jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δεν σοβαρολογεις βεβαια... ερωτευμενος εισαι?ελπίζω όχι...
δεν σοβαρολογεις βεβαια... ερωτευμενος εισαι?ελπίζω όχι...
ε αστο τοτε μην τελειωνεις, καλυτερα ειναι, θα σου μεινει και για το σπιτι...
επειδη τα Αγκυρας και Διδυμου οπου εχει δουλεψει η κορασις ειναι τσιμπουκαδικα για μερακληδες, και επειδη απο τον σερβερ εχουνε χαθει οι 14 κριτικες της Ευας... αν ηταν η ιδια, γι' αυτο και γω που τα επιδιωκω τα φουλ προγραμματα εκανα την ερωτηση.
οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...
τεσπα κανεις που ξερει και δεν φοβαται λιγο σαλιο στον πουτσο, μπορει να μας πληροφορησει αν η Ευα κανει ακα τελειωτικο στο στομα?
αν δινει και κωλο ακομα καλυτερα...
Επίσκεψη χτες πρωί στην Μαρία την "Γαλλίδα" και επειδή διάβασα ότι μερικοί ζητάνε πληροφορίες, ανέβασα κριτική. Την καλημέρα μου σε όλους
επαναμφανιση μετα απουσια 1,5 και βαλε ετους της κατσαρομαλλας μουνας ευας με το μακρυ καστανο μαλλι (απο το διδυμου 20)στο αγκυρας 12 με την κιτρινη πορτα.το κοριτσι οπως παντα μεσα στην καυλα,και η ρωγα σουβλερη σα το σπαθι του καπταιν κιντ
ωωωχ μου την ειπε ο μοντ... ιχχχααααα την πατησα...γιωργη σου τελειωσαν τα μπικικινια και το ερίξες στα ντελα?
παντως αν σε βγάλει ο δρόμος απο εκει και περασεις μαζι της κανε μας μια ενημερωση εδω πως περασες αν δεν σου κανει κοπο, γιατι εχω παρατηρησει ολο ερωτησεις εισαι σε ολα τα θρεντ και μια κριτική ή ενημερωση δεν εχω δει απο μερους σου...
ωωωχ μου την ειπε ο μοντ... ιχχχααααα την πατησα...
ενημερωση σε αλλα νηματα θα κανω... για να μη μου φωναζεις
20Α όχι η Λαρίσα αλλά ακριβώς το αντίθετο μία παν-ύψηλη παν-νταρντάνα μελαχρινή και όχι όμορφη
20Β ένα μελαχρινό που τηλεφωνούσε και βγήκε για 2'' να την δω στηθάκι 2,5 και καλό κορμί αλλά
φαντάζομαι θα με ξεπέταγε για να συνεχίσει το τηλέφωνο της
εδω τυπε τα καλυτεραΠαιδια μια ερωτηση. Σε ποια σπιτακια εχει ωριμες αυτη την ωρα στο Μεταξουργειο;
εδω τυπε τα καλυτερα
http://[URL unfurl="true"]www.vrisko.gr/logos/90041.jpg[/img[/URL]]
Χορμοβίτου 18-20, Αθήνα, 10440, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2108226402
Κινητό :
Φαξ :
Ιστοσελίδα : [URL unfurl="true"]www.maisonsofos.gr[/URL]
Email : info@maisonsofos.gr
;D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρά "ανοίγουν" οι κριτικές και για τις δυο...Ψάχνοντας για κριτικές της Μπάρμπορας στ Φωκ 27Β, η συνολική παρουσίαση αναφέρει (10), όταν πατήσεις επάνω στο νούμερο βγαίνει μήνυμα λάθους "Δεν βρέθηκαν κριτικές" ενώ σκρολάροντας πιό κάτω, υπάρχει 1 μόνο κριτική της συγκεκριμένης κοπέλας.
Πιό πάνω αναφέρθηκε οτι χάθηκαν κριτικές και από άλλη κοπέλα (Εύα) και προφανώς θα ισχύει και για πολλές άλλες.
Μάλλον πρέπει να έχουν χαθεί κι άλλες, εκτός και αν είναι κάποιο πρόβλημα χώρου και ο server κρατάει μόνο τις πιό πρόσφατες.
Οι μοντ είναι γνώστες της κατάστασης?