καλησπερα σε ολους περασα χτες απο την ερημο της διδυμου απο 16και περα18,20 οπου τα πραγματα ηταν τραγικα ελειπε η αλιονα πολυ χαλια στο 20 ειδα μια καινουργια ολγα συμπαθητικη φατσα αλλα φαινοταν πολυ απειρη και αμηχανη οποτε δεν πηρα το ρισκο αν περασε κανεις και μπορει ας ενημερωσει μπας και ειναι κατι αξιολογοε δεν αλλαξαν και πολλα,ακομα στα ιδια μπουρδελα γαμαμε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τύπε βάλε καμία τελεια να βγαίνει και νόημα.. Είναι αυτή η μαύρη κουκιδα που υπάρχει σε κάθε πληκτρολόγιο..καλησπερα σε ολους περασα χτες απο την ερημο της διδυμου απο 16και περα18,20 οπου τα πραγματα ηταν τραγικα ελειπε η αλιονα πολυ χαλια στο 20 ειδα μια καινουργια ολγα συμπαθητικη φατσα αλλα φαινοταν πολυ απειρη και αμηχανη οποτε δεν πηρα το ρισκο αν περασε κανεις και μπορει ας ενημερωσει μπας και ειναι κατι αξιολογο
καλησπερα φιλε ευχαριστω για την παρατηρηση σχετικα με την παραθεση εχεις να πεις κατι καποια πληροφορια?Τύπε βάλε καμία τελεια να βγαίνει και νόημα.. Είναι αυτή η μαύρη κουκιδα που υπάρχει σε κάθε πληκτρολόγιο..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τελευταία μου συνεύρεση διδύμου ήταν με αλιονα πριν δυο μήνες περίπου. Έκτοτε στις λίγες εφορμήσεις μου προτιμώ στανταρακια σε βέργας, αλκαμενους και Παρασιου.καλησπερα φιλε ευχαριστω για την παρατηρηση σχετικα με την παραθεση εχεις να πεις κατι καποια πληροφορια?
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Να είσαι καλά φίλε Αμαντέους.Βέβαια για να βρω τα αστεράκια έχω φάει και αρκετές φόλες.Τώρα όσον αφορά την Αλίνα που βρήκες τα γενικά της χαρακτηριστικά ταιριάζουν με αυτήν που είχα πάρει και έγω.Το μόνο που δεν πρόσεξα είναι αν είχε φακίδες.Το πιο πιθανό είναι να είναι η ίδια κοπέλα ιδίως αν πρόσεξες ότι δεν μιλούσε ούτε Ελληνικά ούτε και Αγγλικά. Βέβαια το Αλκιβιάδου 16Β με το Φώκαιας 19 δεν συνδέονται καθόλου σαν μαγαζιά.Σε κάθε περίπτωση πάντως θα τσεκάρω όταν ξανακατέβω κάτω αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα που μάλλον αυτή είναι.Αυτός ο professorx όλο κάτι αστεράκια βρίσκει .
Φωκ. 19: μια Αλίνα. Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια του professorx, αλλά αυτή ήταν επίσης νεαρή, με καρέ μαλλάκι, ελαφρές φακίδες στο πρόσωπο και στους ώμους, ανοιχτόχρωμα μάτια, λίγο μυτερή μυτούλα, λεπτό κατάλευκο κορμάκι, μικρό στητό στηθάκι. Ανακοινώθηκε ακα και αν και ο οίκος αυτός είναι λίγο της ξεπέτας & του χρονοδιακόπτη, αποφάσισα να δοκιμάσω. Τελικά πέρασα υπέροχα, και μάλιστα έκατσα και αρκετή ώρα (15 λεπτά) χωρίς ενόχληση ή γκρίνια.
Θα περιμένω τον prof για τυχόν επιβεβαίωση, πριν την κριτική μου.
Αυτά και κα(υ)λό Χειμώνα, πια.
Καλό χειμώνα και σε σένα.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Εγώ τη πήρα χθες βράδυ κατά τις 9 στο Αλκιβιάδου 16 Γ που δούλευε μαζί με ένα άλλο γριέντσο. Η Αλίνα, επιβεβαιώνω τον prof. είναι αδύνατη περίπου στο 1,65 (χωρίς τα τακούνια) μαύρο ίσιο μαλλί καρέ, λευκόδερμη με σουβλοειδή μύτη με κουτέλα ανατολικής ευρώπης και πράγματι με ύπαρξη αχνών πανάδων (φακίδες) σε φάτσα και κορμί. Παράλληλα πριν πάω στο Αλκιβιάδου επισκεύθηκα το Φωκαίας 19 και εκεί δούλευε ο μπόγος πατρίσια, Η Αλίνα κάνει υπηρεσίες κομπλέ χωρίς γκροβερ, όλα τα άλλα μέσα. Επί του παρόντος αξιοσημείωτο είναι ότι δε μιλάει ούτε ρώσικα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μολδαβή όπως ισχυρίστικέ και βάσει της άτοπου απαγωγής κάτα πάσα πιθανότητα είναι αλβανίδα ή ρουμάναΝα είσαι καλά φίλε Αμαντέους.Βέβαια για να βρω τα αστεράκια έχω φάει και αρκετές φόλες.Τώρα όσον αφορά την Αλίνα που βρήκες τα γενικά της χαρακτηριστικά ταιριάζουν με αυτήν που είχα πάρει και έγω.Το μόνο που δεν πρόσεξα είναι αν είχε φακίδες.Το πιο πιθανό είναι να είναι η ίδια κοπέλα ιδίως αν πρόσεξες ότι δεν μιλούσε ούτε Ελληνικά ούτε και Αγγλικά. Βέβαια το Αλκιβιάδου 16Β με το Φώκαιας 19 δεν συνδέονται καθόλου σαν μαγαζιά.Σε κάθε περίπτωση πάντως θα τσεκάρω όταν ξανακατέβω κάτω αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα που μάλλον αυτή είναι.
Καλό χειμώνα και σε σένα.
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Live ενημέρωση από μερικα στην Φυλης και Διδυμου,με Ορέστη κου και Σπυρο!
-Φυλής 65 Εμμμανουέλα,και μια καινούργια ξανθιά ζυμαρακι, πρώτη μέρα στη δουλειά, Μελίσσα.
-Φ67 Μονικα
-Φ69 πάνω Χριστίνα Καζακστανή
-Φ69 κάτω Νέλυ
-Φ71 πάνω Μπιάνκα
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ86 κάτω Νικολ, καινούργια μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο, ας πούμε Ρουμανα.
-Φ86 πάνω Μισέλ
-Φ84 πάνω Γαβριέλα
-Φ84 κάτω,Αλiνα
-Φ80 Μαίρη, πρώην μουνάρα
-Φ84 Αριστερά ,Μάντα
-Φ61 Αλεξανδρα
-Φ59 Αντiνα
-Φ66 Αριστερά Άντζελα
-Φ66 δεξιά Ρενάτα
-Φ56 Τζούλια
-Φ54 Ορορα
-Διδύμου 8β Αλεξάνδρα
-Διδύμου 8α Λαρισα κ Χριστίνα
-Διδύμου 7 αριστερά Τζώρτζια(να)
-Διδύμου 7 δεξιά Ανδριάνα
-Διδυμου 27 Ελενη
-Φωκαιας 24, Αντελiνα και Μαρία
-Φωκαιας 27 πάνω Λώρη
-Φωκαιας 27 ισόγειο Ιζαμπελα
-Φωκαιας 27 υπόγειο Βικτώρια
-Φωκαiας 25 κάτω Ανκα
-Φωκαιας 25 πάνω Ειρήνη η ξανθιά
-Φωκαiας 19 ,Αντζελiνα
-Φωκαίας 17 Λουiζα
-Φυλής 65 Εμμμανουέλα,και μια καινούργια ξανθιά ζυμαρακι, πρώτη μέρα στη δουλειά, Μελίσσα.
-Φ67 Μονικα
-Φ69 κάτω Νέλυ
-Φ71 πάνω Μπιάνκα
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ86 πάνω Μισέλ
-Φ84 πάνω Γαβριέλα
-Φ84 κάτω,Αλiνα
-Φ84 Αριστερά ,Μάντα
-Φ61 Αλεξανδρα
-Φ59 Αντiνα
-Φ66 Αριστερά Άντζελα
-Φ66 δεξιά Ρενάτα
-Φ56 Τζούλια
-Φ54 Ορορα
-Διδύμου 8β Αλεξάνδρα
-Διδυμου 27 Ελενη
-Φωκαιας 27 πάνω Λώρη
-Φωκαiας 25 κάτω Ανκα
-Φωκαiας 19 ,Αντζελiνα
-Φωκαίας 17 Λουiζα
-Φ67 Μονικα
-Φ69 κάτω Νέλυ
-Φ71 πάνω Μπιάνκα
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ86 πάνω Μισέλ
-Φ84 πάνω Γαβριέλα
-Φ84 κάτω,Αλiνα
-Φ84 Αριστερά ,Μάντα
-Φ61 Αλεξανδρα
-Φ59 Αντiνα
-Φ66 Αριστερά Άντζελα
-Φ66 δεξιά Ρενάτα
-Φ56 Τζούλια
-Φ54 Ορορα
-Διδύμου 8β Αλεξάνδρα
-Διδυμου 27 Ελενη
-Φωκαιας 27 πάνω Λώρη
-Φωκαiας 25 κάτω Ανκα
-Φωκαiας 19 ,Αντζελiνα
-Φωκαίας 17 Λουiζα
ενημέρωση τορπίλη!!
-Φ67 Μονικα
-Φ69 κάτω Νέλυ
-Φ71 πάνω Μπιάνκα
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ86 πάνω Μισέλ
-Φ84 πάνω Γαβριέλα
-Φ84 κάτω,Αλiνα
-Φ84 Αριστερά ,Μάντα
-Φ61 Αλεξανδρα
-Φ59 Αντiνα
-Φ66 Αριστερά Άντζελα
-Φ66 δεξιά Ρενάτα
-Φ56 Τζούλια
-Φ54 Ορορα
-Διδύμου 8β Αλεξάνδρα
-Διδυμου 27 Ελενη
-Φωκαιας 27 πάνω Λώρη
-Φωκαiας 25 κάτω Ανκα
-Φωκαiας 19 ,Αντζελiνα
-Φωκαίας 17 Λουiζα
Μπράβο....πέρασα πιο πριν με Μισέλ.........θα ανεβάσω κριτική.......
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ειχες αναγκη το Μισελ.Μπράβο....πέρασα πιο πριν με ΜΙσέλ.........
το ειχες αναγκη το Μισελ.
Μου έλειψαν τα μπουρδέλα......μετά από 4 στουντιακές καταθέσεις....επιστροφή στα γνωστά.....
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μου έλειψαν τα μπουρδέλα......μετά από 4 στουντιακές καταθέσεις....επιστροφή στα γνωστά.....
Tωρα που ξεκίνησες τα στουντιο το βλεπω σιγά σιγά να εγκαταλείπεις τα ρομαντικά σπιτάκια!
Επέστρεψα στις βάσεις,παιχταρά μου........ Κρίμα που δεν σας συνάντησα,μόνος ήμουν.......Tωρα που ξεκίνησες τα στουντιο το βλεπω σιγά σιγά να εγκαταλείπεις τα ρομαντικά σπιτάκια!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Επέστρεψα στις βάσεις,παιχταρά μου........ Κρίμα που δεν σας συνάντησα,μόνος ήμουν.......
22:45 περιπου την κάναμε!!Ενα τεταρτο καθομασταν μπροστα στο φ67 και γραφαμε την ενημερωση!!κριμα που δεν περασες απο εκει!
22:45 περιπου την κάναμε!!Ενα τεταρτο καθομασταν μπροστα στο φ67 και γραφαμε την ενημερωση!!κριμα που δεν περασες απο εκει!
Τη νέα κοπέλα Διδύμου 20 - Αγκύρας 12 την έχει πάρει κάποιος να μας πει τι παίζει?πολύ καλό το μελαχρινό , πιο ψηλή από την Εβελίνα , με μεγαλύτερο στήθος και σέξι πρόσωπο η φίλη της Εβελίνας...
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Μετάξι σήμερα το πρωί ... πλήρης απογοήτευση , από τις ελάχιστες φορές που φεύγω από βόλτα χωρίς κατάθεση
Ιάσωνος
33 μία μελαχρινή αλβανιδα μετρια παρότι η τσα2 την προλόγισε ως πανέμορφη
30 υπόγειο η γιαγιά γυμνή όπως πάντα
20 ασανσερ μία ρωσίδα με 3,5αρια και κοντό μαλλί
Κολωνού
32Γ μία νταρντάνα μετρια
30Α μία αδιάφορη - όχι κάποια από τις γνωστές
30Β επίσης
23 ξανθιά με περίεργο πρόσωπο (υπάρχει δίδυμη της στην Ιάσωνος ??) αλλά στήθη τορπίλες που μου τα έφερε σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου
μπήκα και σε άλλα 3-4 αλλά δεν θυμάμαι τίποτα ήταν ανάξιες μνημόνευσης ...
Ιάσωνος
33 μία μελαχρινή αλβανιδα μετρια παρότι η τσα2 την προλόγισε ως πανέμορφη
30 υπόγειο η γιαγιά γυμνή όπως πάντα
20 ασανσερ μία ρωσίδα με 3,5αρια και κοντό μαλλί
Κολωνού
32Γ μία νταρντάνα μετρια
30Α μία αδιάφορη - όχι κάποια από τις γνωστές
30Β επίσης
23 ξανθιά με περίεργο πρόσωπο (υπάρχει δίδυμη της στην Ιάσωνος ??) αλλά στήθη τορπίλες που μου τα έφερε σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου
μπήκα και σε άλλα 3-4 αλλά δεν θυμάμαι τίποτα ήταν ανάξιες μνημόνευσης ...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ, κρύβουμε στον "κάτω κόσμο" ένα τέρας.
Ένα τρισκατάρατο τέρας, που ποτέ δεν χορταίνει και μονίμως θέλει να τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα.
Ένα αβυσσαλέο τέρας που δύσκολα τιθασεύεται και ξερνάει από το στόμα του σπέρμα.
Τον Πέογουλφ ! ! !
http://[URL unfurl="true"]www.binarymoon.co.uk/wp-content/uploads/2007/12/beowulf-ray-winstone-wallpaper.jpg[/img[/URL]]
Αυτό το τέρας, λοιπόν, δεν με άφησε σε ησυχία όλο το απόγευμα και αδημονούσε να γευτεί νεανική σάρκα. :humpleg:
Δεν μπορούσα να αντισταθώ στις προσταγές του και κατευθύνθηκα προς Κων. 166β, μιας και ήθελα να ξορκίσω το τέρας, θυσιάζοντας στο βωμό του μπουρδέλου, ένα καλλίγραμμο πορνίδιο ιέρεια του πρωκτικού σεξ: την Άννα. :tits:
Για κακή μου τύχη απουσίαζε. Στη θέση του ένα καινούργιο φρούτο: η Αντζελίνα.
Ελάχιστες μέρες στην δουλειά, εμφανίστηκε σαστισμένο στο σαλονάκι. Μακριά μαλλιά πιο κάτω από τους ώμους, αδύνατη, όμορφη φατσούλα, μικρό στήθος. Αν και το τέρας μου είναι σαρκοβόρο, σκέφτηκα να το ξεγελάσω με λίγο φρούτο. Άγουρο μεν, αλλά βαριόμουν να έψαχνα αλλού το κατάλληλο πορνίδιο για θυσία.
Το κοριτσάκι δεν άργησε να έρθει στο "ιερό". Μάλλον κατάλαβε τι το περιμένει και ήταν πολύ διστακτική.
Με το που μπήκε, μου χάρισε ένα μηχανικό χαμόγελο , που κράτησε 1 nanosec.
Έκατσε δίπλα μου με τα εσώρουχα, φόρεσε το προφυλακτικό σε ανύπαρκτο από το ψύχος πέος (πως στο διάολο έγινε το τέρας μου, νάνος ? ? ? :think: )
Πολύ αστεία η όλη φάση, αφού έπιανε με τα δυό της χέρια το πεογουλφ μου, κρατώντας το με τον αντίχειρα & δείκτη και διατηρώντας σταθερό το κεφάλι της, ανεβοκατέβαζε τα χέρια της. Ούτε το κεφαλάκι δεν έμπαινε μέσα, καλά-καλά. Αρχίδια πίπα, κοινώς. Την είδα πόσο αγγούρι είναι και δεν ήθελα να χαλαστώ περισσότερο, προσπαθώντας να της μάθω τα βασικά. Μια που έτσι δεν θα μου σηκονώταν μέχρι να παγώσει η Κόλαση, της είπα να ξαπλώσει και να βγάλει τα εσώρουχα. Τότε εμφανίστηκε ένα μικρό ζευγάρι νεανικών βυζιών, καθώς και ένα υπέροχο μουνάκι, με ένα περιποιημένο ηβικό τρίχωμα . Άρχισα να την φιλάω και χαιδεύω, ενώ εκείνη αμήχανα κράταγε κόντρα. Δεν μιλούσε, δεν σάλευε, δεν ανέπνεε. Αφού φτιάχτηκα μόνος μου, φαντασιώνοντας ότι ξεπαρθενεύω την ανήλικη τουρίστρια, που την έκλεψα από τους γονείς της, από το διπλανό δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα, την πήρα ιεροποστολικά. Εκείνη με γυρισμένο το κεφάλι στα πλάγια, επέμενε καρτερικά το "μαρτύριο". Περίμενε στωικά να χορτάσει το τέρας μου. Βέβαια, με τέτοιον πουτσομεζέ, που να χορτάσει ? ? ? :S
Τέλος πάντων, όποιος επιθυμεί άβγαλτα αδύνατα μωράκια, ας πάει.
Για καλό και για κακό, πάντως, ας έχει πάει "φαγωμένος" . . . . .
Ένα τρισκατάρατο τέρας, που ποτέ δεν χορταίνει και μονίμως θέλει να τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα.
Ένα αβυσσαλέο τέρας που δύσκολα τιθασεύεται και ξερνάει από το στόμα του σπέρμα.
Τον Πέογουλφ ! ! !
http://[URL unfurl="true"]www.binarymoon.co.uk/wp-content/uploads/2007/12/beowulf-ray-winstone-wallpaper.jpg[/img[/URL]]
Αυτό το τέρας, λοιπόν, δεν με άφησε σε ησυχία όλο το απόγευμα και αδημονούσε να γευτεί νεανική σάρκα. :humpleg:
Δεν μπορούσα να αντισταθώ στις προσταγές του και κατευθύνθηκα προς Κων. 166β, μιας και ήθελα να ξορκίσω το τέρας, θυσιάζοντας στο βωμό του μπουρδέλου, ένα καλλίγραμμο πορνίδιο ιέρεια του πρωκτικού σεξ: την Άννα. :tits:
Για κακή μου τύχη απουσίαζε. Στη θέση του ένα καινούργιο φρούτο: η Αντζελίνα.
Ελάχιστες μέρες στην δουλειά, εμφανίστηκε σαστισμένο στο σαλονάκι. Μακριά μαλλιά πιο κάτω από τους ώμους, αδύνατη, όμορφη φατσούλα, μικρό στήθος. Αν και το τέρας μου είναι σαρκοβόρο, σκέφτηκα να το ξεγελάσω με λίγο φρούτο. Άγουρο μεν, αλλά βαριόμουν να έψαχνα αλλού το κατάλληλο πορνίδιο για θυσία.
Το κοριτσάκι δεν άργησε να έρθει στο "ιερό". Μάλλον κατάλαβε τι το περιμένει και ήταν πολύ διστακτική.
Με το που μπήκε, μου χάρισε ένα μηχανικό χαμόγελο , που κράτησε 1 nanosec.
Έκατσε δίπλα μου με τα εσώρουχα, φόρεσε το προφυλακτικό σε ανύπαρκτο από το ψύχος πέος (πως στο διάολο έγινε το τέρας μου, νάνος ? ? ? :think: )
Πολύ αστεία η όλη φάση, αφού έπιανε με τα δυό της χέρια το πεογουλφ μου, κρατώντας το με τον αντίχειρα & δείκτη και διατηρώντας σταθερό το κεφάλι της, ανεβοκατέβαζε τα χέρια της. Ούτε το κεφαλάκι δεν έμπαινε μέσα, καλά-καλά. Αρχίδια πίπα, κοινώς. Την είδα πόσο αγγούρι είναι και δεν ήθελα να χαλαστώ περισσότερο, προσπαθώντας να της μάθω τα βασικά. Μια που έτσι δεν θα μου σηκονώταν μέχρι να παγώσει η Κόλαση, της είπα να ξαπλώσει και να βγάλει τα εσώρουχα. Τότε εμφανίστηκε ένα μικρό ζευγάρι νεανικών βυζιών, καθώς και ένα υπέροχο μουνάκι, με ένα περιποιημένο ηβικό τρίχωμα . Άρχισα να την φιλάω και χαιδεύω, ενώ εκείνη αμήχανα κράταγε κόντρα. Δεν μιλούσε, δεν σάλευε, δεν ανέπνεε. Αφού φτιάχτηκα μόνος μου, φαντασιώνοντας ότι ξεπαρθενεύω την ανήλικη τουρίστρια, που την έκλεψα από τους γονείς της, από το διπλανό δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα, την πήρα ιεροποστολικά. Εκείνη με γυρισμένο το κεφάλι στα πλάγια, επέμενε καρτερικά το "μαρτύριο". Περίμενε στωικά να χορτάσει το τέρας μου. Βέβαια, με τέτοιον πουτσομεζέ, που να χορτάσει ? ? ? :S
Τέλος πάντων, όποιος επιθυμεί άβγαλτα αδύνατα μωράκια, ας πάει.
Για καλό και για κακό, πάντως, ας έχει πάει "φαγωμένος" . . . . .
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
το καινουργιο πιπινι η Μονικα τι λεει?καλο φαινεται αλλα το κοβω φολα στο δωματιο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
βρηκα μια φωτο που μοιαζει αρκετα της Αυτοκρατειρας μιλφαρας Μπετυς Τροφωνιου 13 οροφος .
Ειδικα στο σωμα και στα βυζια ειναι ιδια!
στο προσωπο πιστευω η Μπετυ είναι καλυτερη απο την κοπελα της φωτο
Ειδικα στο σωμα και στα βυζια ειναι ιδια!
στο προσωπο πιστευω η Μπετυ είναι καλυτερη απο την κοπελα της φωτο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Ρε φίλε, τι'ναι αυτά που μας κάνεις; Θα αναγκαστούμε να ξεπέσουμε στα μπουρδέλα και να τρακάρουμε σε κάνα σαλόνι με τον απόλυτο. :S
μπα δεν νομιζω φιλε px
ο απολυτος χτυπα μονο ξεδοντιαρες γριες, δεν θα τον πετυχεις εκει
κάτι τετοια τον συγκινουν...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58