Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (29 μέλη και 199 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Μεγαλη αυξηση απο μαυρες στο μεταξι

Επισκέπτης
Και κατι προτελευταιο ... Αν χαλασα την ''σουπα'' στο τραβελλακι, δεν με ενδιαφερει!Εγραψα αυτα που ειδα, οντως με δηκτικο τροπο, για να γλυτωσω συναγωνιστες απο τις σαβουρες!
Προμοτορας, κατευθυνομενος νταβατζακος εγω δεν ημουν, ουτε θα γινω ποτε, οπως πολλοι εδω μεσα ...
Και κατι τελευταιο, για αποψε ... με κρινο γεννηθηκε μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ! .......  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστός !  :thumbsup:

Φυλής 25/11/2012 στις 20:00

Οι μπουρδελιάκηδες εκτός Αθηνών έχουν (για την δική μου ψευδαίσθηση ή παραίσθηση) προστιθέμενη αξία και πορνο-σεβασμό δεδομένου ότι κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να προσεγγίσουν τα πορνεία και ως εκ τούτου είναι λογικά και ιδεολογικά αποφασισμένοι για τον αντικειμενικό σκοπό (μας).

Με αυτόν τον σεβασμό κινήθηκα για να συναντηθώ σήμερα με τον συνάδελφο Opeth που μας ήρθε από μακριά.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10201.jpg

Φυλής 61
Σόνια Αλβανέζικο αγροτικό πορνίδιο με κάπως προκλητικά χαρακτηριστικά αλλά με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση ότι έχει πιάσει τον παπά από τα αρχίδια, με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον κοντή, λεπτή μικρά βυζιά και με αποδεκτές σωματικές αναλογίες. Ο Xlexlekias  δεν είχε περάσει καλά όταν δούλευε σε κάποιο άλλο πορνο-κατάστημα.

Αλκιβιάδου 16 πρώτο αριστερά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα
Νατάσα πρώην υπηρεσία από Φυλής 86 ισόγειο με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, σαν έτοιμη από καιρό, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με συμπαθητικό κώ(ο)λο. Ροζιασμένη αισθητική μέσα σε δερμάτινα εσώρουχα με υποσχέσεις για σημεία και τέρατα.

Διδύμου 20
Άννα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, περπατημένη μεγαλοκοπέλα, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με καλοστεκούμενο σώμα, μικρά κάπως βυζιά και μικρό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο. Καινούργιο σύνολο εσωρούχων με κόκκινο νυχτικό και μαύρες κάλτσες. Μάλλον πρέπει να βάψει τα μαλλιά της γιατί φαίνονται οι άσπρες ρίζες, γεγονός που δεν είναι ιδιαίτερα διεγερτικό κατά την διάρκεια της πίπας.

Δεν γράφω κριτική γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να πω ...

Φυλής 67
Μαρία νέο μελαχρινό πορνίδιο με σπαστά ωραία μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, περιποιημένη, μάλλον μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικά βυζιά και χαρωπό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο
Επιλέξιμη !!!

Συνοπτικά να σημειώσουμε ότι

Αλκιβιάδου 16 δεξιά όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα δούλευε η Κατερίνα (και χρόνια της πολλά αν είναι το πραγματικό της όνομα)

Φωκαίας 27 όροφος όπως (σχεδόν) πάντα δούλευε η Έλενα με τα σιλικονάτα βυζιά και την μυρωδάτη τσίχλα που δεν την βγάζει ούτε στην πίπα

Φωκαίας 24 Λαβύρινθος μεταφέρθηκε η Σάρα από το απέναντι υπόγειο Φωκαίας 27. Σκέφθηκα ότι θα ήταν (μάλλον) διαφορετικό το γαμήσι σε ευρύτερα πορνο-δωμάτια και καλό θα ήταν να δοκιμάσω. Τελικά με τις πολλές σκέψεις και τις διάφορες αμφιβολίες, στο τέλος δεν γάμησα.

Δεν γνωρίζω αν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω

Φωκαίας 25 ισόγειο επιπλοποιείο εμφανίσθηκε η Βερόνικα ως ωραίο έπιπλο να κάνει σαλόνι σαν να μας κάνει χάρη. Υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να μπούμε μέσα στο δωμάτιο για να το διαπιστώσουμε. Εξάλλου μπήκε ο Xexlekias και σχημάτισε την πλέον αρνητική γνώμη.

Αυτά προς το παρόν

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σημειώσω στη συνέχεια

Να είστε όλοι καλά

Επισκέπτης
Αντε και το επιμυθιο, γιατι εχω πολλα κεφια αποψε!
Σωστο χρηματιστηριο - της ηδονης, τι αλλο - εχει στηθει εδω μεσα!
Μα ειναι πολλα τα EURO, Α-Ρ-Η ...
Καληνυχτα σας, η μαλλον καλο σας ξημερωμα!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για μια στιγμή σκέφθηκα ότι μετά από τις παραπάνω επεξηγήσεις του Zero, θα ήταν καλύτερο να μην ποστάρω ενημέρωση.  Όμως (ευτυχώς) κατέληξα ότι πρόκειται για μια (ακόμη) παρεξήγηση και θα ήταν καλύτερο να ποστάρω την ενημέρωση. Ελπίζω (και εύχομαι) να σκέφτηκα και να υπέθεσα σωστά ...

:)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για μια στιγμή σκέφθηκα ότι μετά από τις παραπάνω επεξηγήσεις του Zero, θα ήταν καλύτερο να μην ποστάρω ενημέρωση.  Όμως (ευτυχώς) κατέληξα ότι πρόκειται για μια (ακόμη) παρεξήγηση και θα ήταν καλύτερο να ποστάρω την ενημέρωση. Ελπίζω (και εύχομαι) να σκέφτηκα και να υπέθεσα σωστά ...

:)
Πολύ καλά έκανες.................

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λες;

Φυλής 65 ισόγειο
Εμανουέλλα με κοντά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους (ενώ στην αρχή τα είχε μακριά μέχρι την μέση), προσωπικότητα με ρουμανοειδή έκφραση από Μονής Προδρόμου πολεοδομικό παράνομο, μάλλον προκλητική με φθηνό άρωμα και μικροκαμωμένο καυλιάρικο κώ(ο)λο

Φυλής 134 υπόγειο
Τζέσικα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά με χαρωπό κώ(ο)λο

Φυλής 109 όροφος
Τζούλια με τον ενδιαφέροντα εξωστρεφή κώ(ο)λο και Βικτώρια με την προβληματική σπονδυλική στήλη.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Αντε και το επιμυθιο, γιατι εχω πολλα κεφια αποψε!
Σωστο χρηματιστηριο - της ηδονης, τι αλλο - εχει στηθει εδω μεσα!
Μα ειναι πολλα τα EURO, Α-Ρ-Η ...
Καληνυχτα σας, η μαλλον καλο σας ξημερωμα!

μέσες άκρες έτσι είναι φίλε

Εγω δεν έχω να πώ τίποτα άλλο απο το ότι μετά τα όσα εγραψες δηλώνω φαν σου!πραγματικά! :rockon:
URL]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και κατι προτελευταιο ... Αν χαλασα την ''σουπα'' στο τραβελλακι, δεν με ενδιαφερει!Εγραψα αυτα που ειδα, οντως με δηκτικο τροπο, για να γλυτωσω συναγωνιστες απο τις σαβουρες!
Προμοτορας, κατευθυνομενος νταβατζακος εγω δεν ημουν, ουτε θα γινω ποτε, οπως πολλοι εδω μεσα ...
Και κατι τελευταιο, για αποψε ... με κρινο γεννηθηκε μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ! .......   ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κολωνου 53 σημερα το πρωι ηταν ενα τουμπανο μελαχρινο με βυζαρες :tits: ,μαγκνταλενα,στο προσωπο μου θυμισε λιγο την κατερινα απο φ65 κατω ας πουμε...αφου αμφιταλαντευτηκα καμποση ωρα, αποφασισα να κρατησω το δεκαρικο αφου τη δευτερη φορα που γυρισα στο σπιτακι για να μπω,το υφος της με ξενερωσε...ξερει κανεις τιποτα γι αυτη?
επισης το ιδιο σπιτακι ειχε ενα μινιον προμιλφακι,οχι κακο,με κουρασμενο/ελαφρως σπασμενο αλλα και χαρουμενο προσωπο χωριατοπουλας/αγροτισσας :rolleyes: την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα

καλλεργη 33 ηταν ανοιχτο και ειχε μια βικτωρια,μινιον μελαχρινη τσουρκα,ψιλοαπαξιωμενη αλλα γενικα ενδιαφερουσα περιπτωση για δεκαευρο και μεταξι...

μεγ.αλεξ 17 βικυ,αντριανα κλασσικα
μεγ.αλεξ 15,το ξανθο εμφανισιμο μιλφακι που παιζει εκει πρωινα,απλο προγραμμα

κολωνου 32 αριστερο,η ντανα η ψηλη μελαχρινη ομορφη ,που ειχε ξεκινησει φ71β
κολωνου 32 μεσαιο,η τζοανα απο μεγ.αλεξανδρου 28,ωραιο ξανθο μιλφακι με τατου πλατη και μεση

κολωνου 27 αριστερο,ερρικα με τα σπυρακια

κολωνου 11 υπογειο,μαιρη μελαχρινη αλβανιδα,15 ευρω

ιασωνος 30 πανω,η μαρια η ρωσιδα απο μεγ.αλεξ 28(καποιος την εψαχνε)

χοστελ,ο καζαμπουμπου
ιασωνος 31 υπογειο,η αλισια
ιασωνος 33,μια βυζαρου που μου πε ενας συναγωνιστης οτι ειναι φολα
ιασωνος 37α,η μαρια η αλβανιδα με τα αυτια

πολλα σπιτακια ηταν κλειστα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ας μου επιτραπει να επιβεβαιωσω κι εγω,χωρις να χω δει την κοπελα στο Διδυμου 20..Απλα το ιδιο ατομο δε μπορει ναναι σε 2 διαφορετικα σημεια την ιδια ωρα..και η Σιμονα δεν ηταν Διδυμου  :)..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές,έστω και ετεροχορνισμένα θα ήθελα να με πληροφορήσετε σχετικα με μια συγκεκριμένη πορνοδέσποινα της οδου Φυλής.Τη περασμένη Τρίτη μαζι με φίλο,κάτοικο της συγκεκριμένης περιοχής της αμαρτίας,αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς καθώς η ανάγκη μας για σήψη και παρακμή ήτο εντονότατη!.Επισκεφτηκαμε διάφορα πορνοοικήματα και εντοπίσαμε μερικές αξιόλογες περιπτώσεις κυρίως στα Φ66,Φ84 και ενα ακόμα που δε θυμάμαι.Τελικα τη Τετάρτη το απόγευμα αποφάσισα,αφού πρώτα έριξα κορώνα γράμματα,να επισκεφθώ τη ψηλη,ξανθια(ίσως ξεπέτα όμως) στο Φ84 αλλα δυστυχώς αυτη απουσίαζε και αντι αυτής η υπηρεσία μου παρουσίασε μια αλλη ξανθια,μέτριου αναστηματος,με μικρο σχετικα στήθος,ωραίο κώλο και διαχυτική συμπεριφορά στο σαλονι.Αφου λοιπόν είπα πως ήρθα με σκοπό να επιλέξω την αλλη,αποφάσισα να αποχωρήσω (αν και δέχτηκα μεγαλη πίεση να περάσω με την εν λόγω) και να επισκεφθώ την Άννα-Τζούλια-Ευτερπη για να διαπιστώσω επιτέλους προς τι ο τόσος ντορος γύρω απο το όνομα της.Ανοιγωντας λοιπόν την πόρτα του πορνόσπιτου με αριθμο 71 διαπίστωσα κοσμοσυρροή και επέλεξα να αποχωρήσω και να επιστρέψω αργότερα.Στο διάστημα λοιπόν που μεσολάβησε,επισκέφτηκα διάφορα σπίτια επι των οδών Αγκυρας και Φωκαιας όπου απογοητεύτηκα πλήρως απο το παρουσιαστηκό των κορασίδων,οπότε και επέστρεψα στο προαναφερθέν οικημα.Ομως,αίφνις,καθώς πάω να ανοίξω τη σκούρα μπλε πόρτα,διαπιστώνω πως το πορνοφώς ειναι σβηστό και έτσι έφυγα ηττημένος απο το πεδίο της μάχης.Επειδη όμως η ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία,επέλεξα να επισκεφθώ μερικά επιτ της οδου Λιοσίων όπου και πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος και έτσι έφυγα σα βρεγμένη γάτα πισω(κυριολεκτικά όμως βρεγμενος διότι έβρεχε ασταμάτητα).Ειχα κουραστεί και σωματικά και ψυχολογικά και έτσι δεν γύρισα πισω να πάρω το πορνίδιον με το μικρο,ωραίο κωλαρακι.Αυριο ή μεθαύριο θα επιστρέψω δριμύτερος,οπότε ζητω τα φώτα σας.....
Ποια να επιλέξω?
Κριτικές για τη δεύτερη κοπέλα που περιέγραψα δεν έχω πετύχει....
Έχετε να προτείνετε εσείς κάποια αλλη που εμένα μου ξέφυγε?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής κατά τις 14:00.

Άγκυρας 12Β: Σοφία
Άγκυρας 12α: Δεν θυμάμαι

Φυλής 71β ισ.: η Λαρίσσα με τα πατουσάκια τατού γύρισε από Μετάξι και το γιορτάζει κάνοντας φουλ πρόγραμμα.
Φυλ. 69 1ος: κλειστό
Φυλ. 61: ένα ξανθό χαμηλοκώλικο αχλαδοκώλικο Αλμπανό
Διδ. 8α: Πήγα για Μόνικα, βρήκα την Μαρία τρελοκοτσιδού
Διδ. 7α: μια καινούργια νεαρή παρουσία, η Νικόλ, μαύρα μαλλιά, αδυνατούλα, κοντούλα. Της λείπει κάτι στο "αέρα"
Διδ. 20: Άννα και Βικτώρια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για την Μαρια απο Αλβανια λες που δουλευει συνηθως τα πρωινα εκει η για μια απο Πολωνια που την ειχε αντικαταστησει λιγες μερες?
                                                                                      για μια απο Πολωνια ΛΕΩ αυτη ρε μαγγιτη ξερεις που δουλευει;;ηταν πολυ δυνατο μωρακι...ειχε και τατουαζ στο αριστερι στηθος σωστα '';;;

coachdr

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα, ξερει κανεις πουτανιτσα σε μπουρδελακι πρωην χορευτρια με ευλυγισια,να κανει αεροπλανικα σπαγγατα και τα λοιπα????
ετσι λεω μπας και υπαρχει και γλιτωσω τα 50 αρικα στις εποχες που ζουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συναγωνιστες καλησπερα, ξερει κανεις πουτανιτσα σε μπουρδελακι πρωην χορευτρια με ευλυγισια,να κανει αεροπλανικα σπαγγατα και τα λοιπα????
ετσι λεω μπας και υπαρχει και γλιτωσω τα 50 αρικα στις εποχες που ζουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Όλες πρώην χορεύτριες είναι... :boff:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom