johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ok....
Πέρασμα με Μαρσέλα στο Μαραθώνος 59... πίπα ανεξάντλητη, υγρή....
πήρες ακα? προσφέρει ελεύθερο? για να καταλάβω το υγρή...
μαλιστα κατάλαβα....ακάποτα δεν κάνει
το υγρή αναφέρεται στον τρόπο που γλιστράει απαλά και ανώδυνα το στοματάκι της στην καπότα
χωρίς να κάνει σκριτς σκριτς. αντιθέτως κάνει γλιέτς γλιέτς.
κακή περίπτωσημαλιστα κατάλαβα....
στην περιπτωση του ακα αλλά με σκρίτς σκρίτς έχουμε την πίπα γυαλόχαρτο...
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο η οποία ήταν γεμάτη από πιπίνια-πολύ αξιόλογα μάλιστα...
▪Στο Κολωνού 23β, ήταν η πλατινέ μουνάρα Ντιάνα.Πονηρό, πρόστυχο πρόσωπο, λεπτό σώμα, με πολύ μικρό στήθος και κωλαράκι ποίημα.
Στα 15 ευρώ η Ντιάνα η οποία έχει δουλέψει σαν Άντρεα στα Φυλής 86 και 84 όπου και την είχε δοκιμάσει ο Πορνορεπόρτερ κ.xilnik.
Έχει δοκιμαστεί και από εμένα,χωρίς να πάρει ISO...
▪Στο Ιάσωνος 10 ισόγειο,ήταν το σχεδόν κοκκινομάλλικο μικρό ζωντόβολο Νίνα.
Κοντούλι, μικρούλι, αδυνατούλι, κοριτσάκι-ζωντοβολάκι.
▪Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο, ήταν ο ορισμός του σκελετωμένου πιπινιού, η γνωστή ωραία μελαχροινή Άννα, από το Ιάσωνος 20γ.
Ωραίος...τη Νίνα,γιατί την
λέτε ζωντόβολο;
Ελα ρε φιλαρακι ειχε παιξει και Φυλης καποτε?Γι αυτό κατι μου ελεγε η φατσα της αλλα που να θυμαμαι.Παντως τρελη φολα ακομα και στο δεκαρικο μακρυα συντροφοι ουτε απ εξωΤώρα που ανέβηκε η κριτική του @Tsarkalakos, θυμήθηκα και την μελαχροινή Τζούλια στο Λεωνίδου 28...
Δυστυχώς φολάρα από τότε που δούλευε με το όνομα Κλαούντια(συστήνονταν και σαν Ιταλίδα μάλιστα...)στα Φυλής 84 α και β και Φωκαίας 25 ισόγειο όπου και πρωτοεμφανίστηκε.
Τρέχουσα βάρδια Μεταξουργείο
Ιάσονος 30 πάνω η πρωινή μελαχρινή κοπέλα, λεπτή, μέτριο προς άσχημοω πρόσωπο
Ιάσονος 30 κάτω το θωρηκτό μιλφ με τα θηριώδη βαριά πεσμένα στήθη - δεν τολμώ
Ιάσονος 33 η Φαίη και πλέον Μελίνα (φολίνα θα της ταίριαζε)
Ιάσονος 37 κοντέινερ τρεις ! γυφτορπυμάνες για σήμερα 2 αδιάφορες με παχάκια και ένα λεπτό κονδοπούτανο λαχταριστό
Κολωνού 11 ισόγειο μία ξανθιά με σπαστά μαλλιά 1.75 προμιλφ καλό σωματάκι και κώλο αλλά μικρό στήθος - δεν την έχω ξαναδει Λολα
Κολωνού 11 υπόγειο η μελαχρινή φαγανή νεαρά που είναι συνήθως
Κολωνού 27 πάνω Δέσποινα πολύ αδύνατη 1,75 στεγνή και όχι όμορφη
Κολωνού 27 κάτω λεπτό πολύ γλυκό και όμορφο πιπινάκι με 1,5 στήθος εκτεθειμένο αλλά κούραση/βαρεμάρα στο πρόσωπο
Κολωνού 32 & Λεωνίδου η κοκκινομάλα 1,65 με ύφος ντίβας και στήθος εφηβικό προκλητικά στητό και εκτεθειμένο και έτερη μελαχρινή λεπτή στο 1,75 και καλό πρόσωπο
Κολωνού 32 υπόγειο ρώσικο προχωρημένο μιλφ ξανθιά με κοντό μαλλί και 4αρι βυζί να υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ευεξείας
Κολωνού 48 - μόλις άνοιξε - δύο κοπέλες η μία φόραγε πολιτικά κοντό μαλλάκι που έιναι συνήθως εκεί και η άλλη η ξανθιά μόλις είχε αρχίσει να γδύνεται εμφανίστηκε γυμνόστηθη με 2,5αρι βυζί φορώντας το τζηνάκι της ακόμη από κάτω, εικόνα η οποία μου προκάλεσε αφνίδια στύση βγαίνοντας έξω ... οπότε επέστρεψα σε 2' για να ανακουφίσω την αιμάτωση (βλ. κριτική)