Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (29 μέλη και 190 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
στην τσαρκα που εκανα σημερα Μεταξουργειο,Λιοσιων ,πλ.Αττικης κ Φυλης ,παρα πολλα σπιτια κλειστα(ενημερωση δεν θα κανω μιας κ θα ακολουθησουν Φανουρης κ προφεσορας λογικα).Λογικα θα ενημερωσουν για τον καινουργιο οικο που ανοιξε στο Μεταξουργειο(Μεγαλου Αλεξανδρου 25).Προσπερασα 2-3 καλες περιπτωσεις κ πηγα Ρεμουνδου για να δω την Υβοννη ,που ο μεγιστος piatsas με ενημερωσε απο το περασμενο Σαββατο οτι ειναι καλη περιπτωση,αλλα ηταν κλειστα.Θα τα πουμε το βραδυ. .
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
Καλημέρα σε όλους,
Πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ αν και
το παρακολουθώ αρκετό καιρό.
Μία σύντομη ερώτηση συνάδελφοι καί όποιος μπορεί να βοηθήσει:
Η Μαρία η Αλβανίδα παχουλή απο Κολωνού 11 ημιυπόγειο είναι ακόμη εκεί;Ξέρουμε τί βάρδια;

:huh:
υπαρχαν. δυο Αλβανιδες,η Μαρια κ. η Μαιρη ,αν ψαχνεις την ξανθια με τα κοντα μσλλια κ το τατου λαγουδακι στα κωλομερια δουλευει Φυλης 134βπρωι σπογευμα,αν λες την χοντρουλα δουλευει ακομα εκει τα πρωινα
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
στην τσαρκα που εκανα σημερα Μεταξουργειο,Λιοσιων ,πλ.Αττικης κ Φυλης ,παρα πολλα σπιτια κλειστα(ενημερωση δεν θα κανω μιας κ θα ακολουθησουν Φανουρης κ προφεσορας λογικα).Λογικα θα ενημερωσουν για τον καινουργιο οικο που ανοιξε στο Μεταξουργειο(Μεγαλου Αλεξανδρου 25).Προσπερασα 2-3 καλες περιπτωσεις κ πηγα Ρεμουνδου για να δω την Υβοννη ,που ο μεγιστος piatsas με ενημερωσε απο το περασμενο Σαββατο οτι ειναι καλη περιπτωση,αλλα ηταν κλειστα.Θα τα πουμε το βραδυ. .
Τετάρτη και Παρασκευή πρωί μόνο, μου είπε δουλεύει σε αυτόν τον οίκο μέγιστε Σμύρνη. Τις υπόλοιπες μέρες είναι όπως πολύ σωστά είπανε οι συναγωνιστές σε στούντιο  :grin:
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Mπορει καποιος να μου πει το τηλεφωνο στο Αγκυρας 12β;
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
στο Μ.Αλεξανδρου 25 πριν λιγο(λογικα θαειναι εκει μεχρι 18.00)επαιζε μια Παολα
μελαχρινη τουμπανατη με τριαρι βυζι :tits: σιλικονατα χειλη καλο δεμενο σωμα κ καμποσα τατου.διαφημιζει ΦΟΥΛ στα 15ε ομως η παρουσιαση της στο σαλονι ηταν νωχελικη κ αμιλητη κ μυριζε πακετο.
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
DSC05064.jpg


[size=11pt]περίπατος[/size]

Κολωνού 27, δίπλα στην πόρτα του ορόφου


10:45-12:58

Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μιρέλα, από το υπόγειο της Κεραμεικού 13, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο ωραίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Δύο κοπέλες: Η Αλεξάνδρα/Ντενίσα (από το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27 και το δεξιό και αριστερό της Κολωνού 15), με ίσιο ξανθό μαλλί σε κοντή αλογοουρά, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο πλούσιο στήθος το οποίο και επεδείκνυε ζουλώντας το με τα χέρια της, ωραίο σώμα έχοντας ένα μεγάλο τατού στη μέση, και η Ανδριάνα, με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι χαμηλά την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, λεπτό καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό και οι δυο τους.
Κολωνού 15 δεξιά: Η νεαρή ρουμάνα Σάρρα, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραία προπετή κωλάρα, καλοσχηματισμένες μπουτάρες. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC05094.jpg


DSC05100.jpg


DSC05098.jpg


Κολωνού 15 αριστερά: Η Μαρία, με ξανθωπό μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σε αλογοουρά, όχι άσχημο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερή εκεί, η νεαρή ξανθιά Αντελίνα, απ' τον αριστερό όροφο της Ιάσονος 1, με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Η αψηλή μολδαβή μιλφ Σάρρα, από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 17, με καστανόξανθο μαλλί πιασμένο πίσω, ελκυστικό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη και καλλίπυγη. Σε απλό
Σημείωση: Η Μάρθα θα είναι από Δευτέρα.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η ρουμάνα Ρωξάνα, από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, μία εύσωμη κοπέλα με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), φαρδής κώλος, χοντρά μπούτια, με μία διάστιξη στη δεξιά της κνήμη. Ανακοινώθηκε απλό. Στο ΜΑ έκανε και ελεύθερο στοματικό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η 22άχρονη ρουμάνα Κλαούντια, από τον παραδιπλανό όροφο και τη Δεληγιώργη 39, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, και η Μιρέλα, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί μ' ένα λεπτό τρίμπαλ στην οσφύ. Αμφότερες σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η νεαρή καστανόξανθη ρουμάνα Ντάρια. Σε απλό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η Ολγα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, με ωραίο κώλο και ωραία πόδια. Σε απλό.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Αννίτα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, ωραίο τσουπωτό κορμάκι. Σε απλό.
Σημείωση: Η νεαρή αλβανίδα Μαρία θα δούλευε μετά τις 12 το μεσημέρι στον απέναντι όροφο με το νούμερο 27.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες: Η 40άχρονη Αντζελα, με ίσιο σκουροκάστανο κοντό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι), αψηλό γεροδεμένο κορμί, και η νεαρή μελαχρινή Αννα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό σώμα μεχρι τη μέση, από 'κει και κάτω χάλαγε...Σε απλό και οι δύο.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η νέγρα Τζένη, με φαρδύ πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 53: Δύο χοντρές βυζαρούδες: κλασικά η μελαχρινή μιλφ Μαρία και η ξανθιά μιλφογκίλφ Εύα. Ανακοινώνεται απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ενα νεαρό θηρίο, χαμηλών τόνων, ονόματι Νικόλ, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό καλοθρεμμένο κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η μιλφογκίλφ Τζένη, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τη σιαγόνα, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλα κρεμαστά μπομπόνια, αψηλό βαρύ κορμί, με διπλόφαρδο κώλο και μπούτια μες το πάχος και την κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, εάν θυμάμαι καλά.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η νέγρα Ναόμι, με μπουκλωτό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, "μια μούρη στόμα", μεσαίο στήθος, καμπυλώδες κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η Φλώρα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, τσουπωτό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, από τα ισόγεια της Κολοκυνθούς 38, Ιάσονος 37, Ιάσονος 19, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή φιλήδονη αλβανίδα Σάντρα, από τον διπλανό όροφο (Ιάσονος 46) και το Ιάσονος 36 τ' απογεύματα. Σε απλό
Ιάσονος 43: Δύο κοπέλες: Η Σοφία, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, τσουπωτό κορμί με κοιλίτσα και προπετή ΚΩΛΟ, και η Μαρία, μ' επίσης ίσιο ξανθωπό μαλλί, πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ωραίο καμπυλώδες κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη 20άχρονη αλβανίδα Βίκυ. Σε απλό.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η μελαχρινή νεαρή "ινδο"-ρουμάνα Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15 και αλλού, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, μέτριο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Δύο μελαχρινές κοπέλες: Το σαμιαμίδι Νατάλια, σε απλό και η γνωστή αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα, με ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 36: Δύο άσχημες «ελληνίδες» γκιλφς: Η μελαχρινή Μαρίνα και η ξανθιά Σουζάνα. Με ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ στα βυζιά.  
Ιάσονος 33: Μία μελαχρινή, με το μαλλί της πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος γεροδεμένο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Κλασικά η βουλγάρα Αντζελα, από τον όροφο της Κολοκυνθούς 38 και το Ιάσονος 33, με ξανθωπό κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, τσουπωτό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

[...]
Στο Ιάσωνος 31 χόστελ έξω απο την είσοδο έχει αναρτηθεί ταμπέλα "Προσοχή άγρια σκυλιά" και είναι αρκετά ψαρωτική. Oi φωτορεπόρτερς ας την ανεβάσουν στο site γιατί είναι αρκετά κάλτ σε συνδιασμό με το σπίτι.
[...]

image.png


Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Το ξανθό κήτος Τζώρτζια, από το ημιυπόγειο της Κολωνού 27, με ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η 20άχρονη «νησιώτισσα» (Σαντορινιά από τα Φηρά!) Μαρινέλλα, με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο πεσμένο στήθος, μέτριο ανάστημα, μονοκόμματο σώμα με μία μεγάλη δερματοστιξία αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και μία μικρή εσωτερικά στον αριστερό καρπό, καλό κώλο. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC05106.jpg


DSC05111.jpg


DSC05109.jpg


Ιάσονος και Λεωνίδου: Η νεαρή βουλγάρα Αντζελίνα, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 20, με σκουροκάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Αλίνα. Σε απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η Μαρία «το κινεζάκι», με μπουκλωτό μελαχρινό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, σωματάκι με πιασίματα και μία διάστιξη δεξιά στην οσφύ. Σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σύλβια, από το ισόγειο της Ιάσονος 1, νεαρή κοπέλα με ίσιο μαύρο πλούσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, έκφυλο πρόσωπο, μικρά βυζιά, κανονικό κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η Μαρία, με καστανό μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, ζουμερό καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίος κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας. Σε απλό.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η Ντάνα ήταν στο δωμάτιο. Από την περιγραφή του τσάτσου μάλλον επρόκειτο για τη γνωστή ξινή, αψηλή, μελαχρινή, καλλίκορμη, νεαρή ρουμάνα "γυρολόγο". Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Μανταλένα, απ' το Κολωνού 15, το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 23, το ισόγειο της Ιάσονος 20 και το Ιάσονος 36, με ίσια ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω, μέτριο πρόσωπο με μία ελιά στο άνω χείλος, μεσαίο στήθος (φρούσε μεσοφόρι), σώμα με πιασίματα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Οι δύο χοντρές: Η μελαχρινή Νικόλ από Ουκρανία και η ξανθωπή Σοφία από Ρωσία. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή νταρντάνα Λολίτα, με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι), γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.


εύγε Φανούρη , καλό ΣΚ

καλησπερα αλλη μια πολυ καλη ενημερωση με παραθεση οπτικου υλικου μπραβο φανουρη
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!


Επίσης, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πληρώθηκαν...

Το πρωί της Τετάρτης 28 του μηνός, στο Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο), η Αννα, μία νέα στην ηλικία κοπέλα, με ξανθό ίσιο κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.

DSC05055.jpg


DSC05057.jpg


DSC05059.jpg


DSC05062.jpg



Το πρωί της Πέμπτης 29 του μηνός, στο Κολωνού 47 δεξιά (όροφος), η Τερέζα, μία σιτεμένη (στα 50+) ιθαγενής από τη Βραζιλία, με κοκκινωπό κοντό μαλλί, αρκετά μέτριο άγριο πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, κανονικό ανάστημα, μονοκόμματο σώμα. Ανακοινώθηκε απλό.

DSC05067.jpg


DSC05069.jpg


DSC05084.jpg


Λεπτομέρεια από το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι

DSC05074.jpg


Λεπτομέρεια από τον τοίχο διπλα στον λαβομάνο

DSC05082.jpg



Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 του μηνός, στο Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο), η Μαρία, νεαρή Αλβανίδα με γλυκό προσωπάκι, ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μικρό στήθος, καλλίγραμμο αδύνατο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.

DSC05086.jpg


DSC05088.jpg


DSC05093.jpg
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Φανούρη για άλλη μια φορά μας έκανες να φαινόμαστε γατάκια μπροστά σου...είσαι απίστευτος και κάθε φορά απολαμβάνω να σε διαβάζω....πάντα χρήσιμος και υπερπολύτιμος για την ενημέρωση!! :rockon: :rockon:
 

walt

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
11
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος που είναι η Βίκυ, μέχρι πριν κανα 2 μήνες στο Φυλής 61 μεταμεσονύχτια, και παλαιότερα Μεταξουργείο; Ευχαριστώ πολύ!
 

evaguelo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2012
Μηνύματα
26
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ξέρει κανείς που βρίσκεται η μελαχρινή Ιζαμπέλα που ήταν συνήθως πρωινή βάρδια στο Φυλής 59 αν δεν κάνω λάθος;
 
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Μηνύματα
138
Κριτικές
7
Like
218
Πόντοι
1
απο τα λεγομενα της υπηρεσίας, του φ27, ανέφερε οτι θα επιστρεψει το καλοκαιρι
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Φανούρη Τζούρα, είσαι η Σαββατιάτικη τζούρα μας, πολύ καλός, ουσιαστικός, απολαυστικός, μπράβο  :thumbsup:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
DSC05064.jpg


[size=11pt]περίπατος[/size]

Κολωνού 27, δίπλα στην πόρτα του ορόφου


10:45-12:58
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ενα νεαρό θηρίο, χαμηλών τόνων, ονόματι Νικόλ, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό καλοθρεμμένο κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η μιλφογκίλφ Τζένη, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τη σιαγόνα, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλα κρεμαστά μπομπόνια, αψηλό βαρύ κορμί, με διπλόφαρδο κώλο και μπούτια μες το πάχος και την κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, εάν θυμάμαι καλά.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η νέγρα Ναόμι, με μπουκλωτό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, "μια μούρη στόμα", μεσαίο στήθος, καμπυλώδες κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η Φλώρα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, τσουπωτό κορμί. Σε απλό.

άπαιχτος γιά άλλη μια φορά  :thumbsup:
το Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 το καινούργιο δίπλα από το καφενείο πώς σου ξέφυγε?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom