Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (23 μέλη και 273 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
745
Κριτικές
123
Like
1.697
Πόντοι
8.445
μάλλον την Φλώρα εννοεί.

σήμερα το απόγευμα δούλευε στο Διδύμου 8 το κάτω μαζί με την Χριστίνα με φουλ πρόγραμμα και οι 2 και 30 ερώπουλα η παρτούζα.

ήμουν σχεδόν έτοιμος να τις πάρω παρτούζα, όταν βγήκε από το δώμα ένας συναγωνιστής ο οποίος όταν είδε την Φλώρα τις έβαλε τις φωνές γιατί δεν έφυγε και βγήκε για να πάρει και άλλο πελάτη. ο λόγος, ήταν Α Δ Ι Α Θ Ε Τ Η  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:και ο τύπος έλεγε στην τσατσά ότι τζάμπα έδωσε το 20ευρω καθώς δεν έκανε τίποτα λόγου περιόδου της.

φυσικά τρελάθηκα και έφυγα.

τελικά η έλλειψη κοριτσιών στα σπίτια, κάνει τις περισσότερες να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ 7 μέρες, με ότι συνεπάγεται για την απόδοσή τους.
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[quote author=john_fystikis link=topic=[color=red]Φυλής[/color]
ποια Χριστίνα λες; αύτη την κοντή μελαχρινή νεαρή με το φουλ πρόγραμμα από Διδύμου 8Β (ισόγειο), Διδυμου 27 και Φωκαίας 27Β;

kαλησπερα σε ολους φιλε john-fystiki λεω για αυτη που δουλεψε για καμποσο καιρο στο διδυμου18 στη θεση της αλιονας οταν ελειπε ειναι αυτη που δουλευει στο διδυμου8 στον οροφο οχι την κοντη μελαχρινη μπασμενη που εχει δουλεψει αλκιβιαδου επισης συμπληρωματικη βραδυνη γυρα πριν λιγο αγκυρας12β σαντρα συμπαθητικη ξανθουλα διδυμου 20 αννα που επεστρψε πριν λιγες μερες και αχαρνων85 μιλφ μαργαριτα που αποχωρει 5νοεμβριου αυτα προς το παρον ισως κανω και μια επισκεψη σε λιγο τριτη βαρδια καλη γυρα σε ολους
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η σημερινή μέρα ενόψη της εθνικής επετείου ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κάνω βόλτα στα σπιτάκια μιας και δεν είχα τίποτα να κάνω.Την ίδια σκέψη με μένα είχαν και αλλοί συναγωνιστές και επίσης ήταν αισθητή η παρουσία πολλών παρέων απο πιτσιρικάδες που μιας και δεν είχαν σχολείο αποφάσισαν να πορνιάσουν.
Ξεκίνημα απο Βέργας 3 όπου στο δεξιό είχαμε την άφιξη καινούριας κοπέλας με το όνομα Ιωάννα.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,γεματούλα,με βυζάρες νούμερο 4 και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό είχαμε την Ρωσόφωνη Σόνια,ψηλή,νταρντάνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,βυζάρες,μαλλιά ξανθά πιασμένα πίσω και μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Γυμνό τσιμπούκι.Την κοπέλα αυτή την είχα δει πριν μία εβδομάδα να εργάζεται στο Μαραθώνος 59 με το όνομα Σοφία.
Το Βέργας 2 ήταν κλειστό.Στο Βέργας 3 το υπόγειο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Αλίνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,ξανθά μαλλιά.
Στο Εξηκίου 18Γ στο καινούριο δηλαδή,υπηρεσία είχαμε την Βίκη την Καζακστανή και κοπέλα την ημεδαπή Νάντια απο το Βέργας 2 και το Εξηκίου 18Β στον όροφο.
Η Νάντια είναι κοντή,με μακριά ξανθά μαλλιά και γεμάτη.
Στο Εξηκίου 18Α στο ισόγειο δεξιά ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η μιλφ Έλλη με ξανθά μακριά μαλλιά,γεματούλα με απλό πρόγραμμα και η δεύτερη ήταν κοπέλα νεότερη,καλλίγραμη με μακριά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα και αυτή.Η παρτούζα ήταν προσφορά στα 30 ευρώ.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ειρήνη,με κοντά κόκκινα μαλλιά και λίγο γεματούλα γνωστή απο τον μεσαίο οίκο που δούλευε προσφάτως.Στο 16Β ήταν κλασσικά η Πατρίτσια που την είχα δει και εχθές το πρωί και σίγουρα  κάνει διπλοβάρδιες.Στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα".
Στο Διδυμου 27 ήταν καινούρια κοπέλα που όμως μου διαφεύγει το όνομα της παρόλο που μου την παρουσίασε η υπηρεσία.Πρόκειται για κοπέλα πληθωρική με όμορφες καμπύλες και αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,ομιλούσα σπαστά αλλά πολύ καλά Ελληνικά.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν το απλό.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Λίλιαν,πληθωρική,με ωραίες καμπύλες και αρμονικά κατανεμημένα κιλά,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Στο Έλλης 3 ήταν και πάλι η ώριμη ημεδαπή Αλεξάνδρα πρώην Βιολέτα απο Αλκαμένους 117.Καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σώμα με κυτταρίτιδα,εμφάνιση νοικοκυράς.Προσφέρει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και κώλο αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι μέτρια.Την Χριστίνα με την φωνή νταλικέρη την συναντάμε και στα Φώκαιας 24&27 αλλά και στο Διδυμου 27.
Στο Φυλής 40 ήταν και πάλι η Έλενα σε διπλοβάρδια.Μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 66Α ήταν ο μούναρος η Ρενάτα σε απλό πρόγραμμα.Στο 66Δ ήταν 2 κοπέλες η Μπιάνκα και η Άντζελα με κώλο αμφότερες.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο είχαμε καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Μισέλ που μάλλον έχει περάσει και απο το Φυλής 86.Κοντούλα,λεπτή,με μαύρα ίσια μαλλιά κάτω απο τους ώμους και απλό πρόγραμμα.Νόστιμη κοπέλα μου έκανε κλικ αλλά δεν έκανε ακά τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν η Σοφία ή καινούρια κοπέλα απο Ουκρανία που είχα πάρει εχθές το πρωί μάλλον σε διπλοβάρδια.Κοντή,κανονικών κιλών με πολύ μακριά μαύρα μαλλιά,λευκό δέρμα και αρκετά γελαστή.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν η Αντελίνα.Στο Αλκιβιάδου 16Β είχε δουλέψει πριν 2 εβδομάδες με το όνομα Άννα.Κοντή κοπέλα,με καστανά μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μέτριας σχετικά εμφανίσεως.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Στο δωμάτιο είναι καλή αλλά όχι κάτι το συγκλονιστικό.
Στον όροφο ήταν η Λαβίνια η οποία έχει ξανοίξει τα μαλλιά της σε ξανθό.Είναι λεπτή,με σχεδόν ανύπαρκτα βυζάκια,μικρό και αρκετά ρηχό μουνάκι.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Αν και την είχα πάρει στο Διδυμου 27 όταν είχε μόλις ξεκινήσει και ήταν φόλα αποφάσισα να της δώσω και μία δεύτερη ευκαιρία ελπίζοντας ότι θα έχει βελτιωθεί.Η δεύτερη φορά περιτό να πω ότι ήταν χειρότερη απο την πρώτη αφού στο τέλος δεν ήθελε με τίποτα να κάνει τελειωτικό τσιμπούκι ενώ είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.Αφού να φανταστείτε με το ζόρι την έπεισα να μου κάνει και 69 γιατί και πάλι δεν ήθελε, όταν άρχισα να απαιτώ πίσω τα λεφτά μου.Πεταμένο εικοσάρικο!
Κάθοδος στο παρακμιακό Μεταξουργείο το οποίο ήταν απαράδεκτο απο πλευράς εμφανίσεως των γυναικών.
Ξεκίνημα απο Μ.Α 20 τα οποία συνεχίζουν να είναι κλειστά με αναμμένα φωτάκια έχοντας πιθανόν σφραγιστεί.Το Μ.Α 22 ισόγειο κλειστό με αναμμένο φωτάκι.Ο όροφος ανοιχτός όπου και ανέβηκα μήπως συναντήσω αυτήν την Σουζάνα επιτέλους αλλά εργάζονταν ώριμη ημεδαπή,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά.Απλό.
Στο Μ.Α 15 ήταν η Ντιάνα.Κοπέλα,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με καμπύλες και φαρδιά περιφέρεια.Πρόκειται για κοπέλα που έχει εργαστει και με το όνομα Ντανιέλα στα Φώκαιας 22,Φώκαιας 25 όροφος αλλά και στα Ιάσωνος 44&46.
Στο Μ.Α 17 ήταν μία νεαρή,κοντή και υπέρβαρη με μακριά καστανά μαλλιά με κώλο στο δεκάρικο.
Τα Περδίκας 3 συνεχίζουν να είναι κλειστά με αναμμένα φωτάκια.
Στο Ιάσωνος44 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και δούλευε κοπέλα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και σώμα γεμάτο και άσχημο.
Στα Ιάσωνος 46 ο όροφος ήταν κλειστός.Το μεσαίο ισόγειο είχε κοπέλα νεαρή,κοντή και υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και βυζάρες.Το αριστερό ισόγειο είχε την Μαρία την αθίγγανη σε διπλοβάρδια απο το πρωί προφανώς.
Στο Ιάσωνος 43 είχαμε 2 κοπέλες την μιλφ Εμμανουέλα με φουλ πρόγραμμα.Πρόκειται για γυναίκα με κοντά πυκνά ξανθά μαλλιά,κοντή,με σώμα γεμάτο με καμπύλες.          Η υπηρεσία ισχυριζότανε ότι η Εμμανουέλλα σε κάνει να βλέπεις αστράκια.Κάποιοι συναγωνιστές που την ξέρανε προφανώς μπήκαν στο δωμάτιο ασυζητητί λέγοντας ότι μέσα στο δωμάτιο είναι όντως δυναμίτης.Η άλλη η κοπέλα με απλό πρόγραμμα ήταν νεότερης ηλικία,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών και νοστιμούλα.
Στο Μ.Α 28 ήταν 2 κοπέλες.Η Άνδρεα η οποία έχει κοντύνει και έχει ξανοίξει τα μαλλιά της σε απόχρωση του ξανθού,ελαφρώς γεματούλα και η δεύτερη ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Τζούλια και ήταν υπέρβαρη,με ξανθά μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα και για τις 2 κοπέλες.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο προφανώς σε διπλοβάρδια πάλι η ώριμη ημεδαπή,κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και σώμα άσχημο με φαρδιά περιφέρεια.    Τα ονόματα που χρησιμοποιεί είναι τα Λόλα και Σόνια.Απλό.Στον όροφο ήταν μία καινούρια ώριμη δεν την έχω ξαναδεί η οποία στο δεκάρικο έκανε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,γεμάτη,με μαύρο ολόσωμο και αδιάφορη εμφανισιακά.
Το Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά ήταν ανοιχτό για λίγο και έπειτα έκλεισε σύντομα.Εργαζόταν το πιπινάκι απο Αλβανία με το όνομα Μαρία-Ιζαμπέλλα που είχα πάρει πρόσφατα.Λεπτή,κοντή,μελαμψή,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο του ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο είχαμε 2 καινούριες αφίξεις αδιάφορες.Και οι 2 ήταν νταρντάνες μετρίου αναστήματος με ξανθά μαλλιά.Η πρώτη με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,άβυζι με πρόσωπο τραχύ και μακριά ίσια ξανθά μαλλιά και η δεύτερη λίγο πιο κοντή με ξανθά μαλλιά και πιο παχουλή.Στον όροφο ήταν πάλι η Τζέσικα πιθανόν σε διπλοβάρδια.Η Τζέσικα έχει καστανό καρέ μαλλι,κανονικά κιλά και είναι σχετικά νόστιμη συγκρινόμενη με τον οχετό που εργάζεται στο Μεταξουργείο.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο ήταν κοπέλα κοντή,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και βυζάρες.Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Τζοάννα,με ξανθά μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών,τατού στο σώμα.Πρόκειται για την Τζοάννα την "Πορτογαλλίδα" απο Κεραμικού 28  και Ιάσωνος 32 υπόγειο προσφάτως.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες η Σιμόνα που την πέτυχα και εχθές το πρωί μαζί με την Καμέλια.Και οι 2 κοπέλες απο Κολωνού 30 με την Καμέλια να έχει περάσει και απο το Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Στο Κολωνού 27 ανοιχτό ήταν μόνο το ισόγειο όπου και παρουσιάστηκε η Χριστίνα λεπτή κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο ήταν η μιλφ Λάουρα απο Ρουμανία.Με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών και χαρακτηριστική κωλάρα.Το πρόγραμμα αυτήν την φορά που ανακοινώθηκε ήταν το απλό χωρίς κώλο.Την Λάουρα την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει και είχε δουλέψει μόνο για 1 ημέρα στο Μαγνησίας 1.Επίσης την έχω πάρει και στο Αχιλλέως 51 λίγο πριν κλείσει.Παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι και γενικά ήταν πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Τώρα όπως βλέπω έχει αρχίσει τις περικοπές.
Στο Κολωνού 15 αριστερά κλασσικά η Μανταλένα,αδιάφορη αθίγγανη,με ξανθά κοντά μαλλιά και γεμάτο σώμα.Στο δεξιά ήταν κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά και σώμα γεμάτο με καμπύλες.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο βγήκε κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν νταρντάνα,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,γεματούλα με μαύρο ολόσωμο και η δεύτερη ήταν λεπτή,πιο κοντή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νόστιμη σε εμφάνιση,με έρπη στο κάτω χείλος της.Και οι 2 κοπέλες απλό.Ο όροφος συνεχίζει να παραμένει κλειστός.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Αντελίνα,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με piercing στο χείλος.Γνωστή και απο Περδίκα 3.Στο μεσαίο στο αριστερό μαγαζί ήταν η γυρολόγος Ντάνα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο ξινό ή αλλιώς σαν να σφίγγεται για να αφοδεύσει.Στο δεξιά ήταν τα 2 πιπίνια Χριστίνα και Μαρία.Η Χριστίνα ψηλή,μελαμψή,αθίγγανη με μαύρα μακριά μαλλιά,λεπτή,καλλίγραμη και η Μαρία κοντή,με λευκό δέρμα,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο.Και τις 2 κοπέλες τής έχω πάρει και οι 2 κοπέλες ήταν μεγάλες φόλες και ξεπέτες και σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να χύσω.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με πιασίματα,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,μέτριας εμφανίσεως.
Στο Κολωνού 23 στο καινούριο ήταν κοπέλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο μέτριας εμφανίσεως.Απλό.
Στο Κεραμικου 15 η ίδια κοπέλα που είδα εχθές πιθανόν σε διπλοβάρδια.Κοντή,με πιασμένα πίσω καστανά μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο αδιάφορο.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κεραμικου 13 υπόγειο πάλι η Μαργαρίτα σε διπλοβάρδια.Κοπέλα κοντή,γεμάτη με ξανθά μαλλιά.Στο ισόγειο σε ντουέτο η Αννέτα με την Χριστίνα.Στον όροφο κοπέλα κοντή,με καστανά πιασμένα μαλλιά,κανονικών κιλών με σώμα πλαδαρό.Απλό πρόγραμμα.
Το Ακομινάτου 2 ισόγειο κλειστό με αναμμένο φωτάκι.Το Δεληγιώργη 39 κλειστό.
Στο Λεωνίδου 6 πάλι η Ιονέλα,κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά και πρόσωπο και σώμα αδιάφορο.
Στο Καλλέργη 33 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν τυο γυφτάκι που είχα δει να δουλεύει χθες πρωί στο Κολωνού 23.Κοντή,με πυκνά καστανομελί μακριά μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο,δέρμα μελαμψό.Ανακοινώθηκε ισπανικό τελειωτικό και ελεύθερο στοματικό.Η άλλη κοπέλα ήταν ψηλότερη,νταρντάνα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,καστανά μαλλιά πιασμένα αλογουρα.Πρωκτικό.Αδιάφορες αμφότερες.
Στο Αχιλλέως & Μαραθώνος 48 ήταν καινούρια κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρα,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με σώμα όμως αρκετά πλαδαρό και αδιάφορο.Στο Μαραθώνος 59 ήταν  Τάνια,κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με χαρακτηριστικό τατού που ξεκινάει απο τον ώμο και καταλήγει στο στήθος.Το πρόσωπο της Τάνιας ήταν αρκετά αδιάφορο.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο ήταν η Άννα η Πολωνέζα,με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,με κώλο στο πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζιά.
Στο ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες την Ρωσόφωνη Ναταλύ,ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους γνωστή απο τα Διδύμου 18 ισόγειο και υπόγειο και το Αλκιβιάδου 16Γ πριν πάει σε στούντιο.Όπως είπα έχει αδυνατίσει και έχει ομορφύνει με το λίφτινγκ που έχει κάνει.Γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη ήταν η Λαρίσα,ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,χάνει λίγο στο πρόσωπο.Η Λαρίσα είναι κυρίως γνωστή απο το Καλύμνου 36 που δούλευε παλιότερα.
Μην έχοντας βρει κάτι που να μου κάνει αίσθηση στο Μεταξουργείο για να καταθέσω και έχοντας ήδη κάψει ένα εικοσάρικο με την φόλα που ακούει στο όνομα Λαβίνια είχα μόνο μία λύση.Σταθερή αξία και βαρύ χαρτί στο Χρηματιστήριο του Αγοραίου Έρωτα.Βούρ λοιπόν στην Διδύμου για να προλάβω την Αλιόνα.Και επιτέλους μόλις έφθασα στον στόχο βρήκα την πολυπόθητη ανακούφιση!
Καλή επέτειο να έχετε!




 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
153
Πόντοι
16
Καλή επέτειο και ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!  ;)
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Απογευματινη βαρδια η ενημερωση?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.595
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.10-03.20) στην τρίτη βάρδια , ενημέρωση  απ όλα τα σπιτάκια που πέρασα , στο τέλος της τσάρκας έκανα 2 πιπινοκαταθέσεις μέτριες  >:(

Καλλέργη 33 μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με κώλο στα 10 ευρώ.
Δεληγιώργη 30 ανοιχτό το φώς , χτύπησα αλλά ο τράβελος μάλλον κάποιον φόρμαρε....
Δεληγιώργη 39 κλειστό.
Ακομινάτου 2α κλειστό.
Ακομινάτου 2β κλειστό.
Κεραμικού 13 κλειστό
Κεραμικού 13α Μαρία ξανθό τρομακτικό γκράνι κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13γ κλειστό.
Κεραμικού 15α κλειστό.
Κεραμικού 15β κλειστό.
Λεωνίδου 6 μελαχρινό κοντό με πιασηματάκια και μικρό τριγωνικό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28α κάτω   Χριστίνα  ξανθιά ψηλή λεπτή με στητό 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28α πάνω Λεϊλά μελαχρινή κοντή με μαλλί μέχρι τον κώλο κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1α Λάνα η καύλα ξανθιά μίλφ καρέ μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστό.
Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλία ξανθιά χοντρή μίλφ με 2.5άρια βυζιά , απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1γ Τζοάνα ξανθιά χοντρή με 1.5άρι βυζί , σαλονάρισε τσιτσίδι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19α Έλλη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλή με 2άρι βυζί τατού στα δεξιά πλευρά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19β κλειστό.
Ιάσωνος 20α Αντρεα  καστανό πιπίνι κανονικό σώμα μικρό βυζί υπέροχο κώλο ,απλό στα 15 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ιάσωνος 20β κλειστό.
Ιάσωνος 20γ κλειστό.
Ιάσωνος 27α κλειστό.
Ιάσωνος 30α Αννα μελαχρινή μαυριδερή με μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο , λεπτή άβυζι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β Κατερίνα μελαχρινή με καρεδάκι λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Χριστίνα καστανή κανονικό αλλά χαλαρό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Τζένη(Κυριακή μεσημέρι την πέτυχα Εξηκίου 20)μελαχρινή χοντρή ελληνίδα γκράνι χοντρή με 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 33 Στέλλα το τούμπανο μαυράκι με πιασηματάκια 2.5άρια βυζιά κωλάρα το μαλλί κοτσιδάκια μελαχρινά και ξανθά ,απλό και τελειωτικό στα βυζί στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 36 κλειστό.
Ιάσωνος 37α Σακίρα το κοντό λεπτό μαυράκι με το ωραίο κωλαράκι και το μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37β Χριστίνα μια ξανθιά απαξιωμένη πατσαβούρα με ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Εμμανουέλλα ξανθιά φαφούτα μίλφ με πιασηματάκια και 3.5άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 κλειστό.
Ιάσωνος 44 νέο κλειστό.
Ιάσωνος 46 κλειστό.
Ιάσωνος 46β Νικόλ  μελαχρινή χοντρή με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Περδίκα 3α κλειστό.
Περδίκα 3β κλειστό.
Κολοκυνθούς 38α κλειστό.
Κολοκυνθούς 38β μελαχρινή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά κλειστό.
Κολοκυνθούς 63 δεξιά κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Εσμεράλντα μελαχρινή τσιγγανόφατσα πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου  20 δεξιά κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Ρίτα ψηλή μαυρούλα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού στο μπούτι ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 53 Ειρήνη κοντή πολύ χοντρή ξανθιά με 2.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ και Λίντα και  ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά με ακα  στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 48 Ελένη ξανθιά πιτσιρικά  με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 κάτω Τζούλια μελαχρινή χοντρή μίλφ με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 πάνω Τερέζα η "Βραζιλιανά" του μπέμπα , ξανθό κοντό γκίλφ σε στύλ κομοδίνο με πόδια και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α Λάουρα μελαχρινή ψηλή με 2άρι βυζί και τεράστια κωλάρα , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32γ Μιρέλα ξανθιά μελαψή  κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32β Καρίνα καστανή μίλφ με πιασήματα και 2.5άρι βυζί ,απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 30β Όλγα ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή νταρντάνα μίλφ με καρέ μαλλί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α κοντή με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β υπόγειο κλειστό.
Κολωνού 27β κλειστό.
Κολωνού 23 Τζοάνα ξανθιά κοντή λεπτή με πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί και πολλά μικρά τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β Μισέλ μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 4άρια βυζιά ,απλό στα 15 ευρώ , φορούσε ροζ γόβες…
Κολωνού 15α κλειστό.
Κολωνού 11β κλειστό.
Κολωνού 11α δεξιά Σοφία καστανή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Στο Μετάξι πέτυχα και τους μεγάλους πόρνους pitsilisti και lastforlife , o πρώτος τίμησε την Εμμανουέλα στο Ιάσωνος 43 και ο δεύτερος την  Τζούλια Κολωνού 47….

Αχιλλέως 48β Γκαλίνα ξανθό πιτσιρίκι κοντό  κανονικό σώμα μικρό βυζί , με άκα.
Μαραθώνος 59 Τάνια μελαχρινή παχουλή με 3άρια βυζιά και τατού λουλούδια και το όνομα της κόρης της , με ακα.
Βιργινίας Μπενάκη 31 κλειστό.
Παιανιέων 24 κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Ευα ξανθιά λεπτή με ωραίο κώλο και στητά μικρά βυζιά ,με ακα.
Κωνσταντινουπόλεως 166α  Φωτεινή καστανόξανθή χοντρή μίλφ με 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα , Ντιάνα ξανθιά λεπτή μίλφ με 2άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και Λαρίσα ξανθιά κατσαρομάλλα ψηλή λεπτή μίλφ με μακρύ μαλλί και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , κάνουν και παρτούζα στα 30 ευρώ σε οποιονδήποτε συνδιασμό.
Ελευσινίων 22 κλειστό.

Χωματιανού 11α Εμμανουελα (από Κολοκυνθούς 63)μελαχρινή με πιασηματάκια και 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανού 11β κλειστό.
Λιοσίων 76 κάτω ανοιχτό το φώς κλειστή η πόρτα.
Λιοσίων 76 πάνω Μελίνα μελαχρινή ψηλή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και κώλο και Ναταλία καστανόξανθή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα , η Ναταλία φορούσε τζήν σορτσάκι και κόκκινες μπότες που έφταναν πάνω από το γόνατο….
Λιοσίων 76β Μαργαρίτα καστανή ψιλόλιγνη μίλφ με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και μασαζ , φορούσε υπερκαυλωτικά εσώρουχα και μάυρες μπότες μέχρι πάνω από τα γόνατα.
Λιοσίων 91 Στέλλα κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Εξηκίου 18β Κάτια καστανόξανθή λεπτή με 1.5άρι βυζί , με κώλο και Ελλη ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , με ακα κάνουν και παρτούζα.
Εξηκίου 18 Κωνσταντίνα η τσατσα σε ρόλο εργαζόμενης φορώντας κλασσικά το μαύρο φόρεμα της , κοντή πολύ χοντρή με μεγάλο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18γ κλειστό.
Εξηκίου 20 κλειστό.
Βέργας 6β Σοφία κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα χοντρή μιλφογκίλφ  με 3άρια βυζιά , με ακα , φορούσε πολύχρωμες κάλτσες μέχρι το γόνατο.
Βέργας 6α Ολγα ξανθό γκράνι χοντρό με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 3 αριστερά κλειστό.
Βέργας 3 δεξιά Μόνικά ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση με ακα τελειωτικό.
Βέργας 2 Βανέσα μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 47 κλειστό.
Αδάνων 2 κλειστό.
Προύσσης 22 κλειστό.
Τροφωνίου 11 δεξιά Αλεξία ξανθιά με ίσιο μαλλί παχουλή με μικρό βυζί και υπέροχη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Γιάννα ξανθιά με μικρό βυζί και τεραστίων διαστάσεων κωλάρα , με κώλο .
Τροφωνίου 13 δεξιά Τζούλια καστανόξανθή μιλφ παχουλή με 1.5άρι βυζί και πίρσινγκ στην μύτη ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 αριστερά κλειστό.
Κνίδου 18 κλειστό.

Πέργαμου 27α κλειστό.
Περγάμου 27β κλειστό.
Περγάμου 1 κλειστό.
Αλκαμένους 113 κλειστό.
Αλκαμένους 117 κλειστό.
Ρεμούνδου 20 κλειστό.
Ρεμούνδου 21 κλειστό.
Ρεμούνδου 21α κλειστό.
Αγιού Πέτρου 7 κλειστό.

Πιπίνου 65β κλειστό.
Φυλής 136 κλειστό.
Φυλής 134β Αλεξάνδρα καστανόξανθή  παχουλή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α κλειστό.
Φυλής 134 Βίκυ μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα , έχει αφήσει και έχουν μακρύνει πάρα πολύ τα νύχια στα χέρια της.
Φυλής 109β Ειρήνη ξανθό μίλφογκίλφ με κοντό μαλλί με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 109α κλειστό.
Μαγνησίας 11 κλειστό.
Αγκύρας 12β κλειστό.
Αγκύρας 12α κλειστό.
Φυλής 71α Άντζελα  η πρώην μεταξουργίωτησα , καστανή ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 69β κλειστό.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα , περίμενα πολύ ώρα στο σαλόνι και πάω προς την κουζίνα να ρωτήσω την τσατσα ποια δούλευε , και βλέπω στο δωμάτιο την Αντίνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι να της κάνει μασαζ η τσατσα….
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Μισέλ μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , τώρα που την ξαναείδα έχει γλυκό προσωπάκι .
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό γκράνι με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 84α κλειστό.
Φυλής 80 όταν πήγα έκλεισε.
Φυλής 61 Βίκη μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 59 κάτω Αλίσια ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά η ελληνίδα Νάντια καστανή κατσαρομάλλα με πιασήματα μικρό βυζί και ωραία μεγάλη τουρλωτή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ κλειστό.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 56 Πατρίτσια μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτκή)
Φυλής 54β Ορόρα καστανή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7α κλειστό.
Διδύμου 7β κλειστό.
Διδύμου 8α κλειστό.
Διδύμου 8β κλειστό.
Διδύμου 16α κλειστό.
Διδύμου 18β κλειστό.
Διδύμου 18α κλειστό.
Διδύμου 20 κλειστό.
Διδυμου 27 κλειστό.
Ελλης 3 κλειστό.


Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω Ελένη ξανθιά με πιασηματάκια μικρό βυζί και ωραία κωλάρα , τατού χαμηλά στη μέση και τατού πεταλούδα στον αυχένα , με ακα και κώλο , πρίμ μερικούς μήνες δούλευε Φωκαίας 27α.
Φωκαίας 27α Γκαμπριέλα το τούμπανο μελαχρινή κανονικό σώμα 3άρια σιλικονατα βυζιά κωλάρα , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β κλειστό.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθό γκράνι με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 24 Αγάπη ξανθό μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 17α Ελένη μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα ,μετά από καιρό την είδα να σαλονάρει χωρίς τα γυαλιά της.

Ιουλιανού 71 κλειστό.
Αλκιβιάδου 16α κελιστό.
Αλκιβιάδου 16β κλειστό.
Αλκιβιάδου 16γ κλειστό.

Αυτά ….καλό ξημέρωμα για μερικούς , καλημέρα για άλλους , αλλά  καλή βδομάδα σε όλους….    

   

 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
...
Στο Φώκαιας 27 ...
Στον όροφο ήταν η Λαβίνια η οποία έχει ξανοίξει τα μαλλιά της σε ξανθό.Είναι λεπτή,με σχεδόν ανύπαρκτα βυζάκια,μικρό και αρκετά ρηχό μουνάκι.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Αν και την είχα πάρει στο Διδυμου 27 όταν είχε μόλις ξεκινήσει και ήταν φόλα αποφάσισα να της δώσω και μία δεύτερη ευκαιρία ελπίζοντας ότι θα έχει βελτιωθεί.Η δεύτερη φορά περιτό να πω ότι ήταν χειρότερη απο την πρώτη αφού στο τέλος δεν ήθελε με τίποτα να κάνει τελειωτικό τσιμπούκι ενώ είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.Αφού να φανταστείτε με το ζόρι την έπεισα να μου κάνει και 69 γιατί και πάλι δεν ήθελε, όταν άρχισα να απαιτώ πίσω τα λεφτά μου.Πεταμένο εικοσάρικο!
...

Η Λαβίνια χρειάζεται επισκευή και πέταμα, γιατί έτσι όπως είναι τώρα, ούτε για πέταμα δεν κάνει.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε τυπε τι παιρνεις????
Τσαρκα το πρωι, μπαλα το απογευμα και χαιπερτσαρκα το βραδυ......  :dunno:
Αυτα ειναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

YΓ Αυτη η Βικη στο ΦΥΛΗς 134, εκει κοιμαται τι διαολο..

Υπερ-πορνορεπόρτερ. Θα έλεγα ότι είναι ο πορνο-Sauron που με το μάτι του εντοπίζει τα πάντα. Έχει αφήσει τους άλλους πολύ πίσω. Εξαιρετικός και ο Προφέσσορ που έκανε δεύτερη τσάρκα σε δύο μέρες. Πολύ καλος!
 

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Μηνύματα
94
Like
0
Πόντοι
0
Η Τανια απο Κολωνου 48 ξερει κανεις που βρισκεται?
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
βόλτα(00.10-03.20) στην τρίτη βάρδια απ όλα τα σπιτάκια που πέρασα , στο τέλος της τσάρκας έκανα 2 πιπινοκαταθέσεις μέτριες  >:(

Ιάσωνος 31β Τζένη(Κυριακή μεσημέρι την πέτυχα Εξηκίου 20)μελαχρινή χοντρή ελληνίδα γκράνι χοντρή με 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Έτσι είναι δουλεύει πρωινά στην Εξηκίου και μετά κλείνει και ο οίκος αφού σχολάσει, τρομακτική νταρντάνα και υποθέτω με μαύρο μεσοφόρι όπως την έχω πετύχει εκεί!

Κολωνού 30β Όλγα ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ.
αν λες για την κλασική Όλγα εκεί δε μου κάνει για μιλφ εκτός και αν μικροδείχνει...

Κολωνού 27α κοντή με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Υποθέτω πως αναφέρεσαι για την αλλήθωρη αλλά νόστιμη Χριστίνα!

Αυτά ….καλό ξημέρωμα για μερικούς , καλημέρα για άλλους , αλλά  καλή βδομάδα σε όλους….    
Εντάξει παρά μερικά λίγα σπιτάκια μιλάμε για χάιπερτσαρκ... είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΡΝΟΣ... Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Η σημερινή μέρα ενόψη της εθνικής επετείου ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κάνω βόλτα στα σπιτάκια μιας και δεν είχα τίποτα να κάνω.

Στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα". Επιστροφή, πρώτη της μέρα!

Στο Φυλής 40 ήταν και πάλι η Έλενα σε διπλοβάρδια.Μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Μόνιμα η Έλενα καιρό τώρα εκεί και μόνη παρουσία από το πρωί ως το βράδυ και είναι αξιέπαινη που ανταπεξέρχεται τόσο καλά στο έργο της σύμφωνα με όλους!

Στο Φυλής 66Α ήταν ο μούναρος η Ρενάτα σε απλό πρόγραμμα.Στο 66Δ ήταν 2 κοπέλες η Μπιάνκα και η Άντζελα με κώλο αμφότερες.
Και η Μπιάνκα διπλοβάρδια αφού νωρίτερα την είδα να σχολάει από το Φ.69Β.

Στο Φώκαιας 25 ισόγειο είχαμε καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Μισέλ που μάλλον έχει περάσει είναι και στο Φυλής 86.

Στο Μ.Α 15 ήταν η Ντιάνα.Κοπέλα,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με καμπύλες και φαρδιά περιφέρεια.Πρόκειται για κοπέλα που έχει εργαστει και με το όνομα Ντανιέλα στα Φώκαιας 22,Φώκαιας 25 όροφος αλλά και στα Ιάσωνος 44&46.και Κολωνού 48 ντουέτο και με Βαλέρια!

Στο Μ.Α 17 ήταν μία νεαρή,κοντή και υπέρβαρη με μακριά καστανά μαλλιά με κώλο στο δεκάρικο.
Μαρία και μάλλον ημεδαπό καραμπάζο.

Στο Ιάσωνος44 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και δούλευε κοπέλα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και σώμα γεμάτο και άσχημο. Κλαούντια

Στο Ιάσωνος 43 είχαμε 2 κοπέλες την μιλφ Εμμανουέλα με φουλ πρόγραμμα.Πρόκειται για γυναίκα με κοντά πυκνά ξανθά μαλλιά,κοντή,με σώμα γεμάτο με καμπύλες.           Η υπηρεσία ισχυριζότανε ότι η Εμμανουέλλα σε κάνει να βλέπεις αστράκια.Κάποιοι συναγωνιστές που την ξέρανε προφανώς μπήκαν στο δωμάτιο ασυζητητί λέγοντας ότι μέσα στο δωμάτιο είναι όντως δυναμίτης.Η άλλη η κοπέλα με απλό πρόγραμμα ήταν νεότερης ηλικία,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών και νοστιμούλα.
Ίσως να επρόκειτο βάση της περιγραφής σου για την όχι μελαμψή αλλά αθίγγανη Χριστίνα που ανακοινώνεται και φουλ από τον ιδιοκτήτη του scooby doo, τσάτσο.

Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο είχαμε 2 καινούριες αφίξεις αδιάφορες.Και οι 2 ήταν νταρντάνες μετρίου αναστήματος με ξανθά μαλλιά.Η πρώτη με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,άβυζι με πρόσωπο τραχύ και μακριά ίσια ξανθά μαλλιά και η δεύτερη λίγο πιο κοντή με ξανθά μαλλιά και πιο παχουλή.Στον όροφο ήταν πάλι η Τζέσικα πιθανόν σε διπλοβάρδια.Η Τζέσικα έχει καστανό καρέ μαλλι,κανονικά κιλά και είναι σχετικά νόστιμη συγκρινόμενη με τον οχετό που εργάζεται στο Μεταξουργείο.Απλό. Ωραία αλλά ψηλή και άχαρη, την πρώτη φορά που την είδα παρουσιάστηκε με το τσιγάρο στο σαλόνι και η ξενέρα της εικόνας της μου έμεινε...

Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο ήταν κοπέλα κοντή,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και βυζάρες. Αλίνα/Ελίνα

Στο Κολωνού 15 αριστερά κλασσικά η Μανταλένα,αδιάφορη αθίγγανη,με ξανθά κοντά μαλλιά και γεμάτο σώμα.Στο δεξιά ήταν κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά και σώμα γεμάτο με καμπύλες. Σοφία

Στο Κολωνού 11 υπόγειο βγήκε κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν νταρντάνα,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,γεματούλα με μαύρο ολόσωμο Άννα γυφτο-Βουλγάρα και η δεύτερη ήταν λεπτή,πιο κοντή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νόστιμη σε εμφάνιση,με έρπη στο κάτω χείλος της.Και οι 2 κοπέλες απλό.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Αντελίνα,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με piercing στο χείλος.Γνωστή και απο Περδίκα 3.Στο μεσαίο στο αριστερό μαγαζί ήταν η γυρολόγος Ντάνα (η γνωστή από Αλκιβιάδου 16Γ; αν ναι ευκαρία να την πάρω στο 10αρικο σήμερα κιόλας),κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο ξινό ή αλλιώς σαν να σφίγγεται για να αφοδεύσει.Στο δεξιά ήταν τα 2 πιπίνια Χριστίνα (ή Κρις του lustforlife) και Μαρία.

Στο Κολωνού 23 στο καινούριο ήταν κοπέλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο μέτριας εμφανίσεως (Picker τα βλέπεις;  ;).Απλό. Κορίνα

Καλή επέτειο να έχετε!
και σε σένα καλή επέτειο και χαιρετίζω για άλλη μία φορά την πλούσια και χρήσιμη ενημέρωσή σου! Πολλά Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:


μάλλον την Φλώρα εννοεί.
και εγώ αυτήν υπέθεσα αρχικώς αλλά η Φλώρα ούτε Ρωσίδα είναι ούτε καρέ είναι το μαλλί της... άλλη είναι αλλά δε μου 'ρχεται!
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η Τανια απο Κολωνου 48 ξερει κανεις που βρισκεται?
στο Κολωνού 48 δεν παίζει πια, για την ώρα τουλάχιστον, το μόνο σίγουρο!

βόλτα(00.10-03.20) στην τρίτη βάρδια απ όλα τα σπιτάκια που πέρασα , στο τέλος της τσάρκας έκανα 2 πιπινοκαταθέσεις μέτριες  >:(

Ιάσωνος 31β Τζένη(Κυριακή μεσημέρι την πέτυχα Εξηκίου 20)μελαχρινή χοντρή ελληνίδα γκράνι χοντρή με 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Έτσι είναι δουλεύει πρωινά στην Εξηκίου και μετά κλείνει και ο οίκος αφού σχολάσει, τρομακτική νταρντάνα και υποθέτω με μαύρο μεσοφόρι όπως την έχω πετύχει εκεί!

Κολωνού 30β Όλγα ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ.
αν λες για την κλασική Όλγα εκεί δε μου κάνει για μιλφ εκτός και αν μικροδείχνει...

Κολωνού 27α κοντή με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Υποθέτω πως αναφέρεσαι για την αλλήθωρη αλλά νόστιμη Χριστίνα!

Αυτά ….καλό ξημέρωμα για μερικούς , καλημέρα για άλλους , αλλά  καλή βδομάδα σε όλους….    
Εντάξει παρά μερικά λίγα σπιτάκια μιλάμε για χάιπερτσαρκ... είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΡΝΟΣ... Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Η σημερινή μέρα ενόψη της εθνικής επετείου ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κάνω βόλτα στα σπιτάκια μιας και δεν είχα τίποτα να κάνω.

Στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα". Επιστροφή, πρώτη της μέρα!

Στο Φυλής 40 ήταν και πάλι η Έλενα σε διπλοβάρδια.Μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Μόνιμα η Έλενα καιρό τώρα εκεί και μόνη παρουσία από το πρωί ως το βράδυ και είναι αξιέπαινη που ανταπεξέρχεται τόσο καλά στο έργο της σύμφωνα με όλους!

Στο Φυλής 66Α ήταν ο μούναρος η Ρενάτα σε απλό πρόγραμμα.Στο 66Δ ήταν 2 κοπέλες η Μπιάνκα και η Άντζελα με κώλο αμφότερες.
Και η Μπιάνκα διπλοβάρδια αφού νωρίτερα την είδα να σχολάει από το Φ.69Β.

Στο Φώκαιας 25 ισόγειο είχαμε καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Μισέλ που μάλλον έχει περάσει είναι και στο Φυλής 86.

Στο Μ.Α 15 ήταν η Ντιάνα.Κοπέλα,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με καμπύλες και φαρδιά περιφέρεια.Πρόκειται για κοπέλα που έχει εργαστει και με το όνομα Ντανιέλα στα Φώκαιας 22,Φώκαιας 25 όροφος αλλά και στα Ιάσωνος 44&46.και Κολωνού 48 ντουέτο και με Βαλέρια!

Στο Μ.Α 17 ήταν μία νεαρή,κοντή και υπέρβαρη με μακριά καστανά μαλλιά με κώλο στο δεκάρικο.
Μαρία και μάλλον ημεδαπό καραμπάζο.

Στο Ιάσωνος44 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και δούλευε κοπέλα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και σώμα γεμάτο και άσχημο. Κλαούντια

Στο Ιάσωνος 43 είχαμε 2 κοπέλες την μιλφ Εμμανουέλα με φουλ πρόγραμμα.Πρόκειται για γυναίκα με κοντά πυκνά ξανθά μαλλιά,κοντή,με σώμα γεμάτο με καμπύλες.           Η υπηρεσία ισχυριζότανε ότι η Εμμανουέλλα σε κάνει να βλέπεις αστράκια.Κάποιοι συναγωνιστές που την ξέρανε προφανώς μπήκαν στο δωμάτιο ασυζητητί λέγοντας ότι μέσα στο δωμάτιο είναι όντως δυναμίτης.Η άλλη η κοπέλα με απλό πρόγραμμα ήταν νεότερης ηλικία,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών και νοστιμούλα.
Ίσως να επρόκειτο βάση της περιγραφής σου για την όχι μελαμψή αλλά αθίγγανη Χριστίνα που ανακοινώνεται και φουλ από τον ιδιοκτήτη του scooby doo, τσάτσο.

Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο είχαμε 2 καινούριες αφίξεις αδιάφορες.Και οι 2 ήταν νταρντάνες μετρίου αναστήματος με ξανθά μαλλιά.Η πρώτη με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,άβυζι με πρόσωπο τραχύ και μακριά ίσια ξανθά μαλλιά και η δεύτερη λίγο πιο κοντή με ξανθά μαλλιά και πιο παχουλή.Στον όροφο ήταν πάλι η Τζέσικα πιθανόν σε διπλοβάρδια.Η Τζέσικα έχει καστανό καρέ μαλλι,κανονικά κιλά και είναι σχετικά νόστιμη συγκρινόμενη με τον οχετό που εργάζεται στο Μεταξουργείο.Απλό. Ωραία αλλά ψηλή και άχαρη, την πρώτη φορά που την είδα παρουσιάστηκε με το τσιγάρο στο σαλόνι και η ξενέρα της εικόνας της μου έμεινε...

Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο ήταν κοπέλα κοντή,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και βυζάρες. Αλίνα/Ελίνα

Στο Κολωνού 15 αριστερά κλασσικά η Μανταλένα,αδιάφορη αθίγγανη,με ξανθά κοντά μαλλιά και γεμάτο σώμα.Στο δεξιά ήταν κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά και σώμα γεμάτο με καμπύλες. Σοφία

Στο Κολωνού 11 υπόγειο βγήκε κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν νταρντάνα,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,γεματούλα με μαύρο ολόσωμο Άννα γυφτο-Βουλγάρα και η δεύτερη ήταν λεπτή,πιο κοντή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νόστιμη σε εμφάνιση,με έρπη στο κάτω χείλος της.Και οι 2 κοπέλες απλό.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Αντελίνα,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με piercing στο χείλος.Γνωστή και απο Περδίκα 3.Στο μεσαίο στο αριστερό μαγαζί ήταν η γυρολόγος Ντάνα (η γνωστή από Αλκιβιάδου 16Γ; αν ναι ευκαρία να την πάρω στο 10αρικο σήμερα κιόλας),κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο ξινό ή αλλιώς σαν να σφίγγεται για να αφοδεύσει.Στο δεξιά ήταν τα 2 πιπίνια Χριστίνα (ή Κρις του lustforlife) και Μαρία.

Στο Κολωνού 23 στο καινούριο ήταν κοπέλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο μέτριας εμφανίσεως (Picker τα βλέπεις;  ;).Απλό. Κορίνα

Καλή επέτειο να έχετε!
και σε σένα καλή επέτειο και χαιρετίζω για άλλη μία φορά την πλούσια και χρήσιμη ενημέρωσή σου! Πολλά Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:


μάλλον την Φλώρα εννοεί.
και εγώ αυτήν υπέθεσα αρχικώς αλλά η Φλώρα ούτε Ρωσίδα είναι ούτε καρέ είναι το μαλλί της... άλλη είναι αλλά δε μου 'ρχεται!
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο Κολωνού 11 υπόγειο βγήκε κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν νταρντάνα,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,γεματούλα με μαύρο ολόσωμο και η δεύτερη ήταν λεπτή,πιο κοντή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νόστιμη σε εμφάνιση,με έρπη στο κάτω χείλος της.Και οι 2 κοπέλες απλό.Ο όροφος συνεχίζει να παραμένει κλειστός.
προφεσορ,τα σεβη μου.

η αννα που αναφερεσαι ειναι η αννα που πηρα προσφατα στο μεγ.αλεξ. 22 ισογειο και οπως ειπα ειναι σουπερ στο δωματιο και εχει φοβερες βυζαρες :tits:

η αλλη κοπελα ,η κοντη,ειναι η αλβανιδα ζωη που δουλευε μεχρι προσφατα στα ιασωνος 30/33.εχει παχυνει και εχει γινει πιο "γκλαμουρ".την ειχα παρει οταν ειχε ξεκινησει και ηταν πολυ καλη μεσα...

 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο ιασωνος 43 φυστικη αυτη που δουλευε με την εμμανουελα δεν ηταν η χριστινα,αλλα η αντζελα
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
στο ιασωνος 43 φυστικη αυτη που δουλευε με την εμμανουελα δεν ηταν η χριστινα,αλλα η αντζελα
Σε εμπιστεύομαι, είσαι περισσότερο γνώστης οπότε αυτή θα ήταν!


προφεσορ,τα σεβη μου.

η αννα που αναφερεσαι ειναι η αννα που πηρα προσφατα στο μεγ.αλεξ. 22 ισογειο και οπως ειπα ειναι σουπερ στο δωματιο και εχει φοβερες βυζαρες :tits:

η αλλη κοπελα ,η κοντη,ειναι η αλβανιδα ζωη που δουλευε μεχρι προσφατα στα ιασωνος 30/33.εχει παχυνει και εχει γινει πιο "γκλαμουρ".την ειχα παρει οταν ειχε ξεκινησει και ηταν πολυ καλη μεσα...
Σωστός ο lust, η Σοφία τώρα που είδα και εγώ προχθές με ροζ εσώρουχα και την απαξιωμένη φάτσα, πρών Ζωή στο Ιάσωνος 33 όροφο που είχα πάρει και μου είχε πει ότι ήταν Ιταλίδα του Μιλάνου κιόλας! καλά το ίδιο αδύνατη την είδα, όντως μέσα έχει συμμετοχή αλλά είναι ζοντόβολο και χαζοπούτανο! το κωλαράκι της είναι ότι έχει πιο ωραίο πάνω της, το βυζί της κυριολεκτικά δεν υπάρχει!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φυστίκη η κοπέλα που δούλευε εχθές σε ντούο με την Εμμανουέλλα στο Ιάσωνος 43 δεν ήταν η Χριστίνα.Την λέγανε Αγγελική.Ετσι την ανακοινώσαν στο σαλόνι και εγώ δεν την έχω ξαναδεί.Ο lust αυτήν εννοεί μάλλον.

Η Ντάνα στο Ιάσωνος 1 ασφαλώς και δεν είναι η Ντάνα-Λώρη-Καμέλια απο το Αλκιβιάδους 16Γ.Η Ντάνα-Λώρη έχει τόσο καλές υπηρεσίες και σταθερό πελατολόγιο που προς το παρόν δεν χρειάζεται να δουλέψει στο Μεταξουργείο.Επίσης το πρόσωπο της δεν είναι ξινό. Η Ντάνα απο Ιάσωνος 1 είναι παλιά καραβάνα και γυρολόγος του Μεταξουργείου με πολύ μέτριες υπηρεσίες.Δοκίμασε και την τύχη της ασφαλώς και στην Φυλής για πολύ λίγο αλλά απέτυχε και επέστρεψε στα παλιά της λημέρια.Προσωπικά εγώ έχω βαρεθεί να την βλέπω στα σπιτάκια την συγκεκριμένη κοπέλα.


προφεσορ,τα σεβη μου.

η αννα που αναφερεσαι ειναι η αννα που πηρα προσφατα στο μεγ.αλεξ. 22 ισογειο και οπως ειπα ειναι σουπερ στο δωματιο και εχει φοβερες βυζαρες :tits:

η αλλη κοπελα ,η κοντη,ειναι η αλβανιδα ζωη που δουλευε μεχρι προσφατα στα ιασωνος 30/33.εχει παχυνει και εχει γινει πιο "γκλαμουρ".την ειχα παρει οταν ειχε ξεκινησει και ηταν πολυ καλη μεσα...
H Ζωή μου έκανε κλικ η άλλη με άφησε αδιάφορο. Να τονίσω και πάλι ότι εχθές η Ζωή που την είδα είχε εμφανίσει έρπη στο κάτω χείλος.


Απογευματινή εξόρμηση Φ και Φωκαίας για να καλυφθεί το πρωινό φιάσκο με την έμμη και έχοντας διαβάσει μια πολύ καλή κριτική για ένα ξανθό ρωσοπίπινο από φωκαίας 27 είπα να ποντάρω εκεί.Γενικά δε μου αρέσουν οι πετιτ καταστάσεις λόγο έλλειψης στήθους.Η κοπέλα λοιπόν ήτο φόλα.Πολύ απότομη στο social χρησιμοποίησε μισό τόνο κρέμα με τη βλακώδη δικαιολογία ότι ''είναι μεγκαλο''.Στα 4 δεν ήθελε γιατί λέει πονάει οπότε ανέβηκα απο πάνω με ήδη ξενερωμενο ηθικό.Εκεί ξεκίνησε το γλέντι...όσο χαροπάλευα έπιανε χαρτομάντιλα φύσαγε τη μύτη της και έλεγε....γκρίπη φίλο...γκρίπη.Φυσικά εκεί έληξε η συνεύρεση μας και παρεξηγήθηκε κιόλας που δεν τελείωσα.
Και εκεί που επέστρεφα νευριασμένος από τη μικρή κορασίδα και κυρίως από την κίβδηλη κριτική μπήκα 2 πόρτες παρα δίπλα σε ένα μελαχρινό εν ονόματι michelle...τα ξέχασα όλα και είμαι έτοιμος για μια ακόμα εβδομάδα δουλειάς.
Τελικά είναι όλα θέμα χημείας.


μάλλον την Φλώρα εννοεί.
Ο φίλος απο πάνω δεν εννοεί την Φλώρα αλλά την Λαβίνια.Αυτή δούλευε στον πρώτο όροφο του Φωκαιας 27 εχθές.Και είχα και εγώ την ατυχία να την πάρω.Μου έκανε και εμένα τα ίδια σκηνικά που έκανε στον φίλο με την γρίπη.Δεν ήθελε να μου πάρει πίπα γιατί ήταν λέει κρυωμένη.Αν είναι κρυωμένη να κάτσει στο σπίτι της να πάρει τα φάρμακα της να γίνει καλά και έπειτα να ξαναπιάσει δουλειά.
Αναφορικά τώρα με την Φλώρα που εγώ προσωπικά την έχω αφήσει με πολύ καλές εντυπώσεις,έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχουν συνεννοηθεί στην γλώσσα τους με την Λαβίνια και να εκμεταλλεύονται το κόλπο της γρίπης για να λουφάρουν.100% αυτο συνέβη εχθές τόσο με τα γεγονότα που περιγράφησαν με την Φλώρα αλλά και με την Λαβίνια.


Η Λαβίνια χρειάζεται επισκευή και πέταμα, γιατί έτσι όπως είναι τώρα, ούτε για πέταμα δεν κάνει.
Η Λαβίνια αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα πούτσο και ξύλο!


Ρε τυπε τι παιρνεις????
Τσαρκα το πρωι, μπαλα το απογευμα και χαιπερτσαρκα το βραδυ......  :dunno:
Αυτα ειναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang3
Φίλε bmw o N.Σμύρνη όπως του το έχω επισημάνει και εγώ παλιότερα είναι φαινόμενο.
Είναι Ντούρασελ ο τύπος! Επειδή κοιμάται πολύ λίγες ώρες με σκοπό να προλάβει να ζήσει κάθε ικμάδα της ζωής του του είπα ότι εξαντλεί στην ουσία τον εαυτό του και ίσως πρέπει να προσέξει. Απο την άλλη του είχα πει ότι ζηλεύω την υπερενεργητικότητα του.Λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν σίγουρα αυτό που κάνει ο Ν.Σμύρνη.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φυστίκη η κοπέλα που δούλευε εχθές σε ντούο με την Εμμανουέλλα στο Ιάσωνος 43 δεν ήταν η Χριστίνα.Την λέγανε Αγγελική.Ετσι την ανακοινώσαν στο σαλόνι και εγώ δεν την έχω ξαναδεί.Ο lust αυτήν εννοεί μάλλον.
ναι...αγγελικη/αντζελα...

η ζωη απ οτι λεει ο φυστικης δουλευει ως σοφια τωρα...ζωη+ερπης=σοφια :blowup:
 

ficki_ficki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Μηνύματα
2
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
10
Η Τανια απο Κολωνου 48 ξερει κανεις που βρισκεται?

Στις 25/10/13 εθεάθη κατά τις 11:40, μες την καύλα, στον εν λόγω οίκο. Δεν έχω περάσει αλλά μου δίνει πολύ καλή εντύπωση
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
σουπερ Hyper τσαρκα απο Νεα σμυρνη 76!!!! :dancing: :dancing: :dancing:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στις 25/10/13 εθεάθη κατά τις 11:40, μες την καύλα, στον εν λόγω οίκο. Δεν έχω περάσει αλλά μου δίνει πολύ καλή εντύπωση
είσαι σίγουρος τύπε πως αυτή που είδες ήταν η Τάνια και όχι η Μόνικα;
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
προσπαθώντας να κερδίσω και εγώ λίγη από την αίγλη και την δόξα του Προφέσορ, του Φανούρη, του λαστφορλαιφ και του Φυστική θα καταθέσω και την δική μου σημερινή τσάρκα.

Παρασίου 36 συνάντησα το σκληρό milf Μόνικα αν και προτιμούσα την Μαρία (θα δουλεύει μάλλον αύριο). Πρόκειται για ψηλή, αδύνατη αρχοντογυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά με μαύρο μαλλί και όμορφο πρόσωπο.
Βέργας 3 συνάντησα στο αριστερό μαγαζί την Μαρία, πρόκειται για μια μελαχρινή κοπέλα μετρίου αναστήματος με σκληρά χαρακτηριστικά. Η Έλλη αύριο το πρωί μαζί της. Στο δεξί μαγαζί συνάντησα την γεματούλα Ιωάννα. Πρόκειται για όμορφη κοπέλα με κιλάκια και βυζάρες. Κατάθεση με θετικά αποτελέσματα.
Διδυμου 27 συνάντησα την skinny ξανθούλα Λαβίνια. Πρόκειται για αδιάφορη εμφανισιακά πιτσιρίκα, που δεν προκαλεί καμιά ερωτική συγκίνηση στο σαλόνι, με το βαριεστημένο ύφος της.
Διδύμου 20 συνάντησα την όμορφη πετίτ Ρωσσίδα Σάντρα με καλές αναμνήσεις από Αλκαμένους 117. Πλέον εργάζεται στην αλυσίδα Αγκύρας 12-Διδύμου 20.
Διδύμου 18Α η τσατσά με ενημέρωσε ότι εργάζεται το υπέρ-σκληρό gilf Αντριάννα, γνωστή σε όλους φαντάζομαι.
Διδύμου 18Β συνάντησα το σκληρό milf Σιλβια με κακή προηγούμενη εμπειρία. Όμορφη κοπέλα δε λέω, το γατίσιο πρόσωπο της είναι υπερ-καύλα, αλλά όχι για μένα. Φούλ πρόγραμμα τα πάντα όλα.
Διδύμου 16 συνάντησα το σκληρό εντυπωσιακό milf Λίλιαν και την Ιζαμπέλλα. Η πρώτη είναι ψηλή λεπτή με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο, μακρύ ξανθό μαλλί και γενικά με εντυπωσιακή εμφάνιση ενώ η δεύτερη είναι η κοκκινομάλλα γεματούλα από Έλλης 3.
Διδύμου 8Β συνάντησα το σκληρό milf Όλγα και την πιτσιρίκα Αννίτα. Η πρώτη είναι ψηλή, αδύνατη με κόκκινο μαλλί μέχρι τον λαιμό και πρηξαρχίδω στο σαλόνι ενώ η δεύτερη πιο κοντούλα,γεματούλα με ωραίο γλύκο πρόσωπο. Την Αννίτα την έχω πάρει με καλές εντυπώσεις και πλέον έχει ομορφύνει πολύ.
Διδύμου 7Α συνάντησα μια ψηλή κοκκινομάλλα με καμπύλες ονόματι Άννα αν και φοβάμαι ότι η τσατσά είπε το όνομα επειδή δεν θυμόταν κάτι άλλο. Αδιάφορη...
Φυλής 40 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η μελαχρινή Έλενα, μια ωραία κοπέλα, ψηλή με ωραίο σώμα και ακάποτο πρόγραμμα.
Φυλής 54Β συνάντησα την όμορφη μελαχρινή πιτσιρίκα Τζούλια. Καλλίγραμμη με ωραίο πρόσωπο θα είναι διπλοβάρδια σήμερα. Η Λίζα θα έρθει σε μερικές μέρες.
Φυλής 56 συνάντησα τα πιπίνια Ρωξάνη και Νικολέτα. Η πρώτη είναι μελαχρινή με σκούρο δέρμα και πιασίματα ενώ η δεύτερη ξανθιά, αδύνατη με ωραίο πρόστυχο πρόσωπο.
Φυλής 66Α συνάντησα την όμορφη Ιωάννα. Πρόκειται για ψηλή καλλίγραμμη κοπέλα με μαύρο μαλλί. Βγήκε κάπως ξενερωμένη και δεν πέρασα αν και όταν την είχα πάρει είχα καλές εντυπώσεις.
Φυλής 66Δ συνάντησα την όμορφη μελαχρινή Άντζελα. Μετρίου αναστήματος με ωραίο σώμα και μικρό στήθος αλλά πρόστυχο pro-milf πρόσωπο. Όμορφη παρουσία.
Φυλής 59 συνάντησα την ψηλή μοντελέ Ιζαμπέλα. Πρόκειται για ψηλή, αδύνατη κοπέλα που θέλω όποσδήποτε να πάρω σε κάποια φάση στο κοντινό μέλλον!
Φυλής 74 στο δεξί σπιτάκι συνάντησα την Τερέζα, μια ξανθιά κοπέλα με σγουρό μαλλί πιασμένο κότσο και μεγάλο στήθος. Αρκετά όμορφη θα έλεγα. Στο δίπλα σπιτάκι συνάντησα την αδιάφορη εμφανισιακά Άννα. Κοντή, μελαχρινή με μέτριο σώμα και πρόσωπο θεωρώ ότι την έχω πάρει κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν...
Φυλής 80 συνάντησα την ξανθιά Άννα με την προστυχόφατσα. Ωραία κοπέλα αλλά καθώς έμπαινα στο δωμάτιο έκραζε κάποιον στο τηλέφωνο οπότε μακρυά...
Φυλής 65Β συνάντησα την όμορφη Εμμανουέλα με την ποντικόφατσα και την κορμάρα.
Φυλής 67 συνάντησα την Εύα μια όμορφη κοπέλα με κάποια κιλάκια παραπάνω, σγουρό καστανό μαλλί και μέτριο στήθος.
Φυλής 69Α συνάντησα την Χριστίνα από το Καζακσταν, γνωστή και μη εξαιρετέα. Μου φάνηκε κάπως πεσμένη σήμερα, μάλλον δεν είχε κέφια...
Φυλής 69Β συνάντησα το σκληρό αρχοντοmilf Τάνια, ξανθιά, ψηλή με αριστοκρατικό πρόσωπο και ακάποτη πίπα.
Φυλής 71Β συνάντησα την Μπιάνκα, μελαχρινή με σκούρο δέρμα προφανώς τσιγγάνικης καταγωγής, αρκετά όμορφη και φαντάζομαι φιλότιμη στο δωμάτιο.
Φυλής 71Α συνάντησα την γεματούλα Έμμυ, μια κοπέλα με καστανό ίσιο μαλλί, όμορφο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα αν και δεν είχε τις βυζάρες της Ιωάννας.
Φωκαίας 17 καθώς πήγαινα άκουσα καραμούζα απέξω: "Έλα τελείωνε πόση ώρα χέζεις;;"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μέσα συνάντησα την ξανθιά Εμμανουέλα, μια κοπέλα μετρίας ομορφιάς με καποια πιασίματα η οποία ήταν αρκετά ευγενική.
Φωκαίας 25Α συνάντησα την Σοφία μια καινούρια κοπέλα στην πιάτσα. Πρόκειται για μικρούλα Ρωσσίδα προφανώς με ανύπαρκτη γνώση Ελληνικών, όμορφο προσωπάκι και σώμα, μαύρο μαλλί.
Φωκαίας 25Β συνάντησα την Σοφία (αν θυμάμαι καλά το όνομα), μια αδιάφορη εμφανισιακά κοντή ξανθούλα με μέτριο σώμα/πρόσωπο.
Φωκαίας 27Α συνάντησα την Μαρία το κοντοπούτανο που είχα πάρει στην Ρεμούνδου. Χαριτωμένη παρουσία, δεν γεμίζει το μάτι αν και είναι καλή στο δωμάτιο, πλέον με μαύρο μαλλί
Φωκαίας 27Β στον ημιόροφο ο πούστης τσάτσος Άρης μου έδειξε την πετίτ καρτούν (κατα τον Φυστίκη) Φλώρη. Κατάθεση άμεσα μιας και είχα καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά. Στον όροφο συνάντησα την Μπαρμπόρα με μαύρο μεσοφόρι και μαύρη μάσκα  :dancing: :dancing:
Φωκαίας 24 συνάντησα την Ειρήνη, μια αδιάφορη εμφανισιακά κοπέλα, μελαχρινή, ψηλή με κάποια πιασίματα και μέτριο πρόσωπο.

Πραγματοποιόντας δύο καταθέσεις ήθελα κάτι ακόμα. Έτσι για να θυμηθώ λίγο τα παλιά πέρασα και από το Φ109 το studio Oriental και έκανα μια επίσκεψη την γνωστη Μπέτυ, ένα από τα καλύτερα milf της περιοχής, που είχα πάρα πολύ καιρό να πάρω. Μέσα στην ημέρα θα γράψω και τις ανάλογες κριτικές.

Αυτά από μένα φίλοι μου. Πέρασα ένα πλήρες πρωϊνό, άκρως απολαυστικό με τρείς δυνατές καταθέσεις. Άδεια η Φυλής σήμερα αλλά ελπίζω να έχει κόσμο το απόγευμα. Ελπίζω η ενημέρωση μου να σας είναι χρήσιμη. Χαιρετίσματα σε όλους τους άξιους ενημερωτές και όσους γυροβολάνε στις τσάρκες.

Αφιερώσεις:
κατάθεση στην Ιωάννα: αφιερωμένη στον φίλτατο Προφέσσορ από τον οποίο έμαθα για Ιωάννα.
κατάθεση στην Φλώρη: αφιερωμένη στον Φιστίκη που με τον χαρακτηρισμό του "καρτούν" με έκανε να την συμπαθήσω περισσότερο.
κατάθεση στην Μπέτυ: αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις των σκληρών milf  :rockon: :rockon:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom