Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (15 μέλη και 163 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που λες για το μνημόνιο στα μπουρδέλα το ξέρεις από κάπου ή είναι ευχολόγιο;

κατ' ευθείαν από Καγκελαρία, μιλάω μαζί της κάθε μέρα.

Πγέπει, φίλε μου Τζέι μου λέει, να δημιουγήσουμε αξιοπγεπείς συνθήκες και για τους μπουγδελιάγηδες στην Ελλάδα όπως και στην Γεγμανία.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
κατ' ευθείαν από Καγκελαρία, μιλάω μαζί της κάθε μέρα.

Πγέπει, φίλε μου Τζέι μου λέει, να δημιουγήσουμε αξιοπγεπείς συνθήκες και για τους μπουγδελιάγηδες στην Ελλάδα όπως και στην Γεγμανία.

πες της να βαλει και κανενα φορο στις πουτανες γαμιουνται ολη μερα και τα παιρνουν όλα μαυρα και να σταματησει να γαμαει εμας συνεχεια στους φορους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΜΑΚΑΡΙ φίλε, να τους βάλουνε και ΦΠΑ, ας το κάνουνε και 25 και 30 ευρώ στη Φυλής,

αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους.

αναγκαστικά ένα κομμάτι της αγοράς θα πρέπει να κατευθυνθεί στις άστεγες αλανιάρες, αυτές που θα λέμε του δρόμου. που συνήθως είναι το φθηνότερο κομμάτι της αγοράς.

όπως Γεγμανία.

εκεί βέβαια γλειφομούνι θα κάνεις at your own risk.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τώρα πως έγινε στην Ελλάδα οι άστεγες στις πουτανόπιατσες να χτυπάνε τιμές ίδιες ή και πιο ακριβές από τις στεγασμένες του Μεταξουργείου/Φυλής για να μην πω και στούντιο

ενώ την ίδια στιγμή είναι άγνωστος Χ από πλευράς υγιεινής, ελέγχων κλπ

αυτό οφείλεται οτι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση

ούτε στους μπουγδελιάγηδες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Καλή χρονιά σμύρνη.

Πιστεύω ότι στο 27 ήταν η Φλώρη και τσατσά μια γριά με γκρίζα φουσκωμένα μαλλιά... Την είδα και προχθές και με χαιρέτησε επειδή με ήξερε από Κασσάνδρας που δούλευε παλιά... ;)
όχι ήταν η Μπάρμπορα.....τελικά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Φωκαίας στις 16.15 σήμερα , μόνο τέσσερα σπιτάκια ανοιχτά....

27β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινό μίλφ με πιασίματα και καμπύλες 2.5άρια βυζιά , με ακα τελέιωτικό παντού και κώλο.
27α Φλώρα ξανθιά κοντή με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
25α Λάουρα ξανθιά με καονικό σώμα 3άρια βυζιά κα αφράτη κωλάρα , με κώλο.
19 Αλίνα μελαχρινή ψηλόλιγνη άβυζι , με ακα και κώλο.
ρομαντική φώτο απο το στολισμένο δέντρο στο σαλόνι του Φωκαίας 19
0752_001.jpg

και ρομαντική φώτο απο το στολισμένο δέντρο στο σαλόνι του Φυλής 80 απο την πρωινή μου τσάρκα.
0751.jpg

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
όχι ήταν η Μπάρμπορα.....τελικά

ε τοτε ηταν η κλασσικη τσατσα... αυτές κοιμούνται και μαζι...

ξερεις αν τωρα το απόγευμα είναι ανοιχτα; ακομα δεν εχω ριξει το πρωτο της χρονιας και εχω αγχωθεί... :2funny:

edit

λιοσιων 76 στο κατω, μια πιτσιρικα, καλινα νομιζω, λεει τιποτα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
είναι σχεδόν πρωτοφανές να λείπει η Άννα πίτσος από το σπίτι της.
τρίτη βάρδια σχεδόν πάντα παίζει η γυρολόγος ρεπαντζού Ειρήνη με το κοντό μαλλί , έχει δουλέψει πιο παλιά Διδύμου 18α και Αλκιβιάδου 16α καθώς και μερικές βάρδιες Φυλής 136...
φυσικά ακόμα πιο παλία έχει γυρίσει και άλλα σπίτια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
κι όμως το βράδυ μου είπανε πως είναι η γριά εκεί συνήθως, τώρα τελευταία...

Dawn τι λέει;

Ρε ψάχνω ποια θα είναι η 1η της χρονιάς, ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Πέρσι πήγα με μέτρια προς φόλα για αυτό όλη η χρονιά μου πήγε μέτρια υποθέτω... :grin:

υγ: Λιοσίων 76 είδαμε μία το απόγευμα, στο αριστέρα, Καλίνα νομίζω... Μου άρεσε. Την ξέρει κάποιος αν είναι καλή;
Καρίνα πιο παλιά και Φυλής 109α , υπάρχει πρόσφατη κριτική μου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Αυτή τη στιγμή φυλής αρκετά κλειστα..κατάθεση στο άλογο Ιζαμπελα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
ε τοτε ηταν η κλασσικη τσατσα... αυτές κοιμούνται και μαζι...

ξερεις αν τωρα το απόγευμα είναι ανοιχτα; ακομα δεν εχω ριξει το πρωτο της χρονιας και εχω αγχωθεί... :2funny:

edit

λιοσιων 76 στο κατω, μια πιτσιρικα, καλινα νομιζω, λεει τιποτα;
καλά ρέ σύ διάβασε λίγο πιο πάνω Φωκαίας μόνο 4 ανοιχτά
όσο για την Καρίνα σου έγραψα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλη χρονια συνοδοιποροι.....και γλυκα απαλα αιδεια στα πουλια σας.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
-ο λόγος που δε δέχονται ξένους (κυρίως μαύρους) δεν έχει να κάνει μόνο με την καθαριότητά τους όπως νομίζετε κάποιοι... όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά, έχω στενές σχέσεις με κοπέλες και υπηρεσίες και ξέρω ότι ένας βασικός λόγος είναι... το μέγεθος των προσόντων τους και η αγριότητα που φημίζονται ότι γαμάνε, ναι, κι όμως... και όχι μόνο οι πακιστανοί, όλοι οι μαυριδεροί, ακόμη και οι Άραβες.
Ειναι ψωλαραδες δηλαδη οι πακιστανοι δικιε μου??  :think:

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
καλά παιδιά, μη νομίζετε, τους δέχονται σε κάποια μαγαζιά στο Μεταξουργείο, δεν είναι τελείως αποκλεισμένοι... δυστυχώς και σε κάποια μαγαζιά της Φυλής... και το λέω από άποψη υγιεινής σε σχέση με όλους εμάς τους υπολοίπους...

2 παρατηρήσεις:
-ο λόγος που δε δέχονται ξένους (κυρίως μαύρους) δεν έχει να κάνει μόνο με την καθαριότητά τους όπως νομίζετε κάποιοι... όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά, έχω στενές σχέσεις με κοπέλες και υπηρεσίες και ξέρω ότι ένας βασικός λόγος είναι... το μέγεθος των προσόντων τους και η αγριότητα που φημίζονται ότι γαμάνε, ναι, κι όμως... και όχι μόνο οι πακιστανοί, όλοι οι μαυριδεροί, ακόμη και οι Άραβες.
-2η παρατήρηση, το θέμα ντους και καθαριότητας πρέπει να ισχύει για όλους, και για τις κοπέλες και για εμάς. εφόσον μειώθηκε και η δουλειά και δε γίνεται της πουτάνας όπως παλιά, εκεί που απαιτούμε να κάθεται 15 λεπτά στο δωμάτιο, να απαιτούμε να καθαρίζεται λίγο η κοπέλα, να κάνει και κάνα ντους που και που ενδιάμεσα, και για τους πελάτες, να μη αναφερόμαστε μόνο σε πακιστανούς όταν βλέπουμε να μπαίνουν σε κοπέλα, αλλά και σε κάτι λιγδιάρηδες (σόρυ κιόλας) που δεν αντέχω να μυρίζω την μπίχλα τους όταν είμαι ο επόμενος που θα μπω στο δωμάτιο...

Αυτά από μένα, πάντως νομίζω και οι 2 που το σχολιάσατε είστε λίγο εκτός πραγματικότητος, υπό την έννοια ότι μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα, του αποκλεισμού κάποιων ατόμων... για μένα, ακριβώς το αντίθετο είναι το πρόβλημα, ότι κάποιοι πρέπει να αποκλείζονται, κάτι που δε γίνεται...
Καλησπέρα και Καλη Χρονιά σε όλους

Νομίζω ότι ειναι καθαρά θέμα marketing
Οι καλυτεροι πελάτες θεωρούνται οι Ελληνες για τα ντέλα.Αν η παρουσια εγχρώμων ενοχλεί τους Ελληνες,τότε οι έγχρωμοι είναι ανεπιθύμοιτοι για την  Φυλής..Και οι μόνοι που μπορεί να γίνουν στανταρντ πελάτες...το πακιστανό μπορεό αύριο να τον απελάσουν

Αντίθετα στο Μετάξι,πάλι για λόγους μαρκετινγκ αν προσέξτε στισ μουσικες επιλογές των τσατσοDJ βρίσκονται hit των μουσουλμανικων/βαλκανικων charts, ενώ στην ΦΥΛΗΣ δινουν ρεστα Βερτης ,Κιάμος κλπ

Δεν υπάρχει ρατσισμός όταν εμπλέκονται χρήμα/σεξ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Οι καλυτεροι πελάτες θεωρούνται οι Ελληνες για τα ντέλα.Αν η παρουσια εγχρώμων ενοχλεί τους Ελληνες,τότε οι έγχρωμοι είναι ανεπιθύμοιτοι για την  Φυλής..Και οι μόνοι που μπορεί να γίνουν στανταρντ πελάτες...το πακιστανό μπορεό αύριο να τον απελάσουν

Αντίθετα στο Μετάξι,πάλι για λόγους μαρκετινγκ αν προσέξτε στισ μουσικες επιλογές των τσατσοDJ βρίσκονται hit των μουσουλμανικων/βαλκανικων charts, ενώ στην ΦΥΛΗΣ δινουν ρεστα Βερτης ,Κιάμος κλπ

πάρα πολύ σωστός ο συλλογισμός σου τύπε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Πάλι καλά.....γλίτωσες την φόλα Άνκα....

βασικα για αυτη πηγαινα,ειχα σκοπο να χαραμισω ενα 20ρι για να ασελγησω στο λαγνο κορμι της αλλα ελειπε, η υπηρεσια μου ειπε οτι θα δουλευει πρωι πλεον... στη θεση της ηταν μια ξανθια γρια  *P

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Καλη χρονια σε ολους
Εγω μουσουλμανικα τραγουδια δεν ακουω και ειμαι σχεδον καθημερινα μεταξι παντως...εχει περισσοτερα ξενα απο την φυλης αλλα σε καμια περιπτωση δεν επικεντρωνεται σε βαλκανικα-μουσουλμανικα...πολυ σπανια να ακουσω κατι τετοιο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom