σμυρνη
πολυ λιγα πραγματα απο το μεταξι σημερα το πρωι...
ιασωνος 2,η μιλφ μαρινα του προφεσορα απο ιασωνος 1β.μετα τις 6 η τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι η μαρια,λες και τη ρωτησα
η μαρινα ειναι πολυ καλη μεσα και κανει και ρομαντικη κωλογλυφαδα
σημερα ανακοινωσε μονο 10 ευρω απλο προγραμμα,ενω προσφατα τον κωλο τον χρεωνε +5 ευρω
ιασωνος 1α,η σλαβα μιλφ σοφια που δουλευε και παλια στο μαγαζι πρωινη,συνηθως με τη μιλφ ειρηνη-κονδυλωματα.την ειχα παρει παλια,ηταν τουρμπο μεσα.εχει κοντο μαλλι πλεον
ιασωνος 1β αριστερα,η χριστινα το σκινυ τσιγγανοβουλγαρακι.στεκοταν κανα λεπτο(λεμε τωρα) ορθια,απεναντι μου,μιλωντας στο τηλεφωνο ενω χαζευα καθιστος το τελειο κορμακι της και μου ειχε σηκωθει...το βυζι της ποιημα,ενω στους κοιλιακους της παιζεις τριλιζα.ειχε λειψει για λιγο καιρο κι εχει ξαναεμφανιστει εδω και καμια βδομαδα
ιασωνος 1β δεξια,η αντζελικα με τις πεσμενες καυλοβυζαρες.γνωστο σλαβομιλφακι η αντζελικα,με αδυνατο σωμα,ποδια καλαμακια,ακωλη,με βυζαρες,ενω παλιοτερα φοραγε και γυαλια μωπιας.πολλες φορες ειναι λιαρδα...
ιασωνος 1γ ,κλειστο...
πηγα να κατηφορισω την ιασωνος,αλλα ηταν τιγκα στα πρεζακια και κατι ειχε παιχτει και υπηρχε αναμπουμπουλα,φωναζαν και η κατασταση μυριζε μπαρουτι...
"ειπαμε πρεζα ρε παιδια,αλλα οχι και τετοια στην πλατεια"
ετσι την εκανα και επιασα κολωνου...
κολωνου 11 μεσαιο,ηταν η μιρελα το κρυοπλασμα με το λευκα δερμα και τις ωραιες βυζαρες.γνωστη και απο κεραμεικου.χαρακτηριστικα τα γυαλακια μυωπιας που ενιοτε φοραει και οι αποχρωσεις του κοκκινου που εχουν συνηθως τα μαλλια της...
κολωνου 11 υπογειο,περιμενα λιγο αλλα δε βγηκε κανεις
κολωνου 15 αριστερα,η ζωη η κοντη αλβανιδουλα που ειχε ξεκινησει ιασωνος 30 και τωρα συνηθως ειναι κολωνου 11 ισογειο τα απογευματα.καλη κοπελα,αλλα μυριζει. :-
κολωνου 15 δεξια,η σοφια,η γεματουλα τσιγγανα που μοιαζει με λατινα...γνωστη και απο κολωνου 47 ισογειο.τον τελευταιο καιρο εμφανιζοταν μεσα σε ενα διχτυ,για το οποιο ειχε κανει μια πετυχημενη παρομοιωση ο αμαντεους.σημερα εμφανιστηκε με βραδινο μαυρο μινι φορεμα (
) και "χρυσο" περιδεραιο(
).
κολωνου 23 πανω,ηταν η μιλφ ιρα.καποια μαλακια εχει κανει,που δε μπορω να προσδιορισω ακριβως, κι εχει χασει απο εμφανιση
.την ειχα παρει παρασιου τον οκτωβρη περιπου,ενω τελευταια φορα την ειχα δει βιργινιας μπενακη λιγο πριν εμφανιστει στο δεκαρικο...δεν την ειχα ξαναδει στο δεκαρικο και κατι εχει αλλαξει στην εμφανιση της προς το χειροτερο.ειτε εχει αδυνατισει,χανοντας απο μυικο ογκο και βυζια χωρις να χασει λιπος με αποτελεσμα να εχει χαλαρωσει το σωμα της,ειτε φταιει το σαλονι του κολωνου 23 ή το νυχτικο που φοραγε,ειτε δεν ξερω τι...
κολωνου 23 υπογειο,βαριομουν να περιμενω την κοπελα που ηταν στο δωματιο...
ενω περνωντας εξω απ το κολωνου 27 δεξι,ακουσα τη ντενισα να φωναζει,κλασικα
να πω οτι την πηρα τελικα προσφατα τη ντενισα και ηταν απροσμενα καλη μεσα...απ τα κορυφαια vfm που εχω παρει εδω και πολυ καιρο...