Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (24 μέλη και 315 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνοδοιπόρους!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καθαρά σαν ημερολόγιο/αρχείο, να γράψω τι είδαμε χθες με τον therion και beverly, βραδινή βάρδια στη Φυλής. Τα σπίτια ανοίξανε μεταξύ 1.30 με 2.00 (1/1/2014).

Φυλής 109 κάτω. Ειρήνη, ξανθιά μιλφ.
Φυλής 109 πάνω. Ντάνα. Μελαχρινή πιτσιρίκα.

Φυλής 71 κάτω. Ντανιέλα.
Φυλής 71 πάνω. Κατρίν η μουνάρα. Όταν είπα ότι θα περάσω, γέλαγε του στυλ: "χαχα, το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς!"  :2funny: δεν μπήκα τελικά.
Φυλής 69 πάνω. Άννα.
Φυλής 67. Αλίσια.
Φυλής 65. Εμανούελα. Πέρασε ένας από την παρέα...
Φυλής 84 κάτω. Γαβριέλα μουνάρα με απλό.

Φυλής 80. Οι φόλες Μαρία και Άννα Μαρία. Αν τις έπαιρνα μαζί λέτε να ήταν λιγότερο φόλες;
Φυλής 74. Άνοιξε για λίγο με τη Νάνσυ. Πρέπει να τη μαζέψανε φοβάμαι... (αστυνομία) Το αριστερά ξανάνοιξε μετά από καμία ώρα με τη Νάντια, την όμορφη στο πρόσωπο μελαχρινή "Ελληνίδα". Την έχει πάρει κανείς? το ψήνω... είπε στην τσατσά να τη φωνάζει στα 6-7 λεπτά, γιατί δεν την πάλευε με τους μεθυσμένους...
Φυλής 61. Είδαμε να μπαίνει η Τζούλια η ψηλή. Λογικά θα ήταν δίδυμο με κάποια από Βίκυ/Τζούλια κοντή...

Φυλής 66 αριστερά. Ξανθιά μιλφ μεταξιώτισσα με ελεύθερο, μάλλον καινούρια, πρόχειρη όπως θα έλεγε και ο therion... (αδιάφορη με κυτταρίτιδα)
Φυλής 66 δεξιά. Ιώαννα η καινούρια αλόγα. (Ήταν μετάξι αυτή κάποια στιγμή ή λάθος θυμάμαι;)

Φυλής 56. Πατρίτσια. Πολύ όμορφο ξανθό μουνάκι, αδύνατο...
Φυλής 54. Ορόρα.

Φωκαίας 17 κάτω. Αλεξάνδρα, προμιλφ μελαχρινή με κυτταρίτιδα, μάλλον καινούρια... πολύ μέτρια εμφανισιακά...
Φωκαίας 17 πάνω. Ελένη Αλβανίδα με Λουίζα. Και οι 2 μελαχρινές, μοιάζουνε κάπως, η 2η έχει πολύ πρόχειρο σώμα... Και οι 2 κάνουνε υπεραπλό με ισπανικό...

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα άλλα ΚΛΕΙΣΤΑ...

Να σημειώσω επίσης ότι παίζει να είδαμε μόνο 2-3 Έλληνες από τις 1.30 μέχρι τις 3.00 που γυροφέρναμε εκεί γύρω... Κάτι Ρώσοι, Πολωνοί, ποιος ξέρει και τι άλλο... Για να μην πω Πακιστανούς, οι οποίοι βρήκαν τι χαρά τους... Είχαν κάνει το κομπόδεμά τους φαίνεται αυτές τις μέρες για να κατέβουν στα σαλόνια της Φυλής... Ένας λέει "μα έχω λεφτά (τρελό χαμόγελο), γιατί με διώχνετε; γιατί μόνο Έλληνες; (απορημένος)".

Αυτά για το αρχείο μας...

Καλή χρονιά σε όλους :)

υγ: για να πω την αμαρτία μου, χαίρομαι που είδα ότι τα περισσότερα κορίτσια πήραν ρεπό Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά γιατί άνθρωποι είναι κι αυτές και το εξαντλητικό ωράριο που δουλεύουν τις κάνει όλο και πιο φόλες, ειδικά αυτές που δουλεύουν διπλοβάρδιες. Εύχομαι και σε αυτές να ηρεμήσαν λίγο 1-2 μέρες και να επιστρέψουν φρέσκες στα πόστα τους... ;)  

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
είναι σχεδόν πρωτοφανές να λείπει η Άννα πίτσος από το σπίτι της.

κι όμως το βράδυ μου είπανε πως είναι η γριά εκεί συνήθως, τώρα τελευταία...

Dawn τι λέει;

Ρε ψάχνω ποια θα είναι η 1η της χρονιάς, ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Πέρσι πήγα με μέτρια προς φόλα για αυτό όλη η χρονιά μου πήγε μέτρια υποθέτω... :grin:

υγ: Λιοσίων 76 είδαμε μία το απόγευμα, στο αριστέρα, Καλίνα νομίζω... Μου άρεσε. Την ξέρει κάποιος αν είναι καλή;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:dancing:
είναι σχεδόν πρωτοφανές να λείπει η Άννα πίτσος από το σπίτι της.
την ειρήνη την πολωνεζα είδαν μάλλον χθες,την έχω ξανάπετύχει εκεί

Να πω ότι η αλιόνα χθες μου είπε ότι απ το απόγευμα θα είναι στο πόστο της για όποιον ενδιαφέρεται

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κι όμως το βράδυ μου είπανε πως είναι η γριά εκεί συνήθως, τώρα τελευταία...

Dawn τι λέει;

Ρε ψάχνω ποια θα είναι η 1η της χρονιάς, ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Πέρσι πήγα με μέτρια προς φόλα για αυτό όλη η χρονιά μου πήγε μέτρια υποθέτω... :grin:

υγ: Λιοσίων 76 είδαμε μία το απόγευμα, στο αριστέρα, Καλίνα νομίζω... Μου άρεσε. Την ξέρει κάποιος αν είναι καλή;
για γιαγιά ελένη σε κόβω :dancing:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καθαρά σαν ημερολόγιο/αρχείο, να γράψω
Να σημειώσω επίσης ότι παίζει να είδαμε μόνο 2-3 Έλληνες από τις 1.30 μέχρι τις 3.00 που γυροφέρναμε εκεί γύρω... Κάτι Ρώσοι, Πολωνοί, ποιος ξέρει και τι άλλο... Για να μην πω Πακιστανούς, οι οποίοι βρήκαν τι χαρά τους... Είχαν κάνει το κομπόδεμά τους φαίνεται αυτές τις μέρες για να κατέβουν στα σαλόνια της Φυλής... Ένας λέει "μα έχω λεφτά (τρελό χαμόγελο), γιατί με διώχνετε; γιατί μόνο Έλληνες; (απορημένος)".

Απάνθρωπη αυτή η κατάσταση.

Ας βγει ένας νόμος να έχουν όλα τα μπουρδέλα ντουζ και να είναι υποχρεωτικό το ντουζ πριν για όλους όπως στα μπουρδέλα της Γερμανίας.

Το να αποκλείεις όμως κάποιους ανθρώπους από την χαρά της ηδονής είναι απαράδεκτο, και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
... και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.

Σε μερικές χώρες της σκανδιναβίας προ 3-4 ετών που υπήρχε ''άρνηση υπηρεσιών'' σε έγχρωμους και πακιστανούς το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει έξαρση των βιασμών,μέχρι και μια κοπελίτσα στη νορβηγία τη βίασαν και την δολοφόνησαν.
Δεν κράτησε πολύ πάντως γιατί άρχισαν οι νορβηγοί να τους πετάνε στη θάλασσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το να αποκλείεις όμως κάποιους ανθρώπους από την χαρά της ηδονής είναι απαράδεκτο, και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει.
οι πρεζουδες της ομονοιας τους περιμενουν παντα με ανοιχτες αγκαλες τυπε :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Απάνθρωπη αυτή η κατάσταση.

Ας βγει ένας νόμος να έχουν όλα τα μπουρδέλα ντουζ και να είναι υποχρεωτικό το ντουζ πριν για όλους όπως στα μπουρδέλα της Γερμανίας.

καλά παιδιά, μη νομίζετε, τους δέχονται σε κάποια μαγαζιά στο Μεταξουργείο, δεν είναι τελείως αποκλεισμένοι... δυστυχώς και σε κάποια μαγαζιά της Φυλής... και το λέω από άποψη υγιεινής σε σχέση με όλους εμάς τους υπολοίπους...

2 παρατηρήσεις:
-ο λόγος που δε δέχονται ξένους (κυρίως μαύρους) δεν έχει να κάνει μόνο με την καθαριότητά τους όπως νομίζετε κάποιοι... όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά, έχω στενές σχέσεις με κοπέλες και υπηρεσίες και ξέρω ότι ένας βασικός λόγος είναι... το μέγεθος των προσόντων τους και η αγριότητα που φημίζονται ότι γαμάνε, ναι, κι όμως... και όχι μόνο οι πακιστανοί, όλοι οι μαυριδεροί, ακόμη και οι Άραβες.
-2η παρατήρηση, το θέμα ντους και καθαριότητας πρέπει να ισχύει για όλους, και για τις κοπέλες και για εμάς. εφόσον μειώθηκε και η δουλειά και δε γίνεται της πουτάνας όπως παλιά, εκεί που απαιτούμε να κάθεται 15 λεπτά στο δωμάτιο, να απαιτούμε να καθαρίζεται λίγο η κοπέλα, να κάνει και κάνα ντους που και που ενδιάμεσα, και για τους πελάτες, να μη αναφερόμαστε μόνο σε πακιστανούς όταν βλέπουμε να μπαίνουν σε κοπέλα, αλλά και σε κάτι λιγδιάρηδες (σόρυ κιόλας) που δεν αντέχω να μυρίζω την μπίχλα τους όταν είμαι ο επόμενος που θα μπω στο δωμάτιο...

Αυτά από μένα, πάντως νομίζω και οι 2 που το σχολιάσατε είστε λίγο εκτός πραγματικότητος, υπό την έννοια ότι μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα, του αποκλεισμού κάποιων ατόμων... για μένα, ακριβώς το αντίθετο είναι το πρόβλημα, ότι κάποιοι πρέπει να αποκλείζονται, κάτι που δε γίνεται...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
για γιαγιά ελένη σε κόβω :dancing:

ρε καμενε GILFAKIA να σε ρωτησω κατι; πως σου κολλησε ότι πηγαινω εγω με τη γρια; το λες για πλακα η μπερδευτηκες;

εγω παω αυστηρα με πιπίνια φιλε, η μονη ελενη που εχω παει τελευταια είναι του φω27 με τις  βυζαρες. με αυτό μπερδευτηκες η με δουλευεις κανονικα; :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καθαρά σαν ημερολόγιο/αρχείο, να γράψω τι είδαμε χθες με τον therion και beverly, βραδινή βάρδια στη Φυλής. Τα σπίτια ανοίξανε μεταξύ 1.30 με 2.00 (1/1/2014).

Φυλής 109 κάτω. Ειρήνη, ξανθιά μιλφ.
Φυλής 109 πάνω. Ντάνα. Μελαχρινή πιτσιρίκα.

Φυλής 71 κάτω. Ντανιέλα.
Φυλής 71 πάνω. Κατρίν η μουνάρα. Όταν είπα ότι θα περάσω, γέλαγε του στυλ: "χαχα, το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς!"  :2funny: δεν μπήκα τελικά.
Φυλής 69 πάνω. Άννα.
Φυλής 67. Αλίσια.
Φυλής 65. Εμανούελα. Πέρασε ένας από την παρέα...
Φυλής 84 κάτω. Γαβριέλα μουνάρα με απλό.

Φυλής 80. Οι φόλες Μαρία και Άννα Μαρία. Αν τις έπαιρνα μαζί λέτε να ήταν λιγότερο φόλες;
Φυλής 74. Άνοιξε για λίγο με τη Νάνσυ. Πρέπει να τη μαζέψανε φοβάμαι... (αστυνομία) Το αριστερά ξανάνοιξε μετά από καμία ώρα με τη Νάντια, την όμορφη στο πρόσωπο μελαχρινή "Ελληνίδα". Την έχει πάρει κανείς? το ψήνω... είπε στην τσατσά να τη φωνάζει στα 6-7 λεπτά, γιατί δεν την πάλευε με τους μεθυσμένους...
Φυλής 61. Είδαμε να μπαίνει η Τζούλια η ψηλή. Λογικά θα ήταν δίδυμο με κάποια από Βίκυ/Τζούλια κοντή...

Φυλής 66 αριστερά. Ξανθιά μιλφ μεταξιώτισσα με ελεύθερο, μάλλον καινούρια, πρόχειρη όπως θα έλεγε και ο therion... (αδιάφορη με κυτταρίτιδα)
Φυλής 66 δεξιά. Ιώαννα η καινούρια αλόγα. (Ήταν μετάξι αυτή κάποια στιγμή ή λάθος θυμάμαι;)

Φυλής 56. Πατρίτσια. Πολύ όμορφο ξανθό μουνάκι, αδύνατο...
Φυλής 54. Ορόρα.

Φωκαίας 17 κάτω. Αλεξάνδρα, προμιλφ μελαχρινή με κυτταρίτιδα, μάλλον καινούρια... πολύ μέτρια εμφανισιακά...
Φωκαίας 17 πάνω. Ελένη Αλβανίδα με Λουίζα. Και οι 2 μελαχρινές, μοιάζουνε κάπως, η 2η έχει πολύ πρόχειρο σώμα... Και οι 2 κάνουνε υπεραπλό με ισπανικό...

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα άλλα ΚΛΕΙΣΤΑ...

Καλή χρονιά σε όλους :)

υγ: για να πω την αμαρτία μου, χαίρομαι που είδα ότι τα περισσότερα κορίτσια πήραν ρεπό Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά γιατί άνθρωποι είναι κι αυτές και το εξαντλητικό ωράριο που δουλεύουν τις κάνει όλο και πιο φόλες, ειδικά αυτές που δουλεύουν διπλοβάρδιες. Εύχομαι και σε αυτές να ηρεμήσαν λίγο 1-2 μέρες και να επιστρέψουν φρέσκες στα πόστα τους... ;)  

Να πω και ένα μπράβο στην τριάδα της ενημέρωσης...... :sunglasses:

χρονια πολλα!! billy

Ευχαριστώ φίλε...... :tits2:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλά παιδιά, μη νομίζετε...

βασικά επειδή σύντομα πρέπει να έχουμε μνημόνιο και τρόικα και στα μπουρδέλα

όλα τα μπουρδέλα Φυλής και Μεταξουργείου πρέπει να αποκτήσουν συνθήκες υγιεινής στούντιο, ενδεχομένως με συγχωνεύσεις ιδρυμάτων και οικονομίες κλίμακας.

αυτό βέβαια θα απαιτήσει και σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις (που θα υπάρξουν).

λιγότερα μεγαλύτερα μπουρδέλα τύπου Laufhaus με πολλές κοπέλες κάτω από την ίδια στέγη.

τώρα αν κάποιοι γουστάρουν καλτίλα θα υπάρξουν και δυο τρία θα μείνουν για ειδικά γούστα (σπρέι θα σε ψεκάζουν με απόσταγμα ούρων, ό,τι θέλει ο καθένας)

δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, είμαι πολύ εντός πραγματικότητας.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
βασικά επειδή σύντομα πρέπει να έχουμε μνημόνιο και τρόικα και στα μπουρδέλα

όλα τα μπουρδέλα Φυλής και Μεταξουργείου πρέπει να αποκτήσουν συνθήκες υγιεινής στούντιο, ενδεχομένως με συγχωνεύσεις ιδρυμάτων και οικονομίες κλίμακας.

αυτό βέβαια θα απαιτήσει και σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις (που θα υπάρξουν).

λιγότερα μεγαλύτερα μπουρδέλα τύπου Laufhaus με πολλές κοπέλες κάτω από την ίδια στέγη.

τώρα αν κάποιοι γουστάρουν καλτίλα θα υπάρξουν και δυο τρία θα μείνουν για ειδικά γούστα (σπρέι θα σε ψεκάζουν με απόσταγμα ούρων, ό,τι θέλει ο καθένας)

δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, είμαι πολύ εντός πραγματικότητας.

Δεν το είπα με κακία έννοια, απλά σου λέω, δεν είναι το πρώτο πρόβλημα αυτή τη στιγμή... Μακάρι να είχανε ένα στοιχειώδη έλεγχο στη Φυλής, γιατί με αυτούς που βλέπω να βγαίνουν από τα δωμάτια φρικάρω, όπως φρικάρω όταν βλέπω κοπέλες να μπαίνουν στα καπάκια από το ένα δωμάτιο στο άλλο και σκέφτομαι ότι σε κάποιες από αυτές έχω κάνει γλυφομούνι...

Αυτό που λες για το μνημόνιο στα μπουρδέλα το ξέρεις από κάπου ή είναι ευχολόγιο;

ΜΑΚΑΡΙ φίλε, να τους βάλουνε και ΦΠΑ, ας το κάνουνε και 25 και 30 ευρώ στη Φυλής, αρκεί να ξέρω ότι όταν θα πάω θα είμαι όσο το δυνατόν ασφαλής γίνεται, γιατί έχουμε και οικογένειες, έχουμε και φίλες, μεγαλώνουμε και σιγά σιγά (25 χρονών είμαι) και είναι κρίμα καμιά μέρα να βρεθούμε με καμιά σοβαρή ασθένεια λόγω της έλλειψης του κράτους σε έναν ακόμα τομέα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε καμενε GILFAKIA να σε ρωτησω κατι; πως σου κολλησε ότι πηγαινω εγω με τη γρια; το λες για πλακα η μπερδευτηκες;

εγω παω αυστηρα με πιπίνια φιλε, η μονη ελενη που εχω παει τελευταια είναι του φω27 με τις  βυζαρες. με αυτό μπερδευτηκες η με δουλευεις κανονικα; :think:
:S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom