Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (32 μέλη και 315 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάμε και μια γρήγορη ενημερωσούλα από Φυλής πριν λίγο (18:00-19:30). Μέτρια κίνηση στη Φυλής αλλά είχαμε μεγάλες συναντήσεις...  :grin:

-Φυλής 59. (NEW) Νάντια. Καστανόξανθη προμίλφ με όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα (σφικτό), βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι. (9/10)

Καλό Σ/Κ σε όλους  :)

Να προσθέσω ότι ο συναγωνιστής που με είδες εχθές.....τίμησε τη Νάντια,με καλές εντυπώσεις...(την είδα την κορασίδα,δίνω ΟΚ από εμφάνιση ως billy13.... :grin:)...το μεταφέρω εγώ.... Όταν σε αφήσαμε.....έφυγε ο billy7......και εμείς πήγαμε Μετάξι....... :sunglasses:
Αν έχεις καλή παρέα....περνάς καλά στις τσάρκες...ρίξαμε πολύ γέλιο,θα σου πω από κοντά...να μην σπαμάρω εδώ... :thumbsup:

[size=11pt]Καλά Χριστούγεννα![/size]

11478967813_2342dd2de2_c.jpg

Φανούρης......Καλά Χριστούγεννα.......... :thumbsup:

Επισκέπτης
τα μπέρδεψες αρκετά αν και είσαι μεταξουργίωτης....
βασικά πήγε στα 3 13άρια και στα δύο 15άρια αλλά προφανώς μπερδεύτηκε.

Ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα 13-άρια και ποια τα 15-άρια της Κεραμεικού.  :-*

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Να προσθέσω ότι ο συναγωνιστής που με είδες εχθές.....τίμησε τη Νάντια,με καλές εντυπώσεις...(την είδα την κορασίδα,δίνω ΟΚ από εμφάνιση ως billy13.... :grin:)...το μεταφέρω εγώ.... Όταν σε αφήσαμε.....έφυγε ο billy7......και εμείς πήγαμε Μετάξι....... :sunglasses:
Αν έχεις καλή παρέα....περνάς καλά στις τσάρκες...ρίξαμε πολύ γέλιο,θα σου πω από κοντά...να μην σπαμάρω εδώ... :thumbsup:

Ναι ρε, μου λες από κοντά. billy13 πάντως το λέω για όσους δε σε πολυξέρουνε, στην αρχή δίνεις εντύπωση πολύ νευρικού ανθρώπου (που είσαι  :grin:), αλλά είσαι και πολύ ωραίος τύπος στην παρέα ασυζητητί τελικά.  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι ρε, μου λες από κοντά. billy13 πάντως το λέω για όσους δε σε πολυξέρουνε, στην αρχή δίνεις εντύπωση πολύ νευρικού ανθρώπου (που είσαι  :grin:), αλλά είσαι και πολύ ωραίος τύπος στην παρέα ασυζητητί τελικά.  ;)

Έτσι είμαι φίλε.......όλοι στην αρχή με βρίζουν....αλλά μετά αλλάζουν γνώμη.....έχω συνηθίσει.... :grouphug:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
@zero and @ n.smirni εαν λετε το μεγαλο σουβλατζιδικο που ειναι απεναντι απο τα πλαΐνα της εκκλησιας (Αγ.Παντελεημων),κατω απο την Αχαρνων,εχει απαραδεκτο πιτα γυρο...το κρεας ειναι αψογο,αλλα η πιτα εαν την στιψεις βγαζει ενα κιλο λαδι...εφαγα 2 κ κοντεψα να πεθανω...εαν δεν λετε αυτο,τοτε παω πασο... :grin:
btw Φανουρη αψογος οπως παντα.... :rockon:
οχι και αψογο κρεας ρε τυπε :grin: αλλο σουβλατζιδικο λενε τα παιδια παντως... ;)

-----

αντε που ειναι ο προφεσορ :cum: :cum: :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
@zero and @ n.smirni εαν λετε το μεγαλο σουβλατζιδικο που ειναι απεναντι απο τα πλαΐνα της εκκλησιας (Αγ.Παντελεημων),κατω απο την Αχαρνων,εχει απαραδεκτο πιτα γυρο...το κρεας ειναι αψογο,αλλα η πιτα εαν την στιψεις βγαζει ενα κιλο λαδι...εφαγα 2 κ κοντεψα να πεθανω...εαν δεν λετε αυτο,τοτε παω πασο... :grin:
btw Φανουρη αψογος οπως παντα.... :rockon:

οχι φιλε μου λεμε το σουβλατζιδικο που ειναι επι της Αχαρνων στο νουμερο 85 και κατω ακριβως απο το μπουρδελο

Τι εγινε σημερα όντως ο Προφεσσορας? :think:

Φανούρη Αψογος μια ακόμη φορά, Καλέσε Γιορτέσε! που έλεγε και ο Ζούγα(νελης)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οχι φιλε μου λεμε το σουβλατζιδικο που ειναι επι της Αχαρνων στο νουμερο 85 και κατω ακριβως απο το μπουρδελο

Σουβλατζίδικο "Ο Σπεσιαλίστας". Έχω καιρό να πάρω από κει. Συνήθως κατηφορίζω Βάθη για φαλάφελ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
:thumbsup:
οκ...
κ για να απαντησω στον τυπο που λεει για το κρεας,θα επαναλαβω οτι το κρεας ηταν μια χαρα,αλλα η πιτα ηταν σκατα...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
το σουβλατζιδικο που ειναι ακριβως διπλα στο 85 εχει πολυυυυ καλο σουβλακι…μετα απο καποια συνευρεση σε αγκυρας η φωκαιας που ειναι και κοντα,μετα χτυπω και ενα….απλα γαματο

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
[size=11pt]Καλά Χριστούγεννα![/size]
Καλησπέρα φίλε Φανούρη! μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις, περισσότερες πληροφορίες για την Ναντια την Κρητικιά? είναι καλή? είναι συνήθως πρωινή βάρδια?
την έχω δει άλλα επιδη δεν έχω δει κριτική διστάζω λιγο... σε ευχαριστώ! εκ των προτέρων!!!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
αν ξέρει και κάποιος άλλος ας μου πει!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Τρομερη ενημερωση για ακομα μια φορα απο το Φανουρη...μπραβο αρχηγε και καλες γιορτες να εχεις με πολλα γαμησια...

Επισης καλη ενημερωσε απο zero tolerance για τα γυραδικα της περιοχης... :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ρεμουνδου 21 ανοιχτό το ισόγειο,όπου δούλευε η τζωρτζιανα από δίδυμου 7 και κολωνου 30 πάνω παλιότερα.το χει προλάβει κι ο νέα σμυρνη αν θυμάμαι καλά.πόσο εκφυλη είναι αυτή η κοπέλα...

Ρεμουνδου 20 ένα μινιον μελαχρινο,νομίζω αννα

Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Τζωρτζιάνα, από Μεταξουργείο παλιότερα και πιο πρόσφατα Διδύμου 7, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη με σχιστά μάτια, μεσαίο στήθος, καλοδεμένη κορμοστασιά με μία δερματοστιξία στον αριστερό βουβώνα, καλλίκωλη. Σε απλό.
Σημείωση: Μου έκανε γνωστό πως της ανήκει ο οίκος και ότι πρωί-βράδυ θα δουλεύει εκεί.
Ρεμούνδου 20: Η νεαρή Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί με μία διάστιξη αριστερά στον βουβώνα. Σε απλό.

Να ευχαριστήσω τους Συναγωνιστές για την ανακάλυψη-ενημέρωση.

Τις έψαχνα τις εν λόγω κορασίδες.

Καλές Γιορτές σε όλους.
Καυλιάρικα (ε)ξωτικά μουνιά στο "έλκηθρο" σας. . . . . .

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Χθες το βράδυ τίμησα την Τζούλια στο Φ86...είχα ακούσει τα καλύτερα....και επιβεβαιώθηκαν...ωραία παρουσία, ωραίο κορμί, ξανθιά πλέον και φουλ πρόγραμμα(όχι ακά)...άνεση χρόνου, σε μια άδεια Φυλής, και μπορώ να πω για 20 ευρώ είναι σουπερ vfm...δυστυχώς όσο και να προσπαθήσαμε και οι 2 στο κωλαράκι της δεν έμπαινε με τίποτα... :'( :'(
Λεπτομέρειες στην κριτική...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθες το βράδυ τίμησα την Τζούλια στο Φ86...είχα ακούσει τα καλύτερα....και επιβεβαιώθηκαν...ωραία παρουσία, ωραίο κορμί, ξανθιά πλέον και φουλ πρόγραμμα(όχι ακά)...άνεση χρόνου, σε μια άδεια Φυλής, και μπορώ να πω για 20 ευρώ είναι σουπερ vfm...δυστυχώς όσο και να προσπαθήσαμε και οι 2 στο κωλαράκι της δεν έμπαινε με τίποτα... :'( :'(
Λεπτομέρειες στην κριτική...

Λαγέ.....μόλις επέστρεψε από την χώρα της.....θέλει λίγο "δούλεμα".....να έρθει πάλι στα ίσια του το πίσω σύστημα της Τζούλια/πίρσινγκ...... :fuck2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Λαγέ.....μόλις επέστρεψε από την χώρα της.....θέλει λίγο "δούλεμα".....να έρθει πάλι στα ίσια του το πίσω σύστημα της Τζούλια/πίρσινγκ...... :fuck2:
δεν με πολυένοιαξε να σου πω στην τελική...πέρασα τόσο καλά που το παρέβλεψα.... :sunglasses:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
δεν με πολυένοιαξε να σου πω στην τελική...πέρασα τόσο καλά που το παρέβλεψα.... :sunglasses:

Με την Τζούλια ποτέ δεν καταφέρεις να το βάλεις στον κώλο. Είναι καλή γενικά αλλά κώλο δεν δίνει. 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Με την Τζούλια ποτέ δεν καταφέρεις να το βάλεις στον κώλο. Είναι καλή γενικά αλλά κώλο δεν δίνει. 
:headbang: :headbang: :headbang: ίσα ίσα που δίνει....αλλά χθες δεν μπορούσα με τίποτα.... :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom