Επισκέπτης
oi πουτανες ειναι γκομενες
αλλα οχι δικες μας
Οι πουτάνες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ για ΠΑΝΤΑ.
Δεν πιάνονται γκόμενες ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι απλώς ΜΑΛΑΚΑΣ για ...ΠΑΝΤΑ.
oi πουτανες ειναι γκομενες
αλλα οχι δικες μας
+1
Γίνεται φανερό ότι όσους δεν πρόλαβε να καταστρέψει η Αλιόνα, τους έχει προκαλέσει σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια η Άννα.
απαντάω και σε σένα και στον dawn.
το βασικο είναι να μην κανει καποιος άλλος τα ιδια και να παρει ένα μαθημα από μενα...
2ον να προσεχει τη συγκεκριμενη κοπελα γιατι είναι από τις πιο κουτοπόνηρης της φυλης, το πιστευω αυτό
σε ότι αφορα εμενα, ρωτήστε και τα παιδια που κανουμε παρεα, ναι την αννα την ξερω 1,5 χρονο εγω, όμως εμενα με τη τυλιξε τους τελευταίους μηνες και με εβαλε σε αυτή τη διαδικασια... για ένα χρονο σχεδόν ειχα μια φυσιολογικη πορνικη συμπεριφορα, δηλαδή πηγα και με 2 και με 3 διαφορετικες κοπελες τη βδομαδα.
απλα καποια στιγμη, τι να πω, ισως ηταν η ανθρωπινη αναγκη που επανηλθε εντονα, και ετυχε και η αννα εκεινο τον καιρο να είναι "μονη" και να την πιεσω να κανουμε μια προσπαθεια, που επαναλαμβάνω, μαλακια μου. αλλα ενώ δεν πετυχε, εγω επεμεινα και εγινα ο μαλακας της αννουλας. αν ηταν μια οποιαδήποτε άλλη κοπελα εξω από το χωρο θα με ειχε διωξει. εκεινη παροτι με βαρεθηκε με ανεχοταν για να τσιμπαει τα 20αρικα. και εγω ξαναξεκινησα τα δωρα για να την ξανακερδισω...
και παλι φιλε μου, ειτε κοψω το σαιτ ειτε όχι, θα ξαναπερασω 6 μηνες, ένα χρονο ποιος ξερει, κανονικο πορνιασμα, γαμησι, όπως θες πες το, και παλι θα βρεθει καποια στιγμη μια αννουλα να καλυψει το συναισθηματικο κενο που νιωθω ορισμένες φορες...
γιατι μερικοι ανθρωποι δε μαθαμε πως να καλύπτουμε αυτές μας τις ανάγκες κανοντας τσαρκες όχι σε μπουρδελα και στουντιο, αλλα σε μπαρακια και καφετεριες... δεν ξερω τι φταιει... ισως παιδικα βιωματα...
Οι πουτάνες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ για ΠΑΝΤΑ.
Δεν πιάνονται γκόμενες ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι απλώς ΜΑΛΑΚΑΣ για ...ΠΑΝΤΑ.
τι διαολο?επιδημια επεσε....τυπακι,που κρατουσε δωροσακουλα και περιμενε εναγωνιως Φυλης και Φωκαιας γωνια,καποια πορνοδεσποινα στον πηγαιμο για τη δουλεια της..την εκανα μπραφ μη χαλασω το πορνειδυλιο.
Ο Βασιβουζούκος-Ιππότης κλάφτηκε στους ανωτέρους του και διέγραψαν τα ποστ...
Με λίγα λόγια...
ΙΠΠΟΤΗΣ...
Xθες πρωι με τη δροσουλα,ειπα να ριξω ενα αξιοπρεπες πιτσιλισματακι χωρις ιδιαιτερες συναισθηματικες απαιτησεις..δεν κατεβηκα καν απ'το μοτοσακο μου,γιατι μου χαλασε τη διαθεση τυπακι,που κρατουσε δωροσακουλα και περιμενε εναγωνιως Φυλης και Φωκαιας γωνια,καποια πορνοδεσποινα στον πηγαιμο για τη δουλεια της..την εκανα μπραφ μη χαλασω το πορνειδυλιο.
Βρε, βρεεεΑὐτὸς εἶσαι!
...
Αὐτὸς εἶσαι!
http://[URL unfurl="true"]www.theworldofmotorcycles.com/vintagebike-images/motobecane_125-lt_motorcycle.jpeg[/img[/URL]]
[/quote] Εγκζακλυ αγαπητε..μαγος εισθε??[..και το ασορτι κρανακι με τη διπλη ριγα στη μεση,αφησε αναυδη τη ναζιαρα Ναταλια στο ισογειο της οδου Κων/πολεως 166..δεξιοτεχνις στο σολο τρομπονι,μας αφιερωσε ενα ολιγολεπτο κονσερτο δωματιου,να πανε τα φαρμακια κατω :pipa2:]
Ρομαντικη μοναχικη πιτσιλιστικη καταδρομικη.
Ο πυρος μου βαραγε κοκκινα ηξερα οτι στο πρωτο που θα μπω δεν θα αντεχα και θα ηθελα να πιρφορισω ... ετσι και εγινε...
Διδυμου 8Β ισογειο.
Εμφανιστικαν 2 κορασιδες, η γνωστη Αννιτα η ξανθια πιπινα next door girl με τη φιλη της Νικολ αν συγκρατησα καλα το ονομα που δεν μιλαγε ελληνικα.
20euro η μια, 30 οι 2 ... ειπα στην τσα2 οτι θελω μονο την ξανθια (αννιτα) μετα λεω τι ψυχη εχει ενα 10αρικο για μια εμπειρια ζωης ... πες και στις 2 να περασουν στο δωματιο.
Ακαποτο τρομπονι και τα 2 κοριτσια, (η νικολ εδινε και κωλο) μετα το πνευστο (καλυτερη η νικολ 1-0) , ηρθε η ισοφαριση με την Αννιτα στα 4 για να γινει το 1-1
Δεν προλαβα να πιρφορισω και τη μελαχροινη νικολ αλλα η καυλα ειχε φτασει στο απροχωρητο...
Ρομαντικες-Φωτο στο ... Ρομαντισμο...
Συνέχεια στη Φωκαίας:
19 Ισαβέλλα,με περίεργο μαύρο εσώρουχο-κορμάκι. μαλλον εννοεις 17
19επάνω:Ελένη η Αιγύπτια. και εδω ειναι 17
17:Αντζελίνα. εδω ειναι 19
25επάνω:Ειρήνη, η καστανόξανθη γυφτοπούλα με τα πιασίματα και με φουλ πρόγραμμα.
25υπερυψωμένο:Άνκα.
27υπόγειο:Αντελίνα ή Αντέλα όπως μας την παρουσίασε σήμερα η υπηρεσία.
27υπερυψωμένο: Ιζαμπέλα.
27επάνω:Νικόλ το ξανθό σιλικονάτο μιλφόμπαζο.
24:Λαρίσα.
Βρε, βρεεε
Μετά τον κ. farkelli χθες, να σήμερα που ξεμυτά κι άλλη παλιόγρια των μπουρδέλων...