Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (37 μέλη και 319 επισκέπτες)

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Μηνύματα
167
Κριτικές
7
Like
474
Πόντοι
301
καλησπερα παιδια. γνωρίζει κανεις αν σημερα μετα τις 12 το βραδυ υπαρχει κατι καλο σε φυλης,φωκαιας η βεργας?
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα συναγωνιστες απογευματινη βολτα λιγο πριν της 21.00 δευτερη βαρδια σε λιγα μαγαζια στην αδεια φυλης απο κοσμο και σε καποια πιο περιφερειακα μαγαζια οποτε εχουμε
Φυλης40 Ελενα νεαρη ρωσσιδα
Φυλης134Β Μαρια Ελληνιδα κοντη με πιασιματα και πολλες υποσχεσεις στο σαλονι
Φυλης134Α Αννα μελαχρινο μιλφ
Φυλης109Β Αννα πιτσος
Ξανθιπης2 μια νεαρη μελαχρινη με μακρια μαυρα μαλλια συμπαθητικη
Kωσταντινουπολεως206 Αλεξανδρα απο φυλης134 ιδιαιτερα βαριεστημενη και κακοδιαθετη στο σαλονι ρισκο που δεν αξιζει να παρει καποιος
Τροφωνιου13 οροφος μια αδιαφορη γκιλφ Ειρηνη με κοντο αγοριστικο μαλλι και μετριο αναστημα παντως δεν ειναι αυτη που δουλευει στο ισογειο δεν την εχω δει αλλη φορα
Ιωαννινων3Α Χριστινα μιλφ μετριοτατης εμφανισης τιποτα ιδιαιτερο πρεπει να ειναι Ελληνιδα
Παιανιεων24 Η Βικυ γνωστο μιλφογκιλφ που εχει δουλεψει και Βιργινιας Μπενακη31
Κωσταντινουπολεως166Β Αννα με φουλ προγραμμα
Ελευσινιων22 Μια Βανεσσα νεαρη μετριας εμφανισης καπως χαζοχαρουμενη μου φανηκε
και τελος περασα και απο το καινουργιο μαγαζι στο μεταξουργειο Μεγαλου αλεξανδρου25 διπλα απο το καφενειο και ηταν μια κοντη μαυριδερη μαλλον τσιγγανορουμανακι Αννα την ελεγαν
αυτα απο μενα καλο σαββατοβραδο να εχετε και καλη διασκεδαση αν βγειτε εξω ο καιρος ευτυχως δεν μας τα χαλασε καλη συνεχεια παιδια
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης,

Φωκ. 17 1ος: η Έλενα η Αιγύπτια
Φωκ. 19: η Νικόλ, το νεαρό στηλιάρι από Φ.80/65
Φυλ. 66δ.: μια καινούργια αδύνατη κοπέλα, το στηλιάρι Αλίνα, με καρέ μαλλάκι στους ώμους και πίρσινκ κάτω χείλος αριστερά. Παρέχει απλό πρόγραμμα. Πέρασα υπέροχα, με μόνη παραφωνία τα μαραμένα στηθάκια της, ελέω γέννας.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πιστός στο ραντεβού της ενημέρωσης, ασφαλώς και δεν θα μπορούσα να λείψω και σήμερα. Η βόλτα έγινε στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή της Λιοσίων και της Φυλής.
Το Εξηκίου 20 παραμένει κλειστό. Στο Εξηκίου 18Γ ήταν καινούρια κοπέλα.Μαλλία μαύρα μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Εξηκίου 18Β τελευταία τα απογεύματα εργάζεται η Έλενα.Κοντή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά καρε,ελαφρώς γεμάτη,μικρά στήθη.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Εξηκίου 18Α τα απογεύματα κλασσικά συναντάμε την μιλφ Έλλη την "μπουζουκτσού". Κανονικών κιλών με λευκό δέρμα,μακριά κατσαρά ξανθά μαλλιά και αλλήθωρη.Απλό πρόγραμμα.
Στο Λιοσίων 79 στον όροφο ήταν και πάλι η Σούζυ.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών,λίγο γεμάτο προς το κάτω,σχετικά ασύμμετρο.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Το ισόγειο τελευταία παραμένει κλειστό.
Στο Βέργας 2 στο ισόγειο ήταν η Έλλη,με μαύρα μαλλιά καρέ,βυζάρες,ελαφρώς γεμάτη.Χαρακτηριστικό της σημείο η πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο της λόγω καψίματος.Γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί Μεταξουργείο στα Λεωνίδου 28 και Ιάσωνος 19 ισόγειο.Ο υπογραφόμενος (χε!χε!) παλιά την είχε δοκιμάσει.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο η ώριμη Ρωσόφωνη Αλίνα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σώμα με πιασιματάκια.Ανακοινώνει απλό πρόγραμμα στο σαλόνι.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ισόγειο,καινούρια κοπέλα μάλλον Εύα πρέπει να την είπαν.Κοντή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,βυζάρες ακάλυπτες νούμερο τρία,μετριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Πρόσωπο αδιάφορο.Την είχα συναντήσει πριν μία εβδομάδα πρωί και στο Αχιλλέως 48.
Το αριστερό ισόγειο ήταν κλειστό ενώ στον όροφο εργαζόταν η Σαμπρίνα η οποία έχει προσθέσει και άλλα κιλά.Έχει καστανόξανθά μαλλιά κατσαρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα θρεμμένο με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και δέρμα μαυρισμένο τεχνητά με σολάριουμ. Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Λιοσίων 76 στο ισόγειο έξω στο δρόμο εργαζόταν καινούρια κοπέλα.Η Ρωσόφωνη μιλφ γύρω στα 35 με όνομα Νάταλυ.Ξανθά μαλλιά καρέ,σώμα κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Αρκετά φιλική και γελαστή στο σαλόνι.Κάνει ελεύθερο στοματικό.Το ισόγειο εντός της αυλής παραμένει κλείστο.
Στο Λιοσίων 76 επίσης ο όροφος φιλοξενεί το ντουέτο της Νάταλυ και της μιλφ Μελίνας.Η Νάταλυ λεπτή,με καστανό μαλλί πιασμένο αλογοουρά και αλλήθωρη αλλά παρόλα αυτά νοστιμούλα ανακοινώνει γυμνό τσιμπούκι.Ενώ η Μελίνα,ελαφρώς γεματούλα,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου προσφέρει και κώλο.Κάνουν και παρτούζα.
Στο Χωματιάνου 11 στο ισόγειο η Άννα-Ιλόνα κλασσικά ενώ ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Χριστίνα,ψηλή,με καστανά μαλλιά μακριά,δεμένο σώμα,νταρντάνα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Χριστίνα έχει εργαστεί σε πολλά μαγαζιά.Κάποια που θυμάμαι είναι τα Διδύμου 20,18Α,18Β,,Αγκύρας 12Β,Κων/πόλεως 166 ισόγειο,Δροσοπούλου 98, Εξηκίου 18Α,Φώκαιας 27Α&Β, Διδύμου 8.
Το Αλκιβιάδου 16Β κλειστό.Στο Αλκιβιάδου 16Γ εργαζόταν καινούρια ώριμη, Ρωσόφωνη σύμφωνα με την υπηρεσία με όνομα Γκαλίνα. Εμφανισιακά η Γκαλίνα ήταν υπέρβαρη,με μαύρα μακριά μαλλιά,μεγάλα μαστάρια τα οποία και κουνούσε,μελαμψό δέρμα και μαύρο ολόσωμο για να κρύβει τα κιλά της.Γυμνό τσιμπούκι και τελειωτική ισπανική στα βυζιά της.
Στο Διδυμου 27 εργαζόταν 2 κοπέλες.Η Άννα που εργάζεται τώρα προσφάτως,κοντούλα,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα σήμερα ενώ άλλες φορές γυμνό τσιμπούκι.Και η καινούρια, πιο ώριμη γύρω στα 30, Ρόζα.Λεπτή,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,μελαμψό δέρμα,σχετικά γαμψή μύτη και σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο.Για την Ρόζα ανακοινώθηκε φουλ μόνο που μέσα στο δωμάτιο η Ρόζα κάνει ντεμί φουλ.Πάρα ταύτα το προσπαθεί και πέρασα σχετικά καλά.Αλλά σίγουρα θέλει καθοδήγηση για να αποδώσει.Λεπτομέρειες την επαύριον.
Στο Διδύμου 20 η μιλφ Άννα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,μαυρισμένη με σολάριουμ και σιλικονάτα βυζιά.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Το γλύψιμο της είναι και το ατού της.
Στο Διδύμου 16 2 κοπέλες.Η ώριμη Ειρήνη η Πολωνέζα,λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα σχετικά χαλαρό μαζί με την νεαρότερη της μιλφ Μελίνα,με ξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με σφιχτό δέρμα,πιασιματάκια και βυζάρες.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό καινούρια κοπέλα,νεαρή,ψηλή,λεπτή με μακριά καστανά μαλλιά,,με λευκό δέρμα.Σαλονάρισμα με τρακ.Απλό πρόγραμμα.Υπό άλλες συνθήκες θα πέρναγα.Στον αριστερό οίκο εργαζόταν η Πατρίτσια,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Με απλό πρόγραμμα.Η Πατρίτσια πριν πάει στην αλυσίδα είχε εργαστεί για λίγες μέρες στο Διδυμου 27. Αν θυμάστε πρωτού ομορφύνει αρκετά,είχε κοντά καστανά μαλλιά και ήταν μέτριας εμφανίσεως.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο ήταν η Αλεξάνδρα απο τα Φώκαιας 24&27.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά καρέ,τατού πεταλούδα πίσω στον ώμο,τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Το ισόγειο ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 40 ήταν κλασσικά η Έλενα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 56 ήταν η Ωρόρα,νεαρή,κοντή,κανονικών κιλών,με βυζάρες φυσικές,καστανά μαλλιά με όγκο ως τους ώμους περίπου.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Ρενάτα.Τριαντάρα πλέον,με μαύρο μαλλί ως τους ώμους,κανονικών κιλών με σφιχτό όμορφο κορμί.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν καινούρια κοπελα με όνομα Αλίνα.Κοντή,με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,μελαμψό δέρμα,μικρά ζαρωμένα στήθη.Απλό πρόγραμμα.
Τα Φυλής 59 καθώς και 61 ήταν κλειστά.
Στο Φυλής 80 ήταν η Μαρία η Πόντια.Με καστανά μακριά μαλλιά και κορμί με πιασιματάκια.
Στο Φυλής 72 με είσοδο απο Φώκαιας ήταν στο ευθεία μπροστά η Βανέσσα,με καρέ καστανό μαλλί,βυζάρες τριάρες κρεμαστές.Απλό πρόγραμμα.Εργαζόταν και στο Φυλής 66Α με το όνομα Νικολέτα.Στο δεξιά ήταν η Νάντια,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά ήταν η Νάνσυ.Κοντή,με κοντά καστανά μαλλιά και βυζάρες.Κώλος. Το αριστερό ήταν κλειστό.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η Κατερίνα,ψηλή,με μαύρα μακριά κατσαρά μαλλιά και βυζί σιλικονάτο.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Είχε δοκιμαστεί παλιότερα και κρίθηκε ανεπαρκής.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό η μεγαλύτερη και σωσίας της πρώτης 'Αλλα,ψηλή,με μαύρα μακριά κατσαρά μαλλιά,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι. Τελικά πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα που ομοιάζουν εκπληκτικά θα έλεγα.Μήπως είναι αδελφές;
Στο Φυλής 71 στον όροφο καινούρια κοπέλα,οικεία γνωστή όμως,κοντή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών.Γυμνό τσιμπούκι.Καλά Ελληνικά.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα.Λεπτή,με κρεμαστές βυζάρες και καστανά καρέ μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 86 στον όροφο αιφνιδιάστηκα όταν είδα να εργάζεται η γυρολόγος Ντάνα απο το Μεταξουργείο.Λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,αρκετά ξινή με πρόσωπο σαν να σφίγγεται να αφοδεύσει.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα στο εικοσάρικο όμως.
Στο Φυλής 84 στον όροφο εργαζόταν η Μαρία,κανονικών κιλών με καρέ ξανθό μαλλί.Με κώλο και γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 65 στον όροφο εργαζόταν η Λάουρα,λεπτή,με καστανά μαλλιά μακριά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη η Σαμάρα,ψηλή,με ξανθό καρέ μαλλί,λεπτή,νοστιμούλα,πρόσωπο με στίγματα.Απλό στα είκοσι και γυμνό τσιμπούκι στα τριάντα.Η δεύτερη ήταν η Παολίνα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,πιο γεμάτη απο την πρώτη και με λευκό δέρμας.Μέτριας εμφανίσεως,Αυτή με εξτρά χρήματα κάνει κώλο αν κατάλαβα καλά.
Στο Φυλής 134 στον όροφο κοπέλα λεπτή με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Εικάζω ότι ήταν η Άννα απο το Φυλής 71 όροφος αλλά με βαμμένο μαλλί.Απλό.
Τα Αγίου Πέτρου 7 και Ρεμούνδου 21 ήταν όλα κλειστά.Δυστυχώς δεν πέτυχα την μιλφ Υβόννη που γράψατε.
Επιστροφή στην Φώκαιας όπου το Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν κλειστό ενώ στον όροφο εργαζόταν η Ελένη η "Αιγύπτια".Λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου (τα έχει λίγο κοντύνει).Εμφανίστηκε χωρίς γυαλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο η Ανδριάννα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν η Μαξίμ η "Τσέχα". Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους, σιλικονάτα τριάριά βυζιά που τα προσέχει ιδιαίτερα,σιλικονάτα χείλη.Γυμνό τσιμπούκι τεελιωτικό και κώλος.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο η Αλέξια.Πολύ ωραίο μωράκι,λεπτό,με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψό δέρμα.Απλό πρόγραμμα.Στο σαλόνι με είχε καβλώσει με τα παιχνίδια που έκανε.
Στο Αχαρνών 85 ήταν η Καίτη,Γκράνυ,με σχετικά γεμάτο σώμα και κοντά ξανθά μαλλιά.Κώλος,γυμνό τσιμπούκι και αυταρχικό.Την Καίτη την είχε πάρει το μάτι μου πριν μία εβδομάδα πρωί να εργάζεται στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο σαν Κατερίνα με γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Τέλος μετά απο πολύ καιρό έκανα μία επίσκεψη στο υπόγειο Φώκαιας 27 στην Βικτώρια γιατί είχα έντονη την ανάγκη να κάνω ένα καλό cif υπηρεσία που είναι αρκετά σπάνια στα μπουρδέλα αλλά η Βικτώρια προσφέρει.
Να έχετε ένα καλό βράδυ!



 

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Μηνύματα
218
Like
33
Πόντοι
1
η ινκα απο αλκιβιαδου 16α ξερει κανεις ποτε επιστρεφει?
ευχαρηστο..
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
Στο Λιοσίων 76 στο ισόγειο έξω στο δρόμο εργαζόταν καινούρια κοπέλα.Η Ρωσόφωνη μιλφ γύρω στα 35 με όνομα Νάταλυ.Ξανθά μαλλιά καρέ,σώμα κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Αρκετά φιλική και γελαστή στο σαλόνι.Κάνει ελεύθερο στοματικό.
Δουλευει απο τον χειμωνα στον συγκεκριμενο οικο.Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα.





 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Μηνύματα
150
Like
28
Πόντοι
1
Όταν ρωτάει κάποιος για μια κοπέλα, καλό είναι να απαντάτε.
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Λόγω ατυχίας (μας) συναντηθήκαμε απρόσμενα με τον n.smirni στο Μεταξουργείο λίγο πριν τα μεσάνυχτα με μηδενικές ανοχές σε κάθε ψευτο-πουτάνα που δεν τιμά τα λεφτά που της δίνουμε.

Κινούμαστε τυχοδιωκτικά ως πουτανιάρηδες λες και ερχόμαστε από το πουθενά και μπαίνουμε σαν αντίστιξη στη τακτοποίηση της ζωής (μας).

Ηθικά διλλήματα δεν μπορούν να βρουν περιθώριο και χώρο να αναπτυχθούν.

Ενίοτε βιώνουμε έναν λανθάνοντα ρομαντισμό με ασαφή όρια ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στο οποίο θα θέλαμε να βρεθούμε.

στο τέλος ...

... κινούμαστε μέσα στην βρώμα και την αθλιότητα του Μεταξουργείου, κρατώντας μια ασταθή ισορροπία και παραμένουμε μετέωροι ανάμεσα στο καλό και στο κακό.

Τα γεγονότα εξελίσσονται και το ένα γαμήσι επισκιάζεται από το επόμενο (είτε καλό είτε κακό) χωρίς αυτό να μπορεί να αλλάξει τον κώδικα νοοτροπίας που αποκτήσαμε.

Πλέον το σπουδαιότερο, σπάνιο και επιδιωκόμενο ζήτημα στη ζωή (μας) τείνει να είναι η τελειοποιημένη στύση και η ολοκληρωτική εκσπερμάτωση.

Ποιος ξέρει ...

 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.118
Κριτικές
491
Like
37.363
Πόντοι
41.447
Φανούρη Τζούρα, είσαι η Σαββατιάτικη τζούρα μας, πολύ καλός, ουσιαστικός, απολαυστικός, μπράβο  :thumbsup:

Φανούρη για άλλη μια φορά μας έκανες να φαινόμαστε γατάκια μπροστά σου...είσαι απίστευτος και κάθε φορά απολαμβάνω να σε διαβάζω....πάντα χρήσιμος και υπερπολύτιμος για την ενημέρωση!! :rockon: :rockon:

άπαιχτος γιά άλλη μια φορά  :thumbsup:
το Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 το καινούργιο δίπλα από το καφενείο πώς σου ξέφυγε?

Τζουρας σημαινει εξαρτηση και ολοι θελουμε το(η)ν Τζουρα μας καθε Σαββατο
Πληρεστατη και παντα ομορφη και περιγραφικοτατη-αναλύτικη ενημερωση, οπως και του επισης Φοβερου Προφεσσορα ο οποιος για εμενα ειναι ο νο1 γνωστης της πιατσας..
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.659
Πόντοι
46.232
Πιστός στο ραντεβού της ενημέρωσης, ασφαλώς και δεν θα μπορούσα να λείψω και σήμερα. Η βόλτα έγινε στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή της Λιοσίων και της Φυλής.
Στο Εξηκίου 18Γ ήταν καινούρια κοπέλα.Μαλλία μαύρα μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι.

Στο Βέργας 3 στο δεξιό ισόγειο,καινούρια κοπέλα μάλλον Εύα πρέπει να την είπαν.Κοντή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,βυζάρες ακάλυπτες νούμερο τρία,μετριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Πρόσωπο αδιάφορο.Την είχα συναντήσει πριν μία εβδομάδα πρωί και στο Αχιλλέως 48.


Τέλος μετά απο πολύ καιρό έκανα μία επίσκεψη στο υπόγειο Φώκαιας 27 στην Βικτώρια γιατί είχα έντονη την ανάγκη να κάνω ένα καλό cif υπηρεσία που είναι αρκετά σπάνια στα μπουρδέλα αλλά η Βικτώρια προσφέρει.
Να έχετε ένα καλό βράδυ!

σούπερ για ακόμα μία φορά , αν και σήμερα μας αιφνιδιάσατε και δεν κάνατε την ίδια βόλτα με τον μέγιστο φανούρη , πάντα κάνετε την ίδια βόλτα μέχρι που όταν βγήκε ο ένας Παρασκευή
βγήκε και ο άλλος Παρασκευή.
Στο Εξηκίου 18 γ είδες την Πωλίνα.
Στο Βέργας 3 σωστά την Ευα είδες αλλά της μεγάλωσες αρκετά το νούμερο του στήθους...
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.659
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.00-02.00) στην 3η βάρδια μαζί με τον farkeli για άλλη μια φορά.

Καλλέργη 33 μελαχρινή κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.

Λεωνίδου 6 Αλίνα καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό ανακοινώνεται στα 10 ευρώ.

Κολωνού 53 Λίλυ καστανή κατσαρομάλλα χοντρούλα  με 3.5άρι βυζί πίρσινγκ στη μύτη  , απλό πρόγραμμα στα 10 και Σούζι η καστανή μουνάρα κανονικό σώμα σούπερ κώλο 1.5άρι βυζί απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48 Φωτεινή μελαχρινή μίλφ χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 κάτω Τζούλια καστανό κήτος με 4άρια βυζιά ,ακα τελειωτικό  στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 πάνω  Τερέζα η τρομακτική κοκκινομάλλα κοντή με πιασήματα και 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32α Αλεξάνδρα  μελαχρινή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους ψηλή κανονικό σώμα στρογγυλό κωλαράκι 1.5αρι βυζι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνού 32γ Ναταλία ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί τατου χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30β Αιμιλία/Εμιλή καστανή πιτσιρίκα κουκλάκι κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Κολωνού 30α Ελένη η σχετικά καινούργια κοπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί τατού αστεράκια στην πλάτη ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27α Μιρέλα ξανθιά μαυριδερή πολύ λεπτή με μικρό βυζί και τατού ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Κλαούντια μελαχρινή παχουλή με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27γ μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο στα 10 ευρώ.

Κολωνού 23β ξανθό κοντό λεπτό ζυμαράκι με πολύ ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 23 Λαρίσα ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι σιλικονάτο βυζί ,τατού ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15α  Βίκυ μελαχρινή μακρύ μαλλί(εξτένσιον)  παχουλή με 2άρι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15β Νάνσι μαυρούλα παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Τάνια μαυριδερό τσιγγανοειδές παχουλό με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11β Αννα η γυρολόγος καστανή καρέ μαλλί πολύ λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζωή καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 2α Ρίτα ξανθό μιλφογκίλφ κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , με ακα.

Ιάσωνος 1α Πωλίνα μελαχρινή κατσαρομάλλα παχουλή με 2άρια βυζιά τατού στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1γ Χλόη πιτσιρίκα με καστανόξανθά μαλλία μέχρι τους ώμους λεπτή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , την είχα πάρει πρόσφατα στο Χωματιανού 11β.

Ιάσωνος 19α  Βερόνικα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , τατού χαμηλά στη μέση τράιμπαλ με καρδία , έχει και ένα χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 19β Μόνικα ξανθιά με πιασίματα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 20α Άντριάννα  η καστανή πιπινάρα κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 20γ Μαρία(απο Ιάσωνος 1γ) ξανθό ζυμαράκι κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί πίρσινγκ στα χείλη, απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά γκίλφ με ίσιο μαλλί με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 Αννα μελαχρινή τσιγγανόφατσα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.Το σπίτι μυρίζει ακόμα μπογιά , ανεβαίνοντας τις σκάλες έξω απο
την είσοδο έχει παρατημένες συρτάριέρες ενώ βγαίνοντας απο το δωμάτιο η Αννα τράβηξε να κλείσει πίσω της την πόρτα και της έμεινε το χερούλι στο χέρι...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Βερόνικα καστανή πολή χοντρή με 3.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.

Καλό ξημέρωμα.
 

ibarumah

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2012
Μηνύματα
22
Like
0
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστες υπαρχει κανα μπουρδελακι για πρωινη ωρα να μπορω να βρω καποια ωραια κοπελα και να προσφερει τελειωτικο στη μουρη της????
μαρεσει το ατιμο πολυ.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
καλησπερα συναγωνιστες απογευματινη βολτα λιγο πριν της 21.00 δευτερη βαρδια σε λιγα μαγαζια στην αδεια φυλης απο κοσμο και σε καποια πιο περιφερειακα μαγαζια οποτε εχουμε
Φυλης40 Ελενα νεαρη ρωσσιδα
Φυλης134Β Μαρια Ελληνιδα κοντη με πιασιματα και πολλες υποσχεσεις στο σαλονι
Φυλης134Α Αννα μελαχρινο μιλφ
Φυλης109Β Αννα πιτσος
Ξανθιπης2 μια νεαρη μελαχρινη με μακρια μαυρα μαλλια συμπαθητικη
Kωσταντινουπολεως206 Αλεξανδρα απο φυλης134 ιδιαιτερα βαριεστημενη και κακοδιαθετη στο σαλονι ρισκο που δεν αξιζει να παρει καποιος
Τροφωνιου13 οροφος μια αδιαφορη γκιλφ Ειρηνη με κοντο αγοριστικο μαλλι και μετριο αναστημα παντως δεν ειναι αυτη που δουλευει στο ισογειο δεν την εχω δει αλλη φορα
Ιωαννινων3Α Χριστινα μιλφ μετριοτατης εμφανισης τιποτα ιδιαιτερο πρεπει να ειναι Ελληνιδα
Παιανιεων24 Η Βικυ γνωστο μιλφογκιλφ που εχει δουλεψει και Βιργινιας Μπενακη31
Κωσταντινουπολεως166Β Αννα με φουλ προγραμμα
Ελευσινιων22 Μια Βανεσσα νεαρη μετριας εμφανισης καπως χαζοχαρουμενη μου φανηκε
και τελος περασα και απο το καινουργιο μαγαζι στο μεταξουργειο Μεγαλου αλεξανδρου25 διπλα απο το καφενειο και ηταν μια κοντη μαυριδερη μαλλον τσιγγανορουμανακι Αννα την ελεγαν
αυτα απο μενα καλο σαββατοβραδο να εχετε και καλη διασκεδαση αν βγειτε εξω ο καιρος ευτυχως δεν μας τα χαλασε καλη συνεχεια παιδια
Στα 9 ντελα τυπε μου η 2 ηταν Ελληνιδες απο οιτι λες....τι συμβαινει μηπος ξανακανουν επανεμφανηση Ελλληνιδες οπως παλια; Αν γινει κατι τετοιο η νεα γενια θαποχτηση ψυχολογικα προβληματα , και εμεις οι πιο παλαια θαρχση να ριχνει φαπες :2funny:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom