Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (2 μέλη και 165 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου ασχετο..αλλα το γραφω εδω πως γινετε να βαλο φοτο στο προφιλ μου και να φενετε ομως εδω :think:εχω προστεσει μια αλλα δεν φενετε εδω οταν γραφω.ευχαρηστω εκ τον προτερον που με διαβασετε και οποιος 8ελει ασ στηλη π.μ. :grin:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
σημςρα απογευμα φυλης
136 μια ξανθια γιαγια αδυνατη με φουντωτο μαλλι κοντο
134 υπογειο μια μελαχρινη αδυνατη μικρη με προσωπο νοτιοασιατισας
134 ισογειο μια ξανθια αδυνατη μικρη
109 αννα κοντουλα αδυνατο σωμα ομορφο προσωπο
109 οροφοσ μια ξανθια καλο σωματακι οχι τοσο καλο προσωπο
71 οροφοσ  η μικυ μια μικρη τσαχπινα μετρια
67 ξανθια ντουμπανο με σιλικονες ψηλες μποτες κ σκυλοφατσα
61 ομορφο κοντομελαχρινο πιπινακι
74 δεξια μια ανθυπομετρια με βυζαρες
56 η ντενισα, της τον εριξα αλλα τομυαλο μου ηταν στο πιπινι του 61 και στην τσοντα του 67 που ειναι κ οι επομενοι στοχοι

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
  Βραδυνη εξορμηση στους αμαρτωλους δρομους του Μεταξουργειου!!!

images+(13).jpg

Ιασωνος 19  Πατρισια. Ξανθια με πεταχτο βυζι και κωλο, και με κοκκινο στρινγκ. Απλο προγραμμα.
Ιασωνος 20  Κορινα. Ψιλη classic με μαυρο μαλλι και μετριο σωμα. Απλο προγραμμα.
Ιασωνος 27Α Μαριγια. Ξανθια Ρωσιδα κοντη μετριο σωμα. Απλο προγραμμα, και πρωκτικο.
Ιασωνος 30Α Τζενη. Μικρο πιπινι με μακρυ μαλλι μεχρι τον κωλο. Πολυ χαμογελαστη στο σαλονι.
Ιασωνος 30Β Χριστινα. Ψιλη Ρωσιδα ξανθια classic μετριο σωμα. Απλο προγραμμα.
Ιασωνος 31Α  Νανση. Μαυρη με καρρε μαλι και μετριο σωμα. Απλο προγραμμα, και πρωκτικο.
Ιασωνος 31Β  Χριστινα Ρουμανα νανος πιπινι καρρε μαλι.Μετρια.Απλο προγραμμα.
Ιασωνος 33  Ελιζα. Ελληνιδα ψιλη, αρκετα ομορφη,ξανθο μακρυ μαλι,και εκφιλο προσωπο.
Ιασωνος 36Α Αλεξανδρα. Μελαχρινη σγουρο μαλλι μετριο σωμα classsic, με μεγαλα βυζια.
Ιασωνος 37  Ελβιρα. Μελαχρινη, με κανονικο σωμα λιγο classic, με φουλ προγραμμα.
Ιασωνος 43  Δυο superυπερβαρες που κανανε και παρτουζα.Χαλια μαυρα,εφυγα αμεσως!
Ιασωνος 44Α Αλεξια. Μελαχρινη Ρουμανα, μετρια με λιγο παραπανω κωλο.Απλο προγραμμα.
Ιασωνος 44Β Ροξανη. Μικροσωμο πιπινακι με μαυρο μαλλι,αδυνατο αρκετα και πολυ χαμογελαστο.
Περδικκα 3Α Τζουλια. classic Ρωσιδα μελαχρινη καρε μαλλι με διαφανο φορεμα. Απλο προγραμμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 15  Βικυ Χοντρη ξανθια Ρωσιδα με διαφανο κοκκινο φορεμα.Φουλ προγραμμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου17 Χριστινα. Ελληνιδα, αλλα σχετικα μεγαλη σε ηλικια. Κατσαρο μαλλι. Φουλ προγραμμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α Βερονικα και Ευα. Υπερβαρες Ρωσιδες μελαχρινες λιγο μεγαλης ηλικιας. Κανονικο προγραμμα. Πολυ classic.
Κολωνου 27Α  Βικυ.  Η γνωστη Βουλγαρα με το προστυχο και εκφυλο βλεμμα.Αδυνατη.Απλο προγραμμα.
Κωλωνου 48  Αλεξανδρα. Ομορφο προσωπο και βυζακι,ξανθια χαμογελαστη.Απλο προγραμμα.
Κολωνου 49  Ελενη. Μελαχρινη βυζαρου Ρωσιδα με χοντρα μαγουλα.Αδυνατη classic. Απλο προγραμμα.
Κολωνου 47 Ισογειο  Χριστινα και Στελα. Ελληνιδα και Αφρικανη μαζι!!!Περιεργο ντουετο!!!Μετριες μαλλον μεγαλες σε ηλικια. Απλο προγραμμα.
Κολωνου 47 1ος οροφος   Παλι περιεργο ντουετο.Ρωσιδα με Αφρικανη μαζι!!!
  Καλο σας βραδυ!!!

Συνημμένα

• cyber-sex-300x196.jpg
    cyber-sex-300x196.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 45

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μικρα μικρα οπως λεει και ο τιτανοτεραστιος φιλος μου piatsas απο φυλης
Χτες το μεσημερι περασα απο φυλης 71α οπου δουλευε η ελενα απο διδυμου 7,οπως εγκαιρα ενημερωσε ο προφεσορας.Μαλιστα ανακοινωθηκε και αυταρχικο,που μου κανει εντυπωση,η κοπελα ειναι αρκετα γλυκια αλλα οφειλω να ομολογησω και εμπειρη,οποτε οι εκπληξεις δεν αποκλειονται
Ειπα να περασω και απο φυλης 59 οπου ηταν η ιζαμπελα,παλι δεν μπορεσα ν αντισταθω..ημουν πολυ κουρασμενος αλλα αμεσως με ξυπνησε,και ετσι ενω ημουν σε διλημμα,αναμεσα στις δυο,τη προτιμησα.
Εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι ηδη δυο δωματια ηταν κλεισμενα,ημουν τριτος στη σειρα,αλλα και το γεγονος οτι μεσα σ ενα τεταρτο,ειχε ξεπεταξει και τα δυο
Οταν ηρθε η σειρα μου,την εβαλα να ξαπλωσει κοινως για χαμουρεμα,και οπως ημουν ετοιμος μετα απο λιγο,με τη τριβη και το γλυψιμο στο συτηθος της,της ειπα,οπως εβαζε το προφυλακτικο,και ηταν στα πλαγια,ν ανεβει απο πανω μου,εχοντας τη πλαγια και πλατη.
Οντως το εκανε ,αφου ειδε οτι δεν ηθελα πιπα,,αλλα ενω η αυτοσχεδια εκεινη τη στιγμη σταση ξεκινησε να λειτουργει αισθητικα πολυ ομορφα,ενετεινε τον ρυθμο,ενω της ζητησα επανελλημενως να ελαττωσει τον ρυθμο,γιατι θα τελειωνα γρηγορα.Δυστυχως,ειτε επειδη δεν καταλαβαινει καλα ελληνικα,ειτε γιατι εχει μαθει να λειτουργει γρηγορα,αλλαξα σταση ιεραποστολικα και κατοπιν πλαγιαστα,σε πιο δυνατους ρυθμους,για να τελειωσω μετα απο λιγο πισωκολλητα
Και ενα χαριτωμενο περιστατικο,κυριακη απογευμα,οπου συνοδευσα τον zero στην αγκυρας 12 για να καταθεσει στη λωρα.Μπαινοντας στο σαλονι και βγαινοντας η λωρα,παλι βλεπω αυτες τις υπογειες,χαμηλες συνομωτικες ματιες απο μερους της,αλλα και αυτος ως αλλο παιδι της αφροδιτης δεν πηγαινε πισω.Δεν ξερω τι της κανει αυτες τις mlf,και τις προσελκυει ετσι,ενω εν τω μεταξυ στο κολπο ηταν και η ξανθια υπηρεσια με γελακια και υπονοουμενα.Αφου τον συνοδευσα οπως ο πατερας το παιδι του στο σχολειο,αποχωρησα,αφηνοντας τον να παιξει,οχι με τις συμμαθητριες του,αλλα μαλλον με τη δασκαλα του

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έχω καιρό να περάσω από τα μπουρδέλα στη Λιοσίων.
Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα καλό εκεί ή είναι καλύτερα Φυλής;

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Σημερα το πρωι, Φυλης 65Β (ισογειο) επαιζε ενα ξανθο τεμαχιο γυρω στα 30, με τρελη κωλαρα, μικρο βυζι και σκυλε φατσα μεσα σε ενα δικτυωτο κορμακι με ανοιγμα απο κατω...Στο τσακ δε μπηκα!  :zfuck:
Μαρια το ονομα της ειπε η τσατσα.
Εχει κανεις εικονα να μας πει τι παιζει μεσα??
Καινουργιο τεμαχιο πρεπει να ειναι στην περιοχη (νομιζω την εχω ξαναδει παλι πρωι πριν 2-3 βδομαδες)μιας και δεν βρισκω ουτε κριτικες αλλα ουτε αναφορα στο φορουμ...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Υπεροχος κωλος ...

Αυτος θα ηταν ο ιδανικος τιτλος, φυλης 74 το αριστερο μεταμεσονυχτια βαρδια.
Κοπελα Ατζελα απο αλβανια, θα το καταλαβεται οτι ειναι απο εκει χωρις να τη ρωτησετε, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στο προσωπο.
μελαχροινη με φοβερη φυσικη βυζαρα και κωλο στο προγραμμα ... ηρεμο  :pipa1: χαλαρο στη συνεχεια απο μονη της απο πανω, μετα απο λιγο η ρωγα ειχε τσιτωσει στο φουλ... τη γυρναω στα 4 ... μπηκα απο πισω, καλη προσφυση ... οχι σαν κατι πηγαδια που συνανταω τελευταια. δοκιμασα 2 συνεχομενα βραδια. χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο δεν λεει οχι ουτε ειναι μεγαλο και τα γνωστα. πολυ καλη , στην επομενη νυχτερινη εξορμηση θα ξανατιμηθει

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
διδυμου 18 και ωρα 17,10(αλλαγη βαρδιας)μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση αλιονας- αντριαννας επακολουθησαν σκηνες απο μποξ αμερικανικου ριγκ.φυσικα καθολικος νικητης η αντριανα που με μια σειρα μαπες,χαστουκια και μπουνιες εκανε την αλιονα τοπι στο ξυλο.3 αντρες υποψηφιοι πελατες αυτοπτες μαρτυρες απο το μενος και τη σφοδροτητα της συγκρουσης ουτε που κουνηθηκαν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
διδυμου 18 και ωρα 17,10(αλλαγη βαρδιας)μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση αλιονας- αντριαννας επακολουθησαν σκηνες απο ριγκ αμερικανικου μποξ.φυσικα καθολικος νικητης η αντριανα που με μια σειρα μαπες,χαστουκια και μπουνιες εκανε την αλιονα τοπι στο ξυλο.3 αντρες υποψηφιοι πελατες αυτοπτες μαρτυρες απο το μενος και τη σφοδροτητα της συγκρουσης ουτε που κουνηθηκαν
σοβαρολογεις τυπε?

Επισκέπτης
  Βραδυνη εξορμηση στους αμαρτωλους δρομους του Μεταξουργειου!!!

Ιασωνος 30Β Χριστινα. Ψιλη Ρωσιδα ΡΟΥΜΑΝΑ ξανθια classic μετριο σωμα. Απλο προγραμμα.

Ιασωνος 33  Ελιζα. Ελληνιδα ψιλη, αρκετα ομορφη,ξανθο μακρυ μαλι,και εκφιλο προσωπο. ΤΡΑΒΕΛΟΣ

Επισκέπτης
Σημερα το πρωι, Φυλης 65Β (ισογειο) επαιζε ενα ξανθο τεμαχιο γυρω στα 30, με τρελη κωλαρα, μικρο βυζι και σκυλε φατσα μεσα σε ενα δικτυωτο κορμακι με ανοιγμα απο κατω...Στο τσακ δε μπηκα!  :zfuck:
Μαρια το ονομα της ειπε η τσατσα.
Εχει κανεις εικονα να μας πει τι παιζει μεσα??
Καινουργιο τεμαχιο πρεπει να ειναι στην περιοχη (νομιζω την εχω ξαναδει παλι πρωι πριν 2-3 βδομαδες)μιας και δεν βρισκω ουτε κριτικες αλλα ουτε αναφορα στο φορουμ...

Η "Γαλλίδα" πρωην μεταξοκοριτσο, δες κριτικες στο Φωκαιας 19

σσ τωρα ειδα οτι δεν εχει κριτικες...

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
διδυμου 18 και ωρα 17,10(αλλαγη βαρδιας)μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση αλιονας- αντριαννας επακολουθησαν σκηνες απο μποξ αμερικανικου ριγκ.φυσικα καθολικος νικητης η αντριανα που με μια σειρα μαπες,χαστουκια και μπουνιες εκανε την αλιονα τοπι στο ξυλο.3 αντρες υποψηφιοι πελατες αυτοπτες μαρτυρες απο το μενος και τη σφοδροτητα της συγκρουσης ουτε που κουνηθηκαν
Οχι ρε γαμώτο γιατί δεν τραβήξατε ενα βίντεο να μείνει στην Ιστορία...κρίμα

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
καταλαβες γιατι τσακωθηκαν?
επεσε ξυλο ή μαλακιες δικε μου?
η αλιονα ''εβαζε''χερι στα προφυλακτικα της αντριαννας.οταν της το πε η αλιονα αρχισε να αυθαδιαζει και πανω στη λεκτικη αντιπαραθεση εβγαλε τη περουκα της αντριαννας και πηγε να την πεταξει στο χωλ.η αντριαννα αντεπιτεθηκε,πηρε την περουκα πισω,και αρχιναει δεξι αριστερο στα μουτρα της αλιονας,και μετα τραβηγματα μαλλιων.κατοπιν η αλιονα δεχτηκε απανωτα χαστουκια και κλωτσιες.αμα τη δειτε με μελανιες απο το σημερινο ειναι

Επισκέπτης
καταλαβες γιατι τσακωθηκαν?
επεσε ξυλο ή μαλακιες δικε μου?

Εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί είναι πολλά τα λεφτά apolyto_arseniko!

Αν και πιο δίκαιο θα ήταν να όριζαν ημερομηνία, για διεξαγωγή τσιμπουκομαχίας μετά σπερματοκαταπόσεως και γλυφοκωλίασης σε  μερακλήδες, εθελοντές πελάτες!

Αγώνας μέχρις εσχάτων!Υπέρ πάντων το τέλειο τσιμπούκι!

Όροι συμμετοχής στην σελίδα

:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom