Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (28 μέλη και 241 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ την ιρα την είχα πάρει πρόσφατα παρασιου και την είχα τρρρρανταξει στον πουτσο,ήταν πολύ δυνατή.είναι η ιρα που δουλευε παλιά ακομινατου όροφο με τον μακρυμαλλη πουστροτσάτσο γιάννη-μεροπη.μετά είχε πάει προυσσης,όπου όταν την είχε δει ο ΠΎΡΑΥΛΟΣ είχε σημάνει βυζοαλερτ στο σαιτ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ την ιρα την είχα πάρει πρόσφατα παρασιου και την είχα τρρρρανταξει στον πουτσο,ήταν πολύ δυνατή.είναι η ιρα που δουλευε παλιά ακομινατου όροφο με τον μακρυμαλλη πουστροτσάτσο γιάννη-μεροπη.μετά είχε πάει προυσσης,όπου όταν την είχε δει ο ΠΎΡΑΥΛΟΣ είχε σημάνει βυζοαλερτ στο σαιτ!
τυπε αυτη ειναι πολλα κυβικα
πως την καταφερες? :grin:

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Μια Ελενα που δουλευε διδυμου και μετα πηγε αλκιαμενους ξερει κανεις π δουλευει τωρα?

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Η Ντανιέλα στο Φ71 είναι η ίδια Ντανιέλα που δούλευε στο Φ80;

Ακριβώς η ίδια. Αρχικά το καλοκαιρι ξεκίνησε απο φ74 δεξιά και φ80 μετά (ή και παράλληλα, μια βάρδια στο ένα, μία στο άλλο).

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Ναι στο μεσεο από τα 3.. Εφτιχος τα διορθοσε η αντρηανα στο Ιάσονος 20

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
μαγκες, παιζει καμια κινεζα τωρα σε ρδελο?

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί Καλησπέρα.
Ισχύει ότι υπάρχει 2μετρο μωρό Αιγυπτιακής καταγωγής στη λύφη???

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Συναγωνισταί Καλησπέρα.
Ισχύει ότι υπάρχει 2μετρο μωρό Αιγυπτιακής καταγωγής στη λύφη???

αν εννοείς την Ελένη την "Αιγύπτια", ούτε δίμετρη είναι, ούτε Αιγύπτια.

εκτός και αν το Κάϊρο είναι στην Αλβανία...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Αμα βρεις πες μου και μενα να παω  :grin:
Κινεζα οριτζιναλ δεν παιζει πουθενα σε μπουρδελο.

Εγω γαμησει σε Στουντιο κατι τυπισες που μοιαζαν πολυ με κινεζες αλλα δε νομιζω να ηταν οριτζιναλ, απλα σχιστοματισες ασιατισες πρεπει να ηταν(απο καζακσταν κλπ..)..

Αν σαρεσουν οι σχιστοματισες, παιζουν σε μασατζιδικα καποια τεμαχια απ οτι εχω ακουσει, ψαξου εκει  ;)..

Το πιο κοντινο σε κινεζα(καμια σχεση αλλα λεμε τωρα..) που παιζει σε μπουρδελο αυτη τη στιγμη, ειναι η Χριστινα απ το Καζακσταν στο Φυλης 69Α
Ειχε εμφανιστει και μια Ζανα στο Βεργας 3 πριν λιγο καιρο που εμοιζε αρκετα με κινεζα(καζακστανη πρεπει να ταν και αυτη ομως) που δυστυχως εξαφανηστηκε εδω και κανα 2μηνο+
εισαι νεος τελικα  :birdman:
προ διετιας ισως και τριετιας στο στουντιο της ιερας οδου με 20 ευρω τοτε
επαιξε μια οριτζιναλ κινεζουλα  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
30 ευρω αν θυμαμαι καλα ;)
Λιλη στο ευνειδων 5..  :cum:

Την ειχα παρει πολλες φορες.. Αυτη εννουσα στο ποστ μου

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ηταν οντως οριτζιναλ κινεζα ομως, αλλα ειναι αρκετα πιθανο
το ειχε 20 μετα το πηγε 30
δεν θυμαμε με ποια τιμη την ειχα παρει,νομιζω την προλαβα με 20
δεν παιζει να ηταν κατι αλλο εκτος κινεζας
ειχε ολα τα χαρακτηριστικα σε υψηλοτατο βαθμο
καμια σχεση με την χριστινα του 69
η μερα με τη νυχτα

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Μια Ελενα που δουλευε διδυμου και μετα πηγε αλκιαμενους ξερει κανεις π δουλευει τωρα?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μαγκες που παιζει το πιο βαθυ λαρυγγι αυτη τη στιγμη? Μιλαω για λαρυγγωτο οχι να το στραμπουλαει μεσα στο στομα της...Κατα προτιμηση ακαπελα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σήμερα το πρωί...

Προυσσης 22,η γνωστη αλίκη.η τσατσά ανακοίνωσε πρόγραμμα χωρίς 69,πρωκτικο όχι φυσικά και τσιμπουκι με καπότα.δεν ρώτησα να μου διευκρινήσει αν κάνει 69 μιας και απλά δεν το ανέφερε,αλλά θυμάμαι ότι παλιά έκανε.ξέρει κανείς?

Αλκαμενους 113,τα γνωστά μιλφ αλίνα και νίκη.πίστευα ότι μπορεί να χε επιστρέψει η βαλερια αλλά τζιφος...μήπως ξέρει ο αρχηγός να μας διαφωτισει?

Περγάμου 27 πάνω ,το γνωστό γκιλφ μαριάννα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.158
Πόντοι
42.697
Σήμερα το πρωί...

Προυσσης 22,η γνωστη αλίκη.η τσατσά ανακοίνωσε πρόγραμμα χωρίς 69,πρωκτικο όχι φυσικά και τσιμπουκι με καπότα.δεν ρώτησα να μου διευκρινήσει αν κάνει 69 μιας και απλά δεν το ανέφερε,αλλά θυμάμαι ότι παλιά έκανε.ξέρει κανείς?

και τα 2 τα κανει. και 69 και ελευθερο στοματικο αν εισαι καθαρος και το ζητησεις μεσα στο δωματιο
Αλκαμενους 113,τα γνωστά μιλφ αλίνα και νίκη.πίστευα ότι μπορεί να χε επιστρέψει η βαλερια αλλά τζιφος...[size=20pt]μήπως ξέρει ο αρχηγός να μας διαφωτισει[/size]?

Μονο ΕΝΑΣ ειναι ο αρχηγός και αυτός ΜΟΝΟ θα μπορέσει να απαντησει μόλις δει την ερώτηση!!
600full-alain-delon.jpg

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Θεια Ευα Περγαμου 27
Γκρανι που τον παιρνει μεχρι τα πνευμονια
Ευχαριστω, την ξερω την Ευα εχει ευρυχωρη στοματικη κοιλοτητα αλλα δεν ανοιγει τερμα το λαρυγγι, εχει κοφτη, την εχω πιπωσει πολλες φορες. Αυτη που δεν ειχε κοφτη ηταν η Βικυ η κοντη σχιστοματοΚαζακστανη που τωρα δε δουλευει ή ειναι τσατσα καπου στη Βεργας... Αυτη ανοιγε λαρυγγι καργα και τον κραταγε εκει ανετα. Ρωταω μηπως ξερει κανεις κανα ταλαντουχο ρουμανα-ρωσιδακι απο αυτα που εχουνε σκασει μυτη τελευταια, να του δωσουμε κανα εξτραδακι να μας το καταπιει το εργαλειο να νιωσουμε λιγο θαλπωρη...Ψαξτε #Cathy Heaven να καταλαβατε για τι λαρυγγι ψαχνουμε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
και τα 2 τα κανει. και 69 και ελευθερο στοματικο αν εισαι καθαρος και το ζητησεις μεσα στο δωματιο
Μονο ΕΝΑΣ ειναι ο αρχηγός και αυτός ΜΟΝΟ θα μπορέσει να απαντησει μόλις δει την ερώτηση!!
600full-alain-delon.jpg
Ετσι !!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σε οχτω μερες,κοινως την αλλη παρασκευη επιστρεφει η βαλερια
Mετα απο αυτη τη φωτογραφια που εβαλε ο zero, δεν μπορουσα να μην απαντησω,καθως ηταν μια πληροφορια που ηθελα να κρατησω μονο για τον εαυτο μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom