Ενημερωση απο
Μεταξουργειο 3η βαρδυα.
Κολωνου 32α: Αλεξανδρα νομιζω το ονομα της κοπελας POWER κωλος, ωραιο προσωπο, κανονικο βυζι,ωραιο δερμα και κοντο μαυρο ισιο μαλλι. 8/10
Κολωνου 32γ: Ναταλία, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο γλυκό πρόσωπο, μικρο βυζί και μικρο αλλα καλο κωλο. 8/10
Κολωνου 32β: Ο τσατσος ανεφερε οτι το μαγαζι ειναι Onlygreekadiko με διαταγη αφεντικου, βεβαια πολλες φορες εχω δει τα παντα να περνανε εκει μεσα
. Το ονομα της κοπελας δεν το εμαθα οταν μπηκα στο μαγαζι ηταν για παρτουζα μεσα στο δωματιο και βογκαγε σαν να ηταν η πρωτη της φορα. Παρουσια με στητο στρογγυλο νορμαλ βυζι, κωλος οχι τιποτα ιδιαιτερο, προσωπο επισης τιποτα ιδιαιτερο. Γενικα αδιαφορη. Μονο οσο δεν την εβλεπα και απλα την ακουγα αξιζε η κοπελα. 6/10
Κολωνου 27α: 2 κοπελες. Μια μαυριδερη μικρο βυζακι. 5/10 . Μια κοπελα με μεγαλουτσικο στηθος, κοιλιτσα, μπουτακια. 5/10
Κολωνου 23β: Μολις μπηκα 2 ατομα πληρωσαν για να περασουν με την κοπελα η οποια ειχε αλλα 2 δωματια για να κανει κουμαντο. Μουναρα ξανθια με κοντο μαλλι,ωραιο προσωπο, ΤΟΥΜΠΑΝΟΚΩΛΑΡΑ, μικρο βυζακι. Παλι δεν εμαθα το ονομα της. 8.5/10
Κολωνου 23: Αχ μωρη Λαρισα σε ειδα και λαχταρισα. Ξανθια η εν λογω κοπελα με σιλικονε βυζι ωραιο μικρο κωλαρακι στρογγυλο, ταττου στο σωμα, ωραιο δερμα. Αν ηταν λιγο πιο θερμη κατα την παρουσιαση θα της εβαζα 10 και θα την επαιρνα κιολας τωρα ομως 9/10
Κολωνου 10 δεξια: Χοντρουλα κοπελα και μικρο ασχημο βυζι και χαλι κωλο και προσωπο 4/10
Κολωνου 10 αριστερα: Ομορφη κοπελα μεγαλουτσικο στηθος, ωραιο προστυκοφατσα, μαυρο μαλλι μακρυ ισιο, ωραιος κωλος, λιγη κοιλιτσα. Συμπαθητικη γενικα. 7.5/10
Κολωνου 11: Κατω μια κοπελα που δεν μου πολυαρεσε και την διεγραψα απο την μνημη μου κρατησα μονο την σφαλιαρα στον κωλο που με εφτιαξε
5/10 . Επανω μια αδυνατη skinny τελειως και κοντη ακομα και με τακουνια 4/10
Ιασωνος 1: Για τραβελι μου φανηκε. Μια ψηλη γεροδεμενη τουμπανο για πρωταθλητη αρσης βαρων ή για bradefer κανει για μπουρδελο δυσκολο. 4/10
Ιασωνος 2α: Μια κυρια μεγαλη σε ηλικια ξανθια με κανονικο κρε-μασταρι βγηκε φορωντας ενα πουκαμισο και απο μεσα εσωρουχα. Ωραιο στυλιστα εχει σκεφτηκα. 5/10
Ιασωνος 2β: Φουλ προγραμμα αναφερθηκε. Διακριτικα καποια παιδια μεσα ρωτησαν αν ειναι χοντρη και λεει η τσατσα πως οχι. Μεχρι εκει ολα καλα αλλα οταν βγηκε η κοπελα δραμα. Μεχρι και απο τα παραθυρα εβγαιναν αι συναγωνισται διοτι η δεσποινις δεν μας αφηνε να φυγουμε. Η κοπελα απο Αλβανια μου επιασε την κουβεντα στα αλβανικα καταληξαμε οτι ειμαστε απο την ιδια πολη και μαλιστα γειτονες
