lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τη σονια την ξανθιά θα λέει,απλά απέναντι θα δε τη σονια-ευα τη φόλατότε θα είναι άλλη.
τη σονια την ξανθιά θα λέει,απλά απέναντι θα δε τη σονια-ευα τη φόλατότε θα είναι άλλη.
το ονομα της δεν το ξερω γιατι δεν το ειπε η ευγενικη τσατσα π ηταν εκει..αυτη π λετε ειναι καλη γενικα?να τιμησω?για αξιζει το ...τη σονια την ξανθιά θα λέει,απλά απέναντι θα δε τη σονια-ευα τη φόλα
3η βραδυνή Σάββατο 5/1 ξημερώματα Κυριακής γρήγορη βόλτα:
Κολωνού 23: Μια ξανθιά πολύ καλή 10 ευρώ
αυτη η καρολινα ειναι η πρωην δωρα...(φολαρααα) απο φυλης 200.
πολύ καλός φίλε.μπράβο!Παιδιά να με συγχωρείτε αλλά πρώτη ενημέρωση που κάνωδε συγκράτησα ονόματα...
τι φωναζεις ρεΛαρίσα είπαμε,φίλε...... ;)
δεν την έχω πάρει φίλε,θα σου απαντήσει κάποιος άλλος ή τσεκαρε κριτικέςτο ονομα της δεν το ξερω γιατι δεν το ειπε η ευγενικη τσατσα π ηταν εκει..αυτη π λετε ειναι καλη γενικα?να τιμησω?για αξιζει το ...
τι φωναζεις ρε
αφου δεν την εχεις γαμησει
εσυ μιλας προσφαταΧαζούλη... ...την έχω πάρει (2 φορές,όταν έδινε κώλο) από εποχή,Φυλής....Φυλής 92/71 κάτω..... ;)
Κολωνού δεν έχω περάσει μαζί της.....και όχι δεν είχα τιμήσει το κωλαράκι της καμία από τις 2 φορές.....δεν είχα ανάγκη για πρωκτικό.....(μαλακία μου,μετά το έκοψε :S )......εσυ μιλας προσφατα
ειχες παρει και κωλαρακι τοτε?
η καρολινα απο το φυλης 84 και φωκαιας 25 παλια, εχει εθεαθει καθολου?
ναι πανάθεμα τον ε...είχε οιστρο χθες
[size=16pt]Αχαρνων 85 ηΒικτορια του ζερο[/size] ...ξανθια το μαλλι πιασμενο πισω κανονικο σωμα σφιχτο 2αρι βυζι ακα τελειωτικο που δεν ανακοινωνεται και αυταρχικο για τους ζαχαροκωληδες ...το καλοκαιρι την πετυχαίνω. στο Ιωαννίνων ...(τιμηθηκε με[size=16pt] σουπερ εντυπωσεις[/size] θα ακοκουθησει κριτικη
Στις 15.00 μμ....[size=16pt] πηγα στο Αχαρνων 85 [/size]και πετυχα την [size=16pt]Βικτωρια[/size].Απλα για μενα, δεν υπαρχει η γυναικα αυτη, μεσα στο δωματιο.Τετοιο ωραιο πηδημα, ειχα πολλα χρονια να κανω.Δεν το πιστευω και θελω να το ξαναζησω παλι.θα παω και τις επομενες ημερες, να την ξανατιμησω.Εμενα μου αρεσε παρα πολυ στο δωματιο μεσα.Ειναι γεννημενη να δινει στο Αρσενικο στο κρεβατι.... αυτο που θελει, αυτη η γυναικα.Κοντα στο εικοσαλεπτο καθησα μεσα και ηταν η πρωτη φορα σημερα, με αυτη την εργαζομενη.Το παραβολο που εδωσα ηταν 20 ευρω.
Βικτώρια έτσι έτσι!!!!
και η κριτική που ανεβασε ο Dawn για Βικτώρια επίσης φοβερή!
απο τα καλύτερα , αν όχι το καλύτερο μιλφ στο 20αρι στην πιάτσα. Πολύ τίμια, ξέρει να εργάζεται καλα...
απο την πρώτη φόρα που την είχα δεί στο σαλόνι πριν κάτι βδομάδες την είχα κλέιδωσει σαν στόχο καθότι το πορνοένστικτο χτύπησε κόκκινο...
ηρθε μετά απο κάτι ημέρες και η πρώτη της κριτική απο τον Μέγιστο Φανουρη Τζουρα που με επιβεβαιωσε πλήρως!
να ναι καλα το κοριτσι!
μαύρο στην πόρνη τσατσά που χτυπάει πόρτες. Καθώς έφευγα άκουγα την Βικτώρια να της βάζει χέρι αλλά δεν μαθαίνουν οι καριόλες.
η καρολινα απο το φυλης 84 και φωκαιας 25 παλια, εχει εθεαθει καθολου?
α κατάλαβα.η ντορα με τα κωλοδάχτυλα
ειναι στο αργος,και εκδιδεται εκει.
ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.......ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Μ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ Σ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ 20 ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΝΤΥΝΟΜΑΙ...ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑμάλλον λές την Σόνυα.