redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα ανεβασεις κριτικη τύπε;Πρωινή επίσκεψη στο Κολωνού 32 Γ με την Κορίνα,που ήταν καλή.
θα ανεβασεις κριτικη τύπε;Πρωινή επίσκεψη στο Κολωνού 32 Γ με την Κορίνα,που ήταν καλή.
με έχετε μπερδέψει, ας είναι...!H Αλιόνα ήταν χθες στις 6.00 μμ Διδύμου 18 Ισόγειο. ;)
(Αυτοπαρουσιάστηκε, αφού η τσατσα απουσίαζε, την είδα να βγαίνει λίγο πριν μπω)
και εμενα !!!!με έχετε μπερδέψει, ας είναι...!
H Αλιόνα ήταν χθες στις 6.00 μμ Διδύμου 18 Ισόγειο. ;)
(Αυτοπαρουσιάστηκε, αφού η τσατσα απουσίαζε, την είδα να βγαίνει λίγο πριν μπω)
στα πλην το μπουρδελο ειναι σαν μπουντρουμι, γι αυτο δεν ξερω αν θα ξαναπαω
αυτή είναι τύπε, την πέτυχα και χθες εκεί απογευματινή βάρδια!δεν ισχύει,από εμένα το χες διαβάσει αλλά είχα κάνει λάθος...Νάνσυ!
Καλά εσύ ρε τύπε δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα...................μας έχεις σπάσει τα νεύρα.....πήγαινε παντρέψου.......την Τρίτη στην 2η βάρδια η τσατσά λέει καινούργια κοπέλα με φουλ!!!
περίμενα να τη δω μιας και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα όμορφα κωλαράκια
βγαίνει ένα καλλίγραμμο μωρό το οποίο προσπάθησε να με πείσει να περάσω στο δώμα.
κάτι μου θύμιζε ... και έφυγα για βόλτα.
τελικά ξαναγύρισα και πέρασα.
το καινούργιο μωρό είναι η Μαργαρίτα που δούλευε και παλιά εκεί όπως και στο Φωκαίας 25 το πάνω.
μόνο που τώρα αδυνάτισε πολύ και ενώ παλιά είχε πολύ σφικτό κορμί, τώρα για μένα έχασε το σώμα της.
πρόσθεσε και άφιλτρη πίπα στο μενού την οποία δεν πήρα.
η πίπα της εντελώς απλή, χωρίς βαθιά ρουφήγματα.
γύρισε στα 4 και είσοδο στο κωλί της. ενώ πήρε καλή στάση για γαμήσι, με το χέρι της έπιανε από κάτω τον πούτσο για να κάνει πιο γρήγορο το τελείωμα.
όταν τέλειωσα βέβαια, κάθισε και κούναγε τον κώλο της μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα.
τι να το κάνω καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ τυπική η διαδικασία.
την Τρίτη στην 2η βάρδια η τσατσά λέει καινούργια κοπέλα με φουλ!!!
περίμενα να τη δω μιας και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα όμορφα κωλαράκια
βγαίνει ένα καλλίγραμμο μωρό το οποίο προσπάθησε να με πείσει να περάσω στο δώμα.
κάτι μου θύμιζε ... και έφυγα για βόλτα.
τελικά ξαναγύρισα και πέρασα.
το καινούργιο μωρό είναι η Μαργαρίτα που δούλευε και παλιά εκεί όπως και στο Φωκαίας 25 το πάνω.
μόνο που τώρα αδυνάτισε πολύ και ενώ παλιά είχε πολύ σφικτό κορμί, τώρα για μένα έχασε το σώμα της.
πρόσθεσε και άφιλτρη πίπα στο μενού την οποία δεν πήρα.
η πίπα της εντελώς απλή, χωρίς βαθιά ρουφήγματα.
γύρισε στα 4 και είσοδο στο κωλί της. ενώ πήρε καλή στάση για γαμήσι, με το χέρι της έπιανε από κάτω τον πούτσο για να κάνει πιο γρήγορο το τελείωμα.
όταν τέλειωσα βέβαια, κάθισε και κούναγε τον κώλο της μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα.
τι να το κάνω καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ τυπική η διαδικασία.
εχει επιστρέψει εδω και 2 ημερες η Αλιονα
Παλαιοτερα ηταν η Βικυ στο υπογειο που επαιζε καλη μπαλα... Παντως η Αλιονα εχει ταλεντο και δεν νομιζω να εχει αντιπαλο στην αγορα σημερα...Υπαρχει καμμια που να κανει πιπα σαν της Αλιονας;
ρε τυποι του καθενος του αρεσει αλλιως η πιπα,τι θα πει ποια κανει την καλυτερη...
Ισάξια,ίσως κ καλύτερη κάνει η Σόνια (Βέργας 3)...Υπαρχει καμμια που να κανει πιπα σαν της Αλιονας;
στ @@ μαςεμένα ας πούμε δεν μου αρέσει καν. επειδή δεν μπορώ να τελειώσω αν δεν έχω ενεργητικό ρόλο η πίπα είναι για μένα ένα βασανιστήριο, απολαυστικό μεν αλλά βασανιστήριο.
1000 φορές καλύτερα να γλείφω.
στις νωντοαρχιδαρες μας ;)
στις νωντοαρχιδαρες μας ;)