lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
[size=20pt] MΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ [/size]
σήμερα,20.00-22.00(στο περίπου...)
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΚΟΛΩΝΟΥ[/glow][/size]
53,το γκλιφ κατερίνα που τιμούσε κάποτε ο SPEED.
48,η μουνίτσα ρωσίδα βαλέρια και η βυζαρού νταρντάνα μαγδαλένα.
47 κάτω,η ζάνα.
το πάνω μαγαζί κλειστό.
32 γωνία,η μαυρομάλλα βλάχα με τα μυτερά βυζάκια.
32 υπόγειο,η άννα που παλιά ήταν δίδυμο με τη ναόμι.
30 πάνω,η καυλίτσα κοντοσβούρα ελένη σχόλαγε και συνέχιζε η σέξυ όλγα.
27 δεξιά,η τρελή ντενίσα.
27 υπόγειο,το ξανθό μπαμπάτσικο μιλφάκι,νομίζω λέγεται μάγια.
15 αριστερά,η κοντή στρουμπουλή νάντια με τα κανόνια της.
15 δεξιά,κλειστό.
11 μεσαίο,η έκφυλη ξερακιανή αλβανίδα ζωή.πολύ ρομαντικό σκηνικό εδώ...ο πιτσιλιστής με τον οποίο έκανα τσάρκα είχε μόλις μπει στο μπουρδέλο,ενώ εγώ βρισκόμουν στην αρχή των σκαλιών και βλέποντας την ζωή απα το παραθυράκι της πόρτας στάθηκα εκεί και δεν προχώρησα γιατί είναι πουτσοπειράχτρα και δεν γλιτώνεις εύκολα.ενώ λοιπόν στεκόμουν κάτω κοιτάζοντας και η ζωή καυλάντιζε τον πίτσι και μου φώναζε,ανοίγει η πόρτα( !?! :S ) στα αριστερά μου και βγαίνει ρομαντικός άραβας με ροζ μπουρνούζι και σαγιονάρα δίχαλο,διασχίζει όλον τον διάδρομο,βγαίνει στην κολωνού και επιστρέφει με κάτι σαπούνια αν είδα καλά.
11 αριστερά,κλειστό με ανοιχτή πόρτα.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ[/glow][/size]
15 δεξιά,δεν θυμάμαι όνομα,καινούργια,εμφανίσιμη μικρή με κωλάρα!
13 υπόγειο,η κατερίνα το στυλιάρι από ιάσωνος 30/33 κτλ,την οποία τη λένε άννα πλέον και η ξανθιά παχουλή με τα γυαλιά και τις βυζάρες.
13 όροφος,η ιβάνα η καυλιάρα παχουλή γύφτισσα με τις βυζάρες που είχα πάρει λεωνίδου 28 κάτω και ήταν πολύ καλή μέσα.
13 ισόγειο,η χριστίνα,φιλάκια εντό εντό εντό...
[size=12pt]
[glow=pink,2,300]IΑΣΩΝΟΣ[/glow][/size]
2 δεξιά κλειστό.
2 αριστερά,κλασικά η νόστιμη μπέλα.
1γ,η μπέμπα τζοάνα και η ξανθιά γύφτισσα μαγδαλένα από ιάσωνος 20,κολωνού 15 και πολλά άλλα.
1β δεξιά,κλειστό.
1β αριστερά,η μιλφ πωλίνα με το τατού στο μπράτσο.
1α,η γκαμπριέλα/γκάμπι,το νέο καλτ προφεσοριακό βουλγάρικο μιλφ.κάνει και ακάποτο.
20 δεξιά,η κορίνα,έχει αδυνατίσει και χάθηκαν τα βυζόμπαλα.
20 μεσαίο,κλειστό.
20 αριστερά,ναταλία, μέτριο μιλφ προς γκιλφ που μοιάζει με μια τσατσά απ'τα κολωνού 48/53.
30 κάτω,ζαχαρένιο λαρισάκι και το νέο έκφυλο αδύνατο μιλφ.δε συγκράτησα όνομα.
44 δεξιά,άννα νομίζω,αδύνατη μαυρομάλλα με καρέ.
46 πάνω,η βυζαρού μαυρομάλλα μιλφ αλίνα.
43,κίνκυ μιλφ εμμανουέλα και καινούργια(?) νεαρή,μπαμπάτσικη τσιγγάνα με όνομα λία.αυτή η κοντούλα cool τσατσά είναι πολύ σέξυ.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΛΕΩΝΙΔΟΥ[/glow][/size]
28 κάτω,γκαμπριέλα με τον καλό τον τσάτσο.να ξέρετε ότι αυτός ο τσάτσος ο κουλτουριάρης με το πυκνό μαλλί δε χτυπάει πόρτες ενώ η άλλη γριά φαφούτα χτυπάει πάντα.
28 πάνω κλειστό.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ[/glow][/size]
28,η λίντα το βουβάλι μόνη της.
15,η παολάρα και η φωτεινή,η τρελή γκιλφ.
20 δεξιά κλειστό.
20 υπόγειο,η εμμανουέλα η έκφυλη τσιγγανοειδής με τις βυζάρες από κολωνού 47 ισόγειο πρόσφατα.μπήκα σ'αυτή,πολύ καλή μέσα και οι κρεμαστές πρόστυχες βρώμικες βυζάρες της είναι πολύ καύλα...με βλέπω να την κάνω στανταράκι...
σχετικά σύντομα μου έλεγε κάτι "έλα έλα",αλλά δεν κατάλαβα αν εννοούσε να τελειώσω ή κάτι άλλο,γιατί ελληνικά δε μιλάει σχεδόν καθόλου.πάντως μετά σταμάτησε να το λέει και γενικά δε μου δωσε την αίσθηση ότι βιάζεται.νομίζω γενικά είναι καλή περίπτωση γιατί συνδυάζει εμφάνιση που κάποιοι θα ξεροχύσουν και καλές υπηρεσίες.α!κάνει και πολύ καλό τσιμπούκι.δεν ξέρω αν κάνει ακά,πάντως ήρθε μέσα με υγρά μαντηλάκια τα οποία δεν χρησιμοποίησε.
τέλος στην[size=12pt] [glow=pink,2,300]ΚΑΛΛΕΡΓΗ[/glow][/size] ήταν το γνωστό ξανθωπό λιπαρό γυφτάκι με την γλυκιά φατσούλα και τα βυζάκια.
αυτά χύστες και προσοχή στα αμάξια...
σήμερα,20.00-22.00(στο περίπου...)
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΚΟΛΩΝΟΥ[/glow][/size]
53,το γκλιφ κατερίνα που τιμούσε κάποτε ο SPEED.
48,η μουνίτσα ρωσίδα βαλέρια και η βυζαρού νταρντάνα μαγδαλένα.
47 κάτω,η ζάνα.
το πάνω μαγαζί κλειστό.
32 γωνία,η μαυρομάλλα βλάχα με τα μυτερά βυζάκια.
32 υπόγειο,η άννα που παλιά ήταν δίδυμο με τη ναόμι.
30 πάνω,η καυλίτσα κοντοσβούρα ελένη σχόλαγε και συνέχιζε η σέξυ όλγα.
27 δεξιά,η τρελή ντενίσα.
27 υπόγειο,το ξανθό μπαμπάτσικο μιλφάκι,νομίζω λέγεται μάγια.
15 αριστερά,η κοντή στρουμπουλή νάντια με τα κανόνια της.
15 δεξιά,κλειστό.
11 μεσαίο,η έκφυλη ξερακιανή αλβανίδα ζωή.πολύ ρομαντικό σκηνικό εδώ...ο πιτσιλιστής με τον οποίο έκανα τσάρκα είχε μόλις μπει στο μπουρδέλο,ενώ εγώ βρισκόμουν στην αρχή των σκαλιών και βλέποντας την ζωή απα το παραθυράκι της πόρτας στάθηκα εκεί και δεν προχώρησα γιατί είναι πουτσοπειράχτρα και δεν γλιτώνεις εύκολα.ενώ λοιπόν στεκόμουν κάτω κοιτάζοντας και η ζωή καυλάντιζε τον πίτσι και μου φώναζε,ανοίγει η πόρτα( !?! :S ) στα αριστερά μου και βγαίνει ρομαντικός άραβας με ροζ μπουρνούζι και σαγιονάρα δίχαλο,διασχίζει όλον τον διάδρομο,βγαίνει στην κολωνού και επιστρέφει με κάτι σαπούνια αν είδα καλά.
11 αριστερά,κλειστό με ανοιχτή πόρτα.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ[/glow][/size]
15 δεξιά,δεν θυμάμαι όνομα,καινούργια,εμφανίσιμη μικρή με κωλάρα!
13 υπόγειο,η κατερίνα το στυλιάρι από ιάσωνος 30/33 κτλ,την οποία τη λένε άννα πλέον και η ξανθιά παχουλή με τα γυαλιά και τις βυζάρες.
13 όροφος,η ιβάνα η καυλιάρα παχουλή γύφτισσα με τις βυζάρες που είχα πάρει λεωνίδου 28 κάτω και ήταν πολύ καλή μέσα.
13 ισόγειο,η χριστίνα,φιλάκια εντό εντό εντό...
[size=12pt]
[glow=pink,2,300]IΑΣΩΝΟΣ[/glow][/size]
2 δεξιά κλειστό.
2 αριστερά,κλασικά η νόστιμη μπέλα.
1γ,η μπέμπα τζοάνα και η ξανθιά γύφτισσα μαγδαλένα από ιάσωνος 20,κολωνού 15 και πολλά άλλα.
1β δεξιά,κλειστό.
1β αριστερά,η μιλφ πωλίνα με το τατού στο μπράτσο.
1α,η γκαμπριέλα/γκάμπι,το νέο καλτ προφεσοριακό βουλγάρικο μιλφ.κάνει και ακάποτο.
20 δεξιά,η κορίνα,έχει αδυνατίσει και χάθηκαν τα βυζόμπαλα.
20 μεσαίο,κλειστό.
20 αριστερά,ναταλία, μέτριο μιλφ προς γκιλφ που μοιάζει με μια τσατσά απ'τα κολωνού 48/53.
30 κάτω,ζαχαρένιο λαρισάκι και το νέο έκφυλο αδύνατο μιλφ.δε συγκράτησα όνομα.
44 δεξιά,άννα νομίζω,αδύνατη μαυρομάλλα με καρέ.
46 πάνω,η βυζαρού μαυρομάλλα μιλφ αλίνα.
43,κίνκυ μιλφ εμμανουέλα και καινούργια(?) νεαρή,μπαμπάτσικη τσιγγάνα με όνομα λία.αυτή η κοντούλα cool τσατσά είναι πολύ σέξυ.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΛΕΩΝΙΔΟΥ[/glow][/size]
28 κάτω,γκαμπριέλα με τον καλό τον τσάτσο.να ξέρετε ότι αυτός ο τσάτσος ο κουλτουριάρης με το πυκνό μαλλί δε χτυπάει πόρτες ενώ η άλλη γριά φαφούτα χτυπάει πάντα.
28 πάνω κλειστό.
[size=12pt][glow=pink,2,300]ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ[/glow][/size]
28,η λίντα το βουβάλι μόνη της.
15,η παολάρα και η φωτεινή,η τρελή γκιλφ.
20 δεξιά κλειστό.
20 υπόγειο,η εμμανουέλα η έκφυλη τσιγγανοειδής με τις βυζάρες από κολωνού 47 ισόγειο πρόσφατα.μπήκα σ'αυτή,πολύ καλή μέσα και οι κρεμαστές πρόστυχες βρώμικες βυζάρες της είναι πολύ καύλα...με βλέπω να την κάνω στανταράκι...
σχετικά σύντομα μου έλεγε κάτι "έλα έλα",αλλά δεν κατάλαβα αν εννοούσε να τελειώσω ή κάτι άλλο,γιατί ελληνικά δε μιλάει σχεδόν καθόλου.πάντως μετά σταμάτησε να το λέει και γενικά δε μου δωσε την αίσθηση ότι βιάζεται.νομίζω γενικά είναι καλή περίπτωση γιατί συνδυάζει εμφάνιση που κάποιοι θα ξεροχύσουν και καλές υπηρεσίες.α!κάνει και πολύ καλό τσιμπούκι.δεν ξέρω αν κάνει ακά,πάντως ήρθε μέσα με υγρά μαντηλάκια τα οποία δεν χρησιμοποίησε.
τέλος στην[size=12pt] [glow=pink,2,300]ΚΑΛΛΕΡΓΗ[/glow][/size] ήταν το γνωστό ξανθωπό λιπαρό γυφτάκι με την γλυκιά φατσούλα και τα βυζάκια.
αυτά χύστες και προσοχή στα αμάξια...