Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (8 μέλη και 153 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
όχι αλλα αποφεύγω τα ακάποτα και τα τελειωτικά.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε αστο τοτε μην τελειωνεις, καλυτερα ειναι, θα σου μεινει και για το σπιτι...
επειδη τα Αγκυρας και Διδυμου οπου εχει δουλεψει η κορασις ειναι τσιμπουκαδικα για μερακληδες, και επειδη απο τον σερβερ εχουνε χαθει οι 14 κριτικες της Ευας... αν ηταν η ιδια, γι' αυτο και γω που τα επιδιωκω τα φουλ προγραμματα εκανα την ερωτηση.
οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...
τεσπα κανεις που ξερει και δεν φοβαται λιγο σαλιο στον πουτσο, μπορει να μας πληροφορησει αν η Ευα κανει ακα τελειωτικο στο στομα?
αν δινει και κωλο ακομα καλυτερα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
ε αστο τοτε μην τελειωνεις, καλυτερα ειναι, θα σου μεινει και για το σπιτι...
επειδη τα Αγκυρας και Διδυμου οπου εχει δουλεψει η κορασις ειναι τσιμπουκαδικα για μερακληδες, και επειδη απο τον σερβερ εχουνε χαθει οι 14 κριτικες της Ευας... αν ηταν η ιδια, γι' αυτο και γω που τα επιδιωκω τα φουλ προγραμματα εκανα την ερωτηση.
οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...
τεσπα κανεις που ξερει και δεν φοβαται λιγο σαλιο στον πουτσο, μπορει να μας πληροφορησει αν η Ευα κανει ακα τελειωτικο στο στομα?
αν δινει και κωλο ακομα καλυτερα...

γιωργη σου τελειωσαν τα μπικικινια και το ερίξες στα ντελα?
παντως αν σε βγάλει ο δρόμος απο εκει και περασεις μαζι της κανε μας μια ενημερωση εδω πως περασες αν δεν σου κανει κοπο, γιατι εχω παρατηρησει ολο ερωτησεις εισαι σε ολα τα θρεντ και μια κριτική ή ενημερωση δεν εχω δει απο μερους σου...

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Επίσκεψη χτες πρωί στην Μαρία την "Γαλλίδα" και επειδή διάβασα ότι μερικοί ζητάνε πληροφορίες, ανέβασα κριτική. Την καλημέρα μου σε όλους  :grin:

Η περιγραφη για "το fishnet της Μαρίας" του Κερβερου ειναι αξιοσεβαστη. Συνυπογραφω μετα απο προσωπικη εμπειρια. Κωλαρα λεμε!  :kissass:

Επισκέπτης
επαναμφανιση μετα απουσια 1,5 και βαλε ετους της κατσαρομαλλας μουνας ευας με το μακρυ καστανο μαλλι (απο το διδυμου 20)στο αγκυρας 12 με την κιτρινη πορτα.το κοριτσι οπως παντα μεσα στην καυλα,και η ρωγα σουβλερη σα το σπαθι του καπταιν κιντ

:rockon: :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
γιωργη σου τελειωσαν τα μπικικινια και το ερίξες στα ντελα?
παντως αν σε βγάλει ο δρόμος απο εκει και περασεις μαζι της κανε μας μια ενημερωση εδω πως περασες αν δεν σου κανει κοπο, γιατι εχω παρατηρησει ολο ερωτησεις εισαι σε ολα τα θρεντ και μια κριτική ή ενημερωση δεν εχω δει απο μερους σου...
ωωωχ μου την ειπε ο μοντ... ιχχχααααα την πατησα...
οχι μπικικινια εχω αλλα στα τουρακια και στα κωλλ γκιρλ δεν παιζει τιποτα της προκοπης, οσες δε αξιζουν τις εχω παρει πολλακις κι εχω βαρεθει... στα μασατζιδικα εχουν χαθει σχεδον ολα τα στανταρακια μου... οποτε σαν καλος πουτανιαρης ψαχνω και τα ντελα... για τιποτα αξιολογο...
αλλα που...? ενημερωση σε αλλα νηματα θα κανω... για να μη μου φωναζεις

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ψάχνοντας για κριτικές της Μπάρμπορας στ Φωκ 27Β, η συνολική παρουσίαση αναφέρει (10), όταν πατήσεις επάνω στο νούμερο βγαίνει μήνυμα λάθους "Δεν βρέθηκαν κριτικές" ενώ σκρολάροντας πιό κάτω, υπάρχει 1 μόνο κριτική της συγκεκριμένης κοπέλας.
Πιό πάνω αναφέρθηκε οτι χάθηκαν κριτικές και από άλλη κοπέλα (Εύα) και προφανώς θα ισχύει και για πολλές άλλες.
Μάλλον πρέπει να έχουν χαθεί κι άλλες, εκτός και αν είναι κάποιο πρόβλημα χώρου και ο server κρατάει μόνο τις πιό πρόσφατες.
Οι μοντ είναι γνώστες της κατάστασης?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή βάρδια:

Φυλ. 66δ: η Έλενα, η ξανθούλα από το Φ. 40, 71, Διδ. 7.
Φυλ. 71 1ος: η Μίκη, ένα καυλιάρικο καλλίγραμμο πιπίνη, στα υπόψιν
Φυλ. 65: η Εμμανουέλα
Φυλ. 74 : μια γεματούλα στο αριστερό και στο δεξιό την Άντζελα.
Διδ. 8α: η Ντιάνα, μια μιλφ από το Φ.54 1ος και πιο πρόσφατα στο Φ.71 Ις. Χωρίς γυαλιά αυτή την φορά, αλλά αδυνατισμένη και αρκετή ώρα στο δωμάτιο. Και αυτή στα υπόψιν. Μου βγάζει κάτι αυτή η γκόμενα. . . .  .. 
Διδ. 16: η Αλίνα και (επιτέλους) η Βικτώρια. Δεν ήθελα να περιμένω τα 3 άτομα στο σαλόνι και δεν ξέρω πόσα άλλα στα δωμάτια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
καμια καλη προταση για το πρωινο ωραριο στο Μεταξυ..?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Λίγα σπίτια τώρα πρωινή ακόμα προλαβαίνετε ...

Ιάσωνος 43 το γυφτάκι (?) Ατζελίνα 10 με κουλούρι
        37Β μία Αριάνδη αν άκουσα καλά 10 με κουλούρι αλλά βαρετό πρόσωπο και κυταρίτιδα
        33 μία ξανθούλα (δεν ήταν η Μαίρη δυστυχώς)
        20Α όχι η Λαρίσα αλλά ακριβώς το αντίθετο μία παν-ύψηλη παν-νταρντάνα μελαχρινή και όχι όμορφη
        20Β ένα μελαχρινό που τηλεφωνούσε και βγήκε για 2'' να την δω στηθάκι 2,5 και καλό κορμί αλλά                                    φαντάζομαι θα με ξεπέταγε για να συνεχίσει το τηλέφωνο της

Κολωνού 30Α περίμενα περίμενα εως βγήκε ωρυόμενος συναγωνιστής λέγοντας στην τσα2 να της μάθει την δουλειά της ... αποχώρησα πριν δω ποιά ήταν (φαντάζομαι μία από τις 2 σταθερές)
        30Β η Ιωάννα δεν την είδα αλλά άκουσα το βαρύ νωχεκικό βάδισμα της και αποχώρησα (άλλη φορά)
        32Α Έλενα και Γκάμπι - τα πλέον αξιόλογα μωρά της ημέρας πήρα την Γκαμπριέλλα μια και την είχα απωθημένο καιρό τώρα (είχε εξαφανιστεί κάνα 4μηνο) λεπτούλι πιπίνι με μικρό στήθος αλλά και η Έλενα φοβερό στήθος 2,5+ και γλυκό πρόσωπο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
       20Α όχι η Λαρίσα αλλά ακριβώς το αντίθετο μία παν-ύψηλη παν-νταρντάνα μελαχρινή και όχι όμορφη
       20Β ένα μελαχρινό που τηλεφωνούσε και βγήκε για 2'' να την δω στηθάκι 2,5 και καλό κορμί αλλά
           φαντάζομαι θα με ξεπέταγε για να συνεχίσει το τηλέφωνο της

το λαρισακι    ιασ 20 θα γυρισει στις βαρδιες η κυριακη η δευτερα,
το μελαχροινο  ιασ 20β ειναι η κορινα που εχει παρει μερικα κιλακια τωρα τελευταια ,και ειναι ξεπετα και δεν ειναι  αναλογα τα κεφια της...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια μια ερωτηση. Σε ποια σπιτακια εχει ωριμες αυτη την ωρα στο Μεταξουργειο;
εδω τυπε τα καλυτερα :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.vrisko.gr/logos/90041.jpg[/img[/URL]]

Χορμοβίτου 18-20, Αθήνα, 10440, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2108226402
Κινητό :
Φαξ :
Ιστοσελίδα : [URL unfurl="true"]www.maisonsofos.gr[/URL]
Email : info@maisonsofos.gr

;D

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
εδω τυπε τα καλυτερα :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.vrisko.gr/logos/90041.jpg[/img[/URL]]

Χορμοβίτου 18-20, Αθήνα, 10440, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2108226402
Κινητό :
Φαξ :
Ιστοσελίδα : [URL unfurl="true"]www.maisonsofos.gr[/URL]
Email : info@maisonsofos.gr

;D
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Και πάλι ευχαριστίες στο συναγωνιστή Xilnik για τα ποστ του !

Φυλής 66 Δ ,απόγευμα .Καλή περίπτωση !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Ψάχνοντας για κριτικές της Μπάρμπορας στ Φωκ 27Β, η συνολική παρουσίαση αναφέρει (10), όταν πατήσεις επάνω στο νούμερο βγαίνει μήνυμα λάθους "Δεν βρέθηκαν κριτικές" ενώ σκρολάροντας πιό κάτω, υπάρχει 1 μόνο κριτική της συγκεκριμένης κοπέλας.
Πιό πάνω αναφέρθηκε οτι χάθηκαν κριτικές και από άλλη κοπέλα (Εύα) και προφανώς θα ισχύει και για πολλές άλλες.
Μάλλον πρέπει να έχουν χαθεί κι άλλες, εκτός και αν είναι κάποιο πρόβλημα χώρου και ο server κρατάει μόνο τις πιό πρόσφατες.
Οι μοντ είναι γνώστες της κατάστασης?
μια χαρά "ανοίγουν" οι κριτικές και για τις δυο...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τωρα ανοιγουν, χθες για τη Ευα δεν ανοιγαν σιγουρα, δε θα μας βγαλεις και τυφλους...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom