Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Χρόνια Πολλά,μύστη μου......εδώ είσαι εσύ πρώτος για το 2014......
χρονια πολλα billy για τη γιορτη σου! τα λεμε στην πιατσα!
Χρόνια Πολλά,μύστη μου......εδώ είσαι εσύ πρώτος για το 2014......
που χαθηκες τυπε νωντα?ρε μπιλυ!χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!!
χρονια πολλα billy για τη γιορτη σου! τα λεμε στην πιατσα!
ρε μπιλυ!χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!!
Ναι φίλε μου,ευχαριστώ πολύ.....φυσικά και θα τα πούμε πιάτσα.......
Ευχαριστώ.......
[/quoteχρονια πολλα!! billy
Φυλής 109 κάτω. Ειρήνη, ξανθιά μιλφ.
είναι σχεδόν πρωτοφανές να λείπει η Άννα πίτσος από το σπίτι της.
την ειρήνη την πολωνεζα είδαν μάλλον χθες,την έχω ξανάπετύχει εκείείναι σχεδόν πρωτοφανές να λείπει η Άννα πίτσος από το σπίτι της.
για γιαγιά ελένη σε κόβωκι όμως το βράδυ μου είπανε πως είναι η γριά εκεί συνήθως, τώρα τελευταία...
Dawn τι λέει;
Ρε ψάχνω ποια θα είναι η 1η της χρονιάς, ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Πέρσι πήγα με μέτρια προς φόλα για αυτό όλη η χρονιά μου πήγε μέτρια υποθέτω...
υγ: Λιοσίων 76 είδαμε μία το απόγευμα, στο αριστέρα, Καλίνα νομίζω... Μου άρεσε. Την ξέρει κάποιος αν είναι καλή;
Καθαρά σαν ημερολόγιο/αρχείο, να γράψω
Να σημειώσω επίσης ότι παίζει να είδαμε μόνο 2-3 Έλληνες από τις 1.30 μέχρι τις 3.00 που γυροφέρναμε εκεί γύρω... Κάτι Ρώσοι, Πολωνοί, ποιος ξέρει και τι άλλο... Για να μην πω Πακιστανούς, οι οποίοι βρήκαν τι χαρά τους... Είχαν κάνει το κομπόδεμά τους φαίνεται αυτές τις μέρες για να κατέβουν στα σαλόνια της Φυλής... Ένας λέει "μα έχω λεφτά (τρελό χαμόγελο), γιατί με διώχνετε; γιατί μόνο Έλληνες; (απορημένος)".
... και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.
οι πρεζουδες της ομονοιας τους περιμενουν παντα με ανοιχτες αγκαλες τυπεΤο να αποκλείεις όμως κάποιους ανθρώπους από την χαρά της ηδονής είναι απαράδεκτο, και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.
οι πρεζουδες της ομονοιας τους περιμενουν παντα με ανοιχτες αγκαλες τυπε
Απάνθρωπη αυτή η κατάσταση.
Ας βγει ένας νόμος να έχουν όλα τα μπουρδέλα ντουζ και να είναι υποχρεωτικό το ντουζ πριν για όλους όπως στα μπουρδέλα της Γερμανίας.
Το να αποκλείεις όμως κάποιους ανθρώπους από την χαρά της ηδονής είναι απαράδεκτο, και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.
για γιαγιά ελένη σε κόβω
Καθαρά σαν ημερολόγιο/αρχείο, να γράψω τι είδαμε χθες με τον therion και beverly, βραδινή βάρδια στη Φυλής. Τα σπίτια ανοίξανε μεταξύ 1.30 με 2.00 (1/1/2014).
Φυλής 109 κάτω. Ειρήνη, ξανθιά μιλφ.
Φυλής 109 πάνω. Ντάνα. Μελαχρινή πιτσιρίκα.
Φυλής 71 κάτω. Ντανιέλα.
Φυλής 71 πάνω. Κατρίν η μουνάρα. Όταν είπα ότι θα περάσω, γέλαγε του στυλ: "χαχα, το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς!" δεν μπήκα τελικά.
Φυλής 69 πάνω. Άννα.
Φυλής 67. Αλίσια.
Φυλής 65. Εμανούελα. Πέρασε ένας από την παρέα...
Φυλής 84 κάτω. Γαβριέλα μουνάρα με απλό.
Φυλής 80. Οι φόλες Μαρία και Άννα Μαρία. Αν τις έπαιρνα μαζί λέτε να ήταν λιγότερο φόλες;
Φυλής 74. Άνοιξε για λίγο με τη Νάνσυ. Πρέπει να τη μαζέψανε φοβάμαι... (αστυνομία) Το αριστερά ξανάνοιξε μετά από καμία ώρα με τη Νάντια, την όμορφη στο πρόσωπο μελαχρινή "Ελληνίδα". Την έχει πάρει κανείς? το ψήνω... είπε στην τσατσά να τη φωνάζει στα 6-7 λεπτά, γιατί δεν την πάλευε με τους μεθυσμένους...
Φυλής 61. Είδαμε να μπαίνει η Τζούλια η ψηλή. Λογικά θα ήταν δίδυμο με κάποια από Βίκυ/Τζούλια κοντή...
Φυλής 66 αριστερά. Ξανθιά μιλφ μεταξιώτισσα με ελεύθερο, μάλλον καινούρια, πρόχειρη όπως θα έλεγε και ο therion... (αδιάφορη με κυτταρίτιδα)
Φυλής 66 δεξιά. Ιώαννα η καινούρια αλόγα. (Ήταν μετάξι αυτή κάποια στιγμή ή λάθος θυμάμαι;)
Φυλής 56. Πατρίτσια. Πολύ όμορφο ξανθό μουνάκι, αδύνατο...
Φυλής 54. Ορόρα.
Φωκαίας 17 κάτω. Αλεξάνδρα, προμιλφ μελαχρινή με κυτταρίτιδα, μάλλον καινούρια... πολύ μέτρια εμφανισιακά...
Φωκαίας 17 πάνω. Ελένη Αλβανίδα με Λουίζα. Και οι 2 μελαχρινές, μοιάζουνε κάπως, η 2η έχει πολύ πρόχειρο σώμα... Και οι 2 κάνουνε υπεραπλό με ισπανικό...
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα άλλα ΚΛΕΙΣΤΑ...
Καλή χρονιά σε όλους
υγ: για να πω την αμαρτία μου, χαίρομαι που είδα ότι τα περισσότερα κορίτσια πήραν ρεπό Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά γιατί άνθρωποι είναι κι αυτές και το εξαντλητικό ωράριο που δουλεύουν τις κάνει όλο και πιο φόλες, ειδικά αυτές που δουλεύουν διπλοβάρδιες. Εύχομαι και σε αυτές να ηρεμήσαν λίγο 1-2 μέρες και να επιστρέψουν φρέσκες στα πόστα τους... ;)
χρονια πολλα!! billy
καλά παιδιά, μη νομίζετε...
βασικά επειδή σύντομα πρέπει να έχουμε μνημόνιο και τρόικα και στα μπουρδέλα
όλα τα μπουρδέλα Φυλής και Μεταξουργείου πρέπει να αποκτήσουν συνθήκες υγιεινής στούντιο, ενδεχομένως με συγχωνεύσεις ιδρυμάτων και οικονομίες κλίμακας.
αυτό βέβαια θα απαιτήσει και σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις (που θα υπάρξουν).
λιγότερα μεγαλύτερα μπουρδέλα τύπου Laufhaus με πολλές κοπέλες κάτω από την ίδια στέγη.
τώρα αν κάποιοι γουστάρουν καλτίλα θα υπάρξουν και δυο τρία θα μείνουν για ειδικά γούστα (σπρέι θα σε ψεκάζουν με απόσταγμα ούρων, ό,τι θέλει ο καθένας)
δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, είμαι πολύ εντός πραγματικότητας.
:S :S :Sρε καμενε GILFAKIA να σε ρωτησω κατι; πως σου κολλησε ότι πηγαινω εγω με τη γρια; το λες για πλακα η μπερδευτηκες;
εγω παω αυστηρα με πιπίνια φιλε, η μονη ελενη που εχω παει τελευταια είναι του φω27 με τις βυζαρες. με αυτό μπερδευτηκες η με δουλευεις κανονικα;