Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (39 μέλη και 231 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Ιασωνος 19 οροφος: Τζεσικα μαυρο μαλλι δυνατη παρουσια ψηλη με ωραια ποδια, μαυριδερη λιγο, χαλαρωμενο κωλο, προστυχοφατσα. 7.5/10

ειναι η τζεσικα Φ86 οροφος, Φωκ25 οροφος, Φ109 οροφος?
το τελευταιο καιρό εμφανιζόταν εκει στην τριτη βάρδια πήρε μεταγραφή για μεταξι?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ιασωνος 19 οροφος: Τζεσικα μαυρο μαλλι δυνατη παρουσια ψηλη με ωραια ποδια, μαυριδερη λιγο, χαλαρωμενο κωλο, προστυχοφατσα. 7.5/10

ειναι η τζεσικα Φ86 οροφος, Φωκ25 οροφος, Φ109 οροφος?
το τελευταιο καιρό εμφανιζόταν εκει στην τριτη βάρδια πήρε μεταγραφή για μεταξι?
Ναι

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
πήγα να ερμάρω τη Λάουρα στο Φυλής 109 αλλά ήτο η Τζούλια
στο Διδύμου 20 μια χριστίνα ξανθιά ανορεξική κοντή
στο αγκύρας 12A μια με φουλ πρόγραμμα, κώλο και ακά δεν την έχω ξαναδεί, χοντρούλα, νοικοκυρά φάση
Η Λαουρα δουλευει απογευμα.Παντως και την Τζουλια αν επαιρνες καλα θα περνουσες!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 ισόγειο: Μαρία
- Κολωνού 11 υπόγειο: Αντριάνα
- Ιάσωνος 1 αριστερά: Μαρίνα
- Ιάσωνος 10 ισόγειο: Έλενα  :smitten: Γλυκιά, ωραία και καθαρή κοπέλα με σωματάκι μπιμπελό - αν εξαιρέσει κανείς το πεσμένο στήθος - και πολύ υπομονετική στο δωμάτιο όπως και η Ντιάνα από πάνω. Κατά τη γνώμη μου όμως, η Έλενα είναι πιο όμορφη και πιο περιποιημένη - σαν σύνολο - κοπέλα από τη Ντιάνα.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Αγαπης 7 & Μνηστηρων γωνια(νεος οικος ) Πηνελοπη με ξανθομελαχρινοκαστανομελι μαλλια πολυ μακρια μεχρι το υψος των ωμου  ,ψιλολιγνη με κανονικο σωμα μετα πολλα πιασηματα μικρο 3.5αρι βυζι στητο ελαφρως πεσμενο ,απλο προγραμμα με ακα τελειωτικο παντου κωλο χωρις 69 ,δεχεται να τις κανεις μασαζ ,θα δουλευει πρωι απογευμα κ βραδυ καθε μερα
δεν τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη σε πμ ................Aυτο εδω που ειναι......

Επισκέπτης
Αγαπης 7 & Μνηστηρων γωνια(νεος οικος ) Πηνελοπη με ................Aυτο εδω που ειναι......

"Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος..."
(Και όποτε το βρεις:
α.Σφύρα μου.
β.Δώσε χαιρετίσματα και στον Οδυσσέα.)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 ισόγειο: Μαρία
- Κολωνού 11 υπόγειο: Αντριάνα
- Ιάσωνος 1 αριστερά: Μαρίνα
- Ιάσωνος 10 ισόγειο: Έλενα  :smitten: Γλυκιά, ωραία και καθαρή κοπέλα με σωματάκι μπιμπελό - αν εξαιρέσει κανείς το πεσμένο στήθος - και πολύ υπομονετική στο δωμάτιο όπως και η Ντιάνα από πάνω. Κατά τη γνώμη μου όμως, η Έλενα είναι πιο όμορφη και πιο περιποιημένη - σαν σύνολο - κοπέλα από τη Ντιάνα.
επιτέλους σου άρεσε και μια όμορφη πουτάνα σε σχέση με τα άλλα μπάζα που ερωτεύεσαι! Θα συμφωνήσω μαζί σου πως είναι πιο ωραία από την Ντιάνα χωρίς όμως να μην θεωρείται και αυτή ωραία...

ρε συναγωνιστες διαβασα οτι η αλινα η τσιμπουκλου απο λεωνιδου 6 απελαθηκε?????…..δεν ειναι βραδυ πλεον στο ποστο της?
επειδή έγινε παρανόηση, γιατί από εδώ το διάβασες, εννοούσα και μένω στην Αλίνα του Ιάσονος 19 και όχι την Ρωσίδα του Λεωνίδου 6. Απλά ανέφερα την υπηρεσία (για να την "φωτογραφίσω") που δουλεύει σε αυτούς τους δύο οίκους και που μου μετέφερε αυτήν την πληροφορία.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Βερόνικα... όσο αλήθεια λένε και μπορεί να εμπιστευτεί κανείς τις τσατσάδες!

Υ.Γ. n.smirni76, aoratos19 & badpanos  :rockon: :rockon: :rockon:

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπης 7 & Μνηστηρων γωνια(νεος οικος ) Πηνελοπη με ξανθομελαχρινοκαστανομελι μαλλια πολυ μακρια μεχρι το υψος των ωμου  ,ψιλολιγνη με κανονικο σωμα μετα πολλα πιασηματα μικρο 3.5αρι βυζι στητο ελαφρως πεσμενο ,απλο προγραμμα με ακα τελειωτικο παντου κωλο χωρις 69 ,δεχεται να τις κανεις μασαζ ,θα δουλευει πρωι απογευμα κ βραδυ καθε μερα
δεν τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη σε πμ ................Aυτο εδω που ειναι......

Που είναι αυτο;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Με αφορμή μία λέξη από την τελευταία κριτική του κ. Farkeli, την λέξη υπερ-καυλωμένος, αναφέρω ένα συμβάν της προηγούμενης εβδομάδος στο Μεταξουργείο, όπου ενώ ήμουν υπερ-καυλωμένος, δεν γάμησα.
Ξανθιά νταρντάνα, ψηλή πουτάνα επι της Λεωνίδου, με ωραίο κώλο γαμιόταν συνεχώς και αδιάκοπα απο δωμάτιο σε δωμάτιο. Εγώ την περίμενα υπερ-καυλωμένος, όρθιος. Μόλις άνοιξε η πόρτα, μου λέει αποκλείεται να καθήσω να με γαμήσεις με αυτό, θα πονάω όλη τη νύχτα, θα σου επιστρέψω τα χρήματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω λέγοντας ότι θα το βάλω σιγά-σιγά, αλλά τίποτα.
Έτσι ντύθηκα , πήρα τα χρήματα και γάμησα δύο άλλες οι οποίες ευτυχώς δεν διαμαρτηρήθηκαν.
Επειδή όμως η πρώτη μου αρέσει πολύ , σκέπτομαι να κάνω μία δεύτερη προσπάθεια τις προσεχείς ημέρες, να τον διατηρήσω σε χάλαση αρχικά και να τον υπερ-καυλώσω όταν βρεθώ μέσα της. Ελπίζω να αποδώσει. Οπότε θα έχουμε μέρος Β΄ ενημέρωσης.

Τύπε μου, τυχερός είσαι, σου ξηγήθηκε καλά. Άλλες μπορεί να σου έγλυφαν το κεφαλάκι και να σου έτρωγαν το δεκάρικο.

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά στο καλύμνου 48α η αννα ειναι καλη ; και με το 20αρικο τα καταπινει κιολας η θελει παραπανω.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Γρήγορη ενημέρωση από την απογευματινή βάρδια (τα ενδιαφέροντα από αυτά που μπήκα):

- Ιάσωνος 33: Αλίσια μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι ύψος σβέρκου, όμορφο πρόσωπο, 2-3άρια βυζιά, στρογγυλός κώλος με αρχές πλαδαρότητας. Ύψος υπολογίζω 1.67-1-70 αλλά μπορεί να με μπερδεύουν τα πορνοτάκουνα. Η τσατσά την φώναξε να βγει νωρίς από το δωμάτιο. Κατά τα άλλα, έχει κανείς εντυπώσεις;

- Ιάσωνος 37Α όροφος: Μαρία, γυφτοξανθό πετίτ με όμορφο πρόσωπο (λίγο τρομαγμένη έφραση) και τατουάζ σε αφαλό και δεξιά στην κοιλιά. Θα ψηνόμουν για δοκιμή αν δεν είχαν γράψει ήδη Larson και amadeus ότι είναι φόλα. Μύριζε μπογιά ο οίκος.

- Κολωνού 11Α ισόγειο: 2 κοπέλες: Ένα προ-μιλφ μελαχρινό με κρεμαστές βυζάρες και μέτριο σώμα και η www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_44389]Μόνικα[/url], ένα κλικ λιγότερο περιποιημένη εμφανισιακά σήμερα και ένα κλικ πιο βιαστική. Τιμήθηκε πάντως. Κάνουν και παρτούζα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Γρήγορη ενημέρωση από την απογευματινή βάρδια (τα ενδιαφέροντα από αυτά που μπήκα):

- Ιάσωνος 37Α όροφος: Μαρία, γυφτοξανθό πετίτ με όμορφο πρόσωπο (λίγο τρομαγμένη έφραση) και τατουάζ σε αφαλό και δεξιά στην κοιλιά. Θα ψηνόμουν για δοκιμή αν δεν είχαν [size=10pt]γράψει ήδη Larson και amadeus ότι είναι φόλα[/size]. Μύριζε μπογιά ο οίκος.

Επιτέλους ! ! !
Κάποιος διαβασμένος . . .

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Αγαπης 7 & Μνηστηρων γωνια(νεος οικος ) Πηνελοπη με ξανθομελαχρινοκαστανομελι μαλλια πολυ μακρια μεχρι το υψος των ωμου  ,ψιλολιγνη με κανονικο σωμα μετα πολλα πιασηματα μικρο 3.5αρι βυζι στητο ελαφρως πεσμενο

Η Πηνελοπη και οι μνηστηρες...  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom