Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ασχετος???
ξερολας???
εγω σε γενικες γραμμες συμφωνω με το παιδι... anyway, για να μην ειμαστε off topic, μια γρηγορη ενημερωσουλα για τα πεπραγμένα μας αποψε...
από φυλης και φωκαιας σε οσα μπημακε με τον therion ηταν οι ιδιες, με εξαιρεση μια ψηλη μελαχρινη στο Φυλης 59 πανω με συμπαθητικο προσωπο και αναλογιες, "ξαδερφη" της Εμανουελας του Φ65... είναι 2-3 μερες που δουλευει τωρα...
τωρα θα μιλησω για μενα, από καταθεσεις, εγω μπηκα στη Βαλερια από Φυλης 54, 2η φορα, καλο κλιμα gfe, φιλακια, αγκαλιτσες, καλη διαθεση, αν και κραταει τις αποστασεις της (φιλια στο στομα όχι, αλλα νομιζω ότι μπορει και να δεκτει αν πιεσεις). Ολες τις στασεις χαλαρα, πολύ μετρια εως κακη πιπα, της αρεσει το γλυφομουνι, είναι καθαρη, τρυφερη, με διαθεση και ανεση χρονου στο δωματιο... αυτά. Αν επρεπε να βαθμοληγησω το value for Money της συνεύρεσης, 7/10. Χρονος γυρω στα 12 λεπτα.
2η καταθεση στο Μεταξουργειο, στη Μαρια από Ιασωνος 33, που την εχω παρει αρκετες φορες τον τελευταιο μηνα. Πολύ καλο κλιμα gfe, όχι φιλια στο στομα, πολλα φιλια σε λαιμο, στηθος κλπ,, καλουτσικη πιπα, πολύ παθος στο σεξ, απλα λιγο βιαστικη. Δεδομενου ότι είναι 10αρικο, το value for Money 8/10, σταθερα σχεδόν σε ολες τις συνευρέσεις μας. Μεσος χρονος στο δωματιο κατω από 7-8 λεπτα όμως.
3η καταθεση παλι στο Μεταξουργειο, σε μια Χριστινα στην Ιασωνος 1. μελαχρινη λεπτη πιτσιρικα με βυζαρες και ομορφο προσωπο. Πολύ καλο gfe κλιμα με κουβεντουλα, χαδακια και φιλακια στους λαιμους, πολύ κακη πιπα, δεκτικη σε φιλια παντου, 69 πολύ διστακτικα, αλλα οκ, και αρκετα τρυφερη στο σεξ, αλλα χωρις πολλη συμμετοχη. Μου εκανε καλη εντυπωση που καναμε πλαγιαστο, και γενικα ενιωσα μια οικειοτητα και σαν να με συμπαθησε... Σαν value for Money 7/10, αλλα δεν περασα ασχημα... ομορφο μωρο. Θα ανεβασω και κριτικη...
Αυτά από μενα, καλο βραδυ παιδια
EDIT
Πέρασα από το Φυλής 74 και η καριόλα καροτομάλλα Αλβανίδα Νάνσυ με τις βυζάρες με ενημέρωσε ότι η Τερέζα δε θα ξαναδουλέψει... Που το ήξερε και με θυμόταν η πουτάνα ότι είχα περάσει με αυτή; Ήμαρτον! Παντρεύτηκε, με Αλβανό μου λέει! Χεστήκαμε, άντε και καλούς απογόνους...