(μικρος που ειναι ο κοσμος). Κοντο μαλλι, χωριστρα στα δοντια δεν λεει γενικα. 5/10
Ιασωνος 10 ισογειο: Ξανθια κοπελα, νεαρη η οποια περπαταει με τα ποδια ανοιχτα παντα λες και εχει φαει στο μουνι της ολοκληρο επιπλο, ισως να εχει και καποιο προβλημα εκ γενετης. Νινα το ονομα της. 6/10
Ιασωνος 10 οροφος: Αντριανα αδυνατη με δυνατο κωλο, μικρο βυζακι, ασχημοπαπο και κλασσικα γυαλακια μυωπιας. Τοσες μερες πηγαινα στο μαγαζι για να δω την Αντριανα και δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι αυτη. Ειτε εχει αλλαξει ή εγω την θυμαμαι αλλιως. 7.5/10 (κερδιζει απο κωλο)
Ιασωνος 19 ισογειο: 30αρα και βαλε με κοντο μαλλι αγκοριστικο. 5/10
Ιασωνος 19 οροφος: Τζεσικα μαυρο μαλλι δυνατη παρουσια ψηλη με ωραια ποδια, μαυριδερη λιγο, χαλαρωμενο κωλο, προστυχοφατσα. 7.5/10
Ιασωνος 20α: Ποντικοφατσα με μαυρο μαλλι, κοντουλα, με ελια στο πανω χειλος μικροκαμωμενη Μαρια νομιζω. 5.5/10
Ιασωνος 20β: Η σωσιας της κοπελας απο Κολωνου 11 οροφος αλλα σε πιο πρεζακι :p 4/10
Ιασωνος 17: Κοντο μαυρο μαλλι ολοσωμο κολλητο φορεμα απο τα βυζια μεχρι τον κωλο που δεν αφηνε να φανει κατι μαυριδερη κοπελα. 5/10
Ιασωνος 30α: Η ζεβρα (λογω εσωρουχου) Σαμπρινα με ωραιο κωλαρακι ωραιο βυζι προστυχοφατσα μαυρο μαλλι ταττου πανω απο τον κωλο τραιμπαλ. Αν δουλευε σε καποιον αλλο οικο πιο καθαρο και με λιγοτερη κινηση θα περνουσα σιγουρα μαζι της. 8/10. Μαζι της και η Μαρια την οποια δεν την πολυπροσεξα.
Ιασωνος 30β: Φοβηθηκα να περασω μηπως ηταν η Τζουλια και ολο με πρηζει να περασω μαζι της. Με φωναζει και αφεντικο μπροστα σε ολους τις προαλλες κατι μικρα νομιζαν οτι ειμαι ο νταβας της -.-
Ιασωνος 37β: Η Λανα πρωην χορευτρια απο οτι μου ειχε πει ο τσατσος απο Κολωνου 23 που δουλευει συνηθως. Εχει δυνατο σωματακι και ωραιο προσωπο 7/10
Μεγαλου Αλεξανδρου 25: Πρωτη φορα επισκεψη σε αυτον τον οικο τσατσα βγηκε και ανεφερε "Σημερα εχω την Ασπα κανει κωλαρακι και αυταρχικο".
Παραξενευτηκα που δεν ειπε το γνωστο "τσιμπουκακι μουνακι πισοκωλητο". Βγηκε η Ασπα και τελικα ηταν Ασπος. Τρομαξα και γυρισα σπιτι.
Ε τελικα αφου η ορεξη για σεξακι με εκδιδομενη πηγε περιπατο η ορεξη για φαι παρεμενε απτοητη. Πηγα στην Πιτα του Παππου της περιοχης μου και ηταν κλειστη. Δεν πειραζει τουλαχιστον δεν χαλασαμε ουτε 1 ευρω