Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (10 μέλη και 190 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Mεγαλη φολα η Αννα απο το Φ109 τελικα. Σημερα το πρωι εγινε μεγαλη φασαρια για να παρω πισω τα λεφτα μου απο την παλιοκαριολα. Στην αρχη η τσατσα δεν μου εδινε τιποτα μετα νευριασα και αρχισα τα μπινελικια και μου ελεγε οτι μπορει να μου δωσει μονο 10 πισω...Της λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση και να κοψει τις μλκιες και να μου δωσει τα λεφτα και φωναξε τον νταβατζη... Βγηκαμε εξω, ηθελε να τον ακολουθησω προς την γωνια και καλα να μιλησουμε, αλλα του λεω οχι εδω θα τα πουμε. Του τα ειπα ηρεμα αλλα με αγριεμενο υφος, πηγε μεσα και μετα βγηκε με την τσατσα και μου δωσαν το 20αρικο. Ευτηχως γιατι αν εχανα εστω και μισο ευρω απο αυτην την πουτανα δεν θα κοιμομουν σημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απλα αναφερω το συμβαν να το εχετε στα υποψιν αμα περνατε απο κει...

Επισκέπτης
Mεγαλη φολα η Αννα απο το Φ109 τελικα. Σημερα το πρωι εγινε μεγαλη φασαρια για να παρω πισω τα λεφτα μου απο την παλιοκαριολα. Στην αρχη η τσατσα δεν μου εδινε τιποτα μετα νευριασα και αρχισα τα μπινελικια και μου ελεγε οτι μπορει να μου δωσει μονο 10 πισω...Της λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση και να κοψει τις μλκιες και να μου δωσει τα λεφτα και φωναξε τον νταβατζη... Βγηκαμε εξω, ηθελε να τον ακολουθησω προς την γωνια και καλα να μιλησουμε, αλλα του λεω οχι εδω θα τα πουμε. Του τα ειπα ηρεμα αλλα με αγριεμενο υφος, πηγε μεσα και μετα βγηκε με την τσατσα και μου δωσαν το 20αρικο. Ευτηχως γιατι αν εχανα εστω και μισο ευρω απο αυτην την πουτανα δεν θα κοιμομουν σημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι ακριβώς έγινε συνμπουρδελιάρη, mefist και ζήτησες τα λεφτά σου πίσω;
Γιατί σαφώς και ενδιαφέρει η όλη ''φάση'' με την Άννα και πολύ σωστά 'ξηγήθηκες και τα πήρες πίσω!

TAMS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αύριο θα κατέβω πρωινές ώρες για να γαμήσω. Ξέρουμε μήπως καμία που παίρνει τα χύσια στο στόμα ?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

αφού δεν έβγαλε κανα κουμπούρι :uzi: ο νταβάς να σε κλαίμε πάλι καλά :'(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αύριο θα κατέβω πρωινές ώρες για να γαμήσω. Ξέρουμε μήπως καμία που παίρνει τα χύσια στο στόμα ?
Κατέβα και ρώτα.....................το πολύ-πολύ να φας καραμούζα.............. :think:

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Το milf η Σονια από Διδύμου ξέρουμε που δουλεύει ?? Εχω χάσει επεισόδια μου φαίνετε !!!

Επισκέπτης
δώσε link....  :grin: :grin: :grin: , o τύπος με τα κοντά τα παντελονάκια όλα τα λεφτά....

σε αντιθεση με αλλα μελη του site εγω σεβομαι τη προσωπική ζωη των ιεροδουλων (αναφερομαι σε αυτον που εβαλε τη φωτο της Μπαρμπαρα...)

θα μου πεις στο youtube ειναι και το βλεπει ολος ο κοσμος αλλα θα σου απαντησω οτι εκει ειναι απλα ενα ...μοντελο και αμα βαλω λινκ απο δω θα ειναι η πουτανα ταδε... δεν ειναι σωστο...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
σε αντιθεση με αλλα μελη του site εγω σεβομαι τη προσωπική ζωη των ιεροδουλων (αναφερομαι σε αυτον που εβαλε τη φωτο της Μπαρμπαρα...)

θα μου πεις στο youtube ειναι και το βλεπει ολος ο κοσμος αλλα θα σου απαντησω οτι εκει ειναι απλα ενα ...μοντελο και αμα βαλω λινκ απο δω θα ειναι η πουτανα ταδε... δεν ειναι σωστο...
Είναι κάποιο γνωστό συγκρότημα; Δυστυχώς δεν το κατέχω με την ελληνική ζόουμπιζ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Σωστός........ :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σωστό. Η φωτό σβήστηκε και παρακαλώ να μη δημοσιευτεί κάτι παρόμοιο.

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό. Η φωτό σβήστηκε και παρακαλώ να μη δημοσιευτεί κάτι παρόμοιο.

Έτσι, πάνω απ΄ όλα σεβασμός! Χαίρομαι που επισημάνθηκε από περισσότερους του ενός εκ των συναγωνιστών. Υπάρχουν συγκεκριμένα όρια στο τί βγάζουμε φόρα παρτίδα! 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μετά την νίκη του Ολυμπιακού και της πούτσας που έφαγε ο Παντουιτεριακός γύρισα σπίτι , λίγο tv μπανάκι φαΐ και γύρω στίς 23.οο βρισκόμουν Φωκαίας μιάς και είχα ανάγκη για pse καταστάσεις ,
έψαχνα την Βικτορία στο Φωκαίας 27α , την πέτυχα , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική. Μετά πήγα σε καφέ της περιοχής όπου είχαν μαζευτεί πολλοί συναγωνιστές..κουβεντούλα και κους κους  μέχρι
τις 00.30 , μαζί με δυό απο αυτούς βόλτα Φυλής και πέριξ σε όλα όσα ήταν ανοιχτά(λίγα ήταν)

Φωκαίας 24 Αγάπη το ξανθό μίλφ , κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , ακόμα ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Χριστίνα(απο Φ71α) μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία , απλό πρόγραμμα , η γνωστή στο σαλόνι όλο χαμόγελα και χορευτικά και μέσα μέτρια .
Φυλής 61 Αλεξάνδρα το "τσουτσούνι" η επιστροφή(απο Φ65β) ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Μαρία καστανή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Ανναμαρία ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί με κώλο.
Φωκαίας 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτο βυζί ωραίο κορμί , απλό ανακοινώνεται.
Φυλής 86β Αλίσα/Αλίνα μελαχρινή κανονικό σώμα με 2αράκια βυζιά , αυτή που γέρνει , άκα και κώλο.
Φυλής 65β Εμμανουέλα καστανή λεπτή με μικρό βυζί μεγάλες ρόγες και πολύ ωραίο κωλαράκι , με ακα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζία , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάνα καστανή τα μαλιά πιασμένα αλογοουρά , κοντή παχουλή  με 2.5άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 109α καστανή κοπέλα βγήε μουτρωμένη στο σαλόνι , κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
αυτά τα 11 ήταν όλα κι όλα ανοιχτά.
πέρασμα απο Λιοσίων 91 δούλευε η Βικτορία μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί , με κώλο.
στην συνέχεια έκανα ένα πέρασμα και απο Μετάξι...
Ιάσωνος 1β ξανθοκάστανο μίλφ κοντόχοντρο  με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1γ Αιμιλία μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα 2άρι βυζί πολύ ωραίος κώλος τατού αριστερά χαμηλά στη μέση και στην στον αριστερό ώμο  ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , ήθελα να περάσω αλλά γινόταν λαϊκό προσκύνημα....μπήκε στα προσεχώς.
Ιάσωνος 20β μια πολύ χοντρή ξανθιά με 3.5άρια βυζιά , απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Ανούλα του χιονιά όπως είπε η τσατσα΄και μάλλον είχε χιονοθύελλα...μελαχρινή παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό στα 15 και μια μελαχρινή πιτσιρίκα πολύ γλυκό πιπίνι λεπτό με 2άρια στητά βυζιά
και πολύ ωραίο κώλο και αυτή απλό στα 15 , και με αυτή ήθελα να περάσω αλλά είχε μεγάλη αναμονη και ο οίκος διαθέτει μόνο δυό δωμάτια πάνω...μπήκε στα προσεχώς.
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η και καλά καύλα , πιο χοντρή απο ποτέ ξανθιά με μπουτάρες κολάρες βυζάρες ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 43 Μαρία ξανθιά χοντρή Βουλγάρα με μικρό βυζί , με κώλο στα 10. 
Κολωνού 11α αριστερά μελαχρινή πιτσιρικά λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , καυλάντιζε με τρεις Πακιστανούς.
Κολωνού 27β πάνω μια καστανή νταρντάνα με ίσιο μαλλί 2άρι βυζί ,απλό στα 10 , ρώτησα τον τσάτσο τον Αλέξανδρο αν είναι καλή και κούνησε το κεφάλι του σαν να έλεγε μην περάσεις....
Κεραμικού 13α Μαρία ξανθιά σάπια μίλφ ,απλό στα 10.
αφού το σκέφτηκα λίγο γύρισα Φυλής στις 02.30  όπου μετά απο καιρό ξαναπήρα την Ανέλα στο Φ84β , θα ακολουθήσει κριτική .
αυτά καλό ξημέρωμα την πέφτω για ύπνο γιατί σε λίγες ώρες δουλεύω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Το milf η Σονια από Διδύμου ξέρουμε που δουλεύει ?? Εχω χάσει επεισόδια μου φαίνετε !!!

φιλε έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και περιμένουμε που και πότε θα επανεμφανιστεί...
μην ανησυχεις με το που θα βγει στην πιατσα τα λαγωνικα του σαιτ θα την εντοπισουν άμεσα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μετά την νίκη του Ολυμπιακού και της πούτσας που έφαγε ο Παντουιτεριακός γύρισα σπίτι , λίγο tv μπανάκι φαΐ και γύρω στίς 23.οο βρισκόμουν Φωκαίας μιάς και είχα ανάγκη για pse καταστάσεις ,

Φυλής 61 Αλεξάνδρα το "τσουτσούνι" η επιστροφή(απο Φ65β) ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.

αυτά καλό ξημέρωμα την πέφτω για ύπνο γιατί σε λίγες ώρες δουλεύω...

"Μωρή κυρία",μίλα καλύτερα για την ΟΜΑΔΆΡΑ...... Επέστρεψε η φίλη μου η ΑλβανοΣέρβα? Κάτσε να περάσουμε μια βολτούλα...... Καλημέρα.... :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
φιλε έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και περιμένουμε που και πότε θα επανεμφανιστεί...
μην ανησυχεις με το που θα βγει στην πιατσα τα λαγωνικα του σαιτ θα την εντοπισουν άμεσα!

...τα λαγωνικά του site θα την καταγαμήσουν άμεσα...

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερα παλικαρια ξερει κανεις που χαθηκε το μιλφοχουβερ Αλιονα??

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ξανθιπης 2 εμυ από φυλης 80,86β παλιοτερα και φωκαιας 17 με φουλ προγραμμα ,που σημερα δεν ανακοινωθηκε.Η μαρινα ελειπε αφηνοντας μια γλυκοπικρη γευση στα πληγωμενα χειλη μου καθως κάθε φορα που απουσιαζει από τις προγραμματισμενες βαρδιες της,από τη μια λυπαμαι που δεν θα γευτω τα προκαταρκτικα της και το υπεροχο ερωτικο κορμι της ,και απο την άλλη χαιρομαι γιατι στο σεξ δε θα περασω τοσο ομορφα.Μια ψυχαναγκαστικη επιλογη για μενα πια...
...
:rockon: :rockon: :rockon:
Ρωσίδι-πώρωση!

Προσθέτω, ότι ένα ακόμη πλήγμα στην πρωινή πορνεία, είναι η απουσία της δνίδος Καίτης από το πορνείο της οδού Ιωάννου Δροσοπούλου αρ. 98, όπου αντί αυτής, επεδείχθη μορμολύκειον.

Μια ακόμη μετακίνηση, είναι της milf Μαρίνας, η οποία μετά του κίναιδου ηλικιωμένου υπηρέτη Άρη, μετακόμισαν από το ανώγειο της οδού Καλύμνου στο σιδερόφρακτο πορνείο της οδού Μαγνησίας αρ. 11.

Ο ομοφυλόφιλος γερο-Άρης διαλύεται με ταχείς ρυθμούς όσο περνάν τα χρόνια...
Έχει σκεβρώσει πολύ, στα πόδια και στον κορμό.
Δυστυχώς, θυμίζει έντονα αυτήν την καρικατούρα :zombie:

Η Μαρίνα κουτσομπολεύει ότι ο Άρης έχει και διανοητική έκπτωση, γιατί ξεχνάει και τα Γαλλικά που κάποτε μίλαγε φαρσί...
Οι εναπομείνασες γαλλικούρες του Άρη είναι πλέον του τύπου Μπονζούρ μεσιέ, τσιμποκάκι σπεσιάλ...

Τέλος πάντων, τους λυπήθηκα και τους δύο, και κατεύνασα τις φουσκοδενδριές μου στη Μαρίνα.
Ο κάλαθος αχρήστων ήταν κενός, δείγμα ότι ήμουν ο πρώτος πελάτης.
Τον είχα μέσα κανα εικοσάλεπτο, στο οποίο διάστημα δεν εισήλθε κανένας άλλος πελάτης...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom