Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (12 μέλη και 217 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
...Στη Φυλής,στον αριθμό 66α,μια αγγελική ύπαρξη έχει ζωγραφισμένη στα μάτια της μια ανείπωτη μελαγχολία...

Το κορμί της λικνίζεται ράθυμα σε μελωδίες που κάποιες άλλες στιγμές το αναδείκνυαν,το αποθέωναν...

...Κάτι έχει αλλάξει στην Ξένια...

...Ίσως το άγγιγμα ενός απρόσμενου και ανολοκλήρωτου έρωτα...

ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΡΩΣ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι
Βεργας
3 αριστερα ελλη και μιλα
Επιτελους η δευτερη αλλαξε ενδυμασια φορωντας ένα κοντο κοκκινο baby doll αν το γραφω σωστα billy

Σωστός... :thumbsup:

"babydoll lingerie"

Q2oCaRJ.gif

Να συμπληρώσω την ενημέρωση από τα κεντρικά στη Φυλής:

Το εκ Γερμανίας ορμώμενο πιπίνι Γαβριέλα...τελικά 1 μέρα εργάστηκε και εξαφανίστηκε ή έχασα κάτι;
Έχει αναφερθεί ξανά...;

Q2oCaRJ.gif

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις κι αλλού...
Ετσι ακριβος τυπε μου, στο σεχ εχει παραμηνη το ιδιο οπως πριν χρονια...δηλαδη καλη αλλα ανγχωμενη ελαφρος...και δεν αφηνη παντα την τελεια διυσδηση....και δεν δινη σε καθε συνεβρεση φιλακια στο στομα...Αλλα το τσιμπουκι εχει παει απο το 70 τις εκατο...στο 100 της εκατο τελειο για τα δικα μου γουστα....και σταθερο καθε φορα....δεν το αλαζη...πλεον ειναι το δυνατο της σημειο το τσιμπουκι... :rockon:

Επισκέπτης
Το εκ Γερμανίας ορμώμενο πιπίνι Γαβριέλα...τελικά 1 μέρα εργάστηκε και εξαφανίστηκε ή έχασα κάτι;
Έχει αναφερθεί ξανά...;

Ακριβώς αυτή την κουβέντα είχαμε χθες με θεσμικό συναγωνιστή  ;)

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της θα έμενε Ελλάδα και θα δούλευε το πολύ για ένα δεκαήμερο.

Αντί αυτού,δούλεψε δύο ημέρες και εξαφανίστηκε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eκανε μια απελπισμενη κινηση ο μωρος,να περασει με την παολα,νομιζοντας οτι θα την ξεπερασει
Ο ερωτας ομως ειναι θεος και τον θεο δεν μπορεις να τον ξεγελασεις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ακριβώς αυτή την κουβέντα είχαμε χθες με θεσμικό συναγωνιστή  ;)

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της θα έμενε Ελλάδα και θα δούλευε το πολύ για ένα δεκαήμερο.

Αντί αυτού,δούλεψε δύο ημέρες και εξαφανίστηκε.

Καλό/χρυσό κορίτσι...με υπομονή στο δωμάτιο (έστω και χωρίς 69  :grin: )...αλλά,τα μυαλά της είχαν πάρει αέρα...
Το έχω ξαναγράψει...αν ήταν λίγο πιο "έξυπνη"...θα έβγαζε πολλά €... :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλό/χρυσό κορίτσι...με υπομονή στο δωμάτιο (έστω και χωρίς 69  :grin: )...αλλά,τα μυαλά της είχαν πάρει αέρα...
Το έχω ξαναγράψει...αν ήταν λίγο πιο "έξυπνη"...θα έβγαζε πολλά €... :thumbsup:

Πιο έξυπνη ή πιο δεκτική ? ? ?

:kissass:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους κι απο εμένα... ήθελα να ρωτήσω...η Βικτώρια στο Αχαρνών 85 δουλεύει ακόμα;;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Να συμπληρώσω την ενημέρωση από τα κεντρικά στη Φυλής:

80:Άννα η καινούρια μελαχροινή με την κορμάρα με πρωκτικό από απόψε.

ενδιαφερον περιγραφη μου ακουγεται ... να ρισκαρω χιλιομετρα για να δοκιμασω σημερα ...  :think:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
η ρενατα ειναι κατω αποψε?

Επισκέπτης
η ρενατα ειναι κατω αποψε?

Ρε τύπε ρωτάς και ξαναρωτάς για την Ρενάτα.
Σου απαντάμε αλλά ύστερα από κει και πέρα, τσιμουδιά:
Πήγες- δεν πήγες, πέρασες-δεν πέρασες.
Πήγαινε λοιπόν εσύ, δες αν είναι κάτω ή πάνω ή δίπλα η Ρενάτα και ενημέρωσε και εμάς.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Ρε τύπε ρωτάς και ξαναρωτάς για την Ρενάτα.
Σου απαντάμε αλλά ύστερα από κει και πέρα, τσιμουδιά:
Πήγες- δεν πήγες, πέρασες-δεν πέρασες.
Πήγαινε λοιπόν εσύ, δες αν είναι κάτω ή πάνω ή δίπλα η Ρενάτα και ενημέρωσε και εμάς.

εχω απαντησει αγορινα,μην εξαπτεσαι...και αν εχω περασει και εχω προτεινει κιολας..τι αλλο να κανω κωλοτουμπες?

Επισκέπτης
εχω απαντησει αγορινα,μην εξαπτεσαι...και αν εχω περασει και εχω προτεινει κιολας..τι αλλο να κανω κωλοτουμπες?

Δεν σου απαντώ γιατί θα σε αρπάξω τώρα που είδα τα ποστ σου τα οποία στο 90 τοις εκατό είναι ερωτήσεις για το ποια δουλεύει, που και πότε και γιατί και από εκεί και πέρα καμμιά ενημέρωση.

Οπότε κάνε κωλοτούμπες, πες μας πού πήγες, ποια είδες και τί έγινε και μετά ξαναρώτα.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Κατά τις 8 έκανα μια βόλτα Κολωνού και τριγύρω.

Τα ενδιαφέροντα που θυμάμαι:

Κολωνού 32Α και Λεωνίδου: 2 κοπέλες. Η μία Αλεξάνδρα ψηλή με μάλλον καλό στήθος (είχε στηθόδεσμο που έκρυβε) και γυμνασμένο στρογγυλό κώλο (σπάνιο για το ύψος της). Με κάπως ξυνή έκφραση στο σαλονάρισμα. Η άλλη δεν θυμάμαι όνομα βγήκε γυμνόστηθη με κάπως βουκολικά χαρακτηριστικά.

Κολωνού 32β onlygreekάδικο: Μάγκυ ξανθό κοντό μινιόν που βγαίνει topless στο σαλόνι να δείξει τα όμορφα στητά στηθάκια του. Στα 15 ευρω.

Κολωνού 30Β: η Άννα, ψηλό προμιλφ με μαλλί σκούρο πάνω από τους ώμους, μικρό στήθος όμορφο σώμα. Έντονο μακιγιάζ που την έκανε να τραβελοφέρνει.

Κολωνού 23 πάνω: μια μαυριδερή με κάποια παχάκια όμορφα κατανεμημένα κοντή με λίγες ξανθές ανταύγιες στο σκούρο κατά τα άλλα μαλλί και piercing στο χείλος. Αρκετά καυλιάρα στο σαλονάρισμα

Κολωνού 15 δεξιά: μια Μαρία, μινιόν κοντούλα τσαχπίνα στο στυλ της Ελενίτσας και της Νίνας από το Ιάσωνος 10 (μικρό στήθος - πανεμορφο κωλαράκι).

Κολωνού 11 ισόγειο: Μόνικα, νεαρή λεπτή σχετικά κοντή, μελαγχρινή με πονηρό μουτράκι που βγαίνει τόπλες στο σαλόνι (στήθος 1-1.5)

Στο Καλλέργη 33 αν θυμάμαι καλά ήταν μια προμιλφ σχετικά εμφανίσιμη που έκανε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και χύσιμο στα βυζιά στο δεκάευρο...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...Στη Φυλής,στον αριθμό 66α,μια αγγελική ύπαρξη έχει ζωγραφισμένη στα μάτια της μια ανείπωτη μελαγχολία...

Το κορμί της λικνίζεται ράθυμα σε μελωδίες που κάποιες άλλες στιγμές το αναδείκνυαν,το αποθέωναν...

...Κάτι έχει αλλάξει στην Ξένια...

...Ίσως το άγγιγμα ενός απρόσμενου και ανολοκλήρωτου έρωτα...

Eκανε μια απελπισμενη κινηση ο μωρος,να περασει με την παολα,νομιζοντας οτι θα την ξεπερασει
Ο ερωτας ομως ειναι θεος και τον θεο δεν μπορεις να τον ξεγελασεις

Η αλητεία του site σε χορωδία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom