Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (17 μέλη και 183 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Ρε Billy αφου δεν καταλαβαινει οτι αυτα που γραφει ο Σμυρνη,δεν ειναι τα λογια της Φλωρης,αλλα αυτα που καταλαβε οτι του ειπε η Φλώρη!

Ε ναι!  :thumbsup:

φτάνει που καταλαβαίνεις εσύ ρε μεγάλε  :birdman:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ρε παιδες ξερετε που μπορουμε ν βρουμε την Αθηνα η Ελενη που δουλευε στο Αλκαμενους 117???ευχαριστω

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Το πρωι επισκεφτηκα το ιδρυμα της οδου Φυλης 74 (δεξια) και συγκεκριμενα την δις Τερεζα. Μιας και δεν βρισκω καμια κριτικη ειπα να κανω μια αναφορα εδω.
Για αυτους που δεν την ξερουν, η Τερεζα ειναι ψηλη (γυρω στο 1.70) ξανθια με ισια μαλλια και ομορφο προσωπο, σωμα αδυνατο και με χαρακτηριστικο τις δυο τεραστιες τορπιλες 4+ βαθμων που διαθετει :tits2:, οι οποιες ειναι φυσικες, ικανοποιητικα στητες και σφιχτες.
Αφου κατεθεσα τον οβολο μου και ολοκληρωσα την προδικασια με την τσατσα, ορισαμε τακτικη δικασιμο ενωπιον του δωματιου...Η Τερεζα εκανε δεκτη την αιτηση μου και το δικαστηριο εκρινε οτι η συνευρεση ηταν ελλειπης και μετρια. Παρα ταυτα, τα χρηματα δεν πηγαν χαμενα μιας και η συνευρεση ειναι δεκτικη εφεσεως, ητοι χρηζει και δευτερης ευκαιριας.
Εντάξει μαν ψηλή δεν είναι αλλά κανονικού ύψους, απλώς στα πορνοτάκουνα που φοράει συνήθως, λογικό είναι να την είδες ψηλή... Επίσης χαλάρωσε που έχει και 4+ στήθος, έχει μεγάλα βυζιά (3αρια άντε 3,5αρια στην υπερβολή) σε σχέση με το ότι είναι αδύνατη.
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω! :grin:

Επισκέπτης
Επειδή έχω κέφια, χτες μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Μαντόνα, λίγο έκφυλη (μειονέκτημα) αλλά με πολύ καλό σωματάκι

- Κολωνού 32 υπόγειο: Ντάνα, η νταρντάνα (όχι η γνωστή η ξινομούρα)

- Κολωνού 32 ισόγειο: Φλωρίνα (παλιότερα Λεωνίδου 28 ισόγειο, Κολωνού 32 υπόγειο και Ιάσωνος 20 δεξιά μέχρι που έφυγε για Ισπανία και τώρα επέστρεψε) και Αντρέα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28. Πήρα την Αντρέα η οποία μπήκε μέσα άκεφη αλλά ο έμπειρος μπουρδελιάρης με τα χάδια του, τα γλυκόλογα και τα φιλιά του πάντα έχει τον τρόπο να δίνει χαρά σε μια νεαρή στεναχωρημένη πόρνη. Από εκεί που στην αρχή δεν ήθελε, στο τέλος της πράξης με έσφιξε δυνατά και αναφώνησε: "Χύνω!"  :sunglasses:

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
Οι δουλειές μου σήμερα με έφεραν κοντά στους δρόμους της ηδονής,τι καλύτερο λοιπόν από μια τσάρκα και ένα πορνορεπορτάζ.

Φ66Β η γνωστή από το 69Α Χριστίνα
Φ66Α ήταν στο δωμάτιο.όμορφη ,μαυρομάλλα,με βυζάρες απλό πρόγραμμα
Φ59 ψηλή μαυρομάλλα,κορμάρα,άσχημα φάτσα,δεν αναφερθηκε προγραμμα
στο διπλό υπόγειο ένα ψηλό σαν αγγούρι.αδιάφορο
Φ61 Αλεξάνδρα γνωστή στην περιοχή
Φ65 Αντζελίνα μέτρια
Φ67 νταρντάνα ενδιαφέρουσα περίπτωση
Φ69Α Τζουλιάνα ,τσέχα,ακάποτο,κώλο.ήταν στο δωμάτιο από το ποίο ακουγονταν βογγητά.
Φ71Α Ντανιέλα με ξινισμενη μούρη/στο δίπλα η Μπιάνκα με κώλο.καλή
Φ80 Μαρία ,με φωσφοριζέ εσώρουχα,ακάποτο
Φ99 Σοφία τράβελος με γάμπα ποδηλάτη πίστας
Έλλης 3 Ελληνίδα μιλφ,μόνο που δεν μ εβρισε.ο συναγωνιστής που εξήλθε είπε πως ήταν καλή στο δωμάτιο
στα τσιμπουκάδικα τώρα:
Δ27 παρτούζα με 30ευρω ,δυο κοπέλες Αννούλα και Ελενα(;) με πιασίματα
Δ18 Ανδριάννα μεταμιλφ προgilf γκαβλα,όλα εκτος από κώλο
Δ16 υπόγειο Σίλβια φουλ πρόγραμμα στο δίπλα δυο Μιλφ,το ένα πολύ καλό
Δ20 Μελίνα ξανθό μιλφ,φουλ πρόγραμμα
Δ7Β Ανδριάννα μαυρομάλλα περιποιημενη με κοντο μαλλί κ γυαλιά γκάβλα
Δ7Α αδιάφορη αλβανίδα
Δ8 παρτούζα 30ευρω 2 γκομενες από τα βαθη της ρωσικης στέπας ,η μια σαν τη μαρουσκα ,για οσους θυμουνται τους δυο ξενους

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Ξεκίνησα σήμερα το πρωί να βρω τη βάλερια αλκαμενους.δυστυχώς δεν ήταν εκεί και στη θέση της  ήταν η πωλίνα από βέργας.έχω καιρό να πάω στη βάλερια,δουλευει ακόμα εκεί με το ίδιο πρόγραμμα?
Περγάμου 27 πάνω ήταν η μαριάννα με τις βυζάρες.είχα καιρό να τη δω...μου φάνηκε αδυνάτισμένη και σπασμένη .καυλα όμως.και τα μασταρια της δεν παίζονται ρε πουστη μου.
Περγάμου 27 κάτω ήταν η όλγα το θωρηκτο και η τατιανα.αυτή την τσατσά έχω σιχαθεί να την βλέπω εκεί μέσα.εντωμεταξεί λέει το πρόγραμμα σα να παρουσιάζει μενού σε ταβέρνα.δεν αντέχω τόση ωμοτητα τελικά,μου κάθεται κάπως.πιρφορος?
Στο αλκαμενους 117 η αλλοπροσαλλη τσατσά αφού είπε τα δικά της,παρουσίασε την ξανθιά με το χαζοχαρούμενο σαλονάρισμα και τη μεγάλη κωλάρα.

Επειδή εικοσάρικο δίνω μόνο σε βάλερια,αντριανα,αλιόνα την έκανα για μετάξι,έχοντας στο μυαλό μου τη στέλλα στο ιάσωνος 46,ή κανένα ρωσομιλφ στα κολωνου 53/48 κτλ.

Στο σταθμό του μετρο στην αττική έπαιζε μουσική η συμφωνική ορχήστρα του δήμου αθηνών και ο μαέστρος πρόσφερε το ραβδί του σε οποιον ήθελε να 'διευθύνει' την ορχήστρα.έπαιζαν κλασικά κομμάτια και χριστουγεννιάτικα.

Έφτασα στο μετάξι και μπήκα στο ιάσωνος 46 αριστερά,όπου παρουσιάστηκε η κλαουντια.λίγο ότι την είχα καιρό στα υπόψιν,λίγο που φοραγε φουξια κραγιόν,μαύρο δαντελωτο στρινγκ, ζαρτιερες και γοβες και με καυλαντιζε στο σαλόνι,έδωσα τα δέκα και μπήκα.καλή ήταν μέσα,βάζει πολλή κρέμα όμως...η κωλάρα της στα 4 (δεν στηνεται καλά) έχει φοβερή θέα και η σουφρα της είναι όνειρο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο σταθμό του μετρο στην αττική έπαιζε μουσική η συμφωνική ορχήστρα του δήμου αθηνών και ο μαέστρος πρόσφερε το ραβδί του σε οποιον ήθελε να 'διευθύνει' την ορχήστρα.έπαιζαν κλασικά κομμάτια και χριστουγεννιάτικα.

αν ο Μαέστρος ήξερε τι είχες στο μυαλό σου θα είχε παρατήσει τον κόσμο και θα ερχόταν μαζί σου!

Πέδρο Πάραμο

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος φίλος πρότεινε κόπελα με τα εξής χαρακτηριστικά :

Κοντοπούτανη με μεγάλα βυζιά !!! (κάτι σαν την Ελένη από Πιπίνου 65 για όποιον τη θυμάται). Παίζει τίποτα ανάλογο ?

Thanks

:helpplea:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ξανακατέβηκα.
Έχουμε και λέμε...

Αλκαμενους 113 ελπίζοντας να πετύχω τη βάλερια ,η αλίνα κι η βανεσα.η τσατσά είπε ότι η βάλερια έχει πάρει άδεια μια βδομάδα

Ρεμουνδου 21 ανοιχτό το ισόγειο,όπου δούλευε η τζωρτζιανα από δίδυμου 7 και κολωνου 30 πάνω παλιότερα.το χει προλάβει κι ο νέα σμυρνη αν θυμάμαι καλά.πόσο εκφυλη είναι αυτή η κοπέλα...
Ρεμουνδου 20 ένα μινιον μελαχρινο,νομίζω αννα

Περγάμου 1,το παολακι.έχει ξανααδυνατισει κι είναι μες στην καυλα το μουνακι.

Αγίου πέτρου,ήταν η ξανθιά με τα χαρακτηριστικά  σγουρά μαλλιά από ρεμουνδου 20 και χωματιανου

Φυλής 109,η αννα κλασικά.
Φυλής 134 υπόγειο,τζέσικα,δεν την είδα.
Φυλής 134 ισόγειο ,αννα νομίζω όνομα,μαυρομαλλα με λίγο σάπια ,προστυχη κωλάρα.
...σκαλιά αποφεύγω όπως καταλαβαίνετε...

Φυλής 71 ισόγειο,στεφανια
Στο 67,αλίσια
86 αριστερά η τζούλια με τα πιρσιν η κοντή
84 α,νομίζω γαβριέλα

Φωκαιας 27 ισογείο,η ευα τσατσά κι η ισαβέλα το άλογο.καυλα ήταν σήμερα ,το σκέφτηκα να μπω,ενώ πήγαινα καρφί για αλιόνα.

Δυστυχώς η αλιόνα έλειπε.στη θέση της στο δίδυμου 18 αριστερά, η αλίνα η γεματούλα από ιάσωνος 44.
Δίδυμου 16,νίκη και λίλιαν
Δίδυμου 18 υπόγειο,εμφανίστηκε ένα γκιλφάκι που δεν θυμάμαι να το χω ξαναδεί .ινκα.ξανθό αδύνατο,με χαλαρό σώμα,γεμάτη φακιδες παντού και πρόσωπο με λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και γαλάζια ματια.σα σουηδέζα γιαγιά.την έκοψα για πολύ εκφυλο πορνίδιο και το ποροένστικτο μου έλεγε ότι θα κάνω γαμησάρα,οπότε κατέθεσα το εικοσάρικο.δυστυχώς το ένστικτο δεν επιβεβαιώθηκε και η ινκα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο στα ενδότερα ...  

Α,στη φυλής γυρναγε ο ζαφείρης ντουρος με άλλη μια πορνόφατσα με ξανθό μαλλί κομμωτήριου,ενώ στη δίδυμου έφευγε ένα λίλιαν εξπρές και ήταν οι μισές πουτανες της φυλής...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολη μερα στην πιατσα..  :rolleyes:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εφοδιασμένοι με πανό και με... μαγκούρες  ειναι οι αγρότες της Κρήτης, που φτάνουν τις πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.  
Οπως ...
γραφει το cretalive.gr, πάνω από 1000 αγρότες αναμένεται να ταξιδέψουν, για να δώσουν  βροντερό παρών, στο αυριανό πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα... παιδια το πιασατε το θεμα ετσι???να παμε να γαμησουμε πρωι πρωι!! γιατι μετα σειρα εχουν οι Κρητικαροι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελπίζω να κράτησαν ψηλά το όνομα της μεγαλονήσου...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπέρα

Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος φίλος πρότεινε κόπελα με τα εξής χαρακτηριστικά :

Κοντοπούτανη με μεγάλα βυζιά !!! (κάτι σαν την Ελένη από Πιπίνου 65 για όποιον τη θυμάται). Παίζει τίποτα ανάλογο ?

Thanks

:helpplea:

Όταν είπες μεγάλα βυζιά φαντάστηκα κάτι τεραστίων διαστάσεων, αλλά αφού ανέφερες ως παράδειγμα την Ελένη από την πιπίνου:

-Ορόρα από Φυλής 54

Ίδιο σουλούπι-πιο όμορφη  ;)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
86 αριστερά η τζούλια με τα πιρσιν η κοντή

Γυρισε η Τζουλια ?

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πάμε και μια γρήγορη ενημερωσούλα από Φυλής πριν λίγο (18:00-19:30). Μέτρια κίνηση στη Φυλής αλλά είχαμε μεγάλες συναντήσεις...  :grin:

*Σε όσες δεν είδα αλλά έμαθα απλώς ότι δουλεύουν δε βάζω βαθμολογία

-Διδύμου 8 κάτω. 2 Ρωσίδες μου ανέφερε η τσατσά, δεν περίμενα να τις δω.
-Διδύμου 7 δεξιά. Ανδριάνα.
-Διδύμου 7 αριστερά. Ελένη. (7/10)

-Φωκαίας 27 πάνω. Μιχαέλα. Δε μου μίλησε καν γιατί ήξερε ότι θα πω ότι την ξέρω από το Μεταξουργείο... (8/10)
-Φωκαίας 27 ισόγειο. Ισαμπέλα το άλογο με τσατσά Εύα. (7/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια. Φουλ.
-Φωκαίας 24. Η Φλώρη. Ειλικρινά η κοπέλα φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένη... Για τους λόγους που αναφέρθηκε χθες... Φουλ πρόγραμμα. (Η τσατσά δε με άφηνε να φύγω, ήθελε κουβεντούλα...) (6/10)

*Διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με το Νώντα...

-Φωκαίας 25 κάτω. Άνκα
-Φωκαίας 25 πάνω. Γριά Ελένη. Φουλ. (-10/10) (διαλύει κάθε καύλα)

-Φωκαίας 19. Αντζελίνα. Όμορφη, αλλά ξενέρωτη στο φουλ... (Όχι φουλ πρόγραμμα!  :P) (6/10)

-Φωκαίας 17 πάνω. Ελένη η "Αιγύπτια". (8/10)
-Φωκαίας 17 κάτω. Ισαμπέλα η μουνάρα.

-Φυλής 54. Ορόρα. (8/10)
-Φυλής 56. Ιωάννα.

-Φυλής 66 δεξιά. Ρωξάνη. (7/10)
-Φυλής 66 αριστερά. Μπιάνκα. Φουλ

-Φυλής 74. Κλειστό
-Φυλής 80. (NEW) Λάουρα προμιλφ σκυλομούρα μελαχρινή με μέτριο σώμα. Απλό. (4/10)
-Φυλής 59. (NEW) Νάντια. Καστανόξανθη προμίλφ με όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα (σφικτό), βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι. (9/10)
-Φυλής 61. Αλεξάνδρα. (8/10)

-Φυλής 65. Εμανουέλα.
-Φυλής 67. Αλίσια.
-Φυλής 69 πάνω. Χριστίνα.
-Φυλής 69 κάτω. Νικόλ, η καστανόξανθη πιτσιρίκα (γλυκό πρόσωπο) με το αγορίστικο μαλλί και τα όμορφα 3αρια βυζιά. Ελεύθερο στοματικό. (8/10)
-Φυλής 71 πάνω. Νάντια, η μελαχρινή πιτσιρίκα (λίγο άγριο πρόσωπο) με το αγορίστικο μαλλί επίσης και όμορφα 3αρια βυζιά. Ελεύθερο στοματικό. (7/10)

*Οι 2 κοπέλες έχουν παρόμοιο σωματότυπο και στυλ, αλλά διαφορετικό πρόσωπο. Λέω και γω στη Νάντια "μοιάζετε με τη Νικόλ κάτω". Ναι, μου λέει, "δίδυμες είμαστε!". Μμμ... Αυτό δύσκολο να το πιστέψει κανείς (ομοζυγωματικά δίδυμα δεν παίζει), αλλά οκ, μοιάζουνε τόσο πολύ που είτε ζευγάρι είναι (μοιάζουν με λεσβίες)  είτε αδερφές, όπως έγραψα και άλλη φορά... Ρωταώ τη Νάντια ποια είναι καλύτερη στο σεξ. "Η Νικόλ! Να πας με τη Νικόλ και θα με θυμηθείς! Πήγαινε και έλα να μου πεις αν πέρασες καλά!"  :2funny: Ήμαρτον...  :think: Τέσπα. Σκέφτομαι να τις πάρω παρτούζα, καλή φάση θα είναι...

-Φυλής 71. Στεφανία.

-Φυλής 86 κάτω. ΤΖΟΥΛΙΑ. Είχα να δω τη μικρή μου σχεδόν 1 μήνα και είχα ανησυχήσει... Πρόκειται για την κοντούλα ποντικόφατσα κατά πολλούς με τα piercing και το πρωκτικό... Αλλά για εμένα είναι απλά η Τζούλια το φιλαράκι μου, που με συμβουλεύει κιόλας...  :)

*Περίμενα ώρα να βγει από το δωμάτιο (δεν μπορούσα να φανταστώ ποιος ήταν μέσα!). Βγαίνει, την παίρνω αγκαλιά και τη σφίγγω όσο δεν πάει... Καθήσαμε αγκαλιά κάνα τέταρτο και τα λέγαμε (έχει κάτι προβληματάκια στη Ρουμανία, όποιος ενδιαφέρεται να ενισχύσει, ξαναφεύγει 29 του μήνα). Κάποια στιγμή μπήκε ο billy13 με ένα "εξωθεσμικό" συναγωνιστή που έχω ξανασυναντήσει, και ω, τι έκπληξη, από το δωμάτιο βγήκε και ο πρόεδρος! (sotirof). Τα είπαμε λιγάκι και μαζί τους, έξω περίμενε και ο billy7... Τελικά δεν πέρασα, αλλά το κανονίσαμε για άλλη μέρα.  :) Βαθμό δε βάζω, γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός ούτε 1%. (10/10  :grin:)
-Φυλής 86 πάνω. Μισέλ.
-Φυλής 84 πάνω. Το αμόρε (?) μου η Τζίνα. Μου στέλνει κάτι φιλάκια, αλλά δε με πολυπλησιάζει... Τη συμπαθώ μωρέ, αλλά μάλλον ο έρωτας μας ήταν στιγμιαίος... Κατέληξε σε απλή συμπάθεια... Πάλι κουβέντα μου έπιασε κι αυτή η τσατσά...
-Φυλής 84 κάτω. Η Γαβριέλα. Σόρυ billako13, αλλά ξενέρωτη μου φαίνεται... (6/10)

Αυτά από τη Φυλής απόψε, μέτρια κίνηση όπως είπα για Παρασκευή... Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την ευχάριστη παρέα και τη βοήθειά τους...  ;)

Καλό Σ/Κ σε όλους  :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
[quote author=Orestis_Kou link=topic=26.msg5101885#msg5101885]

Αυτά από τη Φυλής απόψε, μέτρια κίνηση όπως είπα για Παρασκευή... Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την ευχάριστη παρέα και τη βοήθειά τους...  ;)

Καλό Σ/Κ σε όλους  :)
[/quote] :rockon:

Αυτή στο φυλής 80 παίζει να την είχα δει πριν λίγες μέρες τροφωνίου 11 τρίτη βάρδια. :think:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:30-19:30) στην απογευματινή (2η) βάρδια ενός κομματιού του Μεταξουργείου με τεράστια αναμονή στα βρωμοσάλονα των οίκων με τις πόρνες να πηδιούνται αέρα στα πορνοενδότερα αυτών με ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες και ανακατατάξεις και με τη σειρά που τα πήρα ως εξής...

Κεραμεικού
13 (όροφος) η 80's μαστουρωμένη υπηρεσία με τα φιλάκια "εδώ εδώ εδώ και εδώ (πρόσθεσε και ένα εδώ δείχνοντας τον ποπό) μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή, γνωστή εκεί, Χριστίνα, καστανόξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη όπως πάντα, απλό πρόγραμμα.
13Α (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Αννίτα/Ανέτα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με κανωνικό σώμα, 2αρι βυζί και καλό κώλος, εμφανίστηκε γυμνόστηθη και αυτή επίσης ως συνήθως και φορούσε μαύρο στρινγκ, απλό προγραμμα.
13Β (υπόγειο) η νεαρή Βαλεντίνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, νοστιμούλα αλλά λίγο ψυχρή με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο τουρλωτό κάπως κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
15Α (όροφος) η νεαρή Κλαούντια, δεν θυμάμαι ακριβώς αν είναι η ίδια από Δεληγιώργη 39, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
15Β (ισόγειο) η νεαρή Μπέλλα και καινούργια σύμφωνα με την υπηρεσία, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα και λίγα κιλάκια παραπάνω, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, δε γνωρίζει γρι ελληνικά, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού
11Α (όροφος) ναι άνοιξε μετά από πόσο καιρό και μάλιστα μόλις είχε ανοίξει την ώρα που μπήκα, ο δροσερός καράφλας τσάτσος από το Λεωνίδου 28 όροφο μου παρουσίασε τη μιλφ Αλβανίδα μάλλον Ρόζα που δεν είναι άλλη από την Ροζαλίντα από το Μ.Α 20 δεξιά ισόγειο, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με σχεδόν κανονικό σώμα, 2αρι βυζι με συμπθή κώλο και λίγη κοιλίτσα, με κώλο στο πρόγραμμα.
Με παρακαλούσε ο δροσερός να περάσω όπως και η ίδια λέγοντας μου πως θα μουν ο πρώτος σήμερα αλλά μόλις την έκανα ξενέρωσε απίστευτα ο τσάτσος.
11Α (ισόγειο) η πολύ μαγκιόρα Ελληνίδα γηραιά υπηρεσία της αλυσίδας αυτής, μου παρουσίασε την πιπίνα Άννα από το Κολωνού 11Β (υπόγειο) δίπλα και λίγο πιο πρίν από το Κολωνού 15 αριστερά, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό προσωπάκι με τρυπητό πιγούνι και μεγάλα τσιμπουκόχειλα, κανονικό ύψος με αδύνατο κορμάκι (στυλιάρι), 1,5αρι-2αρι βυζί με ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Στο σαλόνι περίμενα τουλάχιστον 15 λεπτά για να βγει από το δωμάτιο.
11Β (υπόγειο) η σχετικά νεαρή Σοφία από το Κολωνού 11Α (ισόγειο) και λίγο παλιότερα ως Ζωή στο Ιάσωνος 33 (όροφος), μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με στόμα κροκόδειλου, κοντή και στυλιάρι, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, εμφανίστηκε με μαύρες πορνικές μπότες και η νεαρή μελαμψή αθίγγανη Μαρία, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο ως αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή και γεματούλα, 2αρι-2,5αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα με ίχνη κυτταρίτιδας, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 αριστερό η νεαρή νταρντάνα Άντρεα, καινούργια κοπέλα σύμφωνα με την υπηρεσία, έχει λίγες μέρες στην Ελλάδα και δε γνωρίζει γρι ελληνικά, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με σχετικά γεμάτο κορμί, λευκή ωραία επιδερμίδα, 2,5αρι-3αρι βυζί και ωραία κωλάρα με πιασίματα, πολύ πρόσχαρη και ενδιαφέρουσα παρουσία και η νεαρή Ρόζα, καστανομελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κοντύτερη της πρώτης με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, συναγωνιστής βγαίνοντας μου πε πως είναι φόλα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 δεξιά η υπηρεσία μου παρουσίασε την σχετικά νεαρή, Αλβανίδα είπε η ίδια σε ερώτηση συναγωνιστή, Άντζελα και πρώτη μέρα κατά δήλωσή της υπηρεσίας, μελαχρινή με μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόστυχο πρόσωπο με έντονα κόκκινα βαμμένα χείλη, κοντή με πολύ αδύνατο αλλά καυλωτικό κορμί (στυλιάρι ΑΑ), 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι τι αναφώνησε στην τιμή η υπηρεσία, υποθέτω 15ευρώ.
23 η νεαρή Μόνικα που πρώτη φορά είδα, καστανομελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο μουτράκι με πρόστυχη ματιά, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φορούσε πρόστυχο στρινκ με κάτι σαν μαύρα στρασάκια, απλό πρόγραμμα.
Περιμέναμε και εδώ ώρα στο σαλόνι για να βγει από το δωμάτιο.
Η Λαρίσα ρεπάρει σήμερα σύμφωνα με την ξανθιά διoπτροφόρο υπηρεσία.
23Β (υπόγειο) στο νέο αυτό πολύ όμορφο οίκο με τον εντυπωσιακό φωτισμό ο οποίος σε τρελαίνει μετά από λίγη ώρα όμως, η ξανθιά αλλοδαπή υπηρεσία με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά από το Ιάσωνος 27Α μου παρουσίασε τη νεαρή εντυπωσιακή Μελίσσα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με πολύ ωραία επιδερμίδα, κανονικό ύψος προς το κοντή με ωραίο κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.
Και εδώ η αναμονή ήταν μεγάλη για να βγεί από το δωμάτιο αγνοώντας τα συνεχή καλέσματα της υπηρεσίας.
27Β όροφος ο υπηρέτης από το Δεληγιώργη 39 μου παρουσίασε τη νεαρή αθίγγανη μελαμψή Μαρία, ξανθιά με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό μεγάλο και εκφραστικό με χαμόγελο πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 3αρι-3,5αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με αρκετά πιασίματα και μπούτια, φορούσε χρυσαφί εσώρουχα, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
27Β υπόγειο η έκπληξη, η γηραιά ημεδαπή υπηρεσία παρουσίασε τη σχετικά νεαρή (προμίλφ) Ντενίσα από το Κολωνού 32Γ (υπόγειο) και παλαιότερα Βέργας 3 αριστερά, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο υψος των ώμων (καρέ), ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό αδύνατο σώμα, 2,5αρι-3αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Κολωνού 32Γ (υπόγειο) που την είχα πάρει πριν λίγο καιρό έκανε ακα μόνο σε Έλληνες!
Εικάζω πως δε θα κάτσει και πολύ πάλι σε αυτόν τον οίκο σύμφωνα με δυο κουβέντες που ανταλλάξαμε..
27Α η τάπα Σωτηρία Μπέλου να ούμε υπηρεσία με το μαύρο σκουφάκι στο κεφάλι, παρουσίασε τη νεαρή Ανδριάννα και πρώτη μέρα κατά δήλωσή της, καστανή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με ελαφρώς γεμάτο κορμί, 1,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.  
30Α (ισόγειο) κλασσικά η μιλφΆννα άνευ υπηρεσίας, μελαχρινή με κοντό αγορέ μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο με έντονο βάψιμο ως συνήθως, ψηλη με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
30Β (όροφος) κλειστό
32Β όταν έφτασα στην περιοχή ήταν κλειστό και αποχωρώντας από την περιοχή μόλις άνοιξαν την κάτω πόρτα.
32Γ (υπόγειο) η προμίλφ Ντάνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ψηλή με κανονικό σώμα, συμπαθητικό ψυχρό πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
32Α (ισόγειο) η νεαρή Αννίτα από Κεραμεικού 15Α (ισόγειο), καστανή πλέον με ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντό κότσο από καστανόξανθο και σπαστό που ήταν πριν, συμπαθητικό προς καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με γεματούτσικο κρομί, 1,5αρι-2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα και ίχνη κυτταρίτιδας, απλό πρόγραμμα.
47 αριστερά (ισόγειο) η νεαρή μελαμψή αθίγγανη Ιζαμπέλλα, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με ατσούμπαλο σώμα, 2αρι βυζί, λίγη κολίτσα και κανονικό κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας και η προμίλφ-μιλφ Εμμανουέλα από Χωματιανού 11Α (ίσογειο), μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με σημάδια, κανονικό ύψος προς το ψηλή με γεμάτο ατσούμπαλο κορμί, 3αρι βυζί, κοιλιά χαλαρωμένη και κώλος με πιασίματα με ίχνη κυτταρίτδας και μπούτια, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα αμφότερες + ισπανικό για την δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.
47 δεξιά (όροφος) η τρομακτική αραπίνα Γκανέζα μιλφ-μεταμίλφ Τζένη, ράστα μαλλί, αδιάφορη μάπα, κοντή με γεμάτο κορμί, 3,5αρι-4αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, τεράστιος κώλος με πάρτυ κυτταρίτιδας και μπουτάρες επίσης και η άλλη Ελλήνιδα βαρεμένη μιλφ-μεταμίλφ Τζένη, καστανοκόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων (καρέ), αδιάφορο πρόσωπο με σπαμένα δόντια, ψηλή νταρντάνα με κανονικό χαλαρωμένο σώμα, 2,5αρι κρεμαστό βυζί, κοιλιά χαλαρωμένη, κώλος με πιασίματα και κυτταρίτιδα στο φούλ όπως και μπούτια, η πρώτη εμφανίστηκε με κουβέρτα πάνω της και η δεύτερη με μαύρο μεσοφόρι, άγνωστο πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
48 η μιλφ Λάνα, ξανθιά με καρέ μαλλί, ωραίο αλλά ψυχρό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, φορούσε μαύρα εσώρουχα με μαύρο πορμόδες καλσόν και η νεαρή Φλώρα, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων με σκούρο δέρμα, συμπαθητικό μουτράκι, λίγο κοντύτερη από την πρώτη και λίγο πιο γεμάτο κορμί επίσης, 2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
53 η σχετικά νεαρή Ελένη, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μακρύ μαλλί, συμπαθητικό τραχύ πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το ψηλή με γεμάτο κορμί, 2,5αρι-3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με αρκετά πιασίματα και η τεθωρακισμένη μίλφ Όλγα, καστανή με μαλλί στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με 4χ4 κορμί, 3,5αρι-4αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, τεράστια κωλάρα και μπουτάρες με το στρινγκ να χάνεται στην κωλοχαράδρα, εμφανίστηκαν με μαύρα εσώρουχα αμφότερες και απλό πρόγραμμα επίσης και κάνουν και παρτούζα.

Καλό βράδυ!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Πριν από λίγο (18:30-19:30) στην απογευματινή (2η) βάρδια ενός κομματιού του Μεταξουργείου με τεράστια αναμονή στα βρωμοσάλονα των οίκων με τις πόρνες να πηδιούνται αέρα στα πορνοενδότερα αυτών με ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες και ανακατατάξεις και με τη σειρά που τα πήρα ως εξής...

Κεραμεικού
13 (όροφος) η 80's μαστουρωμένη υπηρεσία με τα φιλάκια "εδώ εδώ εδώ και εδώ (πρόσθεσε και ένα εδώ δείχνοντας τον ποπό) μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή, γνωστή εκεί, Χριστίνα, καστανόξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη όπως πάντα, απλό πρόγραμμα.
13Α (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Αννίτα/Ανέτα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με κανωνικό σώμα, 2αρι βυζί και καλό κώλος, εμφανίστηκε γυμνόστηθη και αυτή επίσης ως συνήθως και φορούσε μαύρο στρινγκ, απλό προγραμμα.
13Β (υπόγειο) η νεαρή Βαλεντίνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, νοστιμούλα αλλά λίγο ψυχρή με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο τουρλωτό κάπως κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
15Α (όροφος) η νεαρή Κλαούντια, δεν θυμάμαι ακριβώς αν είναι η ίδια από Δεληγιώργη 39, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
15Β (ισόγειο) η νεαρή Μπέλλα και καινούργια σύμφωνα με την υπηρεσία, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα και λίγα κιλάκια παραπάνω, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, δε γνωρίζει γρι ελληνικά, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού
11Α (όροφος) ναι άνοιξε μετά από πόσο καιρό και μάλιστα μόλις είχε ανοίξει την ώρα που μπήκα, ο δροσερός καράφλας τσάτσος από το Λεωνίδου 28 όροφο μου παρουσίασε τη μιλφ Αλβανίδα μάλλον Ρόζα που δεν είναι άλλη από την Ροζαλίντα από το Μ.Α 20 δεξιά ισόγειο, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με σχεδόν κανονικό σώμα, 2αρι βυζι με συμπθή κώλο και λίγη κοιλίτσα, με κώλο στο πρόγραμμα.
Με παρακαλούσε ο δροσερός να περάσω όπως και η ίδια λέγοντας μου πως θα μουν ο πρώτος σήμερα αλλά μόλις την έκανα ξενέρωσε απίστευτα ο τσάτσος.
11Α (ισόγειο) η πολύ μαγκιόρα Ελληνίδα γηραιά υπηρεσία της αλυσίδας αυτής, μου παρουσίασε την πιπίνα Άννα από το Κολωνού 11Β (υπόγειο) δίπλα και λίγο πιο πρίν από το Κολωνού 15 αριστερά, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό προσωπάκι με τρυπητό πιγούνι και μεγάλα τσιμπουκόχειλα, κανονικό ύψος με αδύνατο κορμάκι (στυλιάρι), 1,5αρι-2αρι βυζί με ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Στο σαλόνι περίμενα τουλάχιστον 15 λεπτά για να βγει από το δωμάτιο.
11Β (υπόγειο) η σχετικά νεαρή Σοφία από το Κολωνού 11Α (ισόγειο) και λίγο παλιότερα ως Ζωή στο Ιάσωνος 33 (όροφος), μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με στόμα κροκόδειλου, κοντή και στυλιάρι, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, εμφανίστηκε με μαύρες πορνικές μπότες και η νεαρή μελαμψή αθίγγανη Μαρία, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο ως αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή και γεματούλα, 2αρι-2,5αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα με ίχνη κυτταρίτιδας, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 αριστερό η νεαρή νταρντάνα Άντρεα, καινούργια κοπέλα σύμφωνα με την υπηρεσία, έχει λίγες μέρες στην Ελλάδα και δε γνωρίζει γρι ελληνικά, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με σχετικά γεμάτο κορμί, λευκή ωραία επιδερμίδα, 2,5αρι-3αρι βυζί και ωραία κωλάρα με πιασίματα, πολύ πρόσχαρη και ενδιαφέρουσα παρουσία και η νεαρή Ρόζα, καστανομελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κοντύτερη της πρώτης με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, συναγωνιστής βγαίνοντας μου πε πως είναι φόλα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 δεξιά η υπηρεσία μου παρουσίασε την σχετικά νεαρή, Αλβανίδα είπε η ίδια σε ερώτηση συναγωνιστή, Άντζελα και πρώτη μέρα κατά δήλωσή της υπηρεσίας, μελαχρινή με μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόστυχο πρόσωπο με έντονα κόκκινα βαμμένα χείλη, κοντή με πολύ αδύνατο αλλά καυλωτικό κορμί (στυλιάρι ΑΑ), 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι τι αναφώνησε στην τιμή η υπηρεσία, υποθέτω 15ευρώ.
23 η νεαρή Μόνικα που πρώτη φορά είδα, καστανομελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο μουτράκι με πρόστυχη ματιά, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φορούσε πρόστυχο στρινκ με κάτι σαν μαύρα στρασάκια, απλό πρόγραμμα.
Περιμέναμε και εδώ ώρα στο σαλόνι για να βγει από το δωμάτιο.
Η Λαρίσα ρεπάρει σήμερα σύμφωνα με την ξανθιά διoπτροφόρο υπηρεσία.
23Β (υπόγειο) στο νέο αυτό πολύ όμορφο οίκο με τον εντυπωσιακό φωτισμό ο οποίος σε τρελαίνει μετά από λίγη ώρα όμως, η ξανθιά αλλοδαπή υπηρεσία με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά από το Ιάσωνος 27Α μου παρουσίασε τη νεαρή εντυπωσιακή Μελίσσα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με πολύ ωραία επιδερμίδα, κανονικό ύψος προς το κοντή με ωραίο κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.
Και εδώ η αναμονή ήταν μεγάλη για να βγεί από το δωμάτιο αγνοώντας τα συνεχή καλέσματα της υπηρεσίας.
27Β όροφος ο υπηρέτης από το Δεληγιώργη 39 μου παρουσίασε τη νεαρή αθίγγανη μελαμψή Μαρία, ξανθιά με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό μεγάλο και εκφραστικό με χαμόγελο πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 3αρι-3,5αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με αρκετά πιασίματα και μπούτια, φορούσε χρυσαφί εσώρουχα, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
27Β υπόγειο η έκπληξη, η γηραιά ημεδαπή υπηρεσία παρουσίασε τη σχετικά νεαρή (προμίλφ) Ντενίσα από το Κολωνού 32Γ (υπόγειο) και παλαιότερα Βέργας 3 αριστερά, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο υψος των ώμων (καρέ), ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό αδύνατο σώμα, 2,5αρι-3αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Κολωνού 32Γ (υπόγειο) που την είχα πάρει πριν λίγο καιρό έκανε ακα μόνο σε Έλληνες!
Εικάζω πως δε θα κάτσει και πολύ πάλι σε αυτόν τον οίκο σύμφωνα με δυο κουβέντες που ανταλλάξαμε..
27Α η τάπα Σωτηρία Μπέλου να ούμε υπηρεσία με το μαύρο σκουφάκι στο κεφάλι, παρουσίασε τη νεαρή Ανδριάννα και πρώτη μέρα κατά δήλωσή της, καστανή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με ελαφρώς γεμάτο κορμί, 1,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.  
30Α (ισόγειο) κλασσικά η μιλφΆννα άνευ υπηρεσίας, μελαχρινή με κοντό αγορέ μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο με έντονο βάψιμο ως συνήθως, ψηλη με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
30Β (όροφος) κλειστό
32Β όταν έφτασα στην περιοχή ήταν κλειστό και αποχωρώντας από την περιοχή μόλις άνοιξαν την κάτω πόρτα.
32Γ (υπόγειο) η προμίλφ Ντάνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ψηλή με κανονικό σώμα, συμπαθητικό ψυχρό πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
32Α (ισόγειο) η νεαρή Αννίτα από Κεραμεικού 15Α (ισόγειο), καστανή πλέον με ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντό κότσο από καστανόξανθο και σπαστό που ήταν πριν, συμπαθητικό προς καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με γεματούτσικο κρομί, 1,5αρι-2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα και ίχνη κυτταρίτιδας, απλό πρόγραμμα.
47 αριστερά (ισόγειο) η νεαρή μελαμψή αθίγγανη Ιζαμπέλλα, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με ατσούμπαλο σώμα, 2αρι βυζί, λίγη κολίτσα και κανονικό κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας και η προμίλφ-μιλφ Εμμανουέλα από Χωματιανού 11Α (ίσογειο), μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με σημάδια, κανονικό ύψος προς το ψηλή με γεμάτο ατσούμπαλο κορμί, 3αρι βυζί, κοιλιά χαλαρωμένη και κώλος με πιασίματα με ίχνη κυτταρίτδας και μπούτια, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα αμφότερες + ισπανικό για την δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.
47 δεξιά (όροφος) η τρομακτική αραπίνα Γκανέζα μιλφ-μεταμίλφ Τζένη, ράστα μαλλί, αδιάφορη μάπα, κοντή με γεμάτο κορμί, 3,5αρι-4αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, τεράστιος κώλος με πάρτυ κυτταρίτιδας και μπουτάρες επίσης και η άλλη Ελλήνιδα βαρεμένη μιλφ-μεταμίλφ Τζένη, καστανοκόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων (καρέ), αδιάφορο πρόσωπο με σπαμένα δόντια, ψηλή νταρντάνα με κανονικό χαλαρωμένο σώμα, 2,5αρι κρεμαστό βυζί, κοιλιά χαλαρωμένη, κώλος με πιασίματα και κυτταρίτιδα στο φούλ όπως και μπούτια, η πρώτη εμφανίστηκε με κουβέρτα πάνω της και η δεύτερη με μαύρο μεσοφόρι, άγνωστο πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
48 η μιλφ Λάνα, ξανθιά με καρέ μαλλί, ωραίο αλλά ψυχρό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, φορούσε μαύρα εσώρουχα με μαύρο πορμόδες καλσόν και η νεαρή Φλώρα, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων με σκούρο δέρμα, συμπαθητικό μουτράκι, λίγο κοντύτερη από την πρώτη και λίγο πιο γεμάτο κορμί επίσης, 2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
53 η σχετικά νεαρή Ελένη, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μακρύ μαλλί, συμπαθητικό τραχύ πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το ψηλή με γεμάτο κορμί, 2,5αρι-3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με αρκετά πιασίματα και η τεθωρακισμένη μίλφ Όλγα, καστανή με μαλλί στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος με 4χ4 κορμί, 3,5αρι-4αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, τεράστια κωλάρα και μπουτάρες με το στρινγκ να χάνεται στην κωλοχαράδρα, εμφανίστηκαν με μαύρα εσώρουχα αμφότερες και απλό πρόγραμμα επίσης και κάνουν και παρτούζα.

Καλό βράδυ!
μπαβο ρε παιχτη!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:χαρας το κουραγιο σου!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom