Λίγο χύμα ενημέρωση από βραδινή τσάρκα χθες στην απογευματινή της Φυλής και του Μεταξουργείου. (19:00-23:00)
Αρχικά με therion σε Φωκαίας:
-Φω27 πάνω (Αννόσπιτο):
Χριστίνα, το μελαχρινό μινιόν κοντοπούτανο, μέτριας εμφάνισης και επίδοσης, με φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φω27 ημιώροφος:
Άνκα (όχι η γνωστή), το μελαχρινό κοντοπούτανο Ρουμανάκι, πιπίνι γάλακτος, καυλιάρικο πρόσωπο, καλή διάθεση, κωλάρα, μικρό στήθος, απλό πρόγραμμα. Στο δωμάτιο μπαίνει πολύ ορεξάτο, αλλά βέβαια δεν ξέρει τι να κάνει ακόμα... Υπηρεσία όχι πλέον η Εύα, αλλά η γνωστή της Άννας... Απλό (8/10)
-Φω27 υπόγειο: Η
Βικτώρια η μιλφ Ουκρανή με υπηρεσίες τα πάντα όλα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχει τύχει να την πάρω. Φουλ (7/10)
-Φω24:
Αλεξάνδρα και
Φλώρη. Η Αλεξάνδρα είναι ξανθιά κοντούλα Ρουμάνα με φουλ πρόγραμμα, σώμα στεγνό, με συμπαθητικό πρόσωπο και καλή στο δωμάτιο. Η Φλωρή είναι κοντούλα ξανθιά Ρουμάνα, πλέημομπιλ με ελεύθερο μόνο πλέον. Ο therion πήρε τη Φλώρη και έριξε χυλόπιτα στην Αλεξάνδρα, που πλέον δε μιλάει σε κανέναν μας... Μας την είχε πέσει και στους 2, με τηλεφώνα, μηνύματα αγάπης κλπ και έφαγε άκυρο...Είναι τρελή (αλλά καλή) η μικρή, προσοχή! (8/10+6/10)
-Φω25 κάτω:
Εμμανουέλα από Φ65 με μία "ξαδέρφη" τσιγγανορουμάνα μελαχρινή αδύνατη, καλό καυλάντισμα στο σαλόνι, όνομα δε συγκράτησα, πάντως έμαθα ότι δωμάτια δεν έκανε και την κοπάνησε νωρίτερα. Η Εμμανουέλα πιστεύω έχει φτιάξει από τότε που τη γνώρισα, σφικτό σώμα, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, οι ανταύγειες της πάνε, είναι και πιο καθαρή από ότι τη θυμάμαι παλιότερα... Τιμήθηκε επίσης από therion. Απλό (7/10)
-Φω25 πάνω:
Τζίνα. Η Αλβανίδα κοκκινομάλλα πιτσιρίκα από Φυλής 84 πάνω το πρωί, σχετικά ψηλή κοπελίτσα με ωραίο κώλο, μικρό στήθος, καυλιάρικο χαμόγελο, πολύ καλή στο δωμάτιο με γλωσσόφιλα και καλή διάθεση, αλλά τουλάχιστον παλιά είχε θέματα με την καθαριότητα, στις μασχάλες της... Απλό (8/10)
-Φω19: Μια τσιγγάνα καινούρια, αδύνατη, αδιάφορη, με σαλονάρισμα ενός δευτερολέπτου.
Μετά με therion από Φυλής επιλεκτικά:
-Φυ69 κάτω:
Λάουρα. Η μελαχρινή πιο άσχημη από τις 2 αδερφές με το αγορίστικο κούρεμα, με ελεύθερο στοματικό. (6/10)
-Φυ86 κάτω:
Αλίνα. Η καστανή πιτσιρίκα Ρουμάνα με την αλοογουρά και το όμορφο σωματάκι, συμπαθητική παρουσία γενικα, με ελεύθερο στοματικό. Στα υπόψιν (8/10)
-Φυ86 πάνω: Κλειστό.
-Φυ84 πάνω: Γαμπριέλλα. Το καστανό όμορφο πιπινάκι σε υπεραπλό. Πλέον βγαίνει στο σαλόνι πιο αεράτη και είναι αρκετά χαριτωμένη. Στα υπόψιν μελλοντικά... (8/10)
-Φυ84:
Νικόλ. Κοντοπούτανη μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με πιασιματάκια (όχι μεγάλο στήθος). Πρέπει να είχε δουλέψει πριν 2-3 μήνες για λίγο καιρό. Ελεύθερο. (7/10)
-Φυ59 πάνω:
Νίκη/Ρομπέρτα (δεν ξέρω πως τη λένε τώρα). Μινιόν μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με στραβά δοντάκια και μέτριο πρόσωπο, αλλά ωραίο σωματάκι. Σε απλό πλέον... Ίσως στα υπόψιν... (7/10)
-Φυ56:
Αουρόρα. Το καστανό ζυμαράκι κοντοπούτανο με βυζάρες και πιασίματα, με το ωραίο χαμογελαστό προσωπάκι. Σε απλό. (7/10)
-Φυ54:
Βαλέρια. Η μελαχρινή χαμογελαστή Ρωσιδούλα με μέτριο πρόσωπο, 2αρι στήθος στητό, ωραίο κωλαράκι αλλά με ψωμάκια, κάπως αχλαδοειδές σώμα. Τιμήθηκε για 3η φορά και αρχίζω να πιστεύω ότι κουράστηκε πλέον... Νομίζω κάνει 2πλοβάρδιες κάθε μέρα... Στο δωμάτιο προκαταρκτικά πολύ περιορισμένα, η πίπα πολύ μέτρια ούτως ή άλλως, με έφερε με το ζόρι σε ιεραποστολικό (και μόνο) ενώ την προηγούμενες φορές από μόνη της είχε όρεξη και για άλλες στάσεις (πισωκολλητό και από πάνω...) Τη σώζει ότι είναι αρκετά τρυφερή και παθιασμένη (σφικτές αγκαλιές, χάδια, κλίμα gfe) και ότι είναι πολύ καθαρή. Παρόλα αυτά μέτρια και σε εμφάνιση, δύσκολα θα ξαναπεράσω άμεσα... Απλό (7/10)
Και πάμε και μία γρήγορη από Μετάξι που συναντήσαμε beverly, pitsi (τι παιδί κι αυτός, πολύ μου είχε λείψει) και κ. Μιζερόπουλο. Αναφέρω όσα ήταν άξια λόγου, και λίγο χύμα και πάλι:
-Κολωνού 11 ισόγειο: Ζωή. Η μελαχρινή κοντοπούτανη αδύνατη Αλβανίδα με την ελίτσα στο πρόσωπο. Καλή έχω ακούσει ότι είναι. (6/10)
-Κολωνού 11 υπόγειο: Άντζελα (νομίζω). Μια καστανή κοντούλα πιτσιρίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο και λεπτό σώμα, αλλά με στήθος που πιάνεται... Μυρίζει φόλα, αλλά νομίζω πρέπει να τιμηθεί γιατί ξεχωρίζει σαν εμφάνιση... Απλό. (9/10)
-Κολωνού 23 ισόγειο: Λαρίσα. Η γνωστή ξανθιά όμορφη πιτσιρίκα, με βυζάρες πλαστικές πλέον. Από τα καλύτερα τεμάχια της περιοχής. (9/10)
-Κολωνού 27 ισόγειο: Η τρελό-Ντενίσα. Πολύ καυλιάρα στο σαλόνι, μελαχρινή αδύνατη με πολύ ωραίο σώμα, πιασμένα μαλλιά, συμπαθητικό φαίνεται το στήθος της, αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει ό,τι γουστάρει. Απλό. (7/10)
-Κολωνού 32 και Λεωνίδου: Καμέλια (και μια άλλη). Η Καμέλια είχε περάσει από Φυλής 84 με το όνομα Ελένη. Πρόκειται για μια ξανθιά όμορφη πιτσιρίκα Ρωσιδουλα, με λεπτό ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Στο δωμάτιο κάθισε τουλάχιστον ένα τέταρτο, ίσως και παραπάνω, ενώ ο τσάτσος απέξω οριόταν και χτύπησε τουλάχιστον 2-3 φορές... Δε φάνηκε να συγκινείται... Πιστεύω από τα καλύτερα τεμάχια της περιοχής αυτό τον καιρό... Απλό. (9/10)
-Κεραμεικού 15 κάτω:
Αλίνα. Καινούρια μελαχρινή πιτσιρίκα τσιγγανο-Ρουμάνα, σχετικά ψηλή κοντά στο 1.70, με στήθος 2.5αρι και ωραίο κώλο, λίγα παραπάνω κιλάκια, σχετικά όμορφο, κλασσικό Ρουμάνικο πρόσωπο... Τιμήθηκε, απλά επειδή ήταν όμορφη, τυπική στο δωμάτιο, πέρασα νορμάλ. Θα γράψω μια μίνι κριτική. Απλό (8/10)
-Ιάσωνος 20, αριστερά: Εσμεράλντα. Η όμορφη καστανή τσιγγάνα βρωμιάρα του billy 13... Απλό. (7/10)
-Ιάσωνος 19 κάτω: Βερόνικα. Η μπαμπάτσικη μελαχρινή "Τουρκάλα" με το συμπαθητικό πρόσωπο. Έχω ακούσει καλά λόγια. Στα υπόψιν. Απλό. (7/10)
-Ιάσωνος 30 κάτω: Ντενίσα και Αλεξάνδρα (NEW). Η Ντενίσα είναι μια μελαχρινή προμίλφ με νορμάλ σώμα και μέτριο πρόσωπο. Η Αλεξάνδρα είναι μάλλον καινούρια, καστανή όμορφη τσιγγάνα με βυζιά 3αρια και νορμάλ προς γεμάτο σώμα. Βγήκε με ολόσωμο, πράγμα που προβληματίζει... Πάντως αξιόλογη παρουσία, στα υπόψιν... Απλό. (5/10+8/10)
Αυτά από τη χθεσινή μας τσάρκα στην πιάτσα... Στα παραλειπόμενα, είδαμε ότι το Φυλής 65 είναι έτοιμο να ανοίξει, δηλαδή είδαμε κοπέλα και τσατσά να μπαίνουν, ίσως για να κάνουν μια επιθεώρηση του χώρου... Επίσης, δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι τσάτσοι και οι τσατσάδες με έχουν για το "καλό παιδί" (μαλάκα ίσως) της πιάτσας και με στέλνουν για μικρό-θελήματα. Ο κυρ-Άρης του Φω24 με έστειλε να δω κάτι που αφήσανε στο διάδρομο κάτω στην είσοδο, δεν είδα βέβαια κάτι. Και η θείτσα του Φυ54 που μπήκα με τη Βαλέρια με έστειλε να της παραγγείλω ένα μήλο (ένα?) και μία κάρτα VODAFONE (για την κοπέλα) από τον Πακιστανό, δεξιά διαγώνια απέναντι...
Σε ό,τι αφορά την κίνηση, το απογευματάκι κάτι γινόταν, τουλάχιστον σε σχέση με προηγούμενες φορές, δεν ήταν η τραγική εικόνα που υπήρχε άλλες φορές πρόσφατα...
Πάω να γράψω και τη σύντομη κριτική για την Κεραμεικού 15 και αποχωρώ.
Καλό υπόλοιπο σε όλους