mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
δηλ υπονοειται πως αυτό το έχει πράξει ο κος ΠΥΡΑΥΛΟΣ?????
Που να γνωρίζω αγαπητέ?
Είμαι, νομίζετε, συνεχώς σε παρακολούθηση των κ.κ. Πυραύλου ή Άρεως?
δηλ υπονοειται πως αυτό το έχει πράξει ο κος ΠΥΡΑΥΛΟΣ?????
...
... πόσο σφιχτή είναι η σάρξ του.
...
όχι εξ επαφής...
Άσχετο, αλλά ταυτόχρονα και σχετικό με το θέμα:
α) Άρης.
Ο γνωστός τσάτσος-αδερφή της περιοχής Φωκαίας-Φυλής-Διδύμου, αυτή η γραφική μορφή 50-55 χρονών που δεν σταματάει να μιλάει, που φοράει το περίεργο καπελάκι και που ίσως χωλαίνει (κουτσαίνει) λίγο, τον ξέρετε.
β) Ανεμολόγιο.
Η γνωστή βραδυνή εκπομπή του ραδιοφώνου με τον Κωσταντίνο Λαβίθη. Παλαιότερα στον Σκαϊ, τώρα στον Real FM, κάθε βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 το πρωϊ.
Στην εκπομπή τηλεφωνάνε διάφοροι (ακροατές) και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Συνήθως τα θέματα είναι πολιτικά (καμμία σχέση με μπουρδέλα).
Λοιπόν, απόψε ο Άρης τηλεφώνησε στην εκπομπή και μίλαγε στον αέρα.
Δήλωσε "Άρης από τον Άγιο Παντελεήμονα" (η περιοχή κουμπώνει).
Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός.
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε.
Από τα συμφραζόμενα του Λαβίθη ήταν σαφές ότι ο τύπος είναι τακτικός πελάτης της εκπομπής. "Γνωρίζονται" τηλεφωνικώς.
Η πλάκα είναι πως ο Άρης έχει ένα τρομερό στυλάκι όταν μιλάει (και στις "παρουσιάσεις" στα μπουρδέλα έτσι είναι, άλλωστε), και ο Λαβίθης του είπε διάφορα, τύπου "Σας φαντάζομαι, κύριε Άρη, να κάθεστε τώρα στην πολυθρόνα σας με το κονιάκ σας και ένα πούρο στο χέρι".
Που να ξερε....
Επαναλαμβάνω, εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός. Άντε, 99,5%.
Την επόμενη φορά που θα τον δω θα τον ρωτήσω.
Ταλαντεύτηκα να βάλω αυτό το ποστ εδώ, ή στα νήματα περί TV και τέτοια. Αλλά τελικά σκέφτηκα καλύτερα εδώ, εδώ διαβάζουν αυτοί που τον ξέρουν.
συμφωνω φιλε συνοδοιπορε τον εχω ακουσει και εγω…αυτος ειναι,και μαλιστα εχει τρομερο λεκτικο πλουτο,και καλλιεργεια…εγω οταν τον ακουσα πρωτη φορα επαθα πλακα με τον τροπο που χειριζεται τα ελληνικα και τις γνωσεις που εχει.
Ενημερώνω ότι η Εμμανουέλλα από Φ65 δεν πρόκειται να φύγει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Οι φανατικοί λάτρεις της κορασίδας μπορείτε να τη βρίσκετε τα απογεύματα. Όλα αυτά σύμφωνα με δική της δήλωση που μου έκανε την Παρασκευή το βράδυ.
τρομερο λεκτικο πλουτο
καλλιεργεια
επαθα πλακα
χειριζεται τα ελληνικα
γνωσεις που εχει
μετά πήγαμε μιά βόλτα και από το Φυλής 104.
συναγωνιστής από την παρέα μας φορούσε την παρακάτω μπλούζα και κάποιες κοπέλες προσπαθούσαν να θυμηθούν τι τους θύμιζε.....
καλημέρα σε όλους.....
Αφού πας......ρίξε μια ενημέρωση από το κινητό........να ξέρουμε και εμείς..............μεεεραα...λεω να κατεβω στοιβο μαχης εντος ολιγου....γνωριζει καποιος συνοδοιπορος αν η η υπερμουναρα αθηνα η η βαλερια απο αλκαμενους ειναι στο ποστο τους,τωρα πρωι...
Εισαι μπουρδελιαρης μεχρι το κοκαλο!Παρασκευή βράδυ μαζί με αρκετούς γνωστούς πήγαμε σε παρτάκι που είχε γνωστό μασατζήδικό(θα κάνω μιά ενημερωσούλα στο θέμα του μαγαζιού) , μαζί με τους συναγωνιστές mysterious και agiana
αφού φύγαμε από το παρτάκι , γύρω στις 01.30 πήγαμε για ένα ποτάκι στο X-Bar και σε 3 στούντιο εκεί κοντά(θα κάνω και εδώ μια ενημερωσούλα στην ημερήσια για στούντιο), και φυσικά η
βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει πριν κάνουμε και μια βόλτα και στην τρίτη βάρδια Φυλής/Φωκαίας.
βόλτα(04.30-05.05) λοιπόν μαζί με τους συναγωνιστές στην τρίτη βάρδια .
Φυλής 40 κελιστό.
Φυλής 54β Ορόρα Ορόρα καστανή κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Πατρίτσια καστανή πιτσιρίκα κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο , τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Μάγδα μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω κλειστό.
Φυλής 61 Βίκη μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Μαρία η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί πεταχτώ κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αλίνα η μελαχρινή πιτσιρίκα με το μαλλί αλογοουρά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί κάποια κιλάκια στην κοιλιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό γκράνι με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 86β Μισέλ μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί με μεγάλη ρόγα ,απλό πρόγραμμα(τελικά έφυγε μόνο για μιά βδομάδα και επέστρεψε , το καλοκαίρι μάλλον θα την κάνει οριστικά...)
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μπίνακα μελαχρινή μαυριδερή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 71 Τζένη μελαχρινή μαυριδερή με άγριο πρόσωπο κοντή κανονικό σώμα γυμνασμένο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Άντζελα η πρώην μεταξουργίωτησα , καστανή ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Λουίζα μελαχρινή χωριατοπούλα με το μαλλί κοτσίδες κανονικό σώμα σταβοκάνα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ελλή ψηλή με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί τατού χαμηλά στη κοιλιά και στο χέρι , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθιά γκίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό , βγήκε στο σαλόνι κρατώντας δονητή και μας έλεγε να και ο φίλος μου....
Φωκαίας 25β κλειστό.
Φωκαίας 27α κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5αρι πεσμένο βυζί ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα , κλασσικά σαλονάρισε τσίτσιδη και ήταν το μόνο μαγαζί που είχε κόσμο , πιτσιρίκια όμως.
Φωκαίας 24 κλειστό.
μετά πήγαμε μιά βόλτα και από το Φυλής 104.
συναγωνιστής από την παρέα μας φορούσε την παρακάτω μπλούζα και κάποιες κοπέλες προσπαθούσαν να θυμηθούν τι τους θύμιζε.....
καλημέρα σε όλους.....
Παρασκευή βράδυ ....
καλημέρα σε όλους.....
και εγώ την έχω καιρό τώρα αυτήν την απορία...Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!!! Συγκλονιστική η χθεσινή βραδιά! Χάρη σε σένα γλυτώσαμε την βουβουζέλα στο 104!!! Την επόμενη φορά θα πάω γλυκάκι κουταλιού βύσσινο στην κυριούλα της υποδοχής μπας και...γλυκάνει.
Υ.Γ. Άραγε κοιμάσαι ποτέ;;;;
Μπράβο ρε Dawn!!!Πρωϊνή βόλτα σε Φυλής και Σια. Για να δούμε τι συνάντησα:
Φυλής 71Β συνάντησα μια ξανθιά πιτσιρίκα, αδύνατη με μικρό βύζι που βλέπω συνεχώς στην πρωϊνή τσάρκα στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ωραία εμφάνιση και αυτή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της. Άννι
Φυλής 86Β συνάντησα επίσης μια ξανθιά κοπέλα, ψηλή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο ψιλοχαλαρό βυζί. Πολύ ωραία ερωτική παρουσία. Λάουρα
Φυλής 74 συνάντησα στο αριστερό μαγαζί μια κοντούλα μελαχρινή με μέτριο σώμα και μικρό στήθος. Εμφανισιακά κατώτερη όλων των υπολοίπων και γενικά αδιάφορη. Όνομα δεν συγκράτησα. Άννα με το μουστάκι
Διδύμου 7Α συνάντησα μια όμορφη καστανή κοπέλα με σώμα παρόμοιο με αυτό της Άντζελας στο 66Δ. Δηλαδή αδύνατη αλλά με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο. Τζώρτζια
Νάστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια.
είσαι ο πιο μάχιμος!!! Respect!!!Παρασκευή βράδυ μαζί με αρκετούς γνωστούς πήγαμε σε παρτάκι που είχε γνωστό μασατζήδικό(θα κάνω μιά ενημερωσούλα στο θέμα του μαγαζιού) , μαζί με τους συναγωνιστές mysterious και agiana
αφού φύγαμε από το παρτάκι , γύρω στις 01.30 πήγαμε για ένα ποτάκι στο X-Bar και σε 3 στούντιο εκεί κοντά(θα κάνω και εδώ μια ενημερωσούλα στην ημερήσια για στούντιο), και φυσικά η
βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει πριν κάνουμε και μια βόλτα και στην τρίτη βάρδια Φυλής/Φωκαίας.
βόλτα(04.30-05.05) λοιπόν μαζί με τους συναγωνιστές στην τρίτη βάρδια .
καλημέρα σε όλους.....