Ευχαριστώ πολύ.Όλα διαδραματίστηκαν στην οδό Διδύμου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό τη διαχείριση του εν λόγω μπουρδέλου, για δυό λόγους:
Πρώτον, επειδή είναι το μοναδικό μπουρδέλο με "κόκκινα φανάρια".
Ειδικότερα, άνωθεν της εξώθυρας έχουν τοποθετηθεί δύο ερυθρές λυχνίες...
Δεν είναι το μοναδικό. Καλλέργη 33 στο Μετάξι, έχει κόκκινη λάμπα.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Αν έχει μακρύ μαλλί φυσικό, ελαφρώς σπαστό και είναι γκριζαρισμένο από το πέρας της ηλικίας της, μοιάζει με μάγισσα που είναι έτοιμη να καβαλήσει το σκουπόξυλο της σκούπας και μυρίζει μπόχα η ανάσα της, τότε είναι η ίδια που έχω πετύχει και εγώ εκεί αλλά και στο Λ. Ιωνίας 12. Και σε μένα πότε δε μου ανέφερε όνομα παρά μονό αν θα περνούσα. Επίσης μιλάμε 100% για την ίδια άμα σου μιλούσε για χαρτιά από γιατρούς και θέματα υγείας με σούπερ απλό γαμήσι υπεραποστειρωμένο!βόλτα(00.05-02.00) στην 3η βάρδια στο Μεταξουργείο και στην συνέχεια ένα πέρασμα απο Φωκαίας
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μελαχρινή γκίλφ δεν έλεγε το όνομα της παραμόνο αν πέρναγα...λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα.
Υ.Γ. Πολλά Μπράβο σε σένα όπως και σε όλους τους ενημερωτές. Για μερικούς τα Μπράβο όσο πολλά και να 'ναι, είναι τόσο λίγα για να αποτιμήσουν το τεράστιο έργο τους εδώ, συμπεριλαμβανομένου και εσένα!
Υ.Γ. Πολλά Μπράβο σε σένα όπως και σε όλους τους ενημερωτές. Για μερικούς τα Μπράβο όσο πολλά και να 'ναι, είναι τόσο λίγα για να αποτιμήσουν το τεράστιο έργο τους εδώ, συμπεριλαμβανομένου και εσένα!
άσε τα μπράβο κ.Φυστίκη και κατέβα στην πιάτσα. Σε έχουμε ανάγκη, μας λείπεις!
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Μεσημεριανή καταδρομική σε Φυλής και όχι μόνο με τον mpouzoklido συνεπιβάτη στον πορνοτυφώνα. Είδαμε και ακούσαμε τα εξής.
Κων/πόλεως 166Β: Άννα, καστανόξανθη αδύνατη νεαρή κοπέλα, με μικρό στήθος κανονικό σώμα
Κων/πόλεως 166Α: Ναταλί, το ξανθό μιλφ με κανονικό σώμα, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μπήκε στα υπόψη.
Φώκαιας:
17Α: Ειρήνη η γνωστή ψηλή με μέτριο σώμα μικρό στήθος και κώλο στο πρόγραμμα της
19: Μελαχρινή κοπέλα πολύ αδύνατη δεν ξέρω όνομα
25Β: Τζούλια με τα Piercing ξανθιά κοντούλα συμπαθητική
27Α: Άννα η πολωνέζα ξανθιά με καρέ μαλί και μικρό στήθος, και Ροζαλίντα ξανθό μιλφογκίλφ
27Β: Έλενα η ρουμούνα μελαχρινή με τα 3άρια, αδυνάτισε και είναι πολύ όμορφη
27Β επάνω: Καρολίνα, ξανθιά με 3άρι στήθος κοντούλα
27Β: 2η βάρδια η Άνκα η πολωνέζα κατά την Εύα, μελαχρινή με 2άρι στήθος ωραίο σώμα όμορφο κωλαράκι τιμήθηκε με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Φυλής:
71Α: Εύα, με αρκετά παραπανίσια κιλά στην κοιλιά μελαχρινή με 3άρι στήθος
71Β: Λάουρα μελαχρινή ωραίο σώμα με 3άρι στήθος, (πρώην στουντιοκόριτσο)
69Α: Τζουλιάννα, καστανόξανθη με κανονικό σώμα και κώλο στο πρόγραμμα της
69Β: Νικόλ, μελαχρινή πανέμορφη για τα γούστα μου κοπέλα, με 3άρι στήθος και κοντό καρέ μαλλί, πρώην στουντιοκόριτσο και αυτή, αδελφή της από πάνω Λάουρας
67: κλειστό
65Β: ανακαινισμένο, με ωραία χρώματα μέσα, κρυφούς φωτισμούς, άλλα κρεβάτια, και η Αντζελίνα μέσα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα, μοντελέ κορμί, αλλά μέσα άστα να πάνε.
84Α: Μία εκ των Πάολα και Τζέσσικα δεν ξέρω πια, αλλά αδιάφορη
84Β: Αντριάννα, το ξανθό πλέον πιπίνι, με ωραίο κώλο και στήθος, αλλά μέσα άστα να πάνε
86Α: Νομίζω είπε Μισέλ, μελαχρινή κοντούλα με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι, έπαιζε με τα κλειδία μου, και ήθελε λέει να μου ξεκλειδώσει το φερμουάρ
86Β: Αλίνα ορμόμενη από την απογευματινή βάρδια, μελαχρινή ωραίο σώμα και κώλο, μικρό στήθος μας καυλάντισε στο σαλόνι, ο μπουζό την τίμησε με κακές εντυπώσεις
80: Τζούλια, εγώ αν εκανα σαλόνι με μια περούκα θα το εκανα καλύτερα από αυτήν. Πρόσωπο μέτριο, στήθος 2άρι χαζογέλαγε, και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει
74 αριστερό: Άννα μελαχρινή αδιάφορη με μέτριο σώμα και πρόσωπο
66Α: Άντζελα μελαχρινή με κανονικό σώμα και φουλ κώλο στο πρόγραμμα της
66Δ: Μια νέα κοπέλα δεν την έχω δεί, μέτρια με μικρό στήθος σαλονάριζε σε slow motion
54Β: Βαλέρια μελαχρινή κοπέλα, όμορφη με 2άρι στήθος και ωραίο κώλο
Άγκυρας 12 αριστερό: Μια ξανθιά μιλφ με κοντό καρέ μαλί και κανονικό σώμα
Άγκυρας 12 Δεξί: Τζούλια ρωσίδα ευτραφής με μεγάλο στήθος ξανθιά
Περγάμου 1: Λουίζα μελαχρινή με πιασίματα, και κωλάρα
Ρεμούνδου 21: Αντριάννα μελαχρινή με γυαλιά αδύνατη μικρό στήθος γνωστή και από τα Διδύμου
Παρασίου 6: Μόνικα στο δωμάτιο και με αναμονή, την έκανα
Κων/πόλεως 166Β: Άννα, καστανόξανθη αδύνατη νεαρή κοπέλα, με μικρό στήθος κανονικό σώμα
Κων/πόλεως 166Α: Ναταλί, το ξανθό μιλφ με κανονικό σώμα, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μπήκε στα υπόψη.
Φώκαιας:
17Α: Ειρήνη η γνωστή ψηλή με μέτριο σώμα μικρό στήθος και κώλο στο πρόγραμμα της
19: Μελαχρινή κοπέλα πολύ αδύνατη δεν ξέρω όνομα
25Β: Τζούλια με τα Piercing ξανθιά κοντούλα συμπαθητική
27Α: Άννα η πολωνέζα ξανθιά με καρέ μαλί και μικρό στήθος, και Ροζαλίντα ξανθό μιλφογκίλφ
27Β: Έλενα η ρουμούνα μελαχρινή με τα 3άρια, αδυνάτισε και είναι πολύ όμορφη
27Β επάνω: Καρολίνα, ξανθιά με 3άρι στήθος κοντούλα
27Β: 2η βάρδια η Άνκα η πολωνέζα κατά την Εύα, μελαχρινή με 2άρι στήθος ωραίο σώμα όμορφο κωλαράκι τιμήθηκε με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Φυλής:
71Α: Εύα, με αρκετά παραπανίσια κιλά στην κοιλιά μελαχρινή με 3άρι στήθος
71Β: Λάουρα μελαχρινή ωραίο σώμα με 3άρι στήθος, (πρώην στουντιοκόριτσο)
69Α: Τζουλιάννα, καστανόξανθη με κανονικό σώμα και κώλο στο πρόγραμμα της
69Β: Νικόλ, μελαχρινή πανέμορφη για τα γούστα μου κοπέλα, με 3άρι στήθος και κοντό καρέ μαλλί, πρώην στουντιοκόριτσο και αυτή, αδελφή της από πάνω Λάουρας
67: κλειστό
65Β: ανακαινισμένο, με ωραία χρώματα μέσα, κρυφούς φωτισμούς, άλλα κρεβάτια, και η Αντζελίνα μέσα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα, μοντελέ κορμί, αλλά μέσα άστα να πάνε.
84Α: Μία εκ των Πάολα και Τζέσσικα δεν ξέρω πια, αλλά αδιάφορη
84Β: Αντριάννα, το ξανθό πλέον πιπίνι, με ωραίο κώλο και στήθος, αλλά μέσα άστα να πάνε
86Α: Νομίζω είπε Μισέλ, μελαχρινή κοντούλα με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι, έπαιζε με τα κλειδία μου, και ήθελε λέει να μου ξεκλειδώσει το φερμουάρ
86Β: Αλίνα ορμόμενη από την απογευματινή βάρδια, μελαχρινή ωραίο σώμα και κώλο, μικρό στήθος μας καυλάντισε στο σαλόνι, ο μπουζό την τίμησε με κακές εντυπώσεις
80: Τζούλια, εγώ αν εκανα σαλόνι με μια περούκα θα το εκανα καλύτερα από αυτήν. Πρόσωπο μέτριο, στήθος 2άρι χαζογέλαγε, και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει
74 αριστερό: Άννα μελαχρινή αδιάφορη με μέτριο σώμα και πρόσωπο
66Α: Άντζελα μελαχρινή με κανονικό σώμα και φουλ κώλο στο πρόγραμμα της
66Δ: Μια νέα κοπέλα δεν την έχω δεί, μέτρια με μικρό στήθος σαλονάριζε σε slow motion
54Β: Βαλέρια μελαχρινή κοπέλα, όμορφη με 2άρι στήθος και ωραίο κώλο
Άγκυρας 12 αριστερό: Μια ξανθιά μιλφ με κοντό καρέ μαλί και κανονικό σώμα
Άγκυρας 12 Δεξί: Τζούλια ρωσίδα ευτραφής με μεγάλο στήθος ξανθιά
Περγάμου 1: Λουίζα μελαχρινή με πιασίματα, και κωλάρα
Ρεμούνδου 21: Αντριάννα μελαχρινή με γυαλιά αδύνατη μικρό στήθος γνωστή και από τα Διδύμου
zigolaki-dikefalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια οποιος γνωριζει που και αν εργαζεται το Ευακι από Νεα Περαμο η΄ξερει το τηλ. της ας μου το στειλει σας παρακαλω πολύ....
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Γεια σας συναγωνιστες. Θα ηθελα τη γνωμη σας, για να μη φαω φολα. Μου προτεινε καποιος, τον οποιο όμως δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω, παρτουζα στο Διδυμου 18Β με Ειρηνη-Μαρια, πρωινη βαρδια. Εχει κανεις υπ'οψιν του κατι για αυτό το διδυμο, αν αξιζει? Ευχαριστω πολύ
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
γαμήθηκε η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ...΄
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
Στη Μόνικα συρρέουν αρκετοί μπαρμπάδες, οι οποίοι αναμένουν στωικά τη σειρά τους να γαμήσουν.
Όταν είσαι τουρίστας - περαστικός σε κάποιο μέρος, ένας ασφαλής τρόπος να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά εστιατόρια, είναι αυτά στα οποία γευματίζει η τρίτη ηλικία.
καλησπερα σε ολους συναγωνιστες απογευμα δευτερας μετα της 17.00 και ειπα να κανω μια μικρη γυρα φυλης λιοσιων μεταξι κατα την οποια παρατηρηθηκε κραξιμο απο τσατσαδες χειρονομιες αγαρμπες απο κοπελες με αρκετο καυλαντισμα και εντονη πακιστανικη, Αραβικη παρουσια κατα ομαδες στο μεταξι
ξεκινησα απο αλκιβιαδου16Α οπου ηταν η Αλινα ρουμανα νομιζω, με κοντο κοκκινο μαλλι παρεα με μια αλλη υπερβαρη
Αλκιβιαδου16β Νικολ ξανθουλα συμπαθητικη
Αλκιβιαδου16Γ Καμελια η αλλιως Λορι με την απαισια και πλεον αντιπαθεστατη τσατσα να σχολιαζει πολυ γελοια με τρισαθλια μορφη
Βεργας3 οπου εψαχνα την σαμπρινα με σκοπο να περασω αλλα ελειπε στη δεξια πορτα Σοφια μελαχρινο πιπινι καινουργια,αριστερα Μαρινα με γυαλια απο Αγκυρας παλιοτερα
φευγω και παω μεταξουργειο Ιασωνος2Α Η ξανθια μαρια ρωσιδα που δουλευει συχνα και στο Ιασωνος1Α
Ιασωνος1γ δυο ξανθα κριαρια απο ρουμανια οπου αρχισαν να τραβανε κλεινοντας το δρομο προς την εξοδο λεγοντας να τους κανω σεφτε εφυγα με ρεσαλτο
Κολωνου 30Α η Λιλη νοστιμη μιλφ οπου οταν βγηκε στο σαλονι εδιωξε σπρωχνοντας εναν πακιστανο!!!
Κολωνου48 Μαγδαλενα
αυτα τα λιγα καλη συνεχεια στα επομενα παιδια
ξεκινησα απο αλκιβιαδου16Α οπου ηταν η Αλινα ρουμανα νομιζω, με κοντο κοκκινο μαλλι παρεα με μια αλλη υπερβαρη
Αλκιβιαδου16β Νικολ ξανθουλα συμπαθητικη
Αλκιβιαδου16Γ Καμελια η αλλιως Λορι με την απαισια και πλεον αντιπαθεστατη τσατσα να σχολιαζει πολυ γελοια με τρισαθλια μορφη
Βεργας3 οπου εψαχνα την σαμπρινα με σκοπο να περασω αλλα ελειπε στη δεξια πορτα Σοφια μελαχρινο πιπινι καινουργια,αριστερα Μαρινα με γυαλια απο Αγκυρας παλιοτερα
φευγω και παω μεταξουργειο Ιασωνος2Α Η ξανθια μαρια ρωσιδα που δουλευει συχνα και στο Ιασωνος1Α
Ιασωνος1γ δυο ξανθα κριαρια απο ρουμανια οπου αρχισαν να τραβανε κλεινοντας το δρομο προς την εξοδο λεγοντας να τους κανω σεφτε εφυγα με ρεσαλτο
Κολωνου 30Α η Λιλη νοστιμη μιλφ οπου οταν βγηκε στο σαλονι εδιωξε σπρωχνοντας εναν πακιστανο!!!
Κολωνου48 Μαγδαλενα
αυτα τα λιγα καλη συνεχεια στα επομενα παιδια
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα συναγωνιστες. την τρελιαρα την Μπαρμπορα που τη βρισκουμε τωρα; Και τι βαρδια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
άσε τα μπράβο κ.Φυστίκη και κατέβα στην πιάτσα. Σε έχουμε ανάγκη, μας λείπεις!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Αδανων 2 απογευμαΚαλησπερα συναγωνιστες. την τρελιαρα την Μπαρμπορα που τη βρισκουμε τωρα; Και τι βαρδια;
koytsikoytsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξερω ρε φιλε δεν την εχω δει απο κοντα απλα εχω διαβασει κριτικες για αυτο ρωτησα. εχεις κανενα λινκ για την τσοντα?εσύ τι λές??????
πρώην "κοπέλα" απο το μετάξι τώρα στο Αγκύρας , έχει γυρίσει και τσόντα.
Γιατί , Γαμάει καί η τρίτη ηλικία ? ?Στη Μόνικα συρρέουν αρκετοί μπαρμπάδες, οι οποίοι αναμένουν στωικά τη σειρά τους να γαμήσουν.
Όταν είσαι τουρίστας - περαστικός σε κάποιο μέρος, ένας ασφαλής τρόπος να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά εστιατόρια, είναι αυτά στα οποία γευματίζει η τρίτη ηλικία.
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Στη Μόνικα συρρέουν αρκετοί μπαρμπάδες, οι οποίοι αναμένουν στωικά τη σειρά τους να γαμήσουν.
που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
πολύ καλτ...ραντεβού και στο μπουρδέλο τώρα...έδωσε 20άρικο ή την πήρε όλη τη βάρδια???που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
αν εξαιρέσεις τα προκαταρτικά της, προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο και μετά με στύση 50% πήγε να με καβαλήσει, στα του κυρίως αγώνα ήταν οκ.Μετρια προς καλη η Ανκα η Αχρηστη;;!!
Χαιρομαι πολυ που το ακουω αυτο και πιστευω οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι τη μανατζαρει η Ευα τωρα
Περιμενουμε κριτικη
Θα γράψω κριτική σήμερα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
θαύμα, θαύμα!! πάλι καλά που δεν θα περάσει μήνας....μην αργείς....καντο γρήγορα...δεν μπορώ να περιμένω....αν εξαιρέσεις τα προκαταρτικά της, προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο και μετά με στύση 50% πήγε να με καβαλήσει, στα του κυρίως αγώνα ήταν οκ.
Θα γράψω κριτική σήμερα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
σκάσε ρε παπάρα, την έγραψα, στα διάλαθαύμα, θαύμα!! πάλι καλά που δεν θα περάσει μήνας....μην αργείς....καντο γρήγορα...δεν μπορώ να περιμένω....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις