Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (24 μέλη και 225 επισκέπτες)

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τσαρκα Σαββατου απογευμα.

Πλατεια Αττικης

Ρεμουνδου 20 διμετρη μελαγχροινη μουναρα 20 ευρω πολυ ωραια πιασηματα αλλα ηταν η σπαστικη τσατσα που καθοταν και το μονο που ελεγε ηταν 20 ευρω.Και μονο γι'αυτο δεν περασα
Ρεμουνδου 21 κατω Μαλλον η Νταρια-εχω να περασω πολυ καιρο-ξανθια με σιλικονατους βυζους και με κραυγες που ακουγοντουσαν απο το δωματιο.Περιττω να πω οτι ειχε ουρα και ολα τα δωματια γεματα
Ρεμουνδου 21 πανω Βικυ  κατεθεσα.Ξανθια νταρντανα με φυσικες βυζαρες και μπουταρες.Μετρια πιπα ιεραποστολικο και τελος.Καλη συμμετοχη,20 ευρω.Στα μειον δεν βγαζει ολα τα ρουχα στο κρεβατι αν και δεν της το ζητησα.Στα μειον και τα δωματια.Μαλλον ειναι για μια φορα και μονο.
Αλκαμενους 117 ΚΛΕΙΣΤΑ
Αλκαμενους 113 Ρωσσιδα ξανθια,Για οσους ξερουν τη Βικυ απο Διδυμου στο υπογειο αλλα στο πιο χοντρο.Προγραμμα πιπα special 69....

Λιοσιων Σαββατο απογευμα

Βεργας 2α Sussana η καλυτερη μαυρη που υπαρχει,ανωτερη σωματικα απο την Μπρεντα και απο την Λιλη.Την εχω παρει.
Τροφωνιου 11α μια ελληνιδα γλυκια κοκκινομαλλα με τα πισηματακια της κοντουλα αλλα ως εκει.
Εξηκου 20 χονδρη που κανει ισπανικο και αφηνει γλειφομουνι  :-X

Απο αλλες μερες της προηγουμενης εβδομαδας
Τροφωνιου 11β Ρωσσιδα milf καλη
Τροφωνιου 13α μελαγχροινη ελληνιδα
Τροφωνιου 13β ταυλανδεζα  :grin: >:(
Αδανων 2 μεταμεσονυχτια μελαγχροινη με δερματινα.
Προυσσης 22 Αννα μαυρη αισχος
Κνιδου 18 πρωι milf με βυζια αλλα χαλια απο εμφανιση.
Λιοσιων 67 ξανθια milf μην μπειτε μεσα  :-[

Συνεχιζουμε σημερα Σαββατο Φυλης απογευμα

Φυλης 84 στου καραφλου τσατσου σιλικονατη ξανθια
διπλα 86 ωραιος κωλος!!!!!!!!!!!!
86β ξανθο πιπινακι
Φυλης 109 πανω Μαρινα οχι
Φυλης 131 μελαγχροινη νταρντανα
Απο Παρασκευη απογευμα Μαγνησιας 11 ξανθια μιλφ
και Φυλης 109 κατω μελαγχροινη με τατοο

Σημερα Μεταξουργειο μετα τις 23.00

Ιασωνος 19 α Μελαγχροινη αδυνατη με λαμε ροζ μπικινι
Ιασωνος 19 πανω ωραια ξανθια οχι η Λαρισα
Κολωνου 27α ξανθια με δελφινι ταττο σαν να ηρθε απο καλλιστεια. 15 ευρω

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ωωωω!!Φοβερό report :thumbsup:

Τα πορνοσυγχαρητήριά μου!

Παρασκευή έγινε κατάθεση στην Χριστίνα στο φ69Α  :rockon: :rockon: :rockon:

κεφάτη και γεμάτη όρεξη ;) θα την τιμήσω δεόντως

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχασα να γραψω που κατεθεσα την δευτερη φορα  :)

Λοιπον εμενα μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη.Νομιζω Μισελ την λενε χωρις να ειμε 100% σιγουρος  απο Φυλης 54.Σημερα ηταν πανω.Εχει βαψει το μαλλι ξανθο.Πενατκαθαρη και υπομονετικη στο κρεβατι χωρις μουτρα και βιασυνες.Σωστη επαγγελματιας.Κατω σημερα ηταν μια αδυνατη με κοντα μαυρα μαλλια.

Επισκέπτης
Η θερμοκρασία της ατμοσφαίρας ανέρχεται, και το ίδιον συμβαίνει και εις την διάθεσίν μας. Προ ολίγου λοιπόν είχομεν:

Θάσου και Δροσοπούλου ευγενής υπηρεσία και ευτραφής μελαμψή εργαζομένη. Διεγερτική αλλά όχι αρκετά ενδιαφέρουσα - μάλλον υπερτιμημένη (25 Ευρώ).

Δροσοπούλου 98 αγενής ομοφυλόφιλος υπηρέτης και τυπική μαύρη εργαζομένη - αποφύγατε.

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά η Ρωσίς Μιλένα όπου και κατεθέσαμεν. Ακολουθεί κριτική εις το οικείον τμήμα. Γενικώς θετικαί εντυπώσεις.

Αγαθουπόλεως 54 αριστερά Ρωσίς με βαθύχροον κόμην αγαπώσα το μυστήριον - όθεν ενεφανίσθη μόνον δια 1 δευτερόλεπτον. Χώρος πόρρω υπολειπόμενος του προηγουμένου.

Φυλής 200 εντυπωσιακή νεωτάτη εργαζομένη με λίαν ανοικτόχρωμον επιδερμίδα και ροδοχρόους θηλάς.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
συναγωνιστη γκανγκ απειρα respect.εχεις εξελιχθει σε μεγα πορνορεπορτερ.εγω απλα να αναφερω οτι στο φυλης 134 το υπογειο ηταν ενα μελαχρινο εκφυλο και προστυχο,που υποσχοταν μαγικες βραδιες,καθως και το 134 στον οροφο ενα ψηλο αρχοντομουνο αξιο για πολλα πιτσιλισματα.επισης αξιολογο και μια ιερεια της μεταλλαγμενης ηδονης για μερακληδες στο πιπινου και φυλης γωνια.
υ.γ 2 ερωτησεις α)ο σκιντο αφου ειναι ζωντανος γιατι αναφερεται σα σκιντο β?
β)ο μελινοδουλος πηρε το ονομα του επειδη γουσταρει την μελινα του πανμεγιστου μπουρδελιαρη 84?αν ναι συντομα θα εχουμε μονομαχια στον κοκκινο ηλιο :rockon: :rockon:

chris.. καταρχάς υποκλίνομαι στον πορνοδιδάσκαλο ..και απολογούμαι για την καθυστερημένη απάντηση..

Πολύ καλές οι προτάσεις σου.. μπορώ να επιβεβαιώσω για την Μαρίλια η Μαρίζα η όπως αλλιώς την βαφτίσανε εδώ στο ελάντα.. σαν λάτρης των άτακτων γαζέλων κιόλας αλλά και η Μπιάνκα εμφανισιακά είναι πιτσιλίσημη.. αν και από Λιοσίων θα προτιμούσα Σοφία ;)

α)ο skidoo είναι ένας και μοναδικός!Απλά το έβαλα για μόστρα.. σαν ριχάρδος Β' ο λεοντόκαρδος β)επίσης μελινόδουλος είναι ένας και μοναδικός.. ήταν χαρακτηρισμός του bourdeliari84!

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θάσου και Δροσοπούλου ευγενής υπηρεσία και ευτραφής μελαμψή εργαζομένη. Διεγερτική αλλά όχι αρκετά ενδιαφέρουσα - μάλλον υπερτιμημένη (25 Ευρώ).

Εννοεις μαυρη?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σ'ευχαριστω αν και θελω πολλα χιλιομετρα ακομα για να σε φτασω.  :)
Σιγά τα χιλιόμετρα.Μη νομίζεις.. κι εγώ είμαι καινούριος σχετικά στο άθλημα.. Έχω όμως καλούς καθηγητές ;)

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η ξανθια στο 84 στου ανδρα τσατσου το σπιτακι με τις σιλικονατες βυζαρες ειναι η Σελινα που ηταν και πριν ενα χρονο περιπου,μια που βριζει στο κρεβατι????

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας και απο μενα παιδες ..... εχω καιρο να εμφανιστώ λογω δουλειας .... αλλα πετάγομαι να ρίξω κανεναν φου και φου....
πρεπει να σας ενημερώσω οπωσδήποτε για το πορνιδιο ονοματι ντινα φυλη΄ς 69β .... μην το χασετε.... μικρο και σε ηλικία και σε μεγεθος με βυζάκια λαχταριστα και μοθνακι γαλακτομπουρεκο... !!!δοκιμαστε και θα με θυμηθήτε... στο δωματιο χαμογαλαστη και υπομονετικη... !!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ερωτηση .... η μιλενα στην αγαθουπολεως δεν πιστευω ναναι η γνωστη...
??? μην κατεβω με τα σωβρακα κουτροβαλιστος .....

Επισκέπτης
Όχι, δεν είναι η Τσεχίς η οποία έκανε θραύσιν προ 9μήνου. Πρόκειται δια MILF, αρκετά ικανοποιητικόν όμως. Ακόμη δεν κατεχωρήθη η κριτική μου.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
βολτιτσα σημερα το πρωι στην φυλης.στην διδυμου 8β η βικη το milf και στο α οχι η μαρια αλλα μια αλλη κπελιτσα που πρεπει να πω οτι αργουσε μεσα.η γνωστη μαρια μαλλον απο τεταρτη η πεμπτη συμφωνα με τα λεγομενα τησ τσατσας.φυλης 40 μια κπελιτσα με ωραιο κολαρακι που κανει 69.στο φυλης 80 η γκλορια με το τατου στη μεση.ωραιο μωρο.φυλης 59 κατω η μαρινα αν δεν κανω λαθος.στο 84κατω η γνωστη ρωσιδουλα με τα ωραια ματακια και που με ειχε αφησει να τελιωσω πανω της,ενω πανω μια μινιον κοπελιτσα πολυ χαριτωμενη.στο 86 μια τσαχπινουλα μελαχροινη.στο 65 πανω μια μελαχροινουλα με ωραιο στιτο βυζακι ενω στο 65β μια ασχημοφατσα.στο 67 η μονικα με τατου κατι αστερακια στη κοιλια τιποτα το ιδιιτερο και στο 71α η κοπελιτσα που προσθεσε αυτην την εβδομαδα σε σχεση με την προυγυμενη το 69.δηλαδη ισπανικο και 69.στο 71β η καιτουλα και στο μονης προδρομου μια ελληνιδα μελαχροινη εντυπωσιακη θα ελεγα.την τιμησα κι δεν το ξανακανω διαβαστε οποιος θελει την κριτικη μου.στο 134β η ρενατα με ωραια ματακια που τα φανταζομαι να με κοιτουν οταν παιρνει πιπα αλλα δεν μου εκανε το τικ να την τιμησω.στο 69 πανω το γνωστο χριστινακι στα κεφια του οπως παντα για να καταληξω στο 66δ στο μινιον κατερινακι οχι το γνωστο και πραγματικα να μην περιμενω αυτην την ικανοποιηση απο αυτο το μωρο.βλεπε κριτικη.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Lostrome πραγματικα μας ξεκουραζουν πολυ οι αναφορες σου,μπραβο σου
σημερα πρωι λοιπον
φυλης 59 κατω μισελ
φ59 πανω αναξιο αναφορας οπως και στο 134 πανω,τωρα μεσα μπορει να ναι καλα..
φ71 κατω η καιτη
φ80 γκλορια
ρεμουνδου 21 ντενιζα,οι φωνες ακουγοταν μεχρι εξω..
φυλης 134 μεσαιο μαρια,ξανθια καταθεσις,οπως καταθεσις και
φ 86 πανω χριστινα
και τωρα μερικες προσωπικες σκεψεις,οσοι ειχατε διαβασει προηγουμενες ενημερωσεις θα ειδατε οτι οι προηγουμενες καταθεσεις ηταν παλι με μαρια και χριστινα με καλες κριτικες με την επισημανση οτι σημερα φαινοταν χωρις να το λενε αλλα στη συμπεριφορα τους το αγχος του χρονου,χαρακτηριστικα η χριστινα ειχε τετοια ορμη οταν ηταν απο πανω μου υποψιαζομαι προκειμενου να τελειωσω γρηγορα που πονεσε,της ειπα ηρεμησε κοριτσι μου να το παμε πιο αργα και θα το ετχαριστηθουμε,μην αγχωνεσαι.Για μενα το αγχος του χρονου στα κοριτσια ειναι ενα κριτηριο ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ,στο να μην ξαναπαω μαζι τους και δεν το συζητω ανεξαρτητα απο το αν ειναι εμφανισιμες.Γι αυτο και δεν προκειται να τις τιμησω ξανα και ας μην ηταν μεσα κακες
Για μια δυο φορες ηταν καλα αλλα απο κει και περα,κοριτσια χαιρεται..
χαρηκα πολυ για την γνωριμια.Αυτα απο μενα,καλο βραδι κυριακης σε ολους

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
xilnik εχεις δικιο.αν δεν βιαζεται μια κοπελα μεσα σιγυρα τ ευχαριστιεται και αυτη και περισσοτερο εσυ που πληρωνεις κιολας.και εγω εχω αυτην την αποψη για αυτο παω σε γυναικες που δεν βιαζονται ανεξαρτητα απο εμφανιση.οπως η μαρια στην διδυμου σημερα στην κατερινα στο 66δ στην ελενη στο αγιου πετρου και σε καποιες αλλες που εχω σταμπαρει.προσπαθω ομως να πηγαινω και με καινουριες ωστε να μαθαινω και εγω και οι υπολοιποι συναγωνιστες αφου το θεμα ειναι να ενημερωνουμε και μεσα απο αυτο να περναμε καλα και βεβαια να μην κλαιμε τα χρηματα μας.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα . Σήμερα βραδυνή βόλτα στην πορνοφυλής .

Διδύμου 8 κάτω Πωλίνα
Φυλής 66δ μια ξανθιά ίσως η Κατερίνα
Φυλής 59 κάτω η γνωστή Καίτη στο πάνω μια ξανθιά νταρντάνα με καλούς βύζους
Φυλής 80 Ρενάτα
Φυλής 65 κάτω Κάρλα(Κατάθεση)
Φυλής 86 κάτω μια καλή ξανθιά
Φυλής 71 κάτω Τζένη
Μονής Προδρόμου Τζένη μελαχροινή
Φυλής 134 υπόγειο καλή μελαχροινή
Φωκαίας 17 κάτω μια μελαχροινή
Φωκαίας 22 Αλεξάνδρα
Φωκαίας και Αχαρνών ξανθό μπάζο
Αχαρνών 106 Αντριάννα Καστανή

Μώλις πήγαινα για Διδύμου σκάει ένα μπατσικό τζιπ για την ακρίβια απο δίπλα μου και προχωράει και σταμάτησε απ'έξω απο το Φυλής 40 αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι περίμενε κάτι και τότε βγαίνουν και οι δυο ο οδηγός και ο συνοδηγός του μπατσικού και συνέλαβαν έναν ξένο και ο ένας μπάτσος κράταγε και όπλο μετά δεν ξέρω τι έγινε .

Αυτά καλές βόλτες .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom