Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (27 μέλη και 373 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
mini live ενημερωσούλα...

φυλής 74 το δεξί μαγαζί ανοιχτό,δούλευαν η βυζαρού νάνσυ κι άλλη μια μαυρομάλλα απαράδεκτη. :S

Φωκαίας 27Β πάνω,η άννα του ορέστη.

Φωκαίας 27Β κάτω,ένα κοντόκανο μινιόν μαυρομάλλικο πιπίνι με πολύ νεύρο και κορμάκι στημένο. :kissass2:

φωκαίας 27α υπόγειο,η καρολίνα(δεν την είδα),υποθέτω η ξανθιά βυζαρού. :tits:
κατι χυστες που την ειδαν την καρολινα ειπαν οτι μοιαζει με γερμανιδα δισκοβολο  :cheesy:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πάω να δω αυτή την Άννα επιτέλους!
πήγαινε,είναι και στις ομορφιές το καυλάκι. :cum:

αχ γιατί να μην είμαι μπέμπας να μπω και να περάσω τέλεια μαζί της... :- :'( :'( :'(

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημερα σε ολους συναγωνιστες νυχτερινη βολτα στους ναους φυλης και περιξ στο μεταιχμιο λιγο πριν την αλλαγη δευτρερης προς τριτης βαρδιας ξεκινωντας κατα της11 απο Διδυμου18Α οπου δουλευε Η Αλιοναρα
Διδυμου18Β η Αννα βαρεων βαρων με αρκετη διαθεση και πρεσαρισμα στο σαλονι
Διδυμου16Α η Ειρηνη αδιφορη πολωνη γκιλφ με θητεια παλιοτερα αλκιβιαδου
Φωκαιας27Α Βικτωρια φουλ service
Eλλης3 Τζοανα
μετα της 00.00 τριτη βαρδια Φωκαιας25β Εμανουελλα απο φυλης65
Φωκαιας24 Φλωρα μαζι με μια αλλη δεν συγκρατησα ονομα
Φωκαιας17β Ξενια
Φυλης66ΑΑννα-Ιλονα
Φυλης80Μαιρη
Φυλης86Β Αλινα
Φυλης69Α Αννα
Φυλης71Α Αντζελα
Φυλης71Β Γκαμπριελλα
Παιωνιου47 Φωτεινη
Βεργας2Α Βανεσσα
Βεργας6Α Ναταλια με οπου επεσε κραξιμο γιατι δεν περναμε εφυγε νευριασμενη γιατι γελασαμε δεν πειραζει
Βεργας3 Ελενα με μια καινουργια που δεν εχω δει αλλη φορα
Εξηκιου18 Μιραντα χοντρη καστανοξανθη μιλφ η τσατσα την παρουσιασε και καλα σαν βραζιλιανα
Εξηκιου18γ ΚΑτερινα
Λιοσιων79ΒΚατερινα που εχει δουλεψει παλιοτερα και στο κολωνου32Ακαι Λεωνιδιου
Λιοσιων79Α Ανελια που δουλευει και καλλεργη33
ΛΙοσιων76 το γνωστο διδυμο Ναταλυ και Μελινας που Αληθωριζουν
ΛΙοσιων91Στελλα Αλβανιδα με καλη διαθεση και ευγενικη και ωραια  τσατσα
Κωσταντινουπολεως166Α Τανια προμιλφ μελαχρινη και Καιτη πληθωρικη τσιγγανορουμανα
καπου εδω τελειωσε και η σημερινη γυρα καλο ξημερωμα σε ολους και προσοχη στο δρομο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αόρατε ωραίος και γνώστης!
Η φωτεινή στο παιωνιου ποια ήταν;μπορείς να την περιγράψεις λίγο;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αόρατε ωραίος και γνώστης!
Η φωτεινή στο παιωνιου ποια ήταν;μπορείς να την περιγράψεις λίγο;
kαλημερα φιλε ηταν μελαχρινη μακρυ μαλλι με ωραιο σωμα και ηλικια την εκοψα μεταξυ25-30 ωραια παρουσια για τα δεδομενα του μαγαζιου αυτου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος αόρατε,όταν λες προσοχή στο δρόμο τι εννοείς;  :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ωραίος αόρατε,όταν λες προσοχή στο δρόμο τι εννοείς;  :grin:
καλημερα εννοω γενικοτερη προσοχη και ειδικα σε οσους οδηγουν μηχανη και αμαξι κυκλοφορουν πολλοι τρελαμενοι επειδη και εγω οδηγω μοτο βλεπω καθημερινα οτι ειναι ζορικα καλη συνεχεια

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Χθες το βραδυ τσαρκα...μπηκα σε λιγα σπιτακια...ξεκινησα απο λιοσιων...παμε λοιπον...

βεργας2:Η Βανεσσα!Μελαχροινη γκομενα με 2αρι βυζι καλο κορμι πλεον το μαλλι της εχει μακρυνει!Πρωτη φορα,τουλαχιστον εγω,την ειδα να εμφανιζεται στο σαλονι Topless!Με καυλαντισε αρκετα οταν πηγα να φυγω!Με το γονατο της μου ετριβε το πουτσο και η αληθεια ειναι πως καυλωσα.Ημουν στο οριο να μπω...αλλα δεν ξερω..ισως στο κοντινο μελλον.

εξηκιου18:H τσατσα μου παρουσιασε τη κοπελα απο τη ''βραζιλια''.Αδιαφορη τελειως και φουλ στη κυτταριτιδα!Αποχωρησα σαν κυριοας.

Λιοσιων76:Το γνωστο διδυμο αγαπημενο του φιλου Μπεμπα!Ναταλι και Μελινα!Μυγιες βαρουσαν τα κοριτσια στο σαλονι με καυλαντισαν και αυτες φουλ σε βαθμο που με κουρασαν ομως.Παρτουζα στα 30 ευρω!

Ανεβηκα προς φυλης μετα...με πρωτο σταθμο...

Φωκαίας 27Β ημιοροφος:Το κοντο μελαχροινο πουτανακι που οταν μου το παρουσιασε η τσατσα βγηκε και χορευε καυλωτικα στο στυλο!Μικρο βυζακι και σουπερ τουρλωτο κωλαρακι!Το πορνοενστικτο μου,μου ελεγε πως ειναι φολα και εφυγα!

Φωκαιας27α υπογειο:H Kαρολινα ξανθια με βυζαρες τελειως αδιαφορη στα 20 ευρω!

Φωκαιας25β:H Εμμανουελα αν θυμαμαι καλα το ονομα!Μελαχροινη με 1,5 βυζακι και ωραιο κωλαρακι!Απλο προγραμμα αν ακουσα καλα γιατι με το που ηρθε στο σαλονι αρχισε τα φιλια στο στομα και τα χουφτωματα!Την ειχα τιμησει παλαιοτερα με μετριες εντυπωσεις και ετσι την εκανα.

Φωκαιας25α:Η γιαγια Ελενη πανω.Ξανθο κοντο μαλλι και μικρο βυζακι εως ανυπαρκτο.Στο σαλονι μπηκαν και ημουν μονος το τι εγινε...αλλο πραγμα..καθησε πανω μου και μου αρχισε να μου παιζει τη πουτσα.Στη συνεχεια γονατισε μπροστα μου και αρχισε να μου παιρνει ''πιπα'' πανω απο τη φορμα.Αν ειχα ορεξη για καλτ καταστασεις σιγουρα θα εμπαινα.Φουλ προγραμμα η γιαγια εκτος κωλου νομιζω.

Φωκαιας24:H μιλφ Αγαπη.Ξανθια με ωραιο κορμι και 2αρι βυζι.Ειχα ορεξη για φρεσκο αιμα χθες αλλα με κερδισε η Αγαπη.Οι υπηρεσιες της οχι τιποτα σπουδαιο αλλα μου αρεσει σαν γυναικα.Μου θυμιζει τρομερα μιλφαρα διπλανης πορτας που θελει να γαμηθει.Με προκαλεσε και αυτη λιγακι και δεν αντεξα..μπηκα!Θα ανεβασω κριτικη.

Αυτα απο εμενα.Ολα τα σπιτια χθες βαρουσαν μυγιες!Ειδα ολες τις κοπελες χωρις καμια αναμονη.Το καυλαντισμα ηταν φουλ μπας και βαλουν κανα πελατη μεσα!

Καλα γαμησια σε ολους μας!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λίγο χύμα ενημέρωση από βραδινή τσάρκα χθες στην απογευματινή της Φυλής και του Μεταξουργείου. (19:00-23:00)

Αρχικά με therion σε Φωκαίας:

-Φω27 πάνω (Αννόσπιτο): Χριστίνα, το μελαχρινό μινιόν κοντοπούτανο, μέτριας εμφάνισης και επίδοσης, με φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φω27 ημιώροφος: Άνκα (όχι η γνωστή), το μελαχρινό κοντοπούτανο Ρουμανάκι, πιπίνι γάλακτος, καυλιάρικο πρόσωπο, καλή διάθεση, κωλάρα, μικρό στήθος, απλό πρόγραμμα. Στο δωμάτιο μπαίνει πολύ ορεξάτο, αλλά βέβαια δεν ξέρει τι να κάνει ακόμα... Υπηρεσία όχι πλέον η Εύα, αλλά η γνωστή της Άννας... Απλό (8/10)
-Φω27 υπόγειο: Η Βικτώρια η μιλφ Ουκρανή με υπηρεσίες τα πάντα όλα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχει τύχει να την πάρω. Φουλ (7/10)
-Φω24: Αλεξάνδρα και Φλώρη. Η Αλεξάνδρα είναι ξανθιά κοντούλα Ρουμάνα με φουλ πρόγραμμα, σώμα στεγνό, με συμπαθητικό πρόσωπο και καλή στο δωμάτιο. Η Φλωρή είναι κοντούλα ξανθιά Ρουμάνα, πλέημομπιλ με ελεύθερο μόνο πλέον. Ο therion πήρε τη Φλώρη και έριξε χυλόπιτα στην Αλεξάνδρα, που πλέον δε μιλάει σε κανέναν μας... Μας την είχε πέσει και στους 2, με τηλεφώνα, μηνύματα αγάπης κλπ και έφαγε άκυρο...Είναι τρελή (αλλά καλή) η μικρή, προσοχή! (8/10+6/10)

-Φω25 κάτω: Εμμανουέλα από Φ65 με μία "ξαδέρφη" τσιγγανορουμάνα μελαχρινή αδύνατη, καλό καυλάντισμα στο σαλόνι, όνομα δε συγκράτησα, πάντως έμαθα ότι δωμάτια δεν έκανε και την κοπάνησε νωρίτερα. Η Εμμανουέλα πιστεύω έχει φτιάξει από τότε που τη γνώρισα, σφικτό σώμα, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, οι ανταύγειες της πάνε, είναι και πιο καθαρή από ότι τη θυμάμαι παλιότερα... Τιμήθηκε επίσης από therion. Απλό (7/10)
-Φω25 πάνω: Τζίνα. Η Αλβανίδα κοκκινομάλλα πιτσιρίκα από Φυλής 84 πάνω το πρωί, σχετικά ψηλή κοπελίτσα με ωραίο κώλο, μικρό στήθος, καυλιάρικο χαμόγελο, πολύ καλή στο δωμάτιο με γλωσσόφιλα και καλή διάθεση, αλλά τουλάχιστον παλιά είχε θέματα με την καθαριότητα, στις μασχάλες της... Απλό (8/10)

-Φω19: Μια τσιγγάνα καινούρια, αδύνατη, αδιάφορη, με σαλονάρισμα ενός δευτερολέπτου.

Μετά με therion από Φυλής επιλεκτικά:

-Φυ69 κάτω: Λάουρα. Η μελαχρινή πιο άσχημη από τις 2 αδερφές με το αγορίστικο κούρεμα, με ελεύθερο στοματικό. (6/10)

-Φυ86 κάτω: Αλίνα. Η καστανή πιτσιρίκα Ρουμάνα με την αλοογουρά και το όμορφο σωματάκι, συμπαθητική παρουσία γενικα, με ελεύθερο στοματικό. Στα υπόψιν (8/10)
-Φυ86 πάνω: Κλειστό.
-Φυ84 πάνω: Γαμπριέλλα. Το καστανό όμορφο πιπινάκι σε υπεραπλό. Πλέον βγαίνει στο σαλόνι πιο αεράτη και είναι αρκετά χαριτωμένη. Στα υπόψιν μελλοντικά... (8/10)
-Φυ84: Νικόλ. Κοντοπούτανη μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με πιασιματάκια (όχι μεγάλο στήθος). Πρέπει να είχε δουλέψει πριν 2-3 μήνες για λίγο καιρό. Ελεύθερο. (7/10)

-Φυ59 πάνω: Νίκη/Ρομπέρτα (δεν ξέρω πως τη λένε τώρα). Μινιόν μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με στραβά δοντάκια και μέτριο πρόσωπο, αλλά ωραίο σωματάκι. Σε απλό πλέον... Ίσως στα υπόψιν... (7/10)

-Φυ56: Αουρόρα. Το καστανό ζυμαράκι κοντοπούτανο με βυζάρες και πιασίματα, με το ωραίο χαμογελαστό προσωπάκι. Σε απλό. (7/10)
-Φυ54: Βαλέρια. Η μελαχρινή χαμογελαστή Ρωσιδούλα με μέτριο πρόσωπο, 2αρι στήθος στητό, ωραίο κωλαράκι αλλά με ψωμάκια, κάπως αχλαδοειδές σώμα. Τιμήθηκε για 3η φορά και αρχίζω να πιστεύω ότι κουράστηκε πλέον... Νομίζω κάνει 2πλοβάρδιες κάθε μέρα... Στο δωμάτιο προκαταρκτικά πολύ περιορισμένα, η πίπα πολύ μέτρια ούτως ή άλλως, με έφερε με το ζόρι σε ιεραποστολικό (και μόνο) ενώ την προηγούμενες φορές από μόνη της είχε όρεξη και για άλλες στάσεις (πισωκολλητό και από πάνω...) Τη σώζει ότι είναι αρκετά τρυφερή και παθιασμένη (σφικτές αγκαλιές, χάδια, κλίμα gfe) και ότι είναι πολύ καθαρή. Παρόλα αυτά μέτρια και σε εμφάνιση, δύσκολα θα ξαναπεράσω άμεσα... Απλό (7/10)

Και πάμε και μία γρήγορη από Μετάξι που συναντήσαμε beverly, pitsi (τι παιδί κι αυτός, πολύ μου είχε λείψει) και κ. Μιζερόπουλο. Αναφέρω όσα ήταν άξια λόγου, και λίγο χύμα και πάλι:

-Κολωνού 11 ισόγειο: Ζωή. Η μελαχρινή κοντοπούτανη αδύνατη Αλβανίδα με την ελίτσα στο πρόσωπο. Καλή έχω ακούσει ότι είναι. (6/10)
-Κολωνού 11 υπόγειο: Άντζελα (νομίζω). Μια καστανή κοντούλα πιτσιρίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο και λεπτό σώμα, αλλά με στήθος που πιάνεται... Μυρίζει φόλα, αλλά νομίζω πρέπει να τιμηθεί γιατί ξεχωρίζει σαν εμφάνιση... Απλό. (9/10)

-Κολωνού 23 ισόγειο: Λαρίσα. Η γνωστή ξανθιά όμορφη πιτσιρίκα, με βυζάρες πλαστικές πλέον. Από τα καλύτερα τεμάχια της περιοχής. (9/10)
-Κολωνού 27 ισόγειο: Η τρελό-Ντενίσα. Πολύ καυλιάρα στο σαλόνι, μελαχρινή αδύνατη με πολύ ωραίο σώμα, πιασμένα μαλλιά, συμπαθητικό φαίνεται το στήθος της, αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει ό,τι γουστάρει. Απλό. (7/10)

-Κολωνού 32 και Λεωνίδου: Καμέλια (και μια άλλη). Η Καμέλια είχε περάσει από Φυλής 84 με το όνομα Ελένη. Πρόκειται για μια ξανθιά όμορφη πιτσιρίκα Ρωσιδουλα, με λεπτό ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Στο δωμάτιο κάθισε τουλάχιστον ένα τέταρτο, ίσως και παραπάνω, ενώ ο τσάτσος απέξω οριόταν και χτύπησε τουλάχιστον 2-3 φορές... Δε φάνηκε να συγκινείται... Πιστεύω από τα καλύτερα τεμάχια της περιοχής αυτό τον καιρό... Απλό. (9/10)

-Κεραμεικού 15 κάτω: Αλίνα. Καινούρια μελαχρινή πιτσιρίκα τσιγγανο-Ρουμάνα, σχετικά ψηλή κοντά στο 1.70, με στήθος 2.5αρι και ωραίο κώλο, λίγα παραπάνω κιλάκια, σχετικά όμορφο, κλασσικό Ρουμάνικο πρόσωπο... Τιμήθηκε, απλά επειδή ήταν όμορφη, τυπική στο δωμάτιο, πέρασα νορμάλ. Θα γράψω μια μίνι κριτική. Απλό (8/10)

-Ιάσωνος 20, αριστερά: Εσμεράλντα. Η όμορφη καστανή τσιγγάνα βρωμιάρα του billy 13... Απλό. (7/10)

-Ιάσωνος 19 κάτω: Βερόνικα. Η μπαμπάτσικη μελαχρινή "Τουρκάλα" με το συμπαθητικό πρόσωπο. Έχω ακούσει καλά λόγια. Στα υπόψιν. Απλό. (7/10)

-Ιάσωνος 30 κάτω: Ντενίσα και Αλεξάνδρα (NEW). Η Ντενίσα είναι μια μελαχρινή προμίλφ με νορμάλ σώμα και μέτριο πρόσωπο. Η Αλεξάνδρα είναι μάλλον καινούρια, καστανή όμορφη τσιγγάνα με βυζιά 3αρια και νορμάλ προς γεμάτο σώμα. Βγήκε με ολόσωμο, πράγμα που προβληματίζει... Πάντως αξιόλογη παρουσία, στα υπόψιν... Απλό. (5/10+8/10)

Αυτά από τη χθεσινή μας τσάρκα στην πιάτσα... Στα παραλειπόμενα, είδαμε ότι το Φυλής 65 είναι έτοιμο να ανοίξει, δηλαδή είδαμε κοπέλα και τσατσά να μπαίνουν, ίσως για να κάνουν μια επιθεώρηση του χώρου... Επίσης, δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι τσάτσοι και οι τσατσάδες με έχουν για το "καλό παιδί" (μαλάκα ίσως) της πιάτσας και με στέλνουν για μικρό-θελήματα. Ο κυρ-Άρης του Φω24 με έστειλε να δω κάτι που αφήσανε στο διάδρομο κάτω στην είσοδο, δεν είδα βέβαια κάτι. Και η θείτσα του Φυ54 που μπήκα με τη Βαλέρια με έστειλε να της παραγγείλω ένα μήλο (ένα?) και μία κάρτα VODAFONE (για την κοπέλα) από τον Πακιστανό, δεξιά διαγώνια απέναντι...

Σε ό,τι αφορά την κίνηση, το απογευματάκι κάτι γινόταν, τουλάχιστον σε σχέση με προηγούμενες φορές, δεν ήταν η τραγική εικόνα που υπήρχε άλλες φορές πρόσφατα...

Πάω να γράψω και τη σύντομη κριτική για την Κεραμεικού 15 και αποχωρώ.

Καλό υπόλοιπο σε όλους  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε παιδιά για να με διαφωτίσει κάποιος , γιατί νομίζω ότι έχω πάθει προσωποαγνωσία με alzheimer μαζί,

ένα μικρό ξανθό στο ιασωνος 33 είναι το ίδιο με ένα άλλο ξανθό απέναντι στο ιάσωνος 30
αν δεν είναι μοιάζουν πάρα πολύ

επίσης ένα μπαμπάτσικο μαυριδερούλι μελαγχροινό στην κεραμεικού (όροφος)
έμοιαζε με ένα στην αχιλέως απογευματινή βάρδια , τώρα αν είναι το ίδιο ή άλλο ,
δεν έχω ιδέα  :dunno:  :idiot:
  :think:
μάλλον το alzheimer πλησιάζει  :idiot:

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
τι εγινε? η γνωστη αννα-ιλονα ξαναγυρισε στο φυλης 66α? στο χωματιανου δεν δουλευει τωρα?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
τι εγινε? η γνωστη αννα-ιλονα ξαναγυρισε στο φυλης 66α? στο χωματιανου δεν δουλευει τωρα?
καλησπερα μαλλον γυρισε παλι στο φυλης66 γιατι πριν λιγα λεπτα που κατεβαινα την ιουλιανου ειδα εξω απο το μαγαζι στη χωματιανου που δουλευε η Αννα-Ιλονα μια μαυριδερη τσιγγανοπουλα που την ειχα δει πριν κανα διμηνο φυλης59και66α την ελεγαν Ρωξανη αν θυμαμαι καλα

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και sorry για το off topic. Ξέρετε αν υπάρχει glory hole στην Αθήνα;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπέρα παιδιά και sorry για το off topic. Ξέρετε αν υπάρχει glory hole στην Αθήνα;

σωστος πολυ ωραια ερωτηση.....προσωπικα δε ξερω,αλλα αν γνωριζει καποιος απο τους εγκαιρους και εγκριτους ρεπορτερ μας βγαλει καποιο δελτιο τυπου....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επίσης, δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι τσάτσοι και οι τσατσάδες με έχουν για το "καλό παιδί" (μαλάκα ίσως) της πιάτσας και με στέλνουν για μικρό-θελήματα. Ο κυρ-Άρης του Φω24 με έστειλε να δω κάτι που αφήσανε στο διάδρομο κάτω στην είσοδο, δεν είδα βέβαια κάτι. Και η θείτσα του Φυ54 που μπήκα με τη Βαλέρια με έστειλε να της παραγγείλω ένα μήλο (ένα?) και μία κάρτα VODAFONE (για την κοπέλα) από τον Πακιστανό, δεξιά διαγώνια απέναντι...

καυστικό αστείο κάτω από την ζώνη: έπεσε σύρμα για τις περιπέτειες σου και σε έχουν για αγαπούλη!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προ δίωρου, μετέβην Φ27 ανώγειο. Κι εγώ στην ουρά για να συνουσιασθώ μετά της δνίδος Άννας Κου.

Η δνις Κου Λέει ωραία λογάκια...
"Ψυχή μου, καρδιά μου, μάτια μου"...

Το ένστικτό της είναι εντυπωσιακό.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σήμερα το πρωί στο Κολωνού 15 δεξιά πιτσιλιόταν η ανδιράνα.

Καινούργιο πιπίνι με σγουρά μαύρα μαλλιά.

Την επέλεξα με ξένα από μένα κριτήρια και η επιλογή μου βγήκε και λανθασμένη. :S

Οταν μπήκε στο δωμάτιο κατάλαβα ότι αυτό που έιχα δει στο σαλόνι ήταν οφθαλμαπάτη,αποτέλεσμα κατάλληλου για εκείνη φωτισμού και δικής μου ψυχοσωματικής σύγχυσης. :idiot:

Στυλάκι βλάχας και αρκετά απεριποίητη.Τα 2/10 του δευτερολέπτου που το μάτι μου έπεσε στις πατούσες της ήταν αρκετά για να μου έχει αποτυπωθεί μια εφιαλτική εικόνα στον εγκέφαλο. :'(

Η ανδριάνα δεν είναι καλή πουτάνα.

Εχει διάθεση να περάσεις καλά και είναι ευγενική και χαμογελαστή,αλλά δυστυχώς αυτό δεν αρκεί.

Πιάνει τον πούτσο λες και είναι σιχαμερή κουράδα και τον παλινδρομεί κρατώντας τον στην βάση με τις άκρες τριών δακτύλων της.Μου εξήγησε μάλιστα με περισσή χαρά ότι δεν της αρέσει να πιάνει πουτσοκέφαλα.

Επίσης δεν σε αφήνει να αγγίξεις την καπότα.

Βυζιά αφήνει να γλείφεις αλλά απαλά-απαλά.

Μιλάει μόνο αγγλικά και μιλάει πολύ.Επίσης ρωτάει συνέχεια αγχωμένη αν σου αρέσει ότι κάνει και ότι γίνεται.

Η κατάθεση απέκτησε ένα νόημα όταν τη γύρισα σε ιεραποστολικό.Σταμάτησε να μιλάει και η στάση ήταν πολύ βολική,η διείσδυση πολύ καλή και η ανδριάνα αναστέναζε και βόγγαγε ενώ το μουνί υγραινόταν και άνοιγε κι έτσι κατάφερα να τελειώσω.

Τα δωμάτια συνέχεια γεμάτα στις 12 το πρωί και επειδή προβλέπω πολύς κόσμος να την επιλέγει έγραψα και τα παραπάνω.Για μένα δεν αξίζει.Μόνο ο μπέμπας μπορεί να περάσει καλά με την ανδιράνα!

υ.γ.:πίπα χάλια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ειδα τη συζυγο σου την Αλιονα σημερα στην Αχαρνων με να πιρφορο(Αλβανο νομιζω)
Υποπτευομαι οτι σου τα φοραει  :S
είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι τόσο αλήθεια όσο και:  

• [li]ότι δεν κάνεις ποτέ τσαρκες χωρίς να καταθέτεις[/li]
    [li]ότι δεν τρως ποτέ καραμούζα στα μπούρδέλα[/li]
    [li]ότι κάθεσαι εικοσάλεπτα στο δωμάτιο[/li]

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Προ δίωρου, μετέβην Φ27 ανώγειο. Κι εγώ στην ουρά για να συνουσιασθώ μετά της δνίδος Άννας Κου.

Η δνις Κου Λέει ωραία λογάκια...
"Ψυχή μου, καρδιά μου, μάτια μου"...

Το ένστικτό της είναι εντυπωσιακό.

Και τελικά συνουσιαστήκατε κ. Πύραυλε;

Ήταν όντως η Άννα απογευματινή; το έχει γυρίσει στα απογεύματα; πρέπει να έχω το νου μου μην έχουμε κανένα σκηνικό πάλι;  :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
έχοντας προσθέσει έναν ακόμα χρόνο στην ζωή μου , έκανα μία βόλτα(00.05 - 02.10)  στην τρίτη βάρδια με δύο καταθέσεις , η πρώτη πολύ καλή
ενώ η δεύτερη  έγινε στα καπάκια και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας δεν τελείωσα...φαίνεται ο χρόνος που πρόσθεσα στη ζωή μου  με επηρέασε κιόλας  :(

Αχιλλέως 48β Γιάννα , ίσως στα καλύτερα της εμφανισιακά , καστανόξανθη λεπτή με ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα .

Μαραθώνος 59α Ειρήνη ξανθιά κοντή στρουμπουλή κοπελίτσα με 2άρια βυζιά , με ακα.

Κωνσταντινουπόλεως 166β Άντζελα ξανθιά με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2άρι βυζί και κώλο με πιασίματα , απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166α δύο κοπέλες , Καίτη μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω , σώμα με πιασηματάκια 2.5άρια βυζιά , με ακα και Τάνια(από Μαραθώνος 59 και Ιωαννίνων ) μελαχρινή με μακρύ μαλλί με πιασίματα και 3.5άρια βυζιά  , με ακα.

Χωματιανού 11α Ιωάννα μελαχρινή λεπτή ψηλή με 2άρι βυζί , σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσίων 76 το κλασσικό δίδυμο , Μελίνα μελαχρινή μίλφ με πιασήματα και 2.5άρια βυζιά , με ακα και κώλο και Ναταλία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.

Λιοσίων 76β Ναταλία ξανθιά μίλφ με ίσιο μαλλί κοντή χοντρούλα με 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και μασαζ.

Εξηκίου 18β Ελλη ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα ωραία κωλάρα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Εξηκίου 18 Κατερίνα ξανθιά μιλφογκίλφ χοντρή με 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε .

Εξηκίου 18γ Ελλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , τατού στα δεξιά πλευρά της μια πεταλουδίτσα και λουλούδια , με ακα(τιμήθηκε ήταν ή δεύτερη κατάθεση της βραδιάς  , θα ακολουθήσει κριτική)

Λιοσίων 79α Ανέλια η ξανθιά νταρντάνα γυρολόγος του Μεταξουργείου με 1.5άρι βυζί , τατού χαμηλά στη μέση , με ακα τελειωτικό στο στήθος και κώλο.

Λιοσίων 79β Λάουρα απο Κολωνού 32α μελαχρινή με μεγάλο κώλο και μικρό βυζί , με κώλο.

Βέργας 2 Βανέσα μελαχρινή με κοντό μαλλί φράντζα , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Βέργας 3 αριστερά Σαμπρίνα 20χρονη Ρουμάνα ξανθιά με ωραίο πρόσωπο πίρσινγκ στη μύτη νταρτνάνα με 2άρι βυζί χωρταστική κωλάρα υπέροχο δέρμα και μουνόχειλα αλά Ντενίσας απο Ρεμούνδου , με ακα (τιμήθηκε , η πρώτη κατάθεση της βραδιάς θα ακολουθήσει κριτική) , θέλω να πώ ότι ο τσάτσος βρομοκοπούσε αλκοόλ με το που έμπαινες στην πόρτα.

Βέργας 3 δεξιά Ελενα/Βικτόρια του μπέμπα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα και Πάολα μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.

Βέργας 6α Ναταλία ξανθό μιλφογκίλφ , αυτή με το φορεματάκι που το σηκώνει και δεν φοράει απο μέσα εσώρουχο , κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα.

Λιοσίων 91 Στέλλα κοκκινομάλλα με κατσαρό μαλλί πιασμένο κότσο , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , με κώλο.

φεύγοντας από την περιοχή έκανα μιά πολύ μικρή βόλτα σε μερικά στην Ιάσωνος , ίσα ίσα για να πάρω μιά εσάνς απο Μεταξουργείο.

Ιάσωνος 43 Εμμανουέλα η ξανθιά μίλφ με τις βυζάρες , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 44νέο Κάρλα(η περασμένα μεγαλεία καύλα)η μπουχέσα , πιο ξεχυλομένη απο όσο την θυμάμαι , ξανθιά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 44 Ελένη η ξανθιά μίς πίγκί από Ιάσωνος 20α και 20β με τα 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 36 ένα ξανθό γκίλφ με αξιοπρέπεστατό σώμα και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33 Στέλλα η ξανθιά μαυρούλα τούμπανο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζούλια ξανθιά μαυρούλα κοντή με κανονικό σώμα σφιχτή κωλάρα και μικρό στήθος ,απλό στα 10 ευρώ και Μαρία ξανθιά λεπτή με 2άρι βυζί τατου χαμηλά στη μέση και στο αριστερό στήθος ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

αυτά...καλό ξημέρωμα. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom