιάφορη γεματούλα,δεν είχα όρεξη για περαιτέρω αναζήτηση,πλήρωσα και πέρασα.Είχε άλλο δωμάτιο,ώσπου να'ρθει έριξα κι έναν υπνάκο,μπήκε,μου έφερε τα ρέστα,πέρασμα προφυλακτικού σε ημιανορθωμένο πέος,πίπα 10δλ για... κλάματα,πήρε με δική της πρωτοβουλία θέση για γάμευση ανάσκελα,και ξεκίνησα το έργο της προσπάθειας αδειάσματος των σπερματαποθηκών... Παραδόξως,ενώ έδειχνε αμέτοχη,προς το τέλος ένοιωσα μια υγρασία,και την παρατήρησα που έπαιζε με την κλειτορίδα της... Την ευχαρίστησα,σκεφτόμενος μήπως πέταξα τσάμπα συνολικά 20€,για κάτι που θα μπορούσα να πετύχω και μόνος μου...
Καλή εβδομάδα να'χουμε!
Ανέβηκα δίπλα στο Ιάσωνος 2 στον όροφο,ήταν η Αντριάννα,μια κοντή μελαγχροινή αδιάφορη γεματούλα,δεν είχα όρεξη για περαιτέρω αναζήτηση,πλήρωσα και πέρασα.Είχε άλλο δωμάτιο,ώσπου να'ρθει έριξα κι έναν υπνάκο,μπήκε,μου έφερε τα ρέστα,πέρασμα προφυλακτικού σε ημιανορθωμένο πέος,πίπα 10δλ για... κλάματα,πήρε με δική της πρωτοβουλία θέση για γάμευση ανάσκελα,και ξεκίνησα το έργο της προσπάθειας αδειάσματος των σπερματαποθηκών... Παραδόξως,ενώ έδειχνε αμέτοχη,προς το τέλος ένοιωσα μια υγρασία,και την παρατήρησα που έπαιζε με την κλειτορίδα της... Την ευχαρίστησα,σκεφτόμενος μήπως πέταξα τσάμπα συνολικά 20€,για κάτι που θα μπορούσα να πετύχω και μόνος μου...
Καλή εβδομάδα να'χουμε!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το πρωι στη διδυμου
16α το φονικο ξανθο διδυμο των mlf,συλβια και αναστασια,πολυ γοητευτικες και οι δυο
20 η μελαγχροινη μαρια με φουλ προγραμμα
7β τζωρτζιαννη, η σεξυ καστανη τζωρτζια απο κολωνου και ρεμουνδου
8β αννιτα,η ξανθια ζουμερη κοπελα,γυρολογος, με περασματα απο φυλης , μονης προδρομου και αλκιβιαδου
16α το φονικο ξανθο διδυμο των mlf,συλβια και αναστασια,πολυ γοητευτικες και οι δυο
20 η μελαγχροινη μαρια με φουλ προγραμμα
7β τζωρτζιαννη, η σεξυ καστανη τζωρτζια απο κολωνου και ρεμουνδου
8β αννιτα,η ξανθια ζουμερη κοπελα,γυρολογος, με περασματα απο φυλης , μονης προδρομου και αλκιβιαδου
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Φωκαίας 27 υπόγειο, Χριστίνα. Ακάποτο τσιμπούκι με ροχάλες στον παυλάρα και πάλι ρούφιγμα μέχρι σκασμού με δυνατές βεντουζάτες πιπίλες. Έχει και δεοντολογία η γκόμενα όπως απαιτεί πρώτα δυνατό γαμίση από μπροστά, όπου ξεμουνιάστηκε κανονικά μιας και είναι ρηχή και στη συνέχεια πίσω πόρτα κανονικά και με το νόμο χωρίς μα και μου. Μπαίνει όλος μέσα και γουστάρει τα σκληρά καβλιά. Χύσιμο στα κωλομέρια και κατόπιν αναστροφή δικιά της για να σκοπίσει τα χυσαμόλια με τριψήματα της πλάτης στα σεντόνια. Επίσης και λόγω του ότι δέχεται χύσιμο στο σώμα θέλει προηγουμένως προσοχή μην ξαπλώσει κανείς επάνω σε χρησιμοποιημένες καπότες που είναι παρατημένες επάνω στο κρεβάτι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις