Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (14 μέλη και 127 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο κάλαθος αχρήστων ήταν κενός, δείγμα ότι ήμουν ο πρώτος πελάτης.

Πράγματι, αυτός είναι η μόνη ένδειξη περί της κινήσεως στους επαγγελματικούς οίκους.
Αν και όχι πάντοτε ασφαλής ένδειξη.
-Μπορεί να μην τον αδειάσουν από χτες.
-Μπορεί να τον άδειασαν εν μέσω της βάρδιας.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Mεγαλη φολα η Αννα απο το Φ109 τελικα. Σημερα το πρωι εγινε μεγαλη φασαρια για να παρω πισω τα λεφτα μου απο την παλιοκαριολα. Στην αρχη η τσατσα δεν μου εδινε τιποτα μετα νευριασα και αρχισα τα μπινελικια και μου ελεγε οτι μπορει να μου δωσει μονο 10 πισω...Της λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση και να κοψει τις μλκιες και να μου δωσει τα λεφτα και φωναξε τον νταβατζη... Βγηκαμε εξω, ηθελε να τον ακολουθησω προς την γωνια και καλα να μιλησουμε, αλλα του λεω οχι εδω θα τα πουμε. Του τα ειπα ηρεμα αλλα με αγριεμενο υφος, πηγε μεσα και μετα βγηκε με την τσατσα και μου δωσαν το 20αρικο. Ευτηχως γιατι αν εχανα εστω και μισο ευρω απο αυτην την πουτανα δεν θα κοιμομουν σημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απλα αναφερω το συμβαν να το εχετε στα υποψιν αμα περνατε απο κει...

αυτή είναι βαριά κατηγορία. Τι ακριβώς έκανε στο δωμάτιο;

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
αυτή είναι βαριά κατηγορία. Τι ακριβώς έκανε στο δωμάτιο;

Δεν υπαρχει καποια κατηγορια. Γεγονος ειναι που το αναφερω, αν πας να ρωτησεις την τσατσα που ειναι το πρωι λογικα θα στο επιβεβαιωσει και η ιδια. Οσο για την αλλη δεν εκανε τιποτα σχεδον και σε καποια φαση σηκωθηκε και εφυγε. Λεπτομερειες δεν θελω να πω απο εδω αλλα γενικα αν εχανα εστω και 1 ευρω απο αυτην την ξεφτιλα θα ημουν πολυ συγχυσμενος.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινό "ξέσπασμα" στην Φυλής . . . .

Φ.86β: Η Λάουρα με το φουλ της
Φ.86α: μια καινούργια Χριστίνα , ανθυπομέτρια . . .
Φ.84β: η γνωστή κοπελίτσα , νομίζω Λάουρα από Φ.86α/β
Φ.61: 2 κοπέλες με πλούσιες καμπύλες και κυτταρίτιδα. Ένα κακάσχημο και μία άλλη η Άννα σοκολατένιο χρώμα, γλυκο-πρόσωπη , αλλά με κολάρα/μπουτάρες.
Φ.40: Άλλη μια Λάουρα, καινούργια αδύνατη κοπέλα με φουλ.
Διδ.7: η Ρωξάνα από Φ.40
Διδ.8α: Γιασμίν
Διδ.8β: η Καρίνα
Διδ.20: Αλίνα & Λίλιαν

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
απλά με φαίνεται περίεργο. Εγώ την έχω πάρει δύο φορές και μου είχε φανεί καλή, όχι κάτι τρελό αλλα φιλότιμη. Και γενικά έχει αποκομίσει καλά σχόλια από τον κόσμο. Γιαυτό λέω περίεργο. Να φτάνει ένας συναγωνιστής να θέλει τα λεφτά του πίσω σε βαθμό που να τσακωθεί με τον νταβατζή κάτι χοντρό πρέπει να έγινε.

Επισκέπτης
Καλημερα παλικαρια ξερει κανεις που χαθηκε το μιλφοχουβερ Αλιονα??

Αλιόνα και Αντριάνα λείπουν στις πατρίδες τους, σύμφωνα με την απάντηση, της ευγενέστατης ξανθιάς ηλικιωμένης υπηρεσίας, σε ερώτησή μου, κατά την απογευματινή Κυριακάτικη βόλτα μου.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
φυλής στην αλλαγή της βάρδιας, τα περισσότερα ήταν κλειστά.
μπήκα στο 74, ήταν ανοικτό το αριστερό με την Άννα την γνωστή καθιερωμένη.
το δεξί ήταν κλειστό και την ώρα που πήγαινα να βγω, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άντζελα. στην αρχή δεν την κατάλαβα ντυμένη όπως την είδα, κυρίως λόγω ύψους, καθώς είναι αρκετά κοντή, αλλά πάνω στις τακουνάρες δείχνει κανονική!!!
με χαιρετάει και πήρα τον δρόμο για το δώμα για άλλη μια φορά :rolleyes:
το μωρό έκανε ντουζ και μετά ήρθε στο δώμα.
φιλάκια στο στήθος και προς τα κάτω, πέρασμα καπότας και πίπα ικανοποιητική χωρίς όμως να μπορεί deep throat  :headbang: :headbang: :headbang:.
μετά γύρισμα στα 4 και είσοδος στο κωλί της χωρίς χρήση λιπαντικών.
σε ελάχιστο χρόνο το μουνί της υγράνθηκε πολύ και όταν πήγα να παίξω με την κλειτορίδα της με τρόπο απομάκρυνε το χέρι μου.
μετά από αλλαγή αρκετών στάσεων, ακουμπισμένη στον καθρέπτη, δέχτηκε δυνατό σφυροκόπημα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:μέχρι που ήρθε το τέλος.
το μωρό αξίζει :kissass: :kissass: :kissass:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Οχι δε δουλευει. Τελευταία φορα την ειχα δει στη Φυλης, καπου στα μέσα του Δεκεμβριου.
Κρίμα, ελπίζω να ξαναεπιστρέψει τώρα πού επέστρεψα δριμύτερος γιατί ήταν από τα καλύτερα που έχω δει και γαμήσει!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η σακιρα που χαθηκε?

Επισκέπτης
φιλε έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και περιμένουμε που και πότε θα επανεμφανιστεί...
μην ανησυχεις με το που θα βγει στην πιατσα τα λαγωνικα του σαιτ θα την εντοπισουν άμεσα!

Η Σόνια, σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, θα ''εργάζεται''  :pipa1: στη Βέργας 3, Λιοσίων, όπως μου είπε η ίδια ...  :tits2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ακολουθει καριερα μοντελου σε videoclip ΜΠΑΖΟσυγκροτήματος που νομιζει οτι παιζει μουσικη  :2funny:
προφανώς για να το λες κάτι έχει συμβεί, μαλακία η αποχή χάνεις επεισόδια!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να συμπληρώσω,το όνομα της νέας κορασίδας στο Φ.67 (΄β βάρδια) είναι Τζώρτζια! Και 3η βάρδια στο Φ.61,Αλεξάνδρα ΑλβανοΣέρβα η επιστροφή! Ετιμήθη,θα ανέβει κριτική! :fuck2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Mεγαλη φολα η Αννα απο το Φ109 τελικα. Σημερα το πρωι εγινε μεγαλη φασαρια για να παρω πισω τα λεφτα μου απο την παλιοκαριολα. Στην αρχη η τσατσα δεν μου εδινε τιποτα μετα νευριασα και αρχισα τα μπινελικια και μου ελεγε οτι μπορει να μου δωσει μονο 10 πισω...Της λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση και να κοψει τις μλκιες και να μου δωσει τα λεφτα και φωναξε τον νταβατζη... Βγηκαμε εξω, ηθελε να τον ακολουθησω προς την γωνια και καλα να μιλησουμε, αλλα του λεω οχι εδω θα τα πουμε. Του τα ειπα ηρεμα αλλα με αγριεμενο υφος, πηγε μεσα και μετα βγηκε με την τσατσα και μου δωσαν το 20αρικο. Ευτηχως γιατι αν εχανα εστω και μισο ευρω απο αυτην την πουτανα δεν θα κοιμομουν σημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απλα αναφερω το συμβαν να το εχετε στα υποψιν αμα περνατε απο κει...
Την Άννα (Πίτσος) την είχα πάρει για πρώτη φορά πριν 3 Σάββατα απογευματάκι σε στιγμή που ήταν νέκρα καθώς την είχα σταμπάρει την προηγούμενη μέρα για να έχω στα υπόψην τα επόμενα 2-3 κορίτσα που θα πάρω! Η Άννα ήταν αυτή που είχα ξεχωρίσει με διαφορά όχι τόσο σε εμφάνιση (την οποία για μένα την έχει άνετα) αλλά γιατί μου είχε κάνει κλικ για gfe καταστάσεις των οποίων και είμαι φαν! το δωμάτιο εκτός του ότι ήταν αρκετά καθαρό και η ξανθία υπηρεσία αρκετά χαμογελαστή και ευγενική και χωρίς να ενοχλήσει, η Άννα στο δωμάτιο ήταν το κάτι άλλο από συμμετοχή/πάθος και τεχνική με αεροπλανικά, ισώς στο τσιμπούκι να μπορούσε και καλύτερα! έπαιρνε πρωτοβουλίες μέχρι που έβαζε τα δάχτυλά μου σε μουνί και κώλο! επίσης γλωσσοφιλα επιδίωκε όμως δεν μπήκα στον πειρασμό για ευνόητους λόγους.. μόνο κώλο δεν έδινε! στην ερώτηση μου πόσα χρόνια είναι Ελλάδα μου απάντησε 4,5 και πόσο χρονών είναι μου είπε 23.. όμως μιλώντας κάποιος  αντάρτης συναγωνιστής προ ημερών για αυτήν ανέφερε πως είχε να την πάρει από το 2006! προφανώς ψέματα μου είπε αυτή, ο λόγος άγνωστος! Εν τέλη δεν ξέρω φίλε τι μπορεί να έγινε όμως μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που είπες γιατί εκτός αυτών που προανέφερα μου φάνηκε και καλή κοπέλα, ίσως να έχω λάθος εντύπωση!

Επισκέπτης
Την Άννα (Πίτσος) την είχα πάρει για πρώτη φορά πριν 3 Σάββατα απογευματάκι σε στιγμή που ήταν νέκρα καθώς την είχα σταμπάρει την προηγούμενη μέρα για να έχω στα υπόψην τα επόμενα 2-3 κορίτσα που θα πάρω! Η Άννα ήταν αυτή που είχα ξεχωρίσει με διαφορά όχι τόσο σε εμφάνιση (την οποία για μένα την έχει άνετα) αλλά γιατί μου είχε κάνει κλικ για gfe καταστάσεις των οποίων και είμαι φαν! το δωμάτιο εκτός του ότι ήταν αρκετά καθαρό και η ξανθία υπηρεσία αρκετά χαμογελαστή και ευγενική και χωρίς να ενοχλήσει, η Άννα στο δωμάτιο ήταν το κάτι άλλο από συμμετοχή/πάθος και τεχνική με αεροπλανικά, ισώς στο τσιμπούκι να μπορούσε και καλύτερα! έπαιρνε πρωτοβουλίες μέχρι που έβαζε τα δάχτυλά μου σε μουνί και κώλο! επίσης γλωσσοφιλα επιδίωκε όμως δεν μπήκα στον πειρασμό για ευνόητους λόγους.. μόνο κώλο δεν έδινε! στην ερώτηση μου πόσα χρόνια είναι Ελλάδα μου απάντησε 4,5 και πόσο χρονών είναι μου είπε 23.. όμως μιλώντας κάποιος  αντάρτης συναγωνιστής προ ημερών για αυτήν ανέφερε πως είχε να την πάρει από το 2006! προφανώς ψέματα μου είπε αυτή, ο λόγος άγνωστος! Εν τέλη δεν ξέρω φίλε τι μπορεί να έγινε όμως μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που είπες γιατί εκτός αυτών που προανέφερα μου φάνηκε και καλή κοπέλα, ίσως να έχω λάθος εντύπωση!

Την είχα γαμήσει 1η φορά τον Δεκέμβριο του 2005 στο Φυλής 59 στον όροφο!
Μου είχε πει ότι ήταν Ουγγαρέζα(!) και μου ζήτησε 10 ευρώ extra για να την γαμήσω από τον κώλο, το οποίο και έκανα!
Θυμάμαι, δε χαρακτηριστικά ότι φορούσε καουμπόικες μπότες, τις οποίες είχε μετατρέψει σε κουμπαρά, αφού εκεί έχωσε το extra δεκάρικο που της έδωσα!
2η φορά την γάμησα, ξανά, καλοκαίρι του 2006, στο Φυλής 65 ισόγειο, αλλά ήταν πάρα πολύ βιαστική και ξεπέτα και την έβαλα στην μαύρη λίστα ...
Άρα ψέματα σου έλεγε ο υπερπούτανος!Είναι σίγουρα 8 χρόνια στην Ελλάδα, τουλάχιστον!Και σιγά μην είναι 23 χρονών μόνο!Εγώ την κόβω να πλησιάζει τα 30!Μην την βλέπεις που είναι μικροκαμωμένη, baby face και μικροδείχνει ...

Υ.Γ.Κάποιος αντάρτης συναγωνιστής;Έχω nickname, βαρύ σαν ιστορία: Άρης Βελουχιώτης.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Την είχα γαμήσει 1η φορά τον Δεκέμβριο του 2005 στο Φυλής 59 στον όροφο!
Μου είχε πει ότι ήταν Ουγγαρέζα(!) και μου ζήτησε 10 ευρώ extra για να την γαμήσω από τον κώλο, το οποίο και έκανα!
Θυμάμαι, δε χαρακτηριστικά ότι φορούσε καουμπόικες μπότες, τις οποίες είχε μετατρέψει σε κουμπαρά, αφού εκεί έχωσε το extra δεκάρικο που της έδωσα!
2η φορά την γάμησα, ξανά, καλοκαίρι του 2006, στο Φυλής 65 ισόγειο, αλλά ήταν πάρα πολύ βιαστική και ξεπέτα και την έβαλα στην μαύρη λίστα ...
Άρα ψέματα σου έλεγε ο υπερπούτανος!Είναι σίγουρα 8 χρόνια στην Ελλάδα, τουλάχιστον!Και σιγά μην είναι 23 χρονών μόνο!Εγώ την κόβω να πλησιάζει τα 30!Μην την βλέπεις που είναι μικροκαμωμένη, baby face και μικροδείχνει ...

Υ.Γ.Κάποιος αντάρτης συναγωνιστής;Έχω nickname, βαρύ σαν ιστορία: Άρης Βελουχιώτης.
Ακόμα χειρότερα Καπετάν-Άρη.. εμ πας η περιπτώσει είναι μέσα στις καλύτερες που έχω πάρει αν και κάνα δυο συναγωνιστές έχουν γράψει πως πάει εναλάξ, την μία πολύ καλή την άλλη μάπα! Θα ξαναδοκιμαστεί λίαν συντόμως αφού πάρουν πρώτα σειρά κάποιες που έχω βάλει στο μάτι!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Tην Άννα Πίτσος την έχω δοκιμάσει 4 φορές. Τις 2 ήταν καταπληκτική και τις άλλες 2 έφθγε από το δωμάτιο χωρίς να χύσω και χωρίς να με προειδοποιήσει καν!!!

carvalio

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η τζενη πρωην αντριαννα μηπως ξερει κανεις που χαθηκε?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
επανεμφανιση σονιας/ευας μιλφ  στο βεργας 3 που δουλευε παλαιοτερα διδυμου16, αλκιβιαδου 16β και φυλης 92.το κοριτσι γυρισε πιο σεξυ απο ποτε
θα ακολουθησει κριτικη.μπραβο στον αρη για το ρεπορταζ

Επισκέπτης
επανεμφανιση σονιας/ευας μιλφ  στο βεργας 3 που δουλευε παλαιοτερα διδυμου16, αλκιβιαδου 16β και φυλης 92.το κοριτσι γυρισε πιο σεξυ απο ποτε
θα ακολουθησει κριτικη.μπραβο στον αρη για το ρεπορταζ

Ευχαριστώ CHRIS1971!Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα, μέχρι τις 17:00, να την ''επισκεφθώ'' ...  :knockinb:  :pipa2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom