Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (23 μέλη και 237 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μην ασχολείσαι...εγώ με το που ανεβάσω κριτική με μαυρίζουν αμέσως....
εδω βλέπεις κριτικές άλλων που δεν αναφέρουν ούτε χαρακτηριστικά της κοπέλας , μερικές φορές ούτε καν όνομα και έχουν το απόλυτο σε θετικές ψήφων....
στην αρχή με προβλημάτιζε τώρα καθόλου....απλά κάποια στιγμή θα σταματήσω και τις κριτικές και τις ενημερώσεις γιατί κάποια πράγματα δεν εκτιμούνται....
καλά χρονιά να έχεις.

Υ.Γ Μην νομίσει κανείς ότι "κλαίγομαι" , είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος για να το κάνω αυτό , ότι κάνω το κάνω με μεράκι , όταν το χάσω αυτό το μεράκι απλά δεν θα το κάνω....
Για παρόμοιους λόγους σταμάτησα να γράφω κριτικές...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.042
Πόντοι
42.697
Δεν πρόλαβα αυτή τη θρυλική εποχή, αλλά έχω ακούσει ότι η μεγάλη ζημιά έγινε μετά από κάποια εκπομπή που έκανε ο Τριανταφυλλόπουλος.

ο μακης φιλε ανεβασε μια εκπομπη στον κιτρινο τυπο περιπου το 1998 που ηταν αφιερωμενη σε ολα τα παρανομα στουντιο που λειτουργουσαν τοτε σε διαμερισματα και μονοκατοικιες στην Αθηνα και τα οποια ειχαν μεσα 5-12 ανατολικιες ....
τις επομενες ημερες εκλεισαν ΟΛΑ
και μιλαμε για παρα πολλα στουντιο
μονο στην κυψελη θυμαμαι προχειρα τωρα 8...

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
tnx.....
συνήθος μετά τις 00.30 κάποια δειλά δειλά αρχίζουν και ανοίγουν.....ενώ κάποια στο μετάξι και στη Φυλής δεν κλείνουν καθόλου....

Σημαντική πληροφορία. Δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί μερικά μπουρδέλα να είναι ανοιχτά όταν αλλάζει ο χρόνος!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
όντως πολύ καλή εποχή , πιτσιρικάς τα είχα αλωνίσει όλα , στα στούντιο είχε μπορεί και μέχρι 10 γυναίκες κα δεν ήξερες πια να πρωτοδιαλέξεις....
με κλείστα τα μάτια να ήσουν διάλεγες μουνάρα...αλλά και στα δέλα είχε φοβερά κομμάτια....
ναι τότε έγινε η ζημιά , απο τον Μάκη............

Τι μαλακια ειχε κανει τοτε ο Τριανταφυλλοπουλος? Για πες να μαθαινουμε κι εμεις οι νεοτεροι...

ο μακης φιλε ανεβασε μια εκπομπη στον κιτρινο τυπο περιπου το 1998 που ηταν αφιερωμενη σε ολα τα παρανομα στουντιο που λειτουργουσαν τοτε σε διαμερισματα και μονοκατοικιες στην Αθηνα και τα οποια ειχαν μεσα 5-12 ανατολικιες ....
τις επομενες ημερες εκλεισαν ΟΛΑ
και μιλαμε για παρα πολλα στουντιο
μονο στην κυψελη θυμαμαι προχειρα τωρα 8...

Επισης, μια ερωτηση για τους πορνοσκαουτερ του Μεταξιου, πως λεγεται ρε σεις η γαζελα που δουλευει απογευματινη στο Μεγ.Αλεξανδρου 17  :helpplea:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Δεν πρόλαβα αυτή τη θρυλική εποχή, αλλά έχω ακούσει ότι η μεγάλη ζημιά έγινε μετά από κάποια εκπομπή που έκανε ο Τριανταφυλλόπουλος.
και αν θυμαμε καλα ολα ξεκινησαν για το στουντιο που υπηρχε στην γλυφαδα διπλα απο την τροχαια ...και καλα οτι λειτουργει διπλα σε αστυνομικο τμημα και ειναι παρανομο... :jerking: :jerking:...παντως τοτε στο συγκεκριμενο υπηρχαν καλα κομματια... :grin: :grin:...εχω πληρωσει εκει οπως και στο αλλο απεναντι απο το γηπεδο ποδοσφαιρου της ηλιουπολης στον παραδρομο της βουλιαγμενης στον αγιο δημητριο ..λιγο πιο διπλα απο το κωλομπαρο ανεσις..τοτε που λειτουργουσε....ηλιουπολιτης γαρ ο γραφων :2funny: :2funny:.....

σορρυ για το  :offtopic:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
και αν θυμαμε καλα ολα ξεκινησαν για το στουντιο που υπηρχε στην γλυφαδα διπλα απο την τροχαια ...και καλα οτι λειτουργει διπλα σε αστυνομικο τμημα και ειναι παρανομο... :jerking: :jerking:...παντως τοτε στο συγκεκριμενο υπηρχαν καλα κομματια... :grin: :grin:...εχω πληρωσει εκει οπως και στο αλλο απεναντι απο το γηπεδο ποδοσφαιρου της ηλιουπολης στον παραδρομο της βουλιαγμενης στον αγιο δημητριο ..λιγο πιο διπλα απο το κωλομπαρο ανεσις..τοτε που λειτουργουσε....ηλιουπολιτης γαρ ο γραφων :2funny: :2funny:.....

σορρυ για το  :offtopic:
σωστός , πολύ καλά κομμάτια είχε και στο στούντιο στη Βουλιαγμένης στο city plaza , που κόντρα στο κατεστημένο της εποχής(Ρωσίδες) δούλευε μια Αμερικάνα μαζί με μια Καναδέζα(όχι το όχημα του στρατού  :grin: :grin: :grin:) ....

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
σωστός , πολύ καλά κομμάτια είχε και στο στούντιο στη Βουλιαγμένης στο city plaza , που κόντρα στο κατεστημένο της εποχής(Ρωσίδες) δούλευε μια Αμερικάνα μαζί με μια Καναδέζα(όχι το όχημα του στρατού  :grin: :grin: :grin:) ....
τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε???αυτο με την αμερικανα το θυμαμαι και εγω...ζηταγε λιγα χρηματα παραπανω αν θυμαμαι καλα, επειδη ηταν αμερικανα, αλλα ηταν πολυ καλη!τι μου θυμισες τωρα... :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε???αυτο με την αμερικανα το θυμαμαι και εγω...ζηταγε λιγα χρηματα παραπανω αν θυμαμαι καλα, επειδη ηταν αμερικανα, αλλα ηταν πολυ καλη!τι μου θυμισες τωρα... :rockon: :rockon:
απο το '93 έως και το '98 που μπήκα φαντάρος δεν υπήρχε στούντιο που να μην είχα περάσει......
ήταν και μούναρος...

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
απο το '93 έως και το '98 που μπήκα φαντάρος δεν υπήρχε στούντιο που να μην είχα περάσει......
ήταν και μούναρος...
πολυ καλα κομματια εφερνε και το ισαυρων 29β αλλα και το ιπποκρατους, που θυμαμαι οτι ειχε φερει μια απο τις πρωτες γερμανιδες (αν οχι την πρωτη) που την ελεγαν αννα.τρομερο κορμι και πολυ καλη μεσα, αν την θυμουνται καποιοι...περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις...δεν το συνεχιζω για να μην γαμησουμε το thread τελειως.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
όντως πολύ καλή εποχή , πιτσιρικάς τα είχα αλωνίσει όλα , στα στούντιο είχε μπορεί και μέχρι 10 γυναίκες κα δεν ήξερες πια να πρωτοδιαλέξεις....
με κλείστα τα μάτια να ήσουν διάλεγες μουνάρα...αλλά και στα δέλα είχε φοβερά κομμάτια....
ναι τότε έγινε η ζημιά , απο τον Μάκη............

Ενα μήνα και... κράτησε η ιστορία του μουνοblackout λόγω τρανταφυλλό ....Τα μαγαζά ανοιγαν σιγά σιγά πάλι .......
Πράγματι περάσαμε ωραίες εποχές ,χαλάλι κ τα λεφτά που τα ξεκωλιάσαμε στα κορίτσα .......
Τέτοιο μουνί ,ποιοτικό κ φρέσκο ουτε στα πιο τρελά ονειρά μας δεν το ειχαμε φανταστεί ........
Επενδύσαμε στο Κίεβο,Αγία Πετρούπολη κλπ.
Δεν θα ξεχάσω το στούντιο στην πλατεία Ντούρου Ντούρου Κουμουνδούρου γωνννία που εφερνε κάτι θεόμουνα απο Ρωσία κ Ουκρανία Κ τους κάναμε τζίρο κ σπόνσορινκ καθημερινά ........
12.000 δραχμές  κ γινόσουν πιλότος της ηδονής !
Ας βολευτούμε τώρα με τα ρουμανοβουλγαρογυφτόμουνα κ με τις ωραίες μας αναμνήσεις ας ρίξουμε καμιά μεστωμένη μαλακία να θυμηθούμε τις παραδεισένιες εποχές ..........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παίδες καλό 2013 να έχουμε με μπόλικες καταθέσεις και καλά γαμήσια. Εγώ σιγα-σιγά ξεπερνώ τα θέματα υγείας που είχα (όχι τίποτε σοβαρό) και επανέρχομαι δριμύτερος!!!

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
φυλης 59 ισογειο ιζαμπελα, αν και δεν ειναι του τυπου μου δοκιμαστηκε και ειναι πολυ καλη με καλη συμμετοχη  γ δυνατες καταστασεις.. δεν θα ειναι στο φωκαιας 25 πλεον απογευματινη αλλα στο φυλης 84 πανω οπως μου ειπε.. απ την τσεχια κατα δηλωση της.. με κωλαρα!!

Δοκιμαστηκε πρόσφατα. Συμφωνω σε αυτα που λες. Να προσθέσω ακομη ότι δε θελει γλυψιμο στις ρόγες της και η πιπα της σε μενα ήταν μετρια.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Θα κατέβει κανείς τσάρκα με την αλλαγή του χρόνου;

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ενα μήνα και... κράτησε η ιστορία του μουνοblackout λόγω τρανταφυλλό ....Τα μαγαζά ανοιγαν σιγά σιγά πάλι .......
Πράγματι περάσαμε ωραίες εποχές ,χαλάλι κ τα λεφτά που τα ξεκωλιάσαμε στα κορίτσα .......
Τέτοιο μουνί ,ποιοτικό κ φρέσκο ουτε στα πιο τρελά ονειρά μας δεν το ειχαμε φανταστεί ........
Επενδύσαμε στο Κίεβο,Αγία Πετρούπολη κλπ.
Δεν θα ξεχάσω το στούντιο στην πλατεία Ντούρου Ντούρου Κουμουνδούρου γωνννία που εφερνε κάτι θεόμουνα απο Ρωσία κ Ουκρανία Κ τους κάναμε τζίρο κ σπόνσορινκ καθημερινά ........
12.000 δραχμές  κ γινόσουν πιλότος της ηδονής !
Ας βολευτούμε τώρα με τα ρουμανοβουλγαρογυφτόμουνα κ με τις ωραίες μας αναμνήσεις ας ρίξουμε καμιά μεστωμένη μαλακία να θυμηθούμε τις παραδεισένιες εποχές ..........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ !

off topic:

[size=8pt]To 2002 έκανα τις πρώτες μπουρδελότσαρκες στη Φυλής. (Νομίζω εκείνη την εποχή είχαν βγει τα πρώτα μπουρδελοσάϊτ στο pathfinder). Οι περισσότερες ιερόδουλες όπως τις θυμάμαι ανήκαν στην κατηγορία ψυχρής νταρντάνας. Δούλευαν επίσης αρκετά τραβέλια.
Αξέχαστη μου έχει μείνει μία (γερμανίδα;) πόρνη με υπερφυσικά βυζιά γεμάτα φλέβες. Στούντιο δεν ήξερα τι είναι.[/size]

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

καλησπέρα AKIS....
θα έπρεπε να γράφεις συχνότερα , ειδικά για μετάξι πρωινή και απογευματινή βάρδια είσαι εξπέρ  Wink
Καλή χρονιά ΝΣμύρνη. Ξέρεις πολύ καλά ότι όχι ευχαριστώ δε θ' ακούσεις αλλά θα σου την πούνε κι όλας στο τέλος... Και δεν αναφέρομαι (μόνο) σε αυτό το site. Χαρά στο κουραγιο σου.
xlink , της προάλλες που σε πετύχαμε με τον πιστό ιππότη και τον πιτιλιστή δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω (δεν ήσουνα πεζός). Respect από εμένα.

Αύριο θα είμαι στη γύρα αλλά δεν ξέρω πότε , μάλλον απόγευμα , ελπίζω να πετύχω κάποιους από εσάς  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.
Καλή χρονιά ΝΣμύρνη. Ξέρεις πολύ καλά ότι όχι ευχαριστώ δε θ' ακούσεις αλλά θα σου την πούνε κι όλας στο τέλος... Και δεν αναφέρομαι (μόνο) σε αυτό το site. Χαρά στο κουραγιο σου.
xlink , της προάλλες που σε πετύχαμε με τον πιστό ιππότη και τον πιτιλιστή δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω (δεν ήσουνα πεζός). Respect από εμένα.

Αύριο θα είμαι στη γύρα αλλά δεν ξέρω πότε , μάλλον απόγευμα , ελπίζω να πετύχω κάποιους από εσάς  ;)
Χρόνια Πολλά & respect,κομάντο............. :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom