lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ωχ κατάλαβα...τηλεγράφημα θα είναι....σκάσε ρε παπάρα, την έγραψα, στα διάλα
ωχ κατάλαβα...τηλεγράφημα θα είναι....σκάσε ρε παπάρα, την έγραψα, στα διάλα
Που οφείλεται η τόση μεγάλη επιτυχία που έχει η Μόνικα στους μπαρμπάδες;που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει
γλύψιμο ή "γλύψιμο"... ;)Γλυψιμο που παει συννεφο ενθεν και ενθεν
Καλήμερα κόσμε.
έχει κάποιος νεότερα για την Πειραιώτισσα Αθηνά - Ελένη ?
την ειχα παρει Φ69, ισχυει?
Έχεις κάποια πληροφορία?
στειλε personalΘα ρωτήσω εκεί που πρέπει και θα επανέλθω,ΑΝ μάθω που είναι τώρα...
στειλε personal
Σωστός!!!
που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει
όχι, από Παρασίου 6, Δευτέρα Πέμπτη Κυριακή πρωί μέχρι τις 7,30η μονικα από αχιλλέως και μαραθώνας ??
Πού δουλευει αυτή η Μόνικα ρε παιδιά, να σπάσουμε πλάκα? ?που να ήσουν την προηγουμενη φορα που είχαμε πάει στην Mόνικα κατεβαίνουμε από το μηχανάκι και βλέπουμε έναν μπάρμπα να έρχεται τρέχοντας να μπει πρώτος και αφού μπήκε μετά από εμάς πληρώνει να μπει κατευθείαν και του λέει η υπηρεσία προηγούνται οι κύριοι και λέει όχι όχι έχω πάρει τηλέφωνο με περιμένει
Πού δουλευει αυτή η Μόνικα ρε παιδιά, να σπάσουμε πλάκα? ?
όχι, από Παρασίου 6, Δευτέρα Πέμπτη Κυριακή πρωί μέχρι τις 7,30
Tις προαλες στο Μονικοσπιτο νιαου νιαου ειχα δει την Εμμανουελα και παιζει και φυλης συνηθως...
Τι λεει το μωρακι αυτο?Γιατι στο σαλονι καυλαντιζει και με εχει καυλωσει...
Αλλα το πορνοενστικτο μου..δεν με αφησε να περασω...
μπεμπα αλλη η Ανκα η μουναρα επιπλο κ αλληΜετρια προς καλη η Ανκα η Αχρηστη;;!!
Χαιρομαι πολυ που το ακουω αυτο και πιστευω οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι τη μανατζαρει η Ευα τωρα
Περιμενουμε κριτικη
μπεμπα αλλη η Ανκα η μουναρα επιπλο κ αλλη
η Ανκα το ζυμαρακι που δουλευει με υπηρεσια την Ευα.