Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (25 μέλη και 327 επισκέπτες)

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
καλημέρα,

ρε παιδιά ψάχνω για παχουλές, με μεγάλους κώλους....υπάρχει βίτσιο!!

Αν δει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει...

Επίσης μήπως κάποιος έχει πετύχει την Ναταλι από Περγάμου 27Α?

Ευχαριστώ!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
καλημέρα,

ρε παιδιά ψάχνω για παχουλές, με μεγάλους κώλους....υπάρχει βίτσιο!!

Αν δει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει...

Επίσης μήπως κάποιος έχει πετύχει την Ναταλι από Περγάμου 27Α?

Ευχαριστώ!
IΩΑΝΝΙΝΩΝ 3 την αντζελα δεν ξερω τι βαρδια παιζει ας ενημερωσει οποιος ξερει..Επισης διαβασα για και βραζιλιανες με 20 ευρω στην θασου 13 γυρω στα 40 κατι με γεματεσ και στρογγυλεσ κωλαρες...Θα κατεβω σημερα για ερευνα αγορας..Επισησ εξηκιου 18 μια τζουλια με μεγαλη χορταστικη κωλαρα απογευματινη βαρδια..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
IΩΑΝΝΙΝΩΝ 3 την αντζελα δεν ξερω τι βαρδια παιζει ας ενημερωσει οποιος ξερει..Επισης διαβασα για και βραζιλιανες με 20 ευρω στην θασου 13 γυρω στα 40 κατι με γεματεσ και στρογγυλεσ κωλαρες...Θα κατεβω σημερα για ερευνα αγορας..Επισησ εξηκιου 18 μια τζουλια με μεγαλη χορταστικη κωλαρα απογευματινη βαρδια..
Ριξε και μια μια ματια Διδυμου 7Α Ιωαννα μιλφ με κωλαρα και κωλο στο μενου,και μια Αλινα που παιζει στο Διδυμου 18 μιλφ,ειναι δυο μια ξανθια και μια μαυρομαλλα και οι δυο με κωλο στο μενου!!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ριξε και μια μια ματια Διδυμου 7Α Ιωαννα μιλφ με κωλαρα και κωλο στο μενου,και μια Αλινα που παιζει στο Διδυμου 18 μιλφ,ειναι δυο μια ξανθια και μια μαυρομαλλα και οι δυο με κωλο στο μενου!!
Ξεροχυνω με προεδρο  :cum: :cum: :cum:

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1

τι λες ρε φιλε η θασου εχει απαραδεκτες οσες φορες εχω περασει, η συλβανα απο χωματιανου ειναι κλασης ανωτερη βραζιλιανα

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τι λες ρε φιλε η θασου εχει απαραδεκτες οσες φορες εχω περασει, η συλβανα απο χωματιανου ειναι κλασης ανωτερη βραζιλιανα
Δεν εχω παει ρε τυπε!Εχω διαβασει ειπα!Να μην παω καν δηλαδη? :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
Ιωαννινων 3 η καρινα του bakalhs απο ξανθιπης 2,διδυμου 8 και φωκαιας 27 υπογειο.Σχετικα ψηλη κοκκινομαλλα ρωσιδα,οχι ωστοσο πια τοσο εντυπωσιακη σαν κορμι και σαν επιδερμιδα,απο αλλες φορες που την εχω δει.Παντως ειναι καλη περιπτωση
Βεργας
3 λαουρα,μετριου αναστηματος χυμωδης μελαγχροινη κοπελα,απροσδιοριστου ηλικιας,ουτε μικρη ,ουτε μεγαλη.Ενδιαφερουσα περιπτωση,λευκη επιδερμιδα και ελκυστικο στηθος
2β ναταλι,μεταmlf που θυμιζει παλαιμαχο ποδοσφαιριστη που εχει παρει τα κιλακια του,κοκκινο φορεμα και απαραδεκτες κοντες κοκκινες μποτες
6α ναταλι
6β φωτεινη,λεπτη προgilf κυρια
Διδυμου 8β ναταλι,mlf με κοντο σκουρο κοκκινο μαλλι,μετριο προσωπο αλλα εχει κατι το καβλωτικο αυτη η γυναικα,καταθεση με καλες εντυπωσεις,θ ακολουθησει αναλυτικη κριτικη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τελικά δοκίμασα την προμίλφ Τάνια στο Φυλής 69β. Όμορφο σώμα, υπέροχος κώλος, ευγενική και καθαρή. Κρίμα που βιάζεται και σε αγχώνει. Θα το σκεφτώ πολύ να την ξανατιμήσω. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Δεν αξιζει αυτη φιλε.....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ιωαννίνων 3       έως 12 pm  είναι Άντζελα

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία την Άντζελα:
α) Συνεχίζει να ανεβαίνει με τα παπούτσια στο κρεβάτι.
β) Φορά τα ίδια παπούτσια με την Καρίνα (βλ. προηγούμενη φωτογραφία).

Προφανώς η Άντζελα και η Καρίνα μοιράστηκαν τα ίδια παπούτσια για τις ανάγκες της φωτογράφησης, αλλά η Κορίνα πατά στο πάτωμα, ενώ η Άντζελα πατά στα σεντόνια!

Τι πράγματα είναι αυτά;
Έχετε δει εμάς, όταν πάμε να γαμήσουμε, να ανεβαίνουμε με τα παπούτσια στα σεντόνια;

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.280
Πόντοι
3.091
Δεν αξιζει αυτη φιλε.....

Συμφωνώ ότι δεν αξίζει. Και δεν είναι βασικά το γεγονός ότι ήταν διεκπεραιωτική: αυτό θα μπορούσα να το ανεχθώ και να πήγαινα 2-3 φορές ακόμη, διότι τρόπον τινά μου έκανε κάποιο κλικ και τελικά θα την γλεντούσα. Το χειρότερο ήταν ότι σε άγχωνε με τον τρόπο της και έδειχνε βιασύνη. Όταν δε της επεσήμανα το μειονέκτημα αυτό, αναμένοντας κάποια παρηγορητική δικαιολογία του τύπου ότι είναι Κυριακή και η κίνηση είναι αυξημένη, εκείνη μου εξήγησε ότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και ότι για κάτι περισσότερο θα πρέπει να πληρώνω παραπάνω. Εντάξει, σε αυτό το επιχείρημα δεν θα μπορούσα να αντιδικήσω, αφού η αγορά λειτουργεί με αυτούς σχετικά τους όρους. Εγώ όμως, ξενέρωσα! Σημειωτέον ότι ο ενεργός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο, δεν νομίζω να ξεπέρασε τα 10 λεπτά, μάλλον κάτι τι λιγότερο.

Ευτυχώς, αν και ξενερωμένος, τελείωσα αισίως, έχοντας θέα τον ορεκτικό της κώλο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
2β ναταλι,μεταmlf που θυμιζει παλαιμαχο ποδοσφαιριστη που εχει παρει τα κιλακια του,κοκκινο φορεμα και απαραδεκτες κοντες κοκκινες μποτες

αμα βγάλεις το μουστακι, ίδια είναι! :2funny:
URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom