Mετά από χρόνιες τσάρκες κυρίως για χαβαλέ είχα καταλήξει πως αν είναι κάπου να καταθέσεις είναι η Φυλής.Αυτή με τα χρόνια όμως έχει χαλάσει.Πιο πολλοί ξένοι και κοπέλες κυρίως μέτριες.Το
μεταξουργείο εκτός από το να σπας πλάκα δεν νομίζω πως έχει καμιά αξία μέσα στην μπίχλα αφού κολλάς aids από τα σκαλιά και όπου οι έλληνες είναι μειονότητα της τάξης του 1%.
Αττικής από την άλλη δεν είναι ούτε Φυλής ούτε
Μεταξουργείο.Κάτι ενδιάμεσο.
Εξάλλου είναι της ξεπέτας.Σε ένα 20λεπτο τα έχεις γυρίσει και τα (περίπου) 10 που έχει
Τελικά όμως υπάρχει και ένα μέρος που αν θες να πεθάνεις με διάφορους τρόπους προσφέρεται και με το παραπάνω.ΛΙΟΣΙΩΝ.
Είχα να πάω περίπου 3 χρόνια και η κατάσταση δεν περιγράφεται.Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια γι'αυτο το μέρος...Μιας και είμαι λάτρης του να βλέπω χοντρές και άσχημες και να γελάω είπα να πάω και από εκεί την Πέμπτη.Αρχικά μπήκα σε 2 κολλητά μόλις κατεβαίνεις την Ιουλιανού και κάνεις δεξιά λίγο μέσα.Απλά αδιάφορα.
Μετά προχωράω και βλέπω μια τρελή να μου φωνάζει από το μπαλκόνι.Την κορόιδευαν κάποιοι από κάτω και εκεί που λέω να μπω είχε κόκκινο το φανάρι και δίστασα.Τελικά σκεφτηκα δεν έχω να χάσω και τίποτα ας πάω να γελάσω.Άμα είναι έτσι η τσατσά σκατά θα είναι και το κριάρι που θε έχει.
Με το που μπαίνω η οσμή της κατρουλίλας γέμισε τα πνευμόνια μου.Δεν γαμιέται λέω.
Συνεχίζω στα γλιστερά "σκαλιά" που μάλλον θα είναι τουλάχιστον 150 ετών χωρίς υπερβολές.Κοίταζα παράλληλα μην μου έρθει και τίποτα στο κεφάλι. Φτάνoντας στην κορυφή συνειδητοποιω πως δεν βλέπω σχεδόν τίποτα λόγω του ήλιου που με χτύπαγε στα μάτια έξω.(ξέρετε πως είναι όταν μπαίνεις μετά σε σκοτεινό μέρος). Εκεί ξεπετάχτηκε το σκήνωμα του Βησσαρίωνα σε διασταύρωση με την τύπισσα από το "The ring" με τα μαλλία ριχτά.Μου κόπηκε η ανάσα."Με τρόμαξες της λέω" πηγαίνοντας να γλιστρησω προς τα πίσω(ηταν αυτή του μπαλκονιου). Πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρότασή μου,μου απλώνει το χέρι της για χειραψία σχεδόν μες στη μούρη μου.Της το πιάνω έχοντας μπλοκάρει ο μαλάκας και με τραβάει προς το μέρος της να με σταυροφιλήσει λέγοντάς μου χρόνια πολλά!!! Πάλι καλά απέφυγα και βρήκε αέρα.
Πάω να κατεβάσω το χέρι μου αλλά αυτή συνέχισε να με κρατάει και να το σφίγγει.
Ωχ λέω από μέσα μου μάλλον θα αρχίσω να τρέχω και το πολύ να φάω καμιά τούμπα.Μόλις το σκέφτηκα αυτό βλέπω στα πόδια της ένα λυκόσκυλο....Τελείωσα λέω,αυτό ήταν ή από τη Σκύλλα ή από τη Χάρυβδη θα πάω σήμερα 21 ετών παλικάρι.Μιλάμε μου κόπηκαν τα γόνατα.Αυτή μου λέει "τσιμπουκάκι κτλ 15ε". "Α μόνο Ωραία.Πάω να πάρω λεφτά από ένα φίλο μου και ξαναγυρνάω" λέω με τρεμάμενη φωνή ελπίζοντας πως θα με αφήσει.@@. Άρχισε να μου λέει έχεις λεφτά και να με τραβάει προς το μέρος της.Αντιστάθηκα και άρχισε να μου ψάχνει τις τσέπες η καριόλα. Πάλι καλά είχα το πορτοφόλι στο τζην μπουφάν και δεν έψαξε μιας και περίτεχνα (τρομάρα μου) το είχα σηκώσει έτσι ώστε να είναι πίσω οι τσέπες. Της λέω "αλήθεια ρε σου λέω σε λίγο θα έρθω,είδες, δεν έχω λεφτά" και εκεί με αφήνει.Για το πότε έφυγα μετά από 2-3 ψιλογλυστρίματα δεν λέγεται. Κάθισα έξω κανά 5λεπτο ακίνητος να ηρεμήσω....εμπειρία που δεν θα επαναληφθεί....
Σημάδεψε τη μέρα μου αυτό το σκηνικό αλλά είπα να προχωρήσω και σε όποιο άλλο έχει φωτάκι.Επι της λιοσίων πετάγεται από ένα μια ελληνίδα σαν γύφτισσα.Μετά σε άνα άλλο μια ξανθιά μιλφ με γυαλιά με φωνή και περπάτημα του μακαρίτη του Σουγκλάκου.Τροφωνιου αν θυμάμαι καλά μια χοντρή μου μάλλον κάνει και την μπλουλτόζα λίγο πιο πέρα που κατι χτίζουν, με κάτι βυζάρες όμως τι να πω.Αν κρίνω από τον όγκο της αληθινές πρέπει να είναι.Μία να φας όμως θα λιποθυμήσεις όπως ο Ψάλτης στο Καψούρα fm που είχε μπει μια χοντρή στο μαγαζί. Στο διπλανό βγήκε μια ασιάτισα που ήταν σαν απο κάτι φυλές που βλέπουμε σε ντοκιμαντερ του Σκαϊ με τα φυλλαράκια για βρακιά και με τα φυσοκάλαμα.Προύσσης πήγα να δω τη νύφη νιώθωντας ατρόμητος μετά το περιστατικό με την κωλόγρια αλλά τελικά βρήκα μαύρο χάλι.Κυριολεκτικά μια μαύρη από το μπανανισταν και όχι τη νύφη.Τέλος γνώρισα και ένα 19χρονο συναγωνιστή από το Ιρακ ο οπίος και κατέθεσε στο πλησιέστερο προς σταθμό Αττικής σε μια ωραία.Μου νευρίασε κιόλας γιατί νόμιζε θα μπω ενώ του είχα πει το αντίθετο.χεχεχεχε να είναι καλά το παλικάρι πάντως.
Αυτά είναι που θυμάμαι από την ένδοξη πρωινή τσάρκα στη Λιοσίων.
Ειλικρινά δεν έχω τίποτα με όποοιν πηγαίνει εκεί πέρα απλά θέλω να προετοιμάσω όποιον θελήσει να πάει.