[size=11pt]
Μεταξουργείο σήμερα[/size]
Κεραμεικού κοντά στη Μυλλέρου
11:15-12:18 (πρωινή βάρδια)
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η λυγερόκορμη νεαρή Αλίνα. Σε απλό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η 24άχρονη ρουμάνα Βιολέτα, από το ισόγειο του Ιάσονος 19, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο γλυκό πρόσωπο, μέγα στήθος κρεμασμένο, κοιλιά, κωλάρα και μπουτάρες. Σε απλό.
Πληρώθηκε...
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η γλυκιά καλλίστηθη Κορίνα. Σε απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η υπηρεσία μου είπε ότι δούλευε κλασικά η νεαρή, γλυκιά, τσουπωτή Μαρία. Σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερά και εδώ 2 καλοταϊσμένες κοπέλες: η Νικόλ, από Ιάσονος 1 υπερυψωμένο ισόγειο, και η Ρίτα. Σε απλό και η παρτούζα στα 15.
Ιάσονος 19 όροφος: Η νεαρή Ελενα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμάκι, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
Σημείωση: Η Νικολέτα θα είναι Παρασκευή.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η Μαίρη˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η ξανθιά νεαρή Αλίνα, που παίζει και δίπλα και η Λαρίσα. Σε απλό και οι δύο.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Τατιάνα, σε ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Ιάσονος 33: Η νεαρή Κασσάνδρα˙ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος (φορούσε τα ρούχα της) "δεμένο" κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 36: Η Ανθούλα˙ με μαύρο καρέ, μέχρι τους ώμους, μαλλί, φιλήδονο αθιγγανοειδές όμορφο πρόσωπο, ταττού στην αριστερή ωμοπλάτη, μεσαίο στήθος, κοιλίτσα, κώλος με λίγη κυτταρίτιδα, και η γκιλφ Μαρίνα. Σε απλό τα κορίτσια.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η «Νατάλια» (όπως είπε η ίδια): Ενα γλυκό, νεαρό, μαυρομάλλικο "σαμιαμίδι". Σε απλό.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η 29άχρονη μελαχρινή βουλγάρα Μπάρμπαρα. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Το τιτανοθήριο Πάολα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Αφού υποβάλλω τα σέβη μου στους γίγαντες της ενημέρωσης Φανούρη και προφέσορ εξ,να πω κι εγώ τι είδα σήμερα γύρω στις 20.00 σε βόλτα με φίλο μου στα σπιτάκια...
[...]
Ωραίος!
Κορυφαίες ενημερώσεις από Φανούρη, Λαστφορλαιφ και Προφέσσορα. Μπράβο παίδες!
Tnx!
αυτή (Η Μαρία, από Θάσου 13) μαντέψτε ποια είναι...
...η μαρία η "ελληνίδα" μιλφ από κολωνού 11 υπόγειο,τρίτη βάρδια...παίζει γκεστ σταρ και στο θάσου.
Και την έψαχα!
Είχα ρωτήσει τον τσάτσο και δεν ήξερε να μου πει που μπορούσα να τη βρω.
Θενξ!