vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ήμαρτον ρε φίλε μόνο τυφλός δεν το βρίσκει... 4 μπουρδέλα ειναι όλα λαι όλα πάνω στην Λιοσίων . μπες και στα 4 . 25% σε παίζει το στοίχημα...
Ευχαριστώ! και πάλι μπράβο για την ενημέρωση!σημερα κατα τις 12.30 μεσημέρι
ήμαρτον ρε φίλε μόνο τυφλός δεν το βρίσκει... 4 μπουρδέλα ειναι όλα λαι όλα πάνω στην Λιοσίων . μπες και στα 4 . 25% σε παίζει το στοίχημα...
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή δεν παίζω στοίχημα θα παρακαλέσω κάποιον άλλο συναγωνιστή αν θέλει ν' απαντήσει στα δύο ερωτήματα (διεύθυνση και βάρδια)
Δε σε μπινελικωσε που της τα ''εριξες΄΄χωρις να το μιλησεις πριν?Φιλε μου συγνωμη που θα στο πω αλλα τετοια συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη σε τανα ακομα και σε μπουρδελο.Κάπου εκεί το παίρνω απόφαση ότι δεν θα γαμήσω κώλο και αρχίζω να ετοιμάζω την εκδίκησή μου.
Ρίχνω ένα δίλεπτο "κομπρεσεράτο" (σε όσο "βάθος" με άφηνε) τραβιέμαι, βγάζω το προφυλακτικό και της τα αμολάω.
Μούρη, στόμα, μαλλιά, βυζιά και μία γκόμενα να βρίζει και να φωνάζει.
Δεν λέω είχε την πλάκα του, αλλά θα ποτιμούσα ένα αξιοπρεπές γαμήσι κώλου.
Υ.Γ Και βέβαια το αυτονόητο : ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ!!!
καλα της εκανες πιστευωΌπως, λοιπόν, θα πέταγα στο κεφάλι αυτού που μου το πούλησε -εν γνώσει του- το όποιο χαλασμένο προιόν, έτσι πέταξα και αυτό που έπρεπε να πετάξω σ' αυτήν, που μόνο κοροϊδία μπορώ να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά της.
Καλό τριήμερο σε όλους
1. Φίλε alkis-petinis, επειδή πολλές φορές εδω μέσα αρκετοί προτιμούν να γράψουν 10 "εξυπνάδες", παρά μία ουσία, να οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου : Η Σοφία δουλεύει μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι τις 5 το πρωί, και το 'ρδέλο είναι επί της Λιοσίων, κατεβαίνοντας την Ιουλιανού δεξια, όχι το πρώτο με την τρελλή στο μπαλκόνι, αλλά το επάνω από τα δύο που είναι μεταξύ των οδών Εξηκίου και Βέργας.(αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι πάνω από 80)
2.Φίλοι psolaras78 και vizolagnos, κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει η πιάτσα από τις διάφορες μαμούχαλες, που μας τις πασάρουν για πουτάνες. Η πουτάνα είναι μία επαγγελματίας (όπως και όλοι μας) και πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά για την οποία πληρώνεται (και μάλιστα πολύ ακριβά!!).
Πουτάνα (άξια να την πληρώσεις) δεν μπορεί να γίνει η κάθε γυναίκα, απλά και μόνο επειδή έχει μουνί.
Όπως, λοιπόν, θα πέταγα στο κεφάλι αυτού που μου το πούλησε -εν γνώσει του- το όποιο χαλασμένο προιόν, έτσι πέταξα και αυτό που έπρεπε να πετάξω σ' αυτήν, που μόνο κοροϊδία μπορώ να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά της.
Καλό τριήμερο σε όλους
Ευχαριστώ πολύ καλό τριήμερο και σε σένα!1. Φίλε alkis-petinis, επειδή πολλές φορές εδω μέσα αρκετοί προτιμούν να γράψουν 10 "εξυπνάδες", παρά μία ουσία, να οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου : Η Σοφία δουλεύει μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι τις 5 το πρωί, και το 'ρδέλο είναι επί της Λιοσίων, κατεβαίνοντας την Ιουλιανού δεξια, όχι το πρώτο με την τρελλή στο μπαλκόνι, αλλά το επάνω από τα δύο που είναι μεταξύ των οδών Εξηκίου και Βέργας.(αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι πάνω από 80)
Καλό τριήμερο σε όλους
+ 1000 πραγματικά είπες κάτι που θα ήθελα κατα καιρούς κι εγώ να πω σε πολλούς... Σωστός..1. Φίλε alkis-petinis, επειδή πολλές φορές εδω μέσα αρκετοί προτιμούν να γράψουν 10 "εξυπνάδες", παρά μία ουσία, να οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου : Η Σοφία δουλεύει μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι τις 5 το πρωί, και το 'ρδέλο είναι επί της Λιοσίων, κατεβαίνοντας την Ιουλιανού δεξια, όχι το πρώτο με την τρελλή στο μπαλκόνι, αλλά το επάνω από τα δύο που είναι μεταξύ των οδών Εξηκίου και Βέργας.(αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι πάνω από 80)
2.Φίλοι psolaras78 και vizolagnos, κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει η πιάτσα από τις διάφορες μαμούχαλες, που μας τις πασάρουν για πουτάνες. Η πουτάνα είναι μία επαγγελματίας (όπως και όλοι μας) και πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά για την οποία πληρώνεται (και μάλιστα πολύ ακριβά!!).
Πουτάνα (άξια να την πληρώσεις) δεν μπορεί να γίνει η κάθε γυναίκα, απλά και μόνο επειδή έχει μουνί.
Όπως, λοιπόν, θα πέταγα στο κεφάλι αυτού που μου το πούλησε -εν γνώσει του- το όποιο χαλασμένο προιόν, έτσι πέταξα και αυτό που έπρεπε να πετάξω σ' αυτήν, που μόνο κοροϊδία μπορώ να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά της.
Καλό τριήμερο σε όλους
Όσο υπάρχουν άνθρωποι (όχι η ταινία) που τις πληρώνουν,θα τις βλέπεις μπροστά σου.Μερικοί προτιμούν τις μαμούχαλες...κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει η πιάτσα από τις διάφορες μαμούχαλες, που μας τις πασάρουν για πουτάνες.
Καλά ας κάνουν τη δουλειά τους οι άλλοι επαγγελματίες καλά,και ας ακολουθήσουν και οι πουτάνες.Ελάχιστοι κάνουν τη δουλειά τους καλά,και αυτούς τους τρώει η μαρμάγκα...Η πουτάνα είναι μία επαγγελματίας (όπως και όλοι μας) και πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά για την οποία πληρώνεται (και μάλιστα πολύ ακριβά!!).
Όποια θέλει μπορεί να γίνει.Αν θα πετύχει ή όχι είναι άλλο θέμα.Μερικοί προτιμούν τις φάλαινες,άλλοι τις ανωρεξικές άλλοι τις βυζαρούδες,άλλοι τις άβυζες,άλλοι τις πιτσιρίκες,άλλοι τις "θείες".Δεν μπορείς να βάλεις κανονισμούς...Πουτάνα (άξια να την πληρώσεις) δεν μπορεί να γίνει η κάθε γυναίκα, απλά και μόνο επειδή έχει μουνί.
Η καλύτερη αντίδραση είναι να μην ξαναπατήσεις ούτε σε αυτή ούτε γενικά στο μαγαζί που δουλεύει και να την κράξεις από εδώ.Τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν τίποτα.Όπως, λοιπόν, θα πέταγα στο κεφάλι αυτού που μου το πούλησε -εν γνώσει του- το όποιο χαλασμένο προιόν, έτσι πέταξα και αυτό που έπρεπε να πετάξω σ' αυτήν, που μόνο κοροϊδία μπορώ να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά της.