Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 412 άτομα (27 μέλη και 385 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... πόσο σφιχτή είναι η σάρξ του.
...

Η σαρξ του Άρεως τείνει προς μούμια.

Εξηγούμαι (για να προλάβω την αλητεία του site): Αποτίμηση εξ όψεως, όχι εξ επαφής...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να ενημερώσω τους φίλους μας ότι η Λουϊζα η Πόντια/Λαμιότισσα που δούλευε Φυλής 200 πέρυσι επέστρεψε στο Περγάμου 1 τα πρωϊνά. Έγινε άξια σκληρή κατάθεση, θα ακολουθήσει κριτική!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Άσχετο, αλλά ταυτόχρονα και σχετικό με το θέμα:

α) Άρης.
Ο γνωστός τσάτσος-αδερφή της περιοχής Φωκαίας-Φυλής-Διδύμου, αυτή η γραφική μορφή 50-55 χρονών που δεν σταματάει να μιλάει, που φοράει το περίεργο καπελάκι και που ίσως χωλαίνει (κουτσαίνει) λίγο, τον ξέρετε.

β) Ανεμολόγιο.
Η γνωστή βραδυνή εκπομπή του ραδιοφώνου με τον Κωσταντίνο Λαβίθη. Παλαιότερα στον Σκαϊ, τώρα στον Real FM, κάθε βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 το πρωϊ.
Στην εκπομπή τηλεφωνάνε διάφοροι (ακροατές) και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Συνήθως τα θέματα είναι πολιτικά (καμμία σχέση με μπουρδέλα).

Λοιπόν, απόψε ο Άρης τηλεφώνησε στην εκπομπή και μίλαγε στον αέρα.
Δήλωσε "Άρης από τον Άγιο Παντελεήμονα" (η περιοχή κουμπώνει).
Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός.
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε.
Από τα συμφραζόμενα του Λαβίθη ήταν σαφές ότι ο τύπος είναι τακτικός πελάτης της εκπομπής. "Γνωρίζονται" τηλεφωνικώς.

Η πλάκα είναι πως ο Άρης έχει ένα τρομερό στυλάκι όταν μιλάει (και στις "παρουσιάσεις" στα μπουρδέλα έτσι είναι, άλλωστε), και ο Λαβίθης του είπε διάφορα, τύπου "Σας φαντάζομαι, κύριε Άρη, να κάθεστε τώρα στην πολυθρόνα σας με το κονιάκ σας και ένα πούρο στο χέρι".
Που να ξερε....

Επαναλαμβάνω, εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός. Άντε, 99,5%.
Την επόμενη φορά που θα τον δω θα τον ρωτήσω.

Ταλαντεύτηκα να βάλω αυτό το ποστ εδώ, ή στα νήματα περί TV και τέτοια. Αλλά τελικά σκέφτηκα καλύτερα εδώ, εδώ διαβάζουν αυτοί που τον ξέρουν.

συμφωνω φιλε συνοδοιπορε τον εχω ακουσει και εγω…αυτος ειναι,και μαλιστα εχει τρομερο λεκτικο πλουτο,και καλλιεργεια…εγω οταν τον ακουσα πρωτη φορα επαθα πλακα με τον τροπο που χειριζεται τα ελληνικα και τις γνωσεις που εχει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
συμφωνω φιλε συνοδοιπορε τον εχω ακουσει και εγω…αυτος ειναι,και μαλιστα εχει τρομερο λεκτικο πλουτο,και καλλιεργεια…εγω οταν τον ακουσα πρωτη φορα επαθα πλακα με τον τροπο που χειριζεται τα ελληνικα και τις γνωσεις που εχει.

Άρης τεράστιος. Άνθρωπος μιας άλλης εποχής...

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ενημερώνω ότι η Εμμανουέλα από Φ65 δεν πρόκειται να φύγει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Οι φανατικοί λάτρεις της κορασίδας μπορείτε να τη βρίσκετε τα απογεύματα. Όλα αυτά σύμφωνα με δική της δήλωση που μου έκανε την Παρασκευή το βράδυ.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ενημερώνω ότι η Εμμανουέλλα από Φ65 δεν πρόκειται να φύγει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Οι φανατικοί λάτρεις της κορασίδας μπορείτε να τη βρίσκετε τα απογεύματα. Όλα αυτά σύμφωνα με δική της δήλωση που μου έκανε την Παρασκευή το βράδυ.

O λαος της την εχει αναγκη προφανώς! ;)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Παρασκευή βράδυ μαζί με αρκετούς γνωστούς πήγαμε σε παρτάκι που είχε γνωστό μασατζήδικό(θα κάνω μιά ενημερωσούλα στο θέμα του μαγαζιού) , μαζί με τους συναγωνιστές mysterious και agiana
αφού φύγαμε από το παρτάκι , γύρω στις 01.30 πήγαμε για ένα ποτάκι στο X-Bar και σε 3 στούντιο εκεί κοντά(θα κάνω και εδώ μια ενημερωσούλα στην ημερήσια για στούντιο), και φυσικά η
βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει πριν κάνουμε και μια βόλτα  και στην τρίτη βάρδια Φυλής/Φωκαίας.
βόλτα(04.30-05.05) λοιπόν μαζί με τους συναγωνιστές στην τρίτη βάρδια .

Φυλής 40 κελιστό.
Φυλής 54β Ορόρα Ορόρα καστανή κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Πατρίτσια καστανή πιτσιρίκα κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο , τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Μάγδα μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω κλειστό.
Φυλής 61 Βίκη μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Μαρία η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί πεταχτώ κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αλίνα η μελαχρινή πιτσιρίκα με το μαλλί αλογοουρά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί κάποια κιλάκια στην κοιλιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό γκράνι με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 86β Μισέλ μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί με μεγάλη ρόγα ,απλό πρόγραμμα(τελικά έφυγε μόνο για μιά βδομάδα και επέστρεψε , το καλοκαίρι μάλλον θα την κάνει οριστικά...)
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μπίνακα μελαχρινή μαυριδερή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 71 Τζένη μελαχρινή μαυριδερή με άγριο πρόσωπο κοντή κανονικό σώμα γυμνασμένο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Άντζελα  η πρώην μεταξουργίωτησα , καστανή ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Λουίζα μελαχρινή χωριατοπούλα με το μαλλί κοτσίδες κανονικό σώμα σταβοκάνα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ελλή ψηλή με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί τατού χαμηλά στη κοιλιά και στο χέρι , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό , βγήκε στο σαλόνι κρατώντας δονητή και μας έλεγε να και ο φίλος μου....
Φωκαίας 25β κλειστό.
Φωκαίας 27α κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5αρι πεσμένο βυζί ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα , κλασσικά σαλονάρισε τσίτσιδη και ήταν το μόνο μαγαζί που είχε κόσμο , πιτσιρίκια όμως.
Φωκαίας 24 κλειστό.
μετά πήγαμε μιά βόλτα και από το Φυλής 104.
συναγωνιστής από την παρέα μας φορούσε την παρακάτω μπλούζα και κάποιες κοπέλες προσπαθούσαν να θυμηθούν τι τους θύμιζε.....
0739_001.jpg

καλημέρα σε όλους.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
συναγωνιστής από την παρέα μας φορούσε την παρακάτω μπλούζα και κάποιες κοπέλες προσπαθούσαν να θυμηθούν τι τους θύμιζε.....
0739_001.jpg

καλημέρα σε όλους.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μραβο ν.σμυρνη!
σε μια βραδιά εκανες ενημερωση για στουντιο-μασαζ και μπουρδελα!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
.....μεεεραα...λεω να κατεβω στοιβο μαχης εντος ολιγου....γνωριζει καποιος συνοδοιπορος αν η η υπερμουναρα αθηνα η η βαλερια απο αλκαμενους ειναι στο ποστο τους,τωρα πρωι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
.....μεεεραα...λεω να κατεβω στοιβο μαχης εντος ολιγου....γνωριζει καποιος συνοδοιπορος αν η η υπερμουναρα αθηνα η η βαλερια απο αλκαμενους ειναι στο ποστο τους,τωρα πρωι...
Αφού πας......ρίξε μια ενημέρωση από το κινητό........να ξέρουμε και εμείς......... :cool2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρωϊνή βόλτα σε Φυλής και Σια. Για να δούμε τι συνάντησα:

Φυλής 134Β: συνάντησα την Κατερίνα. Πρόκειται για skinny ψηλή όμορφη κοπέλα με καστανό μαλλί πιασμένο κοτσίδα. Πολύ όμορφο το σύνολο αλλά κάπως άγουρο. Αμφιβάλω για τις όποιες δυνατότητες της στο δωμάτιο. Το γεγονός οτι θυμίζει μια παλιά μου καψούρα δεν βοηθάει καθόλου....
Φυλής 134Α: συνάντησα την όμορφη Τζέσσικα. Πρόκειται για ξανθιά νεαρή κοπέλα με ωραίο κορμάκι στα πρότυπά της διπλανής Κατερίνας. Όμορφο και φιλικό το σύνολο είναι στα υπόψιν καθότι εκπέμπει περισσότερι αυτοπεποίθηση
Φυλής 134: συνάντησα την Λάουρα μια μελαχρινή πιτσιρίκα με σώμα κάπως πιο ωραίο από τις προηγούμενες δύο. Όμορφο πρόσωπο και ίσιο μαύρο μαλλί. Μου άρεσε περισσότερο από τις τρεις.
Φυλής 109Α: συνάντησα την Ντάνα. Πρόκειται για μελαχρινή κοπέλα με σκούρο δέρμα. Ψηλή και άβυζη θυμίζει την Κατερίνα του 134Β. Μαύρο στην τσατσά που την φώναξε από το δωμάτιο.
Μαγνησίας 11 συνάντησα δύο κοπέλες, την Ανίτα και την Στεφανία. Η πρώτη είναι αδύνατη, μέτριας εμφάνισης, κοκκινομάλλα που την έχω ξαναδεί στο 66Δ, ενώ η δεύτερη η γνωστή Λατινοαμερικάνα, με το σκούρο δέρμα και το αράπικο πρόσωπο, τώρα με έξτρα κιλάκια.

Φυλής 65Β συνάντησα την Αντζελίνα, μια ψηλή ξανθιά όμορφη κοπέλα. Αδύνατη με ωραίο σώμα.
Φυλής 71Β συνάντησα μια ξανθιά πιτσιρίκα, αδύνατη με μικρό βύζι που βλέπω συνεχώς στην πρωϊνή τσάρκα στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ωραία εμφάνιση και αυτή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της.
Φυλής 71Α συνάντησα την Έμμυ, μια ψηλή κοπέλα με κάποια κιλάκια, κρεβατογεμίστρα και νταρντάνα. Ωραία εμφανισιακά, έμοιαζε με κλαμπογκόμενα.
Φυλής 69Β συνάντησα το σκληρό milf Τάνια. Πρόκειται για αρχοντογυναίκα, ξανθιά και πολύ όμορφη, με αδύνατο κόρμί και ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 86Β συνάντησα επίσης μια ξανθιά κοπέλα, ψηλή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο ψιλοχαλαρό βυζί. Πολύ ωραία ερωτική παρουσία.
Φυλής 84Α συνάντησα την Κατερίνα. Μια υπέροχα όμορφη κοπέλα, μελαχρινή με ωραίο αδύνατο σώμα και μικρό βύζι. Από τις πιο όμορφες παρουσίες στην περιοχή είναι στα πολύ υπόψιν για κατάθεση.
Φυλής 84Β συνάντησα την Ζήνα, μια ψηλή αδύνατη καστανόξανθη κοπέλα με σγουρό μαλλί. Έμοιαζε με κλαμπογκομενα και είχε σεξουαλική ελίτσα στο μάγουλο. Ομολογουμένως πολύ σέξυ αλλά βγάζει μια ξινίλα.

Φυλής 61 συνάντησα δύο κοπέλες. Η σγουρομάλλα καστανή Τζούλι, κοντούλα με καλό σώμα και συμπαθητικό στρογγυλό πρόσωπο και η Αλεξάνδρα η πουτάνα των παιδιών. Η δεύτερη ήταν ακόμα με τα ρούχα και προσφέρθηκε να έρθει βόλτα μαζί μου.  :rockon: :rockon:
Φυλής 74 συνάντησα στο αριστερό μαγαζί μια κοντούλα μελαχρινή με μέτριο σώμα και μικρό στήθος. Εμφανισιακά κατώτερη όλων των υπολοίπων και γενικά αδιάφορη. Όνομα δεν συγκράτησα.
Φυλής 80 συνάντησα την μουνάρα Αντζελίνα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Πρόκειται για μελαχρινό μούναρο με σώμα κόλαση και πρόστυχο πρόσωπο. Δυνατή παρουσία με έβαλε σε πειρασμό να περάσω.
Φυλής 59 συνάντησα την γνωστή μελαχρινή ψηλή μουνάρα Ιζαμπέλα (είσαι τρέλα  :rockon: :rockon:)
Φυλής 66Δ συνάντησα την όμορφη Άντζελα, μια μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα με πιασίματα που δίνει και κώλο και λίγο τσιμπουκάκι χωρίς σύμφωνα με τον τσάτσο.

Διδύμου 8Α ο τσάτσος κόμης Φράκουλας με ενημέρωσε ότι δούλευε η Αλεξάνδρα, το γνωστό skinny συμπαθητικό πιπίνι.
Διδύμου 8Β η milf σκληρή τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Όλγα και η Ανίτα. Η πρώτη είναι ψηλή αδύνατη milf ενώ η δεύτερη είναι γλυκεία ξανθιά γεματούλα. Η δεύτερη έχει δοκιμαστεί με καλές εντυπώσεις.
Διδύμου 7Α συνάντησα μια όμορφη καστανή κοπέλα με σώμα παρόμοιο με αυτό της Άντζελας στο 66Δ. Δηλαδή αδύνατη αλλά με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7Β συνάντησα την ψηλή αδύνατη Ανδριάννα. Πρόκειται για μια συμπαθητική κοπέλα με κοντό μαύρο μαλλί και γυαλάκια μυωπίας που μάλλον χαλάνε το απότελεσμα αντί να το φτιάχνουν. Καθώς έφευγα άκουγα κράξιμο με βαριά προφορά.
Διδύμου 16 συνάντησα τα σκληρά milfs Ιζαμπέλλα και Νίκη. Η πρώτη είναι γεματούλα κοκκινομάλλα και ευδιάθετη και η δεύτερη ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόστυχα εσώρουχα. Έχουν δοκιμαστεί και οι δύο και τις βρήκα άψογες. Η Ιζαμπέλλα έδειξε ενδιαφέρον για το βιβλίο που διάβαζα.
Διδύμου 18Β συνάντησα την Σύλβια με το πρόστυχο γατοειδές πρόσωπο και το μέτριο γεματούλικο χαλαρό σώμα.
Διδύμου 20 συνάντησα την μουνάρα Άννα. Πρόκειται για ένα σκληρό milf, αδύνατη με κορμάρα μοντέλου και υπέρ-πρόστυχη φάτσα. Στα υπόψιν.
Διδυμου 27 συνάντησα την γνωστή γυρολόγο Βικτώρια/Μίκι/Σοφία/Ρομπέρτα και δεν ξέρω ΄γω τι άλλο. Πάντα όμορφη και συμπαθητική.
Έλλης 3 συνάντησα το σκληρό milf Αλεξάνδρα. Πρόκειται για ωραία γυναίκα καστανομάλλα με μακρύ μαλλί, καλό αλλά κάπως χαλαρό σώμα. Μου έκανε μια μίνι συνέντευξη με βάση το βιβλίο που διάβαζα και με ρώτησε αν έχω σπουδάσει, αν είμαι Χρυσή Αυγή, αν ξέρω Αγγλικά, αν έχω ζήσει στο εξωτερικό κ.α.

Τελικά η κατάθεση έγινε στην Μαρία Τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36 όπου μαζί της δουλεύει και η Μίνα μια ξανθιά γεματούλα milf την οποιά η Μαρία σύστησε σαν ο κλώνος της μιας και είχε και αυτή κοτσίδες. Πάντα άξια και δυναμική η Μαρία, το ευχαριστήθηκα δεόντως.

Αυτά από μένα φίλοι μου. Η κατάθεση στην Μαρία ήταν υπέρ-αρκετή για να αντέξω το σ/κ και την υπόλοιπη εβδομάδα. Αναμένω τις ενημερώσεις από Φυστίκη, Προφέσσορ, Τζούρα, Νσμύρνη κ.α. Νάστε καλά και να περνάτε τέλεια.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Παρασκευή βράδυ μαζί με αρκετούς γνωστούς πήγαμε σε παρτάκι που είχε γνωστό μασατζήδικό(θα κάνω μιά ενημερωσούλα στο θέμα του μαγαζιού) , μαζί με τους συναγωνιστές mysterious και agiana
αφού φύγαμε από το παρτάκι , γύρω στις 01.30 πήγαμε για ένα ποτάκι στο X-Bar και σε 3 στούντιο εκεί κοντά(θα κάνω και εδώ μια ενημερωσούλα στην ημερήσια για στούντιο), και φυσικά η
βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει πριν κάνουμε και μια βόλτα  και στην τρίτη βάρδια Φυλής/Φωκαίας.

Φυλής 40 κελιστό.
Φυλής 54β Ορόρα Ορόρα καστανή κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Πατρίτσια καστανή πιτσιρίκα κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο , τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Μάγδα μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω κλειστό.
Φυλής 61 Βίκη μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Μαρία η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί πεταχτώ κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αλίνα η μελαχρινή πιτσιρίκα με το μαλλί αλογοουρά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί κάποια κιλάκια στην κοιλιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό γκράνι με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 86β Μισέλ μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί με μεγάλη ρόγα ,απλό πρόγραμμα(τελικά έφυγε μόνο για μιά βδομάδα και επέστρεψε , το καλοκαίρι μάλλον θα την κάνει οριστικά...)
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μπίνακα μελαχρινή μαυριδερή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 71 Τζένη μελαχρινή μαυριδερή με άγριο πρόσωπο κοντή κανονικό σώμα γυμνασμένο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Άντζελα  η πρώην μεταξουργίωτησα , καστανή ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Λουίζα μελαχρινή χωριατοπούλα με το μαλλί κοτσίδες κανονικό σώμα σταβοκάνα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ελλή ψηλή με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί τατού χαμηλά στη κοιλιά και στο χέρι , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό , βγήκε στο σαλόνι κρατώντας δονητή και μας έλεγε να και ο φίλος μου....
Φωκαίας 25β κλειστό.
Φωκαίας 27α κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5αρι πεσμένο βυζί ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα , κλασσικά σαλονάρισε τσίτσιδη και ήταν το μόνο μαγαζί που είχε κόσμο , πιτσιρίκια όμως.
Φωκαίας 24 κλειστό.
0739_001.jpg

καλημέρα σε όλους.....
Εισαι μπουρδελιαρης μεχρι το κοκαλο!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Παρασκευή βράδυ ....
καλημέρα σε όλους.....

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!!! Συγκλονιστική η χθεσινή βραδιά! Χάρη σε σένα γλυτώσαμε την βουβουζέλα στο 104!!! Την επόμενη φορά θα πάω γλυκάκι κουταλιού βύσσινο στην κυριούλα της υποδοχής μπας και...γλυκάνει. :2funny:
Υ.Γ. Άραγε κοιμάσαι ποτέ;;;; :think:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!!! Συγκλονιστική η χθεσινή βραδιά! Χάρη σε σένα γλυτώσαμε την βουβουζέλα στο 104!!! Την επόμενη φορά θα πάω γλυκάκι κουταλιού βύσσινο στην κυριούλα της υποδοχής μπας και...γλυκάνει. :2funny:
Υ.Γ. Άραγε κοιμάσαι ποτέ;;;; :think:
και εγώ την έχω καιρό τώρα αυτήν την απορία... :grin:

Πρωϊνή βόλτα σε Φυλής και Σια. Για να δούμε τι συνάντησα:

Φυλής 71Β συνάντησα μια ξανθιά πιτσιρίκα, αδύνατη με μικρό βύζι που βλέπω συνεχώς στην πρωϊνή τσάρκα στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ωραία εμφάνιση και αυτή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της. Άννι

Φυλής 86Β συνάντησα επίσης μια ξανθιά κοπέλα, ψηλή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο ψιλοχαλαρό βυζί. Πολύ ωραία ερωτική παρουσία. Λάουρα

Φυλής 74 συνάντησα στο αριστερό μαγαζί μια κοντούλα μελαχρινή με μέτριο σώμα και μικρό στήθος. Εμφανισιακά κατώτερη όλων των υπολοίπων και γενικά αδιάφορη. Όνομα δεν συγκράτησα. Άννα με το μουστάκι

Διδύμου 7Α συνάντησα μια όμορφη καστανή κοπέλα με σώμα παρόμοιο με αυτό της Άντζελας στο 66Δ. Δηλαδή αδύνατη αλλά με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο. Τζώρτζια

Νάστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια.
Μπράβο ρε Dawn!!! :rockon: :rockon: :rockon:

βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει πριν κάνουμε και μια βόλτα  και στην τρίτη βάρδια Φυλής/Φωκαίας.

καλημέρα σε όλους.....
είσαι ο πιο μάχιμος!!! Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην πρωινή βάρδια υπό την συνοδεία ψιχάλας.Ο καιρός συννεφιασμένος αρκετά,υπέθεσα ότι θα έριχνε καρέκλες αλλά ήμουν τυχερός και μάλλον το έχει φυλάξει για αργότερα.Έγιναν 3 καταθέσεις συγκεντρωτικά η μία καλή και οι άλλες 2 κάτω απο τον μέσο όρο.Οι κάτω απο τον μέσο όρο ασφαλώς ήταν στο Μεταξουργείο.Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι γενικώς οι κοπέλες με καλές υπηρεσίες έχουν μειωθεί και οι κοπέλες που εργάζονται στην χώρα μας έχουν αρχίσει και κάνουν περικοπές προγραμμάτων φθάνοντας μέχρι και την διακοπή του 69 που άλλοτε προσφέρονταν αφειδώς στα περισσότερα σπιτάκια.Η γενική μου εντύπωση είναι λοιπόν ότι παράλληλα με την οικονομική κρίση υπάρχει κρίση τόσο στην ποιότητα των εργαζομένων κορασίδων όσο και στις προσφερόμενες υπηρεσίες.Όπως καταλάβατε στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να περάσει αυτή η πάγια τακτική που επιχειρείται τον τελευταίο καιρό και να απαιτούμε περισσότερες υπηρεσίες.Αν δεν θέλουν να μας τις παράσχουν τότε πολύ απλά δεν μπαίνουμε στο δωμάτιο μέχρι να βάλουν μυαλό.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου και εργάζονταν η Ρωσόφωνη Αλεξάνδρα,παχουλή νεαρά με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Τις τελευταίες 3 εβδομάδες την πετυχαίνω σταθερά στον στον ίδιο οίκο.Στο 16Β κλασσικά η Πατρίτσια γεματούλα με μικρά στήθη και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Στο 16Γ ήταν 2 κοπέλες η μία κλασσικά
η Ντάνα που τα απογεύματα εργάζεται με το παλιό της όνομα Λώρη στα Φώκαιας 27.Λεπτή με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά με φουλ πρόγραμμα.Είναι ένα απο τα λίγα αξιόπιστα στανταράκια που μου έχουν μείνει πλέον.Και η δεύτερη ήταν καινούρια κοπέλα απο την Μολδαβία και αυτή με το όνομα Αλίνα.Νεότερη της Ντάνας λεπτή, με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά καρέ.Να διευκρινήσω ότι η κοπέλα είναι καινούρια,δεν μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Δεν πρόκειται για την Αλίνα που είχε δουλέψει σχετικά πρόσφατα στο 16Β που ήταν δυναμίτης και πέρασε σαν κομήτης αλλά για άλλη κοπέλα. To πρόγραμμα που ανακοινώθηκε για την Αλίνα δεν συμπεριλάμβανε το πρωκτικό.Πέρασα καλά αλλά να πληροφορήσω ότι η κοπέλα μιας και είναι στις αρχές ακόμα θέλει εκπαίδευση για να ξεδιπλώσει όλο το πηγαίο της ταλέντο που διαθέτει. Συστήνεται μόνο σε έμπειρους που ξέρουν να χειριστούν καταστάσεις απειρίας γιατί αλλιώς δεν θα περάσουν καλά.
Στο Διδυμου 27 ήταν μία κοπέλα με το όνομα Βικτώρια.Δεν ήταν άλλη ασφαλώς απο την γυρολόγο Σοφία/Ρομπέρτα/Μίκυ/Αντζελίνα. Την κοπέλα γατόνι με τα χίλια ονόματα.
Τελευταία σπίτια αναφοράς τα Λιοσίων 91 και Φυλής 74.Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νοστιμούλα.
Kάθοδος στο Μεταξουργείο όπου στο Μ.Α 20 στο ισόγειο είχαμε την Άννα απο το Κεραμικού 15 ισόγειο,Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο και Ιάσωνος 37 ισόγειο προσφάτως.
Κοπέλα κοντή με κοντά ξανθά βαμμένα μαλλιά τα οποία και έχει ξαναβάψει,κανονικών κιλών με αδιάφορο σώμα.
Στο ΜΑ 22 ισόγειο κλασσικά η Αλβανίδα Ροζαλίντα,μιλφ κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και κώλο στο δεκάρικο.Στον όροφο κλασσικά τους τελευταίους 2 μήνες βρίσκουμε την Γιασμίν απο τα Ιάσωνος 1.Κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,κοντή και μελαμψή.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήαν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,κανονικών κιλών, κάπως νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κλασσικά η κοντή κοπέλα με το γυμνασμένο σώμα,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν Μαρία,νταρντάνα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος.Γνωστή και σαν Όρκα.Για τους μη γνωρίζοντες η Όρκα είναι είδος φάλαινας-δολοφόνου ακίνδυνη για τον άνθρωπο αλλά πολύ επικίνδυνη για άλλα είδη συμπαθών θηλαστικών (φώκιες,δελφίνια).Δεν είναι λοιπόν το όνομα της οπότε μην κάνετε καμία μαλακία οι χονδρόφιλοι και ρωτήσετε την υπηρεσία στο σαλόνι αν δουλεύει η Όρκα γιατί πολύ πιθανότερο να φάτε στην καλύτερη καμιά βυζιά η κολιά και στην χειρότερη καμιά παντοφλιά η κανέναν πλάστη στο κεφάλι.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν κλασσικά η Μαρία,αθίγγανη,κοντή,λεπτή,με άλουστα καστανά μαλλιά ως τους ώμους,κακή οδοντοστοιχία και μελαμψό δέρμα.Αυτήν την φορά στο σαλόνι ανακοινώθηκε πρωκτικό στο πρόγραμμα χωρίς να ανακοινωθεί το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Περδίκα 3 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και δούλευε κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με κωλάρα.Γνωστή φυσιογνωμία παρόλο που ανακοινώθηκε σαν καινούρια.Απλό πρόγραμμα.Με αυτήν την κοπέλα πέρασα την τρίτη φορά και ήταν έπιπλο απο τα λίγα. Δασκαλεμένη αρκετά καλά δεν μου έλεγε το όνομα της με την καμία προφανώς γιατί ξέρει τι φόλα είναι και δεν θέλει να φάει μαύρισμα.Αλλά που θα πάει θα το βρω σίγουρα ελπίζοντας ότι όλο και κάποιος συναγωνιστής θα τσάρκαρε σίγουρα και θα ξέρει ποια κοπέλα εννοώ. Μέτρια πράγματα.Ένα αρκετά τυπικό γαμήσι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο εμφανίστηκε ώριμη στην ηλικία των γκράνυ με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ελαφρώς γεμάτη με κώλο στο δεκάρικο.Αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό η Ελληνίδα τριαντάρα με το όνομα Στέλλα που δουλεύει τελευταία εκεί.Υπέρβαρη με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και κώλο στο δεκάρικο.Ευθεία μπροστά η Μαρία-Ιζαμπέλα πιπίνι κοντό,λεπτό,μελαμψό με καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Νοστιμούλα.'Εχει δοκιμαστεί παλιότερα απο μένα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο ήταν καινούριο πιπινάκι.Αδύνατη,με καστανά,ίσια μακριά μαλλιά,νοστιμούλα.Εργάζεται με το όνομα Άντζελα και προσφέρει απλό πρόγραμμα χωρίς κανένα εξτρά.Στο ισόγειο η μιλφ Ναταλία απο τα Διδύμου 18 και Αλκιβιάδου 16Β&Γ παλιότερα.Ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Έχει ομορφύνει απο παλιότερα λόγο λίφτινγκ. Στο σαλόνι δεν ανακοινώνει κάποιο έξτρα πρόγραμμα κατόπιν συνεννόησης κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στον ίδιο οίκο εργάζεται και δεύτερη Ναταλία η πιο ώριμη με τα πρησμένα μάγουλα και την κωλάρα την οποία τουρλώνει στο σαλόνι.
Στο Παιανίων 34 αν δεν με απατά η μνήμη μου  συνάντησα την γκράνυ πλέον Σοφία γνωστή απο τα Αλκαμένους 117,Περγάμου 27,Αλκαμένους 113,Καλύμνου 48.Κοντή με κοντά καστανόξανθα μαλλιά,σώμα και πρόσωπο αδιάφορο.Ο οίκος της όδου Παιανίων  ανέκαθεν αποροφούσε συνταξιούχες ιερόδουλες,μπαρουτοκαπνισμένες.Ακόμα και τώρα δεν αποτελεί εξαίρεση.
Στο Μαραθώνος 59 ήταν η κοπέλα με το όνομα Νίκη.Αδύνατη με ίσια μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους και πρόσωπο που χάνει λίγο.Να αναφέρω ξανά ότι πρόκειται για την Ρομπέρτα απο το Φυλής 74.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Ρεβέκα κοπέλα με ξανθά μαλλιά,γεματούλα με σφιχτό σώμα και ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 37 υπόγειο κοπέλα με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά μακριά,κανονικών κιλών με ατσούμπαλο σώμα και άσχημο πρόσωπο.Απλό.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος θυμάμαι την τσατσά δεν θυμάμαι την κοπέλα.
Στο Ιάσωνος 33 στον όροφο καινούρια κοπέλα αδιάφορη κοντή,ελαφρώς γεμάτη με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η Χριστίνα η Νανάκα μαζί με την άλλη κοπέλα που δουλεύει τώρα τελευταία εκεί.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά καπελάκι και κάπως βλαμμένη.
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο δούλευε μελανούρι πιθανόν Ελληνίδα η Αλβανίδα,ομιλούσα πολύ καλά Ελληνικά,ψηλή,με μελαμψο σώμα,μαύρα μαλλιά καρέ,πρόστυχο μεικ απ με παχιά βαμμένα μωβ-μπλε τσιμπουκόχειλα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια.Απλό πρόγραμμα.Δεν πέρασα γιατί την έκοψα για ξεπέτα.Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα και οι άλλες 2 που πήρα στο Μετάξι σάμπως μου βγήκαν καλύτερες;
Στον όροφο κλασσικά η Ρωσίδα μιλφ Μαρία,ψηλή νταρντάνα με ξανθά μαλλιά.Γνωστή και απο ΜΑ 28, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Κολωνού 15 αριστερό.
Στο Μ.Α 28 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Ανδριάννα η αλλιώς Άνδρεα.Ξανθά μαλλιά τα οποία και έχει κοντύνει σε καρέ,ελαφρώς γεματούλα,αδιάφορη.Μαζί της ήταν η υπέρβαρη Πάολα αδελφή της Βερόνικα με τις πολύ καλές υπηρεσίες απότι διαβάζω.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο ήταν η Αλίνα.Με ξανθά μαλλιά,πίρσινγκ στο χείλος,κανονικών κιλών.Στον όροφο η καινούρια κοπέλα που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα.Ξέχασα το όνομα της.Κοντή,με μαύρα μαλλιά,μελαμψή,αθίγγανη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Ιάσωνος 19 ήταν η Έλλη με το καμμένο πρόσωπο.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,φοράει γραβάτα,καστανά μαλλιά πλέον ως τους ώμους.Έχει δουλέψει και Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η Ρωσόφωνη μιλφ Ρίτα.Με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα με πιασιματάκια.Στο δεξιό ισόγειο πάλι θυμάμαι την υπηρεσία και όχι την κοπέλα.
Στο Κολωνού 23 ήταν 2 κοπέλες η γυφτοπούλα Πάμελα με αυτό το όνομα την πήρα εγώ πριν 2 εβδομάδες έχει δουλέψει και με άλλα 2 ονόματα.Γεματούλα,μελαμψή,με βυζάρες.Έχει ανακοινώσει κατά σειρά φουλ,μόνο κώλο,μόνο γυμνό τσιμπούκι και τέλος απλό πρόγραμμα.Αυτό που κάνει πραγματικά στο δωμάτιο.Μαζί της ήταν η μάλλον Ελληνίδα η Αλβανίδα Μάγδα.Κοντή,κανονικών κιλών με αδιάφορο πρόσωπο και σώμα,μαλλιά ξανθά πιασμένα πίσω.Αυτήν την φορά παρουσιάστηκε χωρίς γυαλιά οράσεως.
Στο Κολωνού 27 όροφος ήταν καινούρια κοπέλα.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά,μέσα σε λευκό ολόσωμο εσώρουχο. Οι λάτρεις της άφθονης σάρκας ίσως την βρουν ενδιαφέρουσα περίπτωση.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνου 32 ισόγειο η ίδια κοπέλα με την προηγούμενη φορά.Κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα.κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,χαμηλοκώλα.
Στο Κολωνού 30 όροφος ήταν 2 κοπέλες. Η μία ήταν με ξανθά μαλλιά,γεματούλα αδιάφορη.Και η άλλη ήταν κοντή με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,σχετικά νόστιμη και με τατού αστεράκια πίσω στην μέση της.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ήταν η Κορίνα,κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κάπως πλαδαρό κώλο.Στο δεξιό ήταν 2 κοπέλες καινούριες.Μελαχρινές και οι δύο,η μία με καρέ μαλλί και η άλλη με μακρύ,η πρώτη με πιασιματάκια η δεύτερη κανονικών κιλών. Μέτρια πράγματα αλλά φαινόντουσαν και οι 2 τους αρκετά τσαχπίνες.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 ήταν κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πρόσωπο τραχύ και όμορφο σώμα.Απλό.Το όνομα που παρουσιάστηκε ήταν Άννα.
Τέλος στο Δεληγιώργη 39 ήταν η Κλαούντια.Η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτήν πριν πάω στο Περδίκα 3. Καινούρια κοπέλα,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,οδοντοστοιχία προβληματική,κανονικών κιλών.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά ενώ δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά.Το μουνάκι της είναι με τρίχες για όσους ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.Απο υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου.
Θα ενημερώσω σχετικά και για τις 3 περιπτώσεις μάλλον απο αύριο η το αργότερο μέχρι Δευτέρα.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom