Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ καλά έκανες.................Για μια στιγμή σκέφθηκα ότι μετά από τις παραπάνω επεξηγήσεις του Zero, θα ήταν καλύτερο να μην ποστάρω ενημέρωση. Όμως (ευτυχώς) κατέληξα ότι πρόκειται για μια (ακόμη) παρεξήγηση και θα ήταν καλύτερο να ποστάρω την ενημέρωση. Ελπίζω (και εύχομαι) να σκέφτηκα και να υπέθεσα σωστά ...
Αυτο ειναι αληθεια..Αντε και το επιμυθιο, γιατι εχω πολλα κεφια αποψε!
Σωστο χρηματιστηριο - της ηδονης, τι αλλο - εχει στηθει εδω μεσα!
Μα ειναι πολλα τα EURO, Α-Ρ-Η ...
Καληνυχτα σας, η μαλλον καλο σας ξημερωμα!
Αντε και το επιμυθιο, γιατι εχω πολλα κεφια αποψε!
Σωστο χρηματιστηριο - της ηδονης, τι αλλο - εχει στηθει εδω μεσα!
Μα ειναι πολλα τα EURO, Α-Ρ-Η ...
Καληνυχτα σας, η μαλλον καλο σας ξημερωμα!
Και κατι προτελευταιο ... Αν χαλασα την ''σουπα'' στο τραβελλακι, δεν με ενδιαφερει!Εγραψα αυτα που ειδα, οντως με δηκτικο τροπο, για να γλυτωσω συναγωνιστες απο τις σαβουρες!
Προμοτορας, κατευθυνομενος νταβατζακος εγω δεν ημουν, ουτε θα γινω ποτε, οπως πολλοι εδω μεσα ...
Και κατι τελευταιο, για αποψε ... με κρινο γεννηθηκε μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ....... ;)
τελικα η Μια μοιαζει αλλα δεν ειναι αυτη η στριπερ :
συμβουλευτικα εναν πολυ ειδικο στα stip clubs Και αποφανθηκε με σιγουρια για αυτο
Καλά νέα......................Φυλής 71β ισ.: η Λαρίσσα με τα πατουσάκια τατού γύρισε από Μετάξι και το γιορτάζει κάνοντας φουλ πρόγραμμα.
για μια απο Πολωνια ΛΕΩ αυτη ρε μαγγιτη ξερεις που δουλευει;;ηταν πολυ δυνατο μωρακι...ειχε και τατουαζ στο αριστερι στηθος σωστα '';;;Για την Μαρια απο Αλβανια λες που δουλευει συνηθως τα πρωινα εκει η για μια απο Πολωνια που την ειχε αντικαταστησει λιγες μερες?
Όλες πρώην χορεύτριες είναι...Συναγωνιστες καλησπερα, ξερει κανεις πουτανιτσα σε μπουρδελακι πρωην χορευτρια με ευλυγισια,να κανει αεροπλανικα σπαγγατα και τα λοιπα????
ετσι λεω μπας και υπαρχει και γλιτωσω τα 50 αρικα στις εποχες που ζουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