Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (37 μέλη και 363 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οχι φιλε, αυτη ηταν Ελληνιδα σιγουρα, κλασσικη στο εν λογω οικημα και μαλιστα πρεπει να εκανε και δυο βαρδιες, πραγματικα φοβομουν οταν εμπαινα μεσα μην στραβωσει και μου χωσει καμμια αναποδη, θυμαμαι ειχε μια παλαμη, σαν χασαπη... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μην τρελαίνεσαι δεν είσαι ο μόνος...........
εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει και δεν ήμουν μέλος του σαιτ και δεν την ήξερα  τελείωσα με πίπα στο 5λέπτο.
Πάλι καλά...

Όποιος πάει στην Αλιόνα κ δεν έχει γαμήσει λείαν προσφάτως,το 5λεπτο το πιάνει με το ζόρι...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σημερα δοκιμασα την Αλιόνα στην Διδύμου.Της ζητησα πίπα με προφυλαχτικο.Ρε παιδες 7 λεπτά πίπα και τελικα τελειωσα χωρίς να κανουμε σέξ!Τοσες πουτάνες καμία δεν με εχει τελειωσε με πίπα και  γενικά τις περισσοτερες φορες την βαριεμαι.Εδω ηταν η εξαιρεση του κανονα. ;) Και ερωτώ ποσοι εχει αντεξει την πίπα της Αλιονας,χωρίς να προλάβεται να κανετε σεξ?Μονο εγώ δεν αντεξα ...  ; :grin:
Ελάχιστοι είναι αυτοί που άντεξαν (χωρίς κατάθεση πριν από 5 λεπτά βέβαια) κ περισσότεροι αυτοί που δεν άντεξαν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ασ το καταγαμησει καποιος χυστης και ας το αφιερωσει στους παροπλισμενους ( πρωσορινα )συνμπουρδελοβιους της επαρχιας οι οποιοι παρακολουθουν τη πλουσια δραση σας και νιωθουν σαν τα θηρια στο κλουβι ..........ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...............Αρχες ιουλιου πρωτα ο θεος θα καταγαμηθουν Μιραντακι , Ιλονα ,Τζωρτζιαννα, κλπ  εκτος και προκυψει καμμια εχτρα καταδρομικη ..Με Αγαπη  απο το ηλιολουστο Αγρινιο
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν κ για μένα...Λέξη προς λέξη...

Μόνο η τελευταία αλλάζει κ αντί για Αγρίνιο γράφω Χανιά...

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
τελικά έχει δύναμη το σαίτ και οι κριτικές...
και μιλάμε για μια γυναικα- μπάζο...
φαντασου να ηταν καμια μουναρα τι θα είχε γινει χαχαχαχα!!!
εγω όταν την πρωτο ειδα νομιζα πως ηταν ο τρυφωνας σαμαρας!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κοιτα φιλε, οταν μια πουτανα γινεται το στανταρακι σου, γινεσαι και συ δικο της στανταρακι...

Αυτο εχει τα καλα του, εχει και τα κακα του. Αλλες φορες θα κατσει παραπανω, αλλες φορες αν εχει πολλη δουλεια, εμενα μου εχει τυχει να με αφησει τελευταιο ενω μπηκα πρωτος. Ξερει οτι εσυ δε θα φυγεις, ενω ο αλλος (ο καινουριος) στο μυαλο της φαινεται πιθανο οτι μπορει να φυγει...

Μες στη φουρια της δουλειας δεν περναει απο το μυαλο της οτι μπορει εσυ να ξενερωσεις... Τη δουλεια της κανει οπως ειπε κι ο συναγωνιστης... Εσυ ησουνα απλα ο πελατης που ξερει οτι θα περιμενεις...
Πολύ σωστός...

Συνήθως αυτό είναι κακό,αλλά εξαρτάται από τη νοοτρόπία της κοπέλλας...

Αν είναι σωστή θα συνεχίσει να προσπαθεί να σε ικανοποιεί...

Αν όχι,θα κάνει τα βασικά απλά κ μόνο για να μην σε χάσει...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πολύ σωστός...
αλλά εξαρτάται από τη νοοτρόπία της κοπέλλας...
Αν είναι σωστή θα συνεχίσει να προσπαθεί να σε ικανοποιεί...

πολύ σωστός.

Alexa, ich vermisse dich.

Du hast mein Leben in Berlin definiert und mir magische Momente geschickt.

Danke.

hhhhhggggg

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ξερετε αν δουλευει η νταιανα στο φυλης 56

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.119
Πόντοι
3.091

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.119
Πόντοι
3.091
25 λεπτά την Κυριακή και 20 λεπτά σήμερα και δεν χτύπησε η πόρτα....

Φίλτατε, οι δουλειές αυτές γίνονται περιστασιακά, διότι δεν είναι δυνατόν να το κάνει σε όλους, συνέχεια. Πόσο μάλλον στους τακτικούς θαμώνες.

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα,μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η στεφανια με την τεραστια κωλαρα που ηταν τον προηγουμενο μηνα στο φυλης 59 κατω (την παρουσιαζε ο τσατσος σαν μπασκεμπολιστρια)?ευχαριστω.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ρε παίδες, πέρασα μια μίνι βόλτα σήμερα από Λιοσσίων γειτονιά κατά τις 23.30~24.00 κ πέτυχα στο Βέργας 2 (απέναντι από το 3 αυτό με την κόκκινοκαφετή πόρτα) μια μιλφάρα ... μου έφυγε το κούτελο.
Χριστίνα κράτησα όνομα, ξανθιά ρωσσόφατσα στα 40, πανύψηλη, με κάτι πολύ συμπαθητικές βυζάρες κ μια κωλάρα ... μούρλια!
Κ ωραία γενικά στο πρόσωπο, ψιλοσπασμένη αλλά σε normal επίπεδο. Μου έφυγε το κούτελο κ δεν είχα φράγκο πάνω μου να περάσω. Ξέρει κανείς τίποτα?
Νομίζω το συγκεκριμένο σπιτάκι δεν είναι στον κατάλογο για να βρω κριτική.

Επίσης, το Βέργας 3 τι ώρα κλείνει? Πέρασα μια επίσκεψη εκείνη την ώρα κ στο δεξιά ήταν μια νταρντάνα ψιλοαδιάφορη με όνομα Χριστίνα, κ στο αριστερά άλλη μια στρουμπουλούλα με έκφυλο πρόσωπο μελαχρινο-γυφτο-λατίνα όνομα Βαλέρια (νομίζω) που με άρπαξε να περάσω μέσα, κ όταν της είπα να κάνω καμιά βόλτα πρώτα, μου απάντησε ότι φεύγει όπου νά'ναι. Απ'έξω αράζαν κ κάτι "τέρατα" τύποι, μάλλον νταβατζήδες που της περιμέναν? Τι λέτε?

Κατά τ'άλλα στο Τροφωνίου 13 κάτω μια μιλφού μελαχρινή ψιλοαδιάφορη για μένα, το πάνω κλειστό, στα 11 δεν πήγα, εξηκίου στο ένα η κλασσική χοντρή, στο μεσαίο πάνω 2 τύπισσες στα ~30 που προσφέρουν παρτούζα εμφανίσημες, στο αριστερά με τη γκρι πόρτα μια πιτσιρίκα με ωραίο βυζάκι, αδιάφορη για εμέ καθώς έψαχνα μιλφού, στο Κωνσταν 166 η κλασσική Εύα.

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατα πάω σε ένα μαγαζί (στούντιο) την ώρα και εκείνη την ώρα διαπιστώνω ότι 3 αστυνομικοί νεαροί με πολιτικά προσπαθούν να ελέγξουν τον οίκο. Μιλάμε για το στούντιο στην Ρενό. Κάθομαι επιδεικτικά στον καναπέ και παρακολουθώ τους πιτσιρικάδες να κάνουν τον έλεγχο. Επειδή ώς συνήθως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, άλλα ζητάνε αυτοί άλλα τους έδειχνε η τσατσά, αρχίζω και χάνω την υπομονή μου... Ρωτάω θα αργήσει πολύ ο έλεγχος ακόμη; Γυρνάνε όλοι και λένε σχεδόν με ύφος απολογητικό σε λίγο τελειώνουμε και αν θές μπες με την κοπέλα μέσα. Όχι θα περιμένω τους λέω...μέχρι να φύγετε...και όντος καπώς έτσι έγινε. Μη δίνεται σημασία ρε, τις προάλες μου ζητούσαν σε έλεγχο ταυτότητα και ενώ δεν την είχα του λέω δεν δεν έχω. Μπορώ να σου δώσω όμως τον αριθμό της, τον αριθμό ΑΣΜ και θυμάμαι και τον αριθμό απο το FN που είχα στον Έβρο... Έκπληκτος μου λέει "φύγε...φύγε!"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.781
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.05-01.35) στην τρίτη βάρδια στο μετάξι μαζί με lustforlife , pitsilisti ενώ αργότερα προστέθηκε και άλλος συναγωνιστής στην παρέα ,
ενημέρωση απ όλα όσα ήταν ανοικτά εκτός απο Καλλέργη 33 και Κεραμικού 13 και 13α που δεν μπήκαμε....

Ιάσωνος 1α Ενζι(δουλεύει συνήθος στο 1β αριστερά)  μελαχρινή Ρουμάνα κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1γ Ειρήνα ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί με τατού ,απλό πρόγραμμα στα 10.
Ιάσωνος 19α πάνω  Μόνικα ξανθό σκυλί κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Αννα μελαχρινή παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και το καυλάκι η Ναόμι που δεν καταδέχτηκε να σαλονάρει....
Ιάσωνος 30α Ελσα ξανθό εγχειρισμένο  κανονικό σώμα τατού 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β η  ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο που δούλευε στο 30α ,   πολύ λεπτή άβυζι έχει γίνει μελαχρινή και πρόσθεσε ακα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Τατιάνα καστανή μίλφ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 33 Χριστίνα μελαχρινή με καρέ μαλλί λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Σακίρα αρκετά όμορφη μαυρούλα με καλό σώμα και στητό 1.5 βυζί ,απλό στα 10 ευρώ ακα στα 15 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φώτος στον ρομαντισμό)
Ιάσωνος 37β Ντενίσα κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 καστανή(την Κυρακή το απόγευμα την πέτυχα Ρεμούνδου 21) με κανονικό σώμα και 2άρι ωραίο βυζί,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η καύλα/μπουχέσα  ξανθιά παχουλή με κυτταρίτιδα στα πόδια και πεσμένα 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο πεταχτώ κωλαράκι , με κώλο στα 10 ευρώ
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή ψηλή μίλφ με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10
Κολωνού 30β Νικόλ(απο Λεωνίδου 28)ξανθό ζυμαράκι με ωραίο κορμάκι και μικρό στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32β σέλ μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και 5άρια βυζιά ,απλό στα 15 ευρώ και  Ρεμπέκα ξανθιά με πράσινα μάτια κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί , τατου στο αριστερό στήθος , απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ υπόγειο Μιρέλα μελαχρινή κοντή πολύ  λεπτή άβυζι με ωραίο κώλο , απλό στα  10 ευρώ.
Κολωνού 32 Λάουρα καστανή με μικρό βυζί και μεγάλο κώλο , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 κάτω Ναόμι παχουλή μαυρούλα με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 πάνω  Ευα καστανή κανονικό σώμα 2άρι βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ και Τερέζα η τρομακτική βραζηλιάνα ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 48  Μαρία μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ και  Άντζελα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2άρι βυζί , απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 53 Λίντα ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά απλό στα 10 ευρώ και Ειρήνη ξανθιά γκίλφ κοντή πολύ χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Άντζελα μαυρούλα λεπτή με 1.5άρι βυζί και τατού νεράιδα στο δεξί μπούτι ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά Αννα  μελαχρινή λεπτή με  1.5 βυζί ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α Σισίλια ξανθιά παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β κοκκινομάλλα(δουλεύει Κωλονού 11α αριστερά) με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια μικρό βυζί ,με κώλο  στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α Βίκυ  ξανθιά κανονικό σώμα 2άρια βυζιά τουρλωτό κώλο ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω ξανθιά με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
καλό ξημέρωμα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.781
Πόντοι
46.232
Πιθανόν επρόκειτο για τα ψωλοχύματα του προηγουμένου πελάτου.
απ όσο γνωρίζω απο πληροφορίες  και από τα γραφόμενα σας είστε ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος....
θα το εκ λάβω ως αστεϊσμό....νομίζεται απο την όποια εμπειρία έχω να μην μπορώ να ξεχωρίσω το ψωλοχύματα?
και την Κυριακή όσο και την Τρίτη το υγρό βγήκε απο την ρόγα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.781
Πόντοι
46.232
Φίλτατε, οι δουλειές αυτές γίνονται περιστασιακά, διότι δεν είναι δυνατόν να το κάνει σε όλους, συνέχεια. Πόσο μάλλον στους τακτικούς θαμώνες.
τι να σου πώ δουλεύει απο το Σάββατο , την πήρα πρώτη φορά την Κυριακή και Δεύτερη την Τρίτη..........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom