KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Παραλίγο να πεις εξυπνάδα...Φαίνεται ότι είναι η γκόμενά σας και ζηλεύετε...
Παραλίγο να πεις εξυπνάδα...Φαίνεται ότι είναι η γκόμενά σας και ζηλεύετε...
μπα, μαλλον για αποφυγη της δοκιμης του σπερματος του προηγουμενου το λεει ;)
Για παρόμοιους λόγους σταμάτησα να γράφω κριτικές...μην ασχολείσαι...εγώ με το που ανεβάσω κριτική με μαυρίζουν αμέσως....
εδω βλέπεις κριτικές άλλων που δεν αναφέρουν ούτε χαρακτηριστικά της κοπέλας , μερικές φορές ούτε καν όνομα και έχουν το απόλυτο σε θετικές ψήφων....
στην αρχή με προβλημάτιζε τώρα καθόλου....απλά κάποια στιγμή θα σταματήσω και τις κριτικές και τις ενημερώσεις γιατί κάποια πράγματα δεν εκτιμούνται....
καλά χρονιά να έχεις.
Υ.Γ Μην νομίσει κανείς ότι "κλαίγομαι" , είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος για να το κάνω αυτό , ότι κάνω το κάνω με μεράκι , όταν το χάσω αυτό το μεράκι απλά δεν θα το κάνω....
Δεν πρόλαβα αυτή τη θρυλική εποχή, αλλά έχω ακούσει ότι η μεγάλη ζημιά έγινε μετά από κάποια εκπομπή που έκανε ο Τριανταφυλλόπουλος.
tnx.....
συνήθος μετά τις 00.30 κάποια δειλά δειλά αρχίζουν και ανοίγουν.....ενώ κάποια στο μετάξι και στη Φυλής δεν κλείνουν καθόλου....
όντως πολύ καλή εποχή , πιτσιρικάς τα είχα αλωνίσει όλα , στα στούντιο είχε μπορεί και μέχρι 10 γυναίκες κα δεν ήξερες πια να πρωτοδιαλέξεις....
με κλείστα τα μάτια να ήσουν διάλεγες μουνάρα...αλλά και στα δέλα είχε φοβερά κομμάτια....
ναι τότε έγινε η ζημιά , απο τον Μάκη............
ο μακης φιλε ανεβασε μια εκπομπη στον κιτρινο τυπο περιπου το 1998 που ηταν αφιερωμενη σε ολα τα παρανομα στουντιο που λειτουργουσαν τοτε σε διαμερισματα και μονοκατοικιες στην Αθηνα και τα οποια ειχαν μεσα 5-12 ανατολικιες ....
τις επομενες ημερες εκλεισαν ΟΛΑ
και μιλαμε για παρα πολλα στουντιο
μονο στην κυψελη θυμαμαι προχειρα τωρα 8...
όχι , για το 54 και το 56 είπε...το 66 είναι υπο ανακαίνιση...Το 66 δηλαδή είναι κάτι φοβερό σαν χώρος?
Κάτσε να περάσω,να του τα πω ένα χεράκι.............Ναι κ από εκεί που τον είχα ψηλά κ πάντα με διασκέδαζε,τώρα έχει αρχίσει κ με ξενερώνει...
και αν θυμαμε καλα ολα ξεκινησαν για το στουντιο που υπηρχε στην γλυφαδα διπλα απο την τροχαια ...και καλα οτι λειτουργει διπλα σε αστυνομικο τμημα και ειναι παρανομο... ...παντως τοτε στο συγκεκριμενο υπηρχαν καλα κομματια... ...εχω πληρωσει εκει οπως και στο αλλο απεναντι απο το γηπεδο ποδοσφαιρου της ηλιουπολης στον παραδρομο της βουλιαγμενης στον αγιο δημητριο ..λιγο πιο διπλα απο το κωλομπαρο ανεσις..τοτε που λειτουργουσε....ηλιουπολιτης γαρ ο γραφων .....Δεν πρόλαβα αυτή τη θρυλική εποχή, αλλά έχω ακούσει ότι η μεγάλη ζημιά έγινε μετά από κάποια εκπομπή που έκανε ο Τριανταφυλλόπουλος.
σωστός , πολύ καλά κομμάτια είχε και στο στούντιο στη Βουλιαγμένης στο city plaza , που κόντρα στο κατεστημένο της εποχής(Ρωσίδες) δούλευε μια Αμερικάνα μαζί με μια Καναδέζα(όχι το όχημα του στρατού ) ....και αν θυμαμε καλα ολα ξεκινησαν για το στουντιο που υπηρχε στην γλυφαδα διπλα απο την τροχαια ...και καλα οτι λειτουργει διπλα σε αστυνομικο τμημα και ειναι παρανομο... ...παντως τοτε στο συγκεκριμενο υπηρχαν καλα κομματια... ...εχω πληρωσει εκει οπως και στο αλλο απεναντι απο το γηπεδο ποδοσφαιρου της ηλιουπολης στον παραδρομο της βουλιαγμενης στον αγιο δημητριο ..λιγο πιο διπλα απο το κωλομπαρο ανεσις..τοτε που λειτουργουσε....ηλιουπολιτης γαρ ο γραφων .....
σορρυ για το
τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε???αυτο με την αμερικανα το θυμαμαι και εγω...ζηταγε λιγα χρηματα παραπανω αν θυμαμαι καλα, επειδη ηταν αμερικανα, αλλα ηταν πολυ καλη!τι μου θυμισες τωρα...σωστός , πολύ καλά κομμάτια είχε και στο στούντιο στη Βουλιαγμένης στο city plaza , που κόντρα στο κατεστημένο της εποχής(Ρωσίδες) δούλευε μια Αμερικάνα μαζί με μια Καναδέζα(όχι το όχημα του στρατού ) ....
απο το '93 έως και το '98 που μπήκα φαντάρος δεν υπήρχε στούντιο που να μην είχα περάσει......τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε???αυτο με την αμερικανα το θυμαμαι και εγω...ζηταγε λιγα χρηματα παραπανω αν θυμαμαι καλα, επειδη ηταν αμερικανα, αλλα ηταν πολυ καλη!τι μου θυμισες τωρα...
πολυ καλα κομματια εφερνε και το ισαυρων 29β αλλα και το ιπποκρατους, που θυμαμαι οτι ειχε φερει μια απο τις πρωτες γερμανιδες (αν οχι την πρωτη) που την ελεγαν αννα.τρομερο κορμι και πολυ καλη μεσα, αν την θυμουνται καποιοι...περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις...δεν το συνεχιζω για να μην γαμησουμε το thread τελειως.απο το '93 έως και το '98 που μπήκα φαντάρος δεν υπήρχε στούντιο που να μην είχα περάσει......
ήταν και μούναρος...
όντως πολύ καλή εποχή , πιτσιρικάς τα είχα αλωνίσει όλα , στα στούντιο είχε μπορεί και μέχρι 10 γυναίκες κα δεν ήξερες πια να πρωτοδιαλέξεις....
με κλείστα τα μάτια να ήσουν διάλεγες μουνάρα...αλλά και στα δέλα είχε φοβερά κομμάτια....
ναι τότε έγινε η ζημιά , απο τον Μάκη............
φυλης 59 ισογειο ιζαμπελα, αν και δεν ειναι του τυπου μου δοκιμαστηκε και ειναι πολυ καλη με καλη συμμετοχη γ δυνατες καταστασεις.. δεν θα ειναι στο φωκαιας 25 πλεον απογευματινη αλλα στο φυλης 84 πανω οπως μου ειπε.. απ την τσεχια κατα δηλωση της.. με κωλαρα!!
Ενα μήνα και... κράτησε η ιστορία του μουνοblackout λόγω τρανταφυλλό ....Τα μαγαζά ανοιγαν σιγά σιγά πάλι .......
Πράγματι περάσαμε ωραίες εποχές ,χαλάλι κ τα λεφτά που τα ξεκωλιάσαμε στα κορίτσα .......
Τέτοιο μουνί ,ποιοτικό κ φρέσκο ουτε στα πιο τρελά ονειρά μας δεν το ειχαμε φανταστεί ........
Επενδύσαμε στο Κίεβο,Αγία Πετρούπολη κλπ.
Δεν θα ξεχάσω το στούντιο στην πλατεία Ντούρου Ντούρου Κουμουνδούρου γωνννία που εφερνε κάτι θεόμουνα απο Ρωσία κ Ουκρανία Κ τους κάναμε τζίρο κ σπόνσορινκ καθημερινά ........
12.000 δραχμές κ γινόσουν πιλότος της ηδονής !
Ας βολευτούμε τώρα με τα ρουμανοβουλγαρογυφτόμουνα κ με τις ωραίες μας αναμνήσεις ας ρίξουμε καμιά μεστωμένη μαλακία να θυμηθούμε τις παραδεισένιες εποχές ..........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ !
Καλή χρονιά ΝΣμύρνη. Ξέρεις πολύ καλά ότι όχι ευχαριστώ δε θ' ακούσεις αλλά θα σου την πούνε κι όλας στο τέλος... Και δεν αναφέρομαι (μόνο) σε αυτό το site. Χαρά στο κουραγιο σου.καλησπέρα AKIS....
θα έπρεπε να γράφεις συχνότερα , ειδικά για μετάξι πρωινή και απογευματινή βάρδια είσαι εξπέρ Wink
Χρόνια Πολλά & respect,κομάντο.............Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.
Καλή χρονιά ΝΣμύρνη. Ξέρεις πολύ καλά ότι όχι ευχαριστώ δε θ' ακούσεις αλλά θα σου την πούνε κι όλας στο τέλος... Και δεν αναφέρομαι (μόνο) σε αυτό το site. Χαρά στο κουραγιο σου.
xlink , της προάλλες που σε πετύχαμε με τον πιστό ιππότη και τον πιτιλιστή δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω (δεν ήσουνα πεζός). Respect από εμένα.
Αύριο θα είμαι στη γύρα αλλά δεν ξέρω πότε , μάλλον απόγευμα , ελπίζω να πετύχω κάποιους από εσάς ;)